Παιδιά έχω shared llu vivodi και θέλω να το διακόψω ώστε να πάω σε λύσεις double play κ.τ.λ.
Έχω αορίστου. Για τη διακοπή στέλνω fax με το αίτημα και με εκτύπωση ταυτότητας? Πόσο καιρό για να ελευθερωθεί η γραμμή?
Ευχαριστώ
Σημ: Το σταθερό είναι στο όνομα του πατέρα μου , αλλά στη vivodi φαίνομαι εγώ, οπότε φοβάμαι τις λαλακίες του ΠΟΤΕ, για αυτό και προτιμώ να κόψω πρώτα τη γραμμή.
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: Διακοπή Συμβολαίου
-
24-09-08, 10:11 Διακοπή Συμβολαίου #1Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
24-09-08, 11:04 Απάντηση: Διακοπή Συμβολαίου #2
Κάνεις αίτηση κατευθείαν στο νέο πάροχο, επιλέγοντας μετάβαση "από Shared LLU παρόχου Α' σε Full LLU παρόχου Β' με φορητότητα".
Δεν εχει σχέση ποιός φαίνεται στη Vivodi, τα στοιχεία κατόχου τηλ. γραμμής είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις να είναι τα σωστά.
Αφου ενεργοποιηθείς στο νέο πάροχο, μπορείς να στείλεις ένα email/fax στη vivodi απλώς ενημερώνοντάς τους ότι δεν είσαι πλέον πελάτης λόγω μετάβασης σε άλλο πάροχο (όχι αίτηση διακοπής) για την αποφυγή έκδοσης λανθασμένων λογαριασμών.
Ενώ κάνοντας διακοπή θα μείνεις χωρίς Internet για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και μπορεί να καθυστερήσουν να σε διακόψουν.
-
24-09-08, 11:33 Απάντηση: Διακοπή Συμβολαίου #3Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
24-09-08, 14:43 Απάντηση: Διακοπή Συμβολαίου #4
Αυτό το λέω γιατί αφού στην αίτηση δηλώνεις υπάρχον πάροχο, δηλαδή ο πατέρας μου δηλώνει υπάρχον πάροχο adsl, τότε δε θα βρεθεί κάτι στο όνομά του αφού είναι στο δικό μου!!
Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
24-09-08, 17:00 Απάντηση: Διακοπή Συμβολαίου #5
-
24-09-08, 17:04 Απάντηση: Διακοπή Συμβολαίου #6
-
25-09-08, 15:42 Απάντηση: Διακοπή Συμβολαίου #7
Τις προσεχείς μέρες με βλέπω και έμενα για αλλαγή παρόχου, 3 μήνες και ακόμα δεν έχω τηλέφωνο (μπορώ να πάρω και αυτό μόνο μετά από restart του ρούτερ).
Bye bye!!
Παρόμοια Θέματα
-
Διακοπή συμβολαίου
Από oxyd στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-08, 15:23 -
ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ TELLAS
Από toulge στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-08, 10:45 -
ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
Από lucifer στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-07, 05:23 -
Διακοπή συμβολαίου adsl in a box....
Από balander στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-07, 17:44 -
Διακοπή συμβολαίου - Απόδειξη;
Από sakistsalikis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-07, 04:07
Bookmarks