Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 25
    Περιοχή
    Aθήνα, Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    44227/8083
    ISP
    WIND
    Router
    ZTE ZXHN-H168N
    SNR / Attn
    6.1(dB) / 11.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λοιπόν,εκτός από παράπονα,ευτυχώς που οι εταιρείες που και που μας δίνουν τη δυνατότητα να πούμε και κάτι καλό γι' αυτές,κάτι υπέρ τους !

Η δική μου περίπτωση "ξετυλίχθηκε" ως εξής:Ήμουν ένας από αυτούς που είχαν κάνα εξάμηνο να παραλάβουν λογαριασμό,λόγω προβλήματος που είχε προκύψει στο σύστημα της Tellas.Παρέλαβα ένα λογαριασμό που αφορούσε Δεκέμβριο 07-Μάιο 08 και ήταν σωστός.Μέχρι εκεί όλα καλά...

Προχθές όμως που ήρθε ο λογαριασμός για Ιούνιο-Ιούλιο,είδα ότι περιελάμβανε όλα τα κινητά τηλέφωνα στα οποία είχα τηλεφωνήσει από τον Μάρτιο μήνα που ίσχυαν τα 60' δωρεάν/ανά μήνα,στο Tellas Double Play,και μάλιστα τα χρεωνόμουν όλα,δηλαδή δε σημειώνονταν δίπλα ως "ατελώς",παρόλο που δεν είχα περάσει ανά μήνα τα 60' !

Τηλεφώνησα στην Tellas και με η κοπέλα με την οποία μίλησα,αφού διαπίστωσε κι η ίδια το οφθαλμοφανές λάθος που είχε γίνει,μου είπε ότι από τον επόμενο λογαριασμό θα αφαιρεθεί το πάγιο ενός μηνός.Να σημειώσω εδώ ότι η αξία των τηλεφωνιμάτων που είχα κάνει,ή μάλλον καλύτερα χρεωθεί,ήταν λίγο λιγότερο από τα 39,90 ευρώ που θα μου αφαιρέσουν από τον επόμενο λογαριασμό.

Μάλιστα,κράτησα μέρα,ώρα και το επώνυμο της κοπέλας που μίλησα και η ίδια μου είπε ότι μπορώ όποια στιγμή θέλω να ξανακαλέσω για να επιβεβαιώσω ότι έχει σημειωθεί στο σύστημα να γίνει η αφαίρεση αυτή από τον επόμενο λογαριασμό μου.

Δε μπορώ παρά να χαρακτηρίσω ως θετικότατη την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος που προέκυψε από μέρους της Tellas,και να ευχηθώ να αντιμετωπίζουν πάντα έτσι παρόμοια "μπλεξίματα",δίχως ταλαιπωρία του εκάστοτε πελάτη !

Δεν απομένει λοιπόν τώρα παρά να διαπιστώσω στον επόμενο λογαριασμό μου του λόγου το αλήθές...!

Αυτά,κι ελπίζω να μην σας κούρασα...

Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Προς το παρόν λοιπόν δεν έχει ολοκληρωθεί το "καλό". Δεν ξέρω αν είναι "+" της εταιρείας οι πιστώσεις λόγω διαφόρων λαθών που μπορεί να έχουν γίνει κατά καιρούς, αλλά έχω κι εγώ 2 περιπτώσεις που έγινε άμεσα η πίστωση και δεν χρεώθηκα δεκάρα παραπάνω. Βέβαια, θα προτιμούσα να μην είχε γίνει το λάθος... Αλλά ως γνωστόν... Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Downloads
    33
    Uploads
    0
    στο 13800 πηρες;
    μια φορα μονο μου συνεβη κατι αντιστοιχο πριν 1 περιπου χρονο οπου εκαναν εναν μηνα να μου αντικαταστησουν το χαλασμενο τοτε μοντεμ αλλα τουλαχιστον οταν τους ζητησα να μην με χρεωσουν για το διαστημα που δεν ειχα προσβαση στο νετ το εκαναν αμεσα και πληρωσα μονο για το τηλεφωνο εκεινου του μηνα.
    Quality is not an act, it is a habit.

Το avatar του μέλους Farmako
    Farmako Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos426f Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν,εκτός από παράπονα,ευτυχώς που οι εταιρείες που και που μας δίνουν τη δυνατότητα να πούμε και κάτι καλό γι' αυτές,κάτι υπέρ τους !

Η δική μου περίπτωση "ξετυλίχθηκε" ως εξής:Ήμουν ένας από αυτούς που είχαν κάνα εξάμηνο να παραλάβουν λογαριασμό,λόγω προβλήματος που είχε προκύψει στο σύστημα της Tellas.Παρέλαβα ένα λογαριασμό που αφορούσε Δεκέμβριο 07-Μάιο 08 και ήταν σωστός.Μέχρι εκεί όλα καλά...

Προχθές όμως που ήρθε ο λογαριασμός για Ιούνιο-Ιούλιο,είδα ότι περιελάμβανε όλα τα κινητά τηλέφωνα στα οποία είχα τηλεφωνήσει από τον Μάρτιο μήνα που ίσχυαν τα 60' δωρεάν/ανά μήνα,στο Tellas Double Play,και μάλιστα τα χρεωνόμουν όλα,δηλαδή δε σημειώνονταν δίπλα ως "ατελώς",παρόλο που δεν είχα περάσει ανά μήνα τα 60' !

Τηλεφώνησα στην Tellas και με η κοπέλα με την οποία μίλησα,αφού διαπίστωσε κι η ίδια το οφθαλμοφανές λάθος που είχε γίνει,μου είπε ότι από τον επόμενο λογαριασμό θα αφαιρεθεί το πάγιο ενός μηνός.Να σημειώσω εδώ ότι η αξία των τηλεφωνιμάτων που είχα κάνει,ή μάλλον καλύτερα χρεωθεί,ήταν λίγο λιγότερο από τα 39,90 ευρώ που θα μου αφαιρέσουν από τον επόμενο λογαριασμό.

Μάλιστα,κράτησα μέρα,ώρα και το επώνυμο της κοπέλας που μίλησα και η ίδια μου είπε ότι μπορώ όποια στιγμή θέλω να ξανακαλέσω για να επιβεβαιώσω ότι έχει σημειωθεί στο σύστημα να γίνει η αφαίρεση αυτή από τον επόμενο λογαριασμό μου.

Δε μπορώ παρά να χαρακτηρίσω ως θετικότατη την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος που προέκυψε από μέρους της Tellas,και να ευχηθώ να αντιμετωπίζουν πάντα έτσι παρόμοια "μπλεξίματα",δίχως ταλαιπωρία του εκάστοτε πελάτη !

Δεν απομένει λοιπόν τώρα παρά να διαπιστώσω στον επόμενο λογαριασμό μου του λόγου το αλήθές...!

Είναι το αυτονόητο αυτό που πρέπει να κάνει η κάθε εταιρεία. Δε το συγκαταλέγω προσωπικά στα «καλά», αλλά στα αυτονόητα. Μπρος στην κατάντια όμως που υπάρχει στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αυτό το βαφτίζουμε ως καλό.

Λάθος κάνανε, που δεν έπρεπε να κάνουνε. Πάνε να το μπαλώσουνε, οκ.

Το avatar του μέλους Parazaar
    Parazaar Guest
    ασε μας ρε farmako..φαρμακι σταζεις ολος..συστεμικο λαθος ηταν λες και οι λογαριασμοι βγαινουν στο χερι..απλα για το συγκεκριμενο συνδρομιτη δεν ειχε ενημερωθει το συστημα για τα 60' λεπτα προς κινητα..ξερεις ποσους πελατες εχει η τελλας???? ειναι ευνοητο που και που να γινονται καποια λαθη απο το συστημα που εκδιδει λογαριασμους..εσυ στον οτε ησουν καλυτερα δηλαδη?? δεν ειχες δει καμμια παρατυπια εκει σε λογαριασμο?? και αμα δε σαρεσει φιλε μου ο δρομος ειναι ανοιχτος τι καθεσαι στην τελλας??? αντε πηγαινε αλλου και αμα δεις πιστωση σε λογαριασμο σφυρα μου..ασε ξερω απο forthnet..καλα μην αναφερω τον οτε τωρα που κλεβει απο παντου..μια χαρα η τελλας!!! μπραβο της!!!

Το avatar του μέλους Farmako
    Farmako Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Parazaar Εμφάνιση μηνυμάτων
    ασε μας ρε farmako..φαρμακι σταζεις ολος..συστεμικο λαθος ηταν λες και οι λογαριασμοι βγαινουν στο χερι..απλα για το συγκεκριμενο συνδρομιτη δεν ειχε ενημερωθει το συστημα για τα 60' λεπτα προς κινητα..ξερεις ποσους πελατες εχει η τελλας???? ειναι ευνοητο που και που να γινονται καποια λαθη απο το συστημα που εκδιδει λογαριασμους..εσυ στον οτε ησουν καλυτερα δηλαδη?? δεν ειχες δει καμμια παρατυπια εκει σε λογαριασμο?? και αμα δε σαρεσει φιλε μου ο δρομος ειναι ανοιχτος τι καθεσαι στην τελλας??? αντε πηγαινε αλλου και αμα δεις πιστωση σε λογαριασμο σφυρα μου..ασε ξερω απο forthnet..καλα μην αναφερω τον οτε τωρα που κλεβει απο παντου..μια χαρα η τελλας!!! μπραβο της!!!
    Ποιος σου είπε ότι δε μ'αρέσει και θέλω να φύγω; Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Και από πού κι ως πού αυτά τα πικρόχολα σχόλια; Κατάλαβες τι είπα; Μάλλον όχι.

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Router
    PHILIPS CGA5722
    SNR / Attn
    10(dB) / 25(dB)
    Το αυτονοητο δεν παει στα καλα της εταιρειας.

Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Όταν τόσα αυτονόητα δεν συμβαίνουν όπως πρέπει, τότε, ναι, ανήκουν στα καλά σε μια συνολική κακή εικόνα
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Το avatar του μέλους Parazaar
    Parazaar Guest
    ειπες "λαθος κανανε που δεν επρεπε να κανουνε και πανε να το μπαλωσουνε"..και ποιος σου ειπε επαναλαμβανω οτι το κανανε επιτηδες και ποιος σου ειπε οτι λαθη οι εταιρειες δεν κανουνε και ποιος σου ειπε οτι πανε να τα μπαλωσουνε..εσυ μπορεις να μας πεις πως εβγαλες αυτα τα συμπερασματα??τα δικα μου επιχειρηματα τα προανεφερα..ηταν συστεμικο λαθος και ειναι απολυτος φυσιολογικο αναμεσα στις χιλιαδες των συνδρομητων καποια στιγμη να γινει λαθος σε λογαριασμο..η τελλας αναγνωρισε το λαθος της και θα δωσει 1 μηνα δωρεαν και μαλιστα αυτος ο μηνας αντιστοιχει σε παραπανω λογαριασμο απο τα κινητα που εκανε..ενα μπραβο στην τελλας ειναι το λιγοτερο..και σου αντιπαραθεσα αλλες εταιρειες οπως forthnet και οτε που αντε ζητα τους σε λαθος λογαριασμο να σου κανουν πιστωση..αυτα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos426f Εμφάνιση μηνυμάτων

Βιάζεσε μεγάλε βιάζεσε πάαααααααρα πολυ. Το οτι έγινε λάθος στις χρεώσεις είναι λογικό σε αυτήν την εταιρεία που είναι τόσο ανευθυνοί και την έχουν στήσει πραγματικά <<στο πόδι>>. Το οτι σου είπε η γλυκιά κοπελίτσα στο τηλέφωνο οτι θα διορθωθεί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα. Πρώτα περίμενε να διορθωθεί και μετά ελα να επικροτήσεις την φοβερή αυτή τελλάς. Πολύ φοβάμε όμως οτι πάλι θα ανοίξεις άλλο τόπικ που θα τους βρίζεις. Έμένα πάντως όσα συγνώμμη και να εχουν ζητήσει ότι και να μου έχουν τάξει ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Γι'αυτό τους έχει αναλάβει η Ε.Ε.Τ.Τ.. Δώστους παραπάνω τώρα γιατί έχουν να πληρώνουν πολλά πρόστιμα

Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200000/20000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus
    Path Level
    Interleaved
    Φιλε μου καταρχην αν πληρωσεις τον λογαριασμο, ουσιαστικα με εμεσο τροπο θα εχεις αποδεχτει την χρεωση και κανενας δεν σου εγγυαται οτι θα γινει πιστωση.

Για εμενα θα επρεπε να γινει αντιλογισμος αμεσως και αφαιρεση του ποσου απο τον ηδη τρεχοντα λογαριασμο.

Με ποια λογικη ενω περιμενουν αυτοι χρηματα απο εσενα, θα πρεπει πληρωνοντας τα εσυ να περιμενεις να στα επιστρεψουν, δεν το καταλαβαινω αυτο.
    Συμβουλη μου ειναι να πληρωσεις ακριβως αυτο που κανονικα θα επρεπε να πληρωσεις και τις εξτρα χρεωσεις ας τις αντιλογισουν μονοι τους.

Περιοχή
    Aθήνα, Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    44227/8083
    ISP
    WIND
    Router
    ZTE ZXHN-H168N
    SNR / Attn
    6.1(dB) / 11.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μάλλον δεν ήμουν αρκετά επεξηγηματικός...

Η αλήθεια είναι ότι καταρχήν φίλε Avvocato η κοπέλα αρχικά μου είπε να μεταβιβάσει το αίτημα στο λογιστικό τμήμα και να το εξετάσουν,ώστε να γίνει αντιλογισμός,αλλά εγώ προσωπικά συμφώνησα με τη δεύτερη επιλογή,αυτής της αφαίρεσης των 39,90 ευρώ από τον επόμενο λογαριασμό.μια και το λογιστικό της ήξερα από καιρό ότι δεν είναι και στα καλύτερά του και θα αργούσε πάρα πολύ η απάντηση...

Τώρα,ΑΝ δε γίνει η αφαίρεση αυτή από τον επόμενο λογαριασμό,τότε εννοείται ότι θα με βρει απέναντί της η Tellas,με άλλα λόγια ΔΕΝ θα πληρώσω το ποσό αυτό.Στην τελική,κακά τα ψέμματα,δε χρειάζεται καμιά E.E.T.T για την περίπτωσή μου,αφού είναι περισσότερο από πασιφανής η λάθος χρέωση που έχει γίνει,και δεν υπάρχει περίπτωση να μη το (ξανα)αναγνωρίσουν,ΑΝ χρειαστεί ξαναλέω...

Αλλά επειδή δε θέλω να προδικάζω καταστάσεις και δη την αρνητική περίπτωση,περιμένω να δω και θα ενημερώσω εν καιρώ ασφαλώς το παρόν thread.

Επίσης,συμφωνώ ασφαλώς ότι αυτό κανονικά είναι το αυτονόητο,δηλαδή δεν είναι υπέρ τους,αλλά ουσιαστικά υποχρέωση τους να αναγνωρίσουν το λάθος,αλλά με τα δεδομένα που βλέπουμε από τις εταιρείες καθημερινά,εγώ ως καλό και συν τους,το εκλαμβάνω.Άλλωστε λάθη γίνονται και μάλλον θα γίνονται πάντα,το θέμα είναι να λύνονται χωρίς ταλαιπωρία και φυσικά χρέωση δική μας...

Και εμένα πάντως στον πρώτο λογαριασμό μου είχαν χρεώσει τέλη ενεργοποίησης (στην προσφορά ήταν δωρεάν τα τέλη) και όλες τις εθνικές κλήσεις παρόλο που είχα UNLIMITED πακέτο. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι θα διορθωθεί στον επόμενο λογαριασμό κάτι που όντως έγινε. Εγώ βεβαία είχα πληρώσει όλο το ποσό πριν τον αντιλογισμό κάτι που δεν ήταν όμως υποχρεωτικό καθώς θα μπορούσα στο κατάστημα WIND που πλήρωσα να δώσω ότι ποσό ήθελα.

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Fritz 5530
    Σε μένα την χρέωση του router που μου είχανε κάνει αν και είχα ήδη κλείσει δωδεκάμηνο μου την επιστρέψανε στον επόμενο λογαριασμό, αφού βέβαια πρώτα τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι έχω τον πρώτο λογαριασμό της χρέωσης τους router και αν θέλουν να τους τον στείλω με fax.

Από την forthnet κάτι ευρώπουλα που μου χρωστάνε από το 2003 ακόμα τα περιμένω...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    DSLAM
    Wind - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ στην ταχύτητα ολοκλήρωσης της σύνδεσής μου. Θέλοντας να φύγω αηδιασμένος από την βονταφον στο ιντερνετ, πήρα στην τελλάς να ρωτήσω ποιά είναι η διαδικασία για πιο γρήγορη μετάβαση. Μου πρότεινε η κοπέλα λοιπόν να κάνω αίτηση για νέα αριθμοδότηση στον ΟΤΕ και όταν ολοκληρωθεί , να κάνω αίτηση για φορητότητα τελλάς, διαδικασία που θα διαρκούσε κάτι παραπάνω από μήνα (περίπου 10 μέρες ο ΟΤΕ και 25 μέρες η τελλάς). Η αίτηση στον ΟΤΕ έγινε 25 Ιουλίου, ο τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε 8 Αυγούστου, την ίδια μέρα έκανα την αίτηση στην τελλάς και 23 Αυγούστου είχα τηλέφωνο και 26 ιντερνετ. Στις 27 πήρα τον εξοπλισμό.
    "Μόνο το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχουν όρια. Και για το σύμπαν δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος."
    Albert Einstein

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. για να λεμε και τα καλα
    Από saksavvas στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-08, 14:01
  2. HOL Να λέμε και τα καλά!
    Από chris25873 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-08, 17:03
  3. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-08, 05:16
  4. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-07, 17:48
  5. Να λέμε και των πισιών τα (λίγα) καλά...
    Από Nimrod7 στο φόρουμ Apple Hardware και Software
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-06, 12:15

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία