Εκεί που είναι αποθηκευμένο το VM δεν έχει υποκατάλογο logs και μέσα αρχείο vbox.log; Θυμάμαι ότι μερικές φορές η έκδοση των additions είχε κάποιο θέμα με συγκεκριμένη έκδοση windows ή δεν είχε εγκατασταθεί σωστά και το έβλεπα μέσα από το vbox.log αλλά έχω χρόνια που δεν χρησιμοποιώ vbox οπότε ίσως λέω βλακείες. Αν έχεις χρόνο κοίταξε το αλλιώς περίμενε να σε καθοδηγήσει κάποιος πιο γνώστης να μην σε οδηγήσω σε λάθος δρόμο εγώ.
Εμφάνιση 1.771-1.774 από 1774
Θέμα: Το thread του VirtualBox
-
03-12-24, 16:39 Απάντηση: Το thread του VirtualBox #1771"I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds
"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
Γα.... την πολιτική ορθότητα.
-
30-01-25, 19:33 Απάντηση: Το thread του VirtualBox #1772
Παιδιά, ποια είναι η σωστή διαδικασία για upgrade των guest tools σε Windows guest μηχάνημα; Αν τα βγάλω από το apps, κάνω reboot και μετά πάω να βάλω τη νέα έκδοση, χτυπάει και κάνει fail ο installation wizard. Παιδεύομαι εδώ και κανά 2-ωρο και ό,τι και να κάνω μετά δεν μπαίνει η νέα έκδοση. Προσπαθώ να κάνω upgrade από 7.1.4 σε 7.1.6.
Έλεος δηλαδή.
-
30-01-25, 19:38 Απάντηση: Το thread του VirtualBox #1773
Έχω να χρησιμοποιήσω virtualbox από τα 8 ή ίσως την αρχή των 10, αλλά τότε η σωστή διαδικασία ήταν να τα εγκαταστήσεις από το ίδιο το virtualbox μέσω του iso, όχι να τα κατεβάσεις από αλλού. Ήταν ο μόνος τρόπος να είσαι 100% σίγουρος για συμβατότητα εκδόσεων. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
-
30-01-25, 22:03 Απάντηση: Το thread του VirtualBox #1774
Κι εγώ πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά αν θυμάμαι καλά πρώτα κάνεις upgrade το VirtualBox, boot το guest VM, και εγκαθιστάς τα νέα Guest Additions πάνω από τα παλιά.
QSpeedTest - Crossplatform γραφικό tool σε C++ και Qt4 για μέτρηση ping, packet loss και ταχύτητας download της Internet πρόσβασής μας - Download@SourceForge - Thread συζήτησης - Thread δημοσίευσης αποτελεσμάτων
Παρόμοια Θέματα
-
Το thread του Debian
Από WAntilles στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 6010Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-11, 07:38 -
Το thread του aMule - Episode I
Από WAntilles στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-09, 00:26 -
Το thread του Zenwalk - Episode I
Από sdn στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1772Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-08, 10:33 -
Το thread του Mandriva 2008
Από chek2fire στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 20:32 -
Το thread του Ubuntu (retro)
Από WAntilles στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1232Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-06, 11:47
Bookmarks