Σελ. 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 94
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από XronisR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από προσωπική εμπειρία πάω Δημοσίο ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικος Δικτύων και τώρα είμαι Γ εξάμηνο.2 χρόνια είναι(Α+Β)(Γ+Δ εξάμηνα) και απο ότι έχω ρωτήσει φίλους και γνωστούς τα Ιδιωτικά ΙΕΚ δεν έχουν και πολλές διαφορές.Παιδιά που πήγαιναν σε Ιδιωτικά ΙΕΚ ήρθαν φέτος σε μας..
    Κατι χιλιαδες ευρω εχει διαφορα το δημοσιο με το ιδιωτικο... Το θεμα ειναι οτι δυστυχως οτι με το πτυχιο του ΙΕΚ θα εισαι μια ζωη βοηθος και δεν εχεις εξελιξη,σαν μισθο θα παιρνεις λιγα πραγματα.

Δλδ θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος οτι δεν θα εχεις προοπτικες για περαιτερω πραγματα και εξελιξη εκτος και αν αποφασισεις να ψαχτεις για κανα μεταπτυχιακο και διαφορα τετοια.

Τα ΙΕΚ ειναι ψιλοαπατη σε γενικες γραμμες,και αυτο που λενε οτι στα ΙΕΚ πανε οι αποτυχοντες απο τις πανελληνιες εχει μεγαλη δοση αληθειας,βεβαια δεν σημαινει οτι αυτος που απετυχε να περασει σε μια σχολη ΑΕΙ/ΤΕΙ και πηγε στα ΙΕΚ οτι θα αποτυχει κ εκει,απλα ολοι δεν ειναι το ιδιο.

Δλδ δεν τα παιρνουν τα γραμματα ολοι τοσο ευκολα,αλλος μπορει να εχει εφεση σε κατι αλλο ας πουμε.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    baudtec
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Runner25 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το σωστο θα ητανε να ηταν οπως στην ευρωπη να μπαινεις ελευθερα οπου θελεις και φυσικα οπου εχεις εφεση και να βγαινεις οταν και αμα ξερεις σε λογικα φυσικα χρονικο διαστημα αλλα εδω ειναι Ελλαδα και δεν εχουν υποδομες,με αποτελεσμα να ξεσκιζομαστε στο λυκειο να περασουμε σε μια σχολη και μετα σε ολη τη διαρκεια αραλικι με μεσοδιαστηματα μελετης και μετα αυτοι ειναι επιστημονες ε οχι αυτο δε το δεχομαι. Χωρια οτι περνας σε αλλες πολεις και αναγκαζεσαι να πληρωνεις για ενοικιο φαγητο και λοιπα εξοξα χωρια πριν τα φροντιστηρια και τα ιδιαιτερα τα οποια δεν ειναι βεβαια απαραιτητα αλλα χρειαζονται σε αυτους που δε τα παιρνουν γιατι δεν ειναι ολοι για πανεπιστημιο πως να το κανουμε τωρα. Ε λοιπον καλυτερα σε κολλεγια σε ιεκ και σε αλλες ιδιωτικες μορφες εκπαιδευσης αφου τελικα κοστιζουν το ιδιο και ειναι πολυ ανωτερα ποιοτικα. Οταν πηγαινα στο north college (για bachelor) δε με αφηναν ουτε να κλασω αλλα απεκτησα γνωσεις και πανω απο ολα εμαθα να δουλευω υπευθυνα σε σχεση με καποιον ελληνα φοιτητη και εξηγουμαι deadline σε εργασιες υποχρεωτικη παρακολουθηση ολων των μαθηματων το πρωι μαθημα και το απογεμα Tutorial και βιβλιοθηκη χωρια που ανεβηκαν επιπεδο τα αγγλικα μου για να μη μιλησουμε τωρα για υποδομες εξοπλισμο και ποιοτητα καθηγητων βεβαια πλερωνα 6000 το εξαμηνο αλλα οταν πηγα στην τωρινη μου εργασια (ιδιωτικη εταιρια) οι πορτες ανοιξαν διαπλατα οποτε τι συζηταμε τωρα τα αυτονοητα.Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν εζησα φοιτητικη ζωη οπως καποιοι φιλοι μου απο τους οποιους η μια παει ακομα πανεπιστημιο εδω και 7 συναπτα ετη απο τα 22 με 23 που ηταν οταν περασε μετα απο 5 αποπειρες τωρα ειναι 30 και αυτη η κοπελα φιλοδοξει να κωλοκατσει σε θεση καθηγητη στο σχολειο ε αυτα και αλλα πολλα μονο στην ελλαδα

για να θυμηθουμε το αρθρο 16 και τι κινητοποιησεις γινανε απο πανεπιστημιακους και φοιτητες και καλα για την ιδιωτικοποιηση της εκπαιδευσης κοπηκανε τωρα οχι οτι πηρανε χαμπαρι οτι θα τους φανε λαχανο

για πατε σε μια μεγαλη ιδιωτικη εταιρια εσεις του ΑΕΙ και να δουμε αν θα παρουν εσας η καποιον που εχει σπουδες στην αγγλια η σε ξενο πανεπιστημιο παρτε χαμπαρι οτι η ελλαδα ειναι σε ολα πισω και τα πτυχεια εχουν αξια μονο στο δημοσιο που δε μπαινεις με τιποτα, αλλα αν δεν ευλογισουμε τα γενια μας...............

δεν κοντραρομαι με κανενα και ουτε με νοιαζει πιο ειναι ο πιο επιστημονας για μενα ολο το θεμα που ειναι και of topic και ας με συγχωρει το παιδι που το ανοιξε ειναι το post του κυριου Γκρεγκουση και καποιοι αλλοι που θεωρουν την ιδιωτικη εκπαιδευση μη ποιοτικη και υποβαθμιζουν τους ανθρωπους και το δικαιωμα τους σε ενα καλυτερο αυριο
    κανενας δεν μιλησε για ξενα πανεπιστημια ,για τα ιεκ μιλαμε..
    θεωρω ποιοτικα τα bachelor kai master απο ξενα πανεπιστημια που ειναι στην ελλαδα...IST etc.. αλλα oxi τα δημοσια και ιδιωτκα ιεκ....αλλο τα ιεκ και αλλο τα κολεγια....Προσωπικα σε ξενο πανεπιστημιο θελω να κανω μεταπτυχιακο...
    ..
    οσο για αυτο που λες για το ποιους παιρνουν στις εταιρειες κοιτα λιγο τα στελεχη της intracom τι εχουν τελειωσει και μετα ελα να μας πεις..η πλειονοτητα εχει τελειωσει ΕΜΠ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ...για προπτυχιακο μιλαω..φυσικα υπαρχουν και καποιοι απο ξενα πανεπιστημια..οχι ομως απο ιεκ ..τα ιεκ δεν ειναι τιποτα.. καταλαβετε το
    οσοι θελετε να πατε καπου μην προτιματε ιεκ αλλα ξενα πανεπιστημια..

Downloads
    5
    Uploads
    0
    τα ιεκ δεν ειναι απατη απλα προσφερουν ας το πουμε τα απολυτως απαραιτητα και δεν δεινουν πολλα περιθωρια καριερας αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουν αξια. Σε καμμια περιπτωση δε ειναι τουβλο ενας σπουδαστης ιεκ οχι τουλαχιστον παραπανω απο καποιον που δεν παταει στα μαθηματα της σχολης του σε ενα ΑΕΙ. Τα ΙΕΚ εαν τα παρει καποιος σοβαρα μπορει να εχει μια καποια επαγγελματικη επιτυχια επισης υπαρχουν προοπτικες αναβαθμησης του πτυχειου σε bachelor οπως και εκανα αν και στοιχιζει καπως ακριβα εγω εδωσα γυρω στα 15 χιλιαρικα για 3 εξαμηνα.Το θεμα ειναι οτι και εαν κανεις να το κανειςσυνειδητοποιημενα με το μυαλο στο κεφαλι σου οχι παμε ετσι για να παμε αλλιως ισχυουν οτι ειπα στα προηγουμενα μου post. Και αν δεν εχουν ολοι λεφτα για ξενα πανεπιστημια και για φροντιστηρια και εξοδα σε αλλες πολεις που τυχον θα περασουν τι να κανουν να πεσουν στο καιαδα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Runner25 : 05-10-09 στις 17:45.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    baudtec
    δεν θα προτεινα σε καποιο να παει σε ιεκ αν μπορουσε να παει σε πανεπιστημιο ελληνικο ή ξενο ..αλλες προοπτικες ...
    αυτα απο μενα...

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Και αν δεν εχουν ολοι λεφτα για ξενα πανεπιστημια και για φροντιστηρια και εξοδα σε αλλες πολεις που τυχον θα περασουν τι να κανουν να πεσουν στο καιαδα
    Να διαβασεις να περασεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ της πολης σου.Ο billy ειπε πιο πανω οτι εγραψε οσο εγραψε χωρις να παει φροντιστηριο και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω γιατι εχω και δικα μου παραδειγματα.

Δικαιωμα σου βεβαια να προτιμας τα...γκομενακια οπως λες.Ο καθενας κανει τις επιλογες του με οτι αυτο συνεπαγεται.
    Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me

Περιοχή
    περιστερι... ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου
    Downloads
    31
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    Εως 54 Mbps (wireless)
    ISP
    Οτι εχουν οι α
    Router
    Wifly-City
    SNR / Attn
    100(dB) / 1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Και εγω περασα στο τμημα Ηλεκτρονικης του ΤΕΙ Αθηνας το 2001 αλλα δεν το εκανα θεμα ...
    Η φοιτιτικη μου ζωη... ; Δουλεια και κατι λιγο να παρακολουθω ...
    Το 2003 παντρευτικα και αργοτερα μεσα στο ετος εγινα και πατερας .
    (Για την ιστορια ... στο τει περασα 8 χρονια μετα που τελειωσα το λυκειο με βαθμολογια
    που καλυτερα να μην σας πω. )
    Οπως ξαναειπα τα ΙΕΚ αποτελουν προυπηρεσια και εξειδικευση σε διαφορους τομεις.
    Πως να το κανουμε δεν θα γινουμε ολοι επιστημονες και ετσι οπως παμε θα εχει και
    ειδικοτητα "Τεχνιτης αποκομιδης αποριμματων" (αφου πλεον στον στρατο καταργηθηκαν αυτα :Ρ ) .

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Runner25 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα ιεκ δεν ειναι απατη απλα προσφερουν ας το πουμε τα απολυτως απαραιτητα και δεν δεινουν πολλα περιθωρια καριερας αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουν αξια.
    Eιναι μπερδεμενα τα πραγματα,σιγουρα αν επιλεξει καποιος μια ειδικοτητα που εχει καποιες προοπτικες συν αν κανει κανα bachelor και τα σχετικα ισως να εχει καπως καλυτερη τυχη.

Αλλα σε γενικες γραμμες ουτε καν τα απαραιτητα δεν σου προσφερουν,ειδικα τα ιδιωτικα μονο για τα λεφτα σου θα ενδιαφερθουν και για τιποτα αλλο,με λιγα λογια τα ΙΕΚ ειναι η τελευταια επιλογη καποιου ο οποιος εχει αποτυχει στις πανελλαδικες να περασει σε μια αξιοπρεπη σχολη και γνωριζει οτι ακομα κ να ξαναδωσει την επομενη χρονια δυσκολα θα καταφερει κατι,οποτε αναγκαστικα επειδη πρεπει και αυτος κατι να μαθει για να ψαξει αργοτερα για καποια δουλεια πηγαινει σε ΙΕΚ.

Και μην ξεχναμε και οτι καποια πτυχια ορισμενοι τα παιρνουν ετσι,χωρις να εχουν πατησει καν στα μαθηματα,απλα μια μερα πανε και παιρνουν το πτυχιο χωρις φυσικα να εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    CONN-X
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    VIGOR 2700
    SNR / Attn
    43(dB) / 10(dB)
    το πτυχιο δεν το παίρνεις απο το Ι.Ι.ΕΚ αλλα απο τον ΟΕΕΚ αφου δώσεις εξετάσεις (Πιστοποιήση) όπως και αυτοι που προέρχονται απο τα δημόσια ΙΕΚ.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    19.500/870
    DSLAM
    HOL - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    DOU εισαι πολυ λαθος για τα ιδιωτικα ιεκ, τουλαχιστον σε αυτο που ειχα παει εγω μου προσφερε παρα πολλα. Και γνωσεις και τεχνολογικο εξοπλισμο, και ακομα και βοηθεια για τις εξετασεις μου για την πιστοποιηση με δωρεαν μαθηματα αν ηθελα.

Δεν ειναι ολα ιδια
    "Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από arial Εμφάνιση μηνυμάτων
    DOU εισαι πολυ λαθος για τα ιδιωτικα ιεκ, τουλαχιστον σε αυτο που ειχα παει εγω μου προσφερε παρα πολλα. Και γνωσεις και τεχνολογικο εξοπλισμο, και ακομα και βοηθεια για τις εξετασεις μου για την πιστοποιηση με δωρεαν μαθηματα αν ηθελα.

Δεν ειναι ολα ιδια
    Προσεξε λιγο,εαν το κυνηγησεις και πας στα σοβαρα γιατι σε ενδιαφερει να κανεις κατι τοτε θα εχεις αποτελεσμα και ισως καταφερεις να βρεις για αρχη μια δουλιτσα,εαν πας για να πας φυσικα θα χασεις πολυ χρημα και χρονο οποιος χρονος δεν αναπληρωνεται.

Μιλωντας απο εμπειρια και απο οτι μου εχουν πει αλλοι οι οποιοι ηταν σε ιδιωτικα ΙΕΚ η αποψη που κυριαρχει ειναι,οτι κανεις μονος σου,κανενας δεν θα ασχοληθει με το αν παρεις την πιστοποιηση,με το αν εχεις απουσιες,με το αν κρατας σημειωσεις η παρακολουθεις τα μαθηματα κοκ. Μονο αν αργεις να πληρωσεις τις δοσεις θα σε ενοχλησουν..

Αν διαβασεις τον κανονισμο της ειδικοτητας σου και δεις τι θα επρεπε να εχεις διδαχτει και τι εχεις διδαχτει ειναι η νυχτα με τη μερα,τα λεφτα που δινεις σε σχεση με τις γνωσεις που σου προσφερουν ειναι δισαναλογα.

Οι ερωτησεις και οι απαντησεις δεν ειναι κατι το στανταρ,δλδ πολλες φορες θα πρεπει να ψαξεις μονος σου να τα βρεις ολα και να οργανωθεις,μην περιμενει κανεις δλδ να του δωσουν βιβλια,σημειωσεις και απαντησεις για την πιστοποιηση που θα παει να δωσει.

Σαφως και δεν ειναι ολα ιδια,αλλα ο τροπος λειτουργιας των περισσοτερων ιδιωτικων ειναι να σου φανε οσα πιο πολλα λεφτα μπορουν ,δεν τους ενδιαφερει ουτε αν θα παρεις την πιστοποιηση,ουτε αν θα βρεις μετα δουλεια,ουτε αν θα βρεις να κανεις πρακτικη.

Απο αυτη την αποψη ειναι απατη τα ιεκ,εαν το διαχειριστει καποιος σωστα και μεθοδευμενα μπορει να βγει κερδισμενος.

Ξερω ιδιωτικο ΙΕΚ πασιγνωστο στο οποιο ηταν διευθυντης καποιος ο οποιος μοιραζε πτυχια κατω απο το τραπεζι,δλδ ερχοτανε ο αλλος του ελεγε το κ το,ποσα θες τοσα,ελα σε 2 χρονια να παρεις το πτυχιο και μην πατας καθολου. Αυτον τον διωξανε καποια στιγμη γιατι προφανως τον πηραν πρεφα,ελα ομως που μεσα σε λιγους μηνες βρεθηκε να ειναι διευθυντης σε αλλο επισης πασιγνωστο ΙΕΚ.

Παντου γινονται περιεργα πραγματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DOU : 06-10-09 στις 17:25.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    19.500/870
    DSLAM
    HOL - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Eμεις ειχαμε και απουσιες , και μας ειχαν τρομοκρατησει αρκετα με τις απουσιες, φαντασου οτι ημουν σε πρωινο τμημα και στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχα κανει ουτε μια απουσια... και για να παω στο κτιριο της σχολης μου επρεπε να παρω 2 λεωφορεια.

Ακομα μας ειχαν δωσει και βιβλια και σημειωσεις σε καθε μαθημα, συν οτι σε καθε μαθημα ειχα τις δικες μου σημειωσεις απο τις διαλεξεις του καθηγητη.

Και ειχαμε 3 εξεταστικες (προοδοι) το χρονο συν αλλη μια τελικες. Αλλο αγχος και εκει... θυμαμαι πιο πολυ διαβαζα για το ιεκ παρα για το σχολειο μου

Kαι τις ερωτησεις της πιστοποιησης μου της ειχαν δωσει, οπως μαζι με τις απαντησεις.

Δεν ξερω αν ειναι ολα ετσι.... την δικη μου εμπειρια σου λεω

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Καλα οταν πηγαινες εσυ στο ΙΕΚ, δεν ειχαμε μετρο.Μην σου πω και ΗΣΑΠ.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    19.500/870
    DSLAM
    HOL - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τωρα θα πω κακια αλλα δεν κρατιεμαι... εχετε εσεις στην περιοχη σου μετρο?

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Μετα την Ομονοια ειμαστε οι πιο πληρης περιοχη απο αποψη ΜΜΜ.

Πως το ειχε πει καποιος σε αλλο thread το μπραχαμι....αρβανιτοχωρι?

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    19.500/870
    DSLAM
    HOL - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Aς παμε και αλλο λιγο offtopic... εφοσον δεν εχετε μετρο δεν ειστε τπτ...

Και οχι Mπραχαμι, Αγιο Δημητριο !!

Σελ. 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Επιλογή ΙΕΚ και ειδικότητας, απόψεις !!!
    Από costasvk στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-12, 04:30
  2. Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-06, 21:23
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-06, 22:27
  4. First Telecom αποψεις...και εμπειριες
    Από GJK στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-04, 18:09

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές