Αν προσπαθήσετε μέσω του DCC ή κάποιου άλλου προγράμματος FTP να στείλετε κάποια αρχεία στον δέκτη σας, ΙΣΩΣ αντιμετωπίσετε το εξής... που έπαθα κι εγώ και παραθέτω τη λύση.
Είχα κατεβάσει κάποια αρχεία var/scce (την ώρα που δούλευα) στο φλασάκι μου. Το φλασάκι μου είναι φορμαρισμένο σε FAT. 'Οταν προσπάθησα μέσω του DCC να τα στείλω στον δέκτη, η αποστολή έγινε πραγματικά αστραπιαία, αλλά ο δέκτης δεν πήρε τίποτα. 'Εκανα επανεκίννηση το πρόγραμμα αλλά το πρόβλημα παρέμενε.
Τελικά έκανα αντιγραφή τα αρχεία που είχε το φλασάκι στον σκληρό δίσκο και μετά μέσω του DCC τα μετέφερα από τον σκληρό προς τον Dreambox.
Τα αρχεία πήγαν κανονικά.
Μάλλον το πρόβλημα ήταν ότι το φλασάκι είναι FAT ενώ ο dreambox τρέχει linux.
Εμφάνιση 1-1 από 1
-
19-08-08, 20:41 Dreambox διαβάστε το σας ενδιαφέρει. #1
Παρόμοια Θέματα
-
σας ενδιαφερει,σχετικα με την υποβαθμιση ταχυτητας
Από aragorncb600 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-08, 14:01 -
Η Blizzard άνοιξε ψηφιακό κατάστημα. (Αν έχετε D2, war3 ή SC σας ενδιαφέρει)
Από Πύρρος στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-08, 10:39 -
Πόσο σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των δεδομένων σας?
Από stratus66 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-06, 21:48 -
Όσοι έχετε power regulator ή UPS δείτε σας ενδιαφέρει
Από pelasgian στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-05, 10:08
Bookmarks