Κατι χιλιαδες ευρω εχει διαφορα το δημοσιο με το ιδιωτικο...Το θεμα ειναι οτι δυστυχως οτι με το πτυχιο του ΙΕΚ θα εισαι μια ζωη βοηθος και δεν εχεις εξελιξη,σαν μισθο θα παιρνεις λιγα πραγματα.
Δλδ θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος οτι δεν θα εχεις προοπτικες για περαιτερω πραγματα και εξελιξη εκτος και αν αποφασισεις να ψαχτεις για κανα μεταπτυχιακο και διαφορα τετοια.
Τα ΙΕΚ ειναι ψιλοαπατη σε γενικες γραμμες,και αυτο που λενε οτι στα ΙΕΚ πανε οι αποτυχοντες απο τις πανελληνιες εχει μεγαλη δοση αληθειας,βεβαια δεν σημαινει οτι αυτος που απετυχε να περασει σε μια σχολη ΑΕΙ/ΤΕΙ και πηγε στα ΙΕΚ οτι θα αποτυχει κ εκει,απλα ολοι δεν ειναι το ιδιο.
Δλδ δεν τα παιρνουν τα γραμματα ολοι τοσο ευκολα,αλλος μπορει να εχει εφεση σε κατι αλλο ας πουμε.
Εμφάνιση 61-75 από 94
-
05-10-09, 14:19 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #61
-
05-10-09, 15:42 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #62
κανενας δεν μιλησε για ξενα πανεπιστημια ,για τα ιεκ μιλαμε..
θεωρω ποιοτικα τα bachelor kai master απο ξενα πανεπιστημια που ειναι στην ελλαδα...IST etc.. αλλα oxi τα δημοσια και ιδιωτκα ιεκ....αλλο τα ιεκ και αλλο τα κολεγια....Προσωπικα σε ξενο πανεπιστημιο θελω να κανω μεταπτυχιακο...
..
οσο για αυτο που λες για το ποιους παιρνουν στις εταιρειες κοιτα λιγο τα στελεχη της intracom τι εχουν τελειωσει και μετα ελα να μας πεις..η πλειονοτητα εχει τελειωσει ΕΜΠ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ...για προπτυχιακο μιλαω..φυσικα υπαρχουν και καποιοι απο ξενα πανεπιστημια..οχι ομως απο ιεκ ..τα ιεκ δεν ειναι τιποτα.. καταλαβετε το
οσοι θελετε να πατε καπου μην προτιματε ιεκ αλλα ξενα πανεπιστημια..
-
05-10-09, 17:22 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #63
τα ιεκ δεν ειναι απατη απλα προσφερουν ας το πουμε τα απολυτως απαραιτητα και δεν δεινουν πολλα περιθωρια καριερας αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουν αξια. Σε καμμια περιπτωση δε ειναι τουβλο ενας σπουδαστης ιεκ οχι τουλαχιστον παραπανω απο καποιον που δεν παταει στα μαθηματα της σχολης του σε ενα ΑΕΙ. Τα ΙΕΚ εαν τα παρει καποιος σοβαρα μπορει να εχει μια καποια επαγγελματικη επιτυχια επισης υπαρχουν προοπτικες αναβαθμησης του πτυχειου σε bachelor οπως και εκανα αν και στοιχιζει καπως ακριβα εγω εδωσα γυρω στα 15 χιλιαρικα για 3 εξαμηνα.Το θεμα ειναι οτι και εαν κανεις να το κανειςσυνειδητοποιημενα με το μυαλο στο κεφαλι σου οχι παμε ετσι για να παμε αλλιως ισχυουν οτι ειπα στα προηγουμενα μου post. Και αν δεν εχουν ολοι λεφτα για ξενα πανεπιστημια και για φροντιστηρια και εξοδα σε αλλες πολεις που τυχον θα περασουν τι να κανουν να πεσουν στο καιαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Runner25 : 05-10-09 στις 17:45.
-
05-10-09, 17:50 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #64
δεν θα προτεινα σε καποιο να παει σε ιεκ αν μπορουσε να παει σε πανεπιστημιο ελληνικο ή ξενο ..αλλες προοπτικες ...
αυτα απο μενα...
-
05-10-09, 17:56 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #65Και αν δεν εχουν ολοι λεφτα για ξενα πανεπιστημια και για φροντιστηρια και εξοδα σε αλλες πολεις που τυχον θα περασουν τι να κανουν να πεσουν στο καιαδα
Δικαιωμα σου βεβαια να προτιμας τα...γκομενακια οπως λες.Ο καθενας κανει τις επιλογες του με οτι αυτο συνεπαγεται.Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
05-10-09, 17:58 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #66
- Περιοχή
- περιστερι... ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου
- Downloads
- 31
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- Εως 54 Mbps (wireless)
- ISP
- Οτι εχουν οι α
- Router
- Wifly-City
- SNR / Attn
- 100(dB) / 1(dB)
- Path Level
- Interleaved
Και εγω περασα στο τμημα Ηλεκτρονικης του ΤΕΙ Αθηνας το 2001 αλλα δεν το εκανα θεμα ...
Η φοιτιτικη μου ζωη... ; Δουλεια και κατι λιγο να παρακολουθω ...
Το 2003 παντρευτικα και αργοτερα μεσα στο ετος εγινα και πατερας .
(Για την ιστορια ... στο τει περασα 8 χρονια μετα που τελειωσα το λυκειο με βαθμολογια
που καλυτερα να μην σας πω. )
Οπως ξαναειπα τα ΙΕΚ αποτελουν προυπηρεσια και εξειδικευση σε διαφορους τομεις.
Πως να το κανουμε δεν θα γινουμε ολοι επιστημονες και ετσι οπως παμε θα εχει και
ειδικοτητα "Τεχνιτης αποκομιδης αποριμματων" (αφου πλεον στον στρατο καταργηθηκαν αυτα :Ρ ) .
-
05-10-09, 18:03 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #67
Eιναι μπερδεμενα τα πραγματα,σιγουρα αν επιλεξει καποιος μια ειδικοτητα που εχει καποιες προοπτικες συν αν κανει κανα bachelor και τα σχετικα ισως να εχει καπως καλυτερη τυχη.
Αλλα σε γενικες γραμμες ουτε καν τα απαραιτητα δεν σου προσφερουν,ειδικα τα ιδιωτικα μονο για τα λεφτα σου θα ενδιαφερθουν και για τιποτα αλλο,με λιγα λογια τα ΙΕΚ ειναι η τελευταια επιλογη καποιου ο οποιος εχει αποτυχει στις πανελλαδικες να περασει σε μια αξιοπρεπη σχολη και γνωριζει οτι ακομα κ να ξαναδωσει την επομενη χρονια δυσκολα θα καταφερει κατι,οποτε αναγκαστικα επειδη πρεπει και αυτος κατι να μαθει για να ψαξει αργοτερα για καποια δουλεια πηγαινει σε ΙΕΚ.
Και μην ξεχναμε και οτι καποια πτυχια ορισμενοι τα παιρνουν ετσι,χωρις να εχουν πατησει καν στα μαθηματα,απλα μια μερα πανε και παιρνουν το πτυχιο χωρις φυσικα να εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο.
-
05-10-09, 19:18 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #68
το πτυχιο δεν το παίρνεις απο το Ι.Ι.ΕΚ αλλα απο τον ΟΕΕΚ αφου δώσεις εξετάσεις (Πιστοποιήση) όπως και αυτοι που προέρχονται απο τα δημόσια ΙΕΚ.
-
05-10-09, 19:22 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #69
DOU εισαι πολυ λαθος για τα ιδιωτικα ιεκ, τουλαχιστον σε αυτο που ειχα παει εγω μου προσφερε παρα πολλα. Και γνωσεις και τεχνολογικο εξοπλισμο, και ακομα και βοηθεια για τις εξετασεις μου για την πιστοποιηση με δωρεαν μαθηματα αν ηθελα.
Δεν ειναι ολα ιδια"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
-
06-10-09, 17:20 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #70
Προσεξε λιγο,εαν το κυνηγησεις και πας στα σοβαρα γιατι σε ενδιαφερει να κανεις κατι τοτε θα εχεις αποτελεσμα και ισως καταφερεις να βρεις για αρχη μια δουλιτσα,εαν πας για να πας φυσικα θα χασεις πολυ χρημα και χρονο οποιος χρονος δεν αναπληρωνεται.
Μιλωντας απο εμπειρια και απο οτι μου εχουν πει αλλοι οι οποιοι ηταν σε ιδιωτικα ΙΕΚ η αποψη που κυριαρχει ειναι,οτι κανεις μονος σου,κανενας δεν θα ασχοληθει με το αν παρεις την πιστοποιηση,με το αν εχεις απουσιες,με το αν κρατας σημειωσεις η παρακολουθεις τα μαθηματα κοκ. Μονο αν αργεις να πληρωσεις τις δοσεις θα σε ενοχλησουν..
Αν διαβασεις τον κανονισμο της ειδικοτητας σου και δεις τι θα επρεπε να εχεις διδαχτει και τι εχεις διδαχτει ειναι η νυχτα με τη μερα,τα λεφτα που δινεις σε σχεση με τις γνωσεις που σου προσφερουν ειναι δισαναλογα.
Οι ερωτησεις και οι απαντησεις δεν ειναι κατι το στανταρ,δλδ πολλες φορες θα πρεπει να ψαξεις μονος σου να τα βρεις ολα και να οργανωθεις,μην περιμενει κανεις δλδ να του δωσουν βιβλια,σημειωσεις και απαντησεις για την πιστοποιηση που θα παει να δωσει.
Σαφως και δεν ειναι ολα ιδια,αλλα ο τροπος λειτουργιας των περισσοτερων ιδιωτικων ειναι να σου φανε οσα πιο πολλα λεφτα μπορουν ,δεν τους ενδιαφερει ουτε αν θα παρεις την πιστοποιηση,ουτε αν θα βρεις μετα δουλεια,ουτε αν θα βρεις να κανεις πρακτικη.
Απο αυτη την αποψη ειναι απατη τα ιεκ,εαν το διαχειριστει καποιος σωστα και μεθοδευμενα μπορει να βγει κερδισμενος.
Ξερω ιδιωτικο ΙΕΚ πασιγνωστο στο οποιο ηταν διευθυντης καποιος ο οποιος μοιραζε πτυχια κατω απο το τραπεζι,δλδ ερχοτανε ο αλλος του ελεγε το κ το,ποσα θες τοσα,ελα σε 2 χρονια να παρεις το πτυχιο και μην πατας καθολου. Αυτον τον διωξανε καποια στιγμη γιατι προφανως τον πηραν πρεφα,ελα ομως που μεσα σε λιγους μηνες βρεθηκε να ειναι διευθυντης σε αλλο επισης πασιγνωστο ΙΕΚ.
Παντου γινονται περιεργα πραγματα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DOU : 06-10-09 στις 17:25.
-
06-10-09, 17:30 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #71
Eμεις ειχαμε και απουσιες , και μας ειχαν τρομοκρατησει αρκετα με τις απουσιες, φαντασου οτι ημουν σε πρωινο τμημα και στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχα κανει ουτε μια απουσια... και για να παω στο κτιριο της σχολης μου επρεπε να παρω 2 λεωφορεια.
Ακομα μας ειχαν δωσει και βιβλια και σημειωσεις σε καθε μαθημα, συν οτι σε καθε μαθημα ειχα τις δικες μου σημειωσεις απο τις διαλεξεις του καθηγητη.
Και ειχαμε 3 εξεταστικες (προοδοι) το χρονο συν αλλη μια τελικες. Αλλο αγχος και εκει... θυμαμαι πιο πολυ διαβαζα για το ιεκ παρα για το σχολειο μου
Kαι τις ερωτησεις της πιστοποιησης μου της ειχαν δωσει, οπως μαζι με τις απαντησεις.
Δεν ξερω αν ειναι ολα ετσι.... την δικη μου εμπειρια σου λεω"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
-
06-10-09, 19:59 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #72Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
06-10-09, 20:01 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #73
Τωρα θα πω κακια αλλα δεν κρατιεμαι... εχετε εσεις στην περιοχη σου μετρο?
"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
-
06-10-09, 20:05 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #74Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
06-10-09, 20:08 Απάντηση: Επιλογη ΙΕΚ, σχολιασμος, εμπειριες, αποψεις #75"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
Παρόμοια Θέματα
-
Επιλογή ΙΕΚ και ειδικότητας, απόψεις !!!
Από costasvk στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 58Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-12, 04:30 -
Διακοπές 2006: bookings.net & pamediakopes.gr - εμπειρίες / απόψεις
Από psyxakias στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-06, 21:23 -
Σχολιασμος και απόψεις της ταινίας και του βιβλίου:"Κωδικας DaVici"
Από teo_L20 στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-06, 22:27 -
First Telecom αποψεις...και εμπειριες
Από GJK στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-04, 18:09
Bookmarks