........Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο συνομιλητής μου αλλά τελικά δεν ήταν! Λοιπόν, συμβαίνει το εξής: Έχω μία γραμμή isdn από την οποία μιλάω μεσω αναλογικής συσκευής με κάποιον που ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ISDN. Εν όσω μιλάω, αν με καλέσει κάποιος στο τηλέφωνο το οποίο μιλάω, χτυπάει η αναμονή κλήσης και βλέπω τον αριθμό του καλούντος στην οθόνη του τηλεφώνου μου. Ωραία μέχρι εδώ; Ωραία......Ελα όμως που εκτός από εμένα που φυσιολογικότατα βλέπω τον αριθμό του ανθρώπου που με καλεί στο τηλέφωνό μου, τον ίδιο αριθμό (επαναλαμβάνω...τον αριθμό του ανθρώπου που παίρνει ΕΜΕΝΑ, στο σπίτι ΜΟΥ) βλέπει εκείνη την στιγμή και ο άνθρωπος με τον οποίο ΗΔΗ μιλάω στην οθόνη του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ!!!!!....
Πιο απλά:
Έστω:
Α= εγώ
B= Ο συνομιλητής μου εκείνη την στιγμή, που έχει και αυτός ISDN (άρα 2 isdn
γραμμές μιλάμε μεταξύ μας)
C= Ένας τρίτος που καλεί ΕΜΕΝΑ, τον Α, την ώρα που μιλάω με τον B
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εκτός από το φυσιολογικό που είναι ο A να βλέπει τον αριθμό του C στην οθόνη του τηλεφώνου του, βλέπει ΚΑΙ ο B τον αριθμό του C στην δικιά του οθόνη της συσκευής!
Έχω κάνει update στο τελευταίο firmware το netmod μου αλλά δεν άλλαξε κάτι....Επίσης, δεν φταίει κάποια συγκεκριμένη συσκευή γιατί συμβαίνει σε όλες τις αναλογικές που ειναι συνδεδεμένες πάνω σε οποιαδήποτε αναλογική θύρα του netmod μου....
Καμιά ιδεούλα;;;![]()
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
01-09-08, 14:01 πάρα πολύ περίεργο πρόβλημα με την isdn γραμμή μου #1
-
01-09-08, 14:37 Απάντηση: πάρα πολύ περίεργο πρόβλημα με την isdn γραμμή μου #2
Μήπως παίζει καμμιά υπηρεσία τριμερούς συνδιάσκεψης;
-
01-09-08, 20:14 Απάντηση: πάρα πολύ περίεργο πρόβλημα με την isdn γραμμή μου #3
Παρόμοια Θέματα
-
Περίεργο πρόβλημα με την dsl γραμμή μου
Από christos79 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-08, 21:51 -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να κάτι ΠΑΡΑ πολύ ΚΑΛΟ σχετικά με την TELLAS !!!
Από giavel στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-07, 13:18 -
Περίεργο Πρόβλημα με την γραμμη
Από sikboy στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-06, 09:00 -
Πρόβλημα με Dialers παρα την ADSL και καποιες αποριουλες σχετικα με τη γραμμη!
Από alwaysalone στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-06, 20:38 -
[Netgear] Το NETGEAR DG834 μου ρίχνει την γραμμή isdn
Από analyzer στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-05, 23:30
Bookmarks