Για όσους προτιμούν ελαφριά και αυτόματα-έτοιμα.
http://distrowatch.com/?newsid=05063
http://www.pc-os.org/
![]()
Εμφάνιση 1-15 από 16
-
31-08-08, 19:48 Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #1Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
31-08-08, 20:27 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #2
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Πάω στο site. Διαβάζω φάτσα κάρτα το pc/os είναι η πρώτη διανομή linux που.... Οκ.
[action=mrsaccess]κλείνει το tab.[/action]Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
31-08-08, 21:00 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #3
-
31-08-08, 23:22 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #4
Δεν έχεις άδικο mrsaccess...
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πήξει στις διανομές Linux. Η μία είναι απλή out-of-the-box, η άλλη είναι KISS και τρέχα γύρευε. Πολλές φορές νοσταλγώ τη «μοναδικότητα» του FreeBSD.
-
31-08-08, 23:27 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #5Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
31-08-08, 23:31 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #6
Τελευταίο σχόλιο πριν το κλείδωμα.
Μωρέ, ας είχα χώρο στο δίσκο και περισσότερο χρόνο και θα δοκίμαζα το FreeBSD για τα καλά, πιο πολύ έτσι για να δω διαφορές-ομοιότητες με το Linux...
-
31-08-08, 23:43 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #7
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Βασικά με ενοχλεί που το πρώτο πράγμα που βλέπεις στη σελίδα τους είναι ένα ψέμα. Λέει πως είναι η πρώτη διανομή που είναι εύκολη out of the box.
Τότε τα ubuntu, mint, pclinuxos, sabayon τι είναι; Τυρογαριδάκια; Μήπως δεν έχουν όλα τα «μοναδικά» features που αναφέρει; Ακόμη και το όνομα αντιγραφή είναι επί της ουσίας.
Φυσικά όπως όλες οι διανομές χωρίς λόγο ύπαρξης φρόντισε να κάνει σοβαρή ιστοσελίδα, e-shop κτλ πριν καν αποκτήσει κοινότητα.
Απλά κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά...Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
31-08-08, 23:50 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #8
-
31-08-08, 23:51 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #9
Βρε Μάριε, δεν κλειδώνεις το θέμα, δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για άλλη μια εκατομμυριοστή διανομή... Αν στο μέλλον αποκτήσει κοινότητα (λέμε τώρα), το ξανασυζητάμε τότε.
-
31-08-08, 23:55 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #10
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Δεν είναι σωστό να κλειδωθεί ένα νήμα επειδή δεν μας αρέσει το θέμα του. Μπορεί κάποιος άλλος να ενδιαφερθεί.
Το PC-BSD ψήνομαι και εγώ να το δοκιμάσω. Βασικά πολλές διανομές / λειτουργικά τα τρώει το dual boot στην περίπτωσή μου. Δηλαδή εφόσον έχω βολευτεί με το υπάρχον σύστημά μου δεν βλέπω λόγο να χάνω χρόνο σε dual boot καταστάσεις (που τις μισώ).Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
-
31-08-08, 23:59 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #11
Βασικά μη γίνει αφορμή για ένα ακόμη ατελείωτο flame war, όπως συχνά δυστυχώς συμβαίνει τον τελευταίο καιρό (και όχι μόνο) στο Unix-Linux τμήμα...
-
01-09-08, 00:07 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #12
Όντος, υπερεπικίνδυνη φαίνεται αυτή η διανομή.
Στην ίδια κατηγορία είναι το Zenwalk και με τους ίδιους ακριβώς στόχους. Με τη διαφορά ότι έχει κοινότητα ήδη .D
Για τα *BSD, γιατί δεν δοκιμάζετε virtual machines? Κατεβάστε έτοιμα appliances αν δεν έχετε χρόνο για στήσιμο. =)
-
01-09-08, 00:10 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #13
Ε ναι, αλλά σκοπός είναι να δεις λίγο και το στήσιμο, την εγκατάσταση, όχι μόνο τη χρήση μετά.
Βλέπουμε...
-
01-09-08, 00:13 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #14Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
01-09-08, 10:19 Απάντηση: Νέα Διανομή Βασισμένη στο Xubuntu #15
Το PC-BSD ειδικά είναι ευκολότερο απο πολλές "εύκολες" διανομές linux να στηθεί!
Ένας wizard σε qt είναι όλος και όλος!
Προσωπικά μου άρεσε το PCBSD όταν το χα κατεβάσει παλιότερα, αλλα δυστυχώς είχα προβλήματα με το hardware που κάποια κατάφερα να τα λύσω (nvidia) κάποια δεν κατάφερα (sound και wireless).
Το ωραίο με το PC-BSD είναι τα .pbi με τα οποία μπορείς να εγκαταστήσεις ακόμα και εφαρμογές για windows απο ένα .pbi.
Παρόμοια Θέματα
-
xubuntu + παλιό μηχάνημα...
Από johnakis_cs στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-08, 23:49 -
Αναβάθμιση Xubuntu
Από kalicatzaros στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-08, 13:52 -
Νεος στο Linux-ποια διανομη σε Pentium @ 600MHz?
Από barbasunday στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 85Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-07, 15:20 -
Xubuntu και mouse συμπεριφορά
Από Montechristos στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-07, 21:04 -
Πρόβλημα με ZenWalk & xUbuntu
Από KILLER_7 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-07, 20:33
Bookmarks