Δυστυχώς δεν πρέπει να φταίει η καλωδίωση εντός του σπιτιού και μάλλον ήταν τυχαία καλή η στιγμή που παραπάνω γραφήματος.
Οι παρεμβολές ακόμα υπάρχουν, απλά είναι με τις ώρες τους. Όταν το αποφασίσουν και εμφανιστούν, ρίχνουν ένα disconnect στη γραμμή και μετά κλειδώνει χαμηλότερα για να κρατηθεί η γραμμή. Πρέπει να δοκιμάσω να πάρω σήμα απευθείας από το κατανεμητή της πολυκατοικίας, αλλά για αρκετή ώρα ώστε να είναι σοβαρό το δείγμα.
Εμφάνιση 1.171-1.185 από 3402
-
02-04-10, 21:15 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1171
-
02-04-10, 23:46 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1172
Αυτό είναι καλό η κακό...
Δεν έχω καταλάβει και πολλά...!
Αλλά αυτό που θα σας πώ είναι ότι το attenuation είναι τελείως ασταθές, από 25 εώς 30db προχθές είχα attenuation 16?!? Αλλά μετά από ώρες συνειδητοποίησα ότι ήταν σε ADSL1 :S
Και η ταχύτητα είναι μεταξύ των 5Mbps εώς 9Μbps...
Τι δείχνει το γράφημα? Υπάρχει πιθανότητα μέσα στο σπίτι να κάνει κάποια συσκευή από εκεί που περνάει η γραμμή παρεμβολές...?
Το καλώδιο βρίσκεται πίσω από ένα ψυγείο ** και πλυντήριο της αποθήκης και καταλείγει σε ένα άλλο εύρος καλωδίων και πάει στα δωμάτια του σπιτιού (πάνω ορόφου) που είναι τα καλώδια της κεραίας TV/Ρεύματος κ δίπλα της τηλεφωνικής γραμμής.. Λέτε όταν κάνει η μάνα μου μπουγάδα να ανεβαίνουν τα db??
Έχω οπτικές ίνες γύρω στα 2-3km .. Από τον κατανεμητή μέχρι το σπίτι περνάει υπογείως ένα άλλο καλώδιο και μετά καταλήγει στο ψυγείο κτλ (λέω παραπάνω δές το ->**)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arislol : 02-04-10 στις 23:46. Αιτία: Πρόσθεση κειμένου
-
02-04-10, 23:49 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1173
Χάλια μαύρα. Αν θέλεις να δεις βελτίωση πρέπει να ασχοληθείς και σε πρώτη φάση να στρώσεις την κατάσταση με τις καλωδιώσεις. Είτε μόνος σου είτε καλύτερα φωνάζοντας κάποιον τεχνικό.
-
02-04-10, 23:50 Re: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1174
To ψυγείο κάνει την κύρια παρεμβολή, γι'αυτό έχεις τέτοια στατιστικά.
-
02-04-10, 23:58 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1175
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
03-04-10, 00:01 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1176
Έχω 24άρα και όχι 8άρα...
θα πάω να ρίξω τον γενικό όλου του σπιτιού να τεστάρω να δώ, κάτι άλλο που μπορώ να κάνω υπάρχει..??
Θα πάρω καλώδιο ρεύματος από το διπλανό σπίτι και θα το μεταφέρω με την μπαλαντέζα να φτάσει μέχρι το ρουτερ μου...
Προσθήκη (αιτία επεξεργασίας)
+ την τηλεφωνική γραμμή
-
03-04-10, 00:06 Re: Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1177
-
03-04-10, 00:08 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1178
Δες εδώ αναλυτικά.
-
03-04-10, 00:09 Απάντηση: Re: Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις #1179
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
03-04-10, 00:17 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγή #1180
-
03-04-10, 00:54 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1181
Το έκανα και είδα το εξής... από 29,5 πήγε 28db.. Σιγά την διαφορά... Έκλεισα τα πάντα και τράβηξα μπαλαντέζα σαν το τρελό στην νύχτα..
Σιγά και το 1,5db... Φυσιολογικό μου φαίνεται, αν και μπορεί να ήταν τυχαίο και στην ουσία να άλλαξε κατά 1db.. Πείτε μου λίγο τι δείχνουν τα διαγράμματα περίπου... Σαν τι σημαίνουνε..?
thnx για τις απαντήσεις σας...
-
03-04-10, 01:05 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1182
Τα γραφήματα δείχνουν τρομερές παρεμβολές.
Για περισσότερα δες εδώ.
-
03-04-10, 01:46 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1183
Ωραία δηλαδή μπορώ να ζητήσω και αλλαγή ζεύγους απο το ΚΑΦΑΟ, αυτό το καφάο τι ακριβώς είναι θα μου εξηγήσετε..? Γιατί έχω κάτι υπόψην μου και αν είναι όντως αυτό πρέπει να το κάνω οπωσδήποτε...
Τα έχω διαβάσει όλα, τα περισσότερα που μου δείξατε.. :P
Απλά το DMT δείχνει συχνές διεκοπές, και δεν έφταιγε το ψυγείο η τίποτα άλλο γιατί απενεργοποίησα παντού το ρεύμα και το τέσταρα, όσο για τον κατανεμητή θα το δοκιμάσω και εκεί το Router αλλά γίνεται να ζητήσω και αυτήν την αλλαγή με τα ζεύγη..?
-
03-04-10, 16:01 Re: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1184
Το ΚΑΦΑΟ (KV) είναι το κουτί του ΟΤΕ όπου καταλήγει η γραμμή από το σπίτι / χώρο σου. Συνήθως είναι σε απόσταση 1-2 τετραγώνων σε αστικές περιοχές, καπου στο πεζοδρόμιο.
Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
05-04-10, 03:42 Απάντηση: DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) #1185
Κατάλαβα, αλλά εμένα το καφάο πρέπει να είναι γύρω στο 1,5Κm μακριά ίσως και 2km..
Πως μπορώ να ζητήσω αλλαγή ζεύγους..? Ποια διαδικασία θα πρέπει να κάνω..?
Παρόμοια Θέματα
-
Δεν εχω γραφηματα στο DMT
Από ksipsi στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-09, 23:37 -
G.DMT (ADSL) αντί για ADSL2+ σε Crypto F360;
Από asfalis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-08, 21:09 -
Γραφήματα στο excel
Από didaskalo στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-05, 00:56 -
Συζητηση για ADSL σε πακέτο. Να το πάρω;
Από ptsan στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-05, 12:22 -
Συζητηση ADSL σε πακέτο. Να το πάρω;
Από ipo στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-05, 22:57
Bookmarks