vista 64 bit ultimate ελληνικά
εχω δοκιμασει να αντιγράψω κατι που βρήκα σε ένα καινουριο script αλλά οταν το τρεχω μου βγαζει το εξής μυνημα:
δεσμη ενεργειων C:\Test.vbs
Γραμμη 19
Χαρακτηρας 17
Σφάλμα Acces denied
Κωδικας 80041003
Προέλευση SWbemObjectEx
το βρήκα στο παρακατω link
http://support.microsoft.com/kb/950375/en-us
ως λύση για το WMI error που μου κολλαει κάθε τρεις και λίγο αναγκαζοντας με να κανω restart, στην προβολή συμβάντων μου δείχνει τα εξής
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
ειναι γνωστό προβλημα στο google αλλα δεν τα καταφερα να κανω τιποτα, με εχει ταλαιπωρήσει πολύ, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει ειτε με το παρακάτω script ή με κάτι παραπλήσιο
CAUSE
This problem occurs if the WMI filter is accessed without sufficient permission.Back to the top
RESOLUTION
To resolve this problem, run a script to stop the Event ID 10 messages. To run this script, follow these steps:1.In a text editor, such as Notepad, create a new text document named Test.vbs.2.Paste the following code into Test.vbs:
Κώδικας:strComputer = "." Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _ & "{impersonationLevel=impersonate}!\\" _ & strComputer & "\root\subscription") Set obj1 = objWMIService.Get("__EventFilter.Name='BVTFilter'") set obj2set = obj1.Associators_("__FilterToConsumerBinding") set obj3set = obj1.References_("__FilterToConsumerBinding") For each obj2 in obj2set WScript.echo "Deleting the object" WScript.echo obj2.GetObjectText_ obj2.Delete_ next For each obj3 in obj3set WScript.echo "Deleting the object" WScript.echo obj3.GetObjectText_ obj3.Delete_ next WScript.echo "Deleting the object" WScript.echo obj1.GetObjectText_ obj1.Delete_
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
19-09-08, 01:14 σας παρακαλώ την βοήθειά σας για WMI error vista #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Re-Ti-Re : 19-09-08 στις 08:54. Αιτία: Add code tag
Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ
-
19-09-08, 09:49 Απάντηση: σας παρακαλώ την βοήθειά σας για WMI error vista #2
κανω copy paste το τροποποιημένο κειμενο που επεξεργαστηκε ο re-ti-re αλλά και πάλι μου βγαζει error, αυτην την φορά
γραμμη 7
χαρακτηρας 1
σφαλμα not found
κωδικας 80041002
προέλευση swbemServicesEx
δεν ξερω τι στο καλο συμβαίνει αλλά δεν τρεχει βγαζοντας το παραπάνω μύνημα
αν μπορεί καποιος να μου το στείλει ετοιμο θα του 'ημουν ευγνώμων γιατί θα ησύχαζα από τα resets που αναγκάζομαι να κανω κάθε τρεις και λίγο.
poliplatano@gmail.comΟ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ
Παρόμοια Θέματα
-
Την βοηθεια σας παρακαλω και την πειρα σας!
Από digenis στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-07, 01:55 -
Την Βοηθεια Σας Παρακαλω...
Από USR9108A στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-07, 19:54 -
Παρακαλω την βοηθεια σας για μια αναβαθμιση.....
Από emmstra στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-06, 23:07 -
παρακαλώ για την βοήθειά σας
Από no_logo στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-04, 18:32
Bookmarks