Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 35
    Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    VoIP
    Η Nokia αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής (touchscreen) στις 2 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Το Tube όπως είναι η κωδική ονομασία της συσκευής, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την πρώτη παρουσίαση διαφανειών σε συνέδριο τον Απρίλιο.

Η εταιρεία έχει ήδη προσθέσει δυνατότητες και λειτουργίες της οθόνης αφής στο λειτουργικό της σύστημα Series 60.

Η εταιρεία Innolux, o δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής οθονών στον κόσμο επιβεβαίωσε πως έχει παραγγελίες απο την Nokia για οθόνες αφής με σχετικά σύντομο χρόνο παράδοσης.

Πηγή: Cellular News

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Nokia αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής (touchscreen) στις 2 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Το Tube όπως είναι η κωδική ονομασία της συσκευής, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την πρώτη παρουσίαση διαφανειών σε συνέδριο τον Απρίλιο.

Η εταιρεία έχει ήδη προσθέσει δυνατότητες και λειτουργίες της οθόνης αφής στο λειτουργικό της σύστημα Series 60.

Η εταιρεία Innolux, o δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής οθονών στον κόσμο επιβεβαίωσε πως έχει παραγγελίες απο την Nokia για οθόνες αφής με σχετικά σύντομο χρόνο παράδοσης.

Πηγή: Cellular News
    Καιρός ήταν!! Είμαι πολύ περίεργος να δω αν έχει ξεφύγει από την αστεία ανάλυση 240χ320 που έχουν τα κινητά της εδώ και πόσα χρόνια! Είδα και το Ν96 χθές, η οθόνη του μου φάνηκε αστεία σε σχέση με το diamond όπως και ολόκληρο το τηλέφωνο που δεν αξίζει 700 ευρώ που ζητάνε...
    Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE/Corsair RM850X/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250gb/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech mx master/Dell UP2716+SE2419/

Dell Latitude 6320/i5 2520m/8gb ram/Intel 160gb ssd/Logitech MX keys mini/Logitech MX anywhere 2

My Flickr

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    Εννοείτε οτι η Nokia ανακάλυψε -τελικα- οτι υπάρχουν και touch screen κινητά; ...

Oh wow...

Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
    "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    7100/880
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Fritz!box 7140
    Γιατι ρε παιδια τι προσφερει περισσοτερο μια οθονη αφής?
    Ειμαι κατοχος ενος neonode N2 με οθονη αφης και δε μπορω να πω οτι μου προσφερει κατι παραπανω απο τα προηγουμενα κινητα μου.
    Σιγουρα μου προσφερει αγχος για την προστασια της οθονης(οχι οτι καιγομαι κιολας το N2 δεν εχει αναγκη) και σιγουρα μικροτερη διαρκεια λειτουργιας.
    Οποια εταιρια βγαλει κινητα στυλ Νοκια 6510 και 8310 θα με κανει να τρεξω να τα παρω, αυτα ειναι κινητα, μικρα και με μεγαλη αυτονομια.
    Καλη κινηση απο Nokia αλλα οχι οτι θα τρεξω
    Οτι μπορείς να κάνεις σημερα ΜΗΝ το αφήνεις για αυριο

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Ταχύτητα
    150000/150000
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Router
    Cisco
    Πρώτο με οθόνη αφής; Και το 7710 που έχω εγώ εδώ και 4 χρόνια τι είναι; Μάλλον κάποιος πρέπει να το ψάξει καλύτερα....

Το avatar του μέλους tiffany
    tiffany Guest
    Αν έχει την γνωστή ποιότητα Nokia και καλοσχεδιασμένο interface για δάχτυλα τότε θα έχουμε ένα ακόμη λόγο να κράζουμε την Apple. Το Symbian είναι τα Windows των κινητών. Άπειρες εφαρμογές και ανοιχτά πρότυπα.

Περιοχή
    Θεσσαλονικαρα!
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    siemens
    Εγω παντως περιμενω πως και πως ενα touch screen απο τη Nokia σαν οπαδος του Series 60...
    Αλλα να εχει πολλες δυνατοτητες οπως τα υπαρχοντα N της εταιριας και με τη λειτουργικοτητα ενος iphone...Αλλα καπου ειχα διαβασει οτι ατο που θα βγει πρωτο φετος δε θα εχει τοσες πολλες δυνατοτητες οσο καποιο που θα παρουσιασει η εταιρια τελη 2008/αρχες 2009...ελπιζω να μην ισχυει...
    Notebook HP nx9420

Το avatar του μέλους 21century
    21century Guest
    Η σειρά Xpress music έχει καταφέρει απο μόνη της να δημιουργήσει σχολή και με το φρέσκο Nokia 5800 Xpress Music ή αλλιώς Nokia Tube μας δείχνει τον δρόμο ιια τους λάτρεις της μουσικής. Αυτό που μας αρέσει απο τις πρώτες φωτό που δημοσιεύτηκαν στο εξωτερικό είναι η μεγάλη touch οθόνη που είχαμε δει και στο cinema. Περισσότερα υπάρχουν εδώ http://phonegr.blogspot.com/2008/09/...ess-music.html για όσους το περιμενουν όπως και εγώ..

Περιοχή
    Όπου υπάρχει bandwidth
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Η οθόνη αφής δεν παίζει μεγάλο ρόλο από μόνη της, αλλά σε συνδυασμό μ' ένα έξυπνο λειτουργικό που σου επιτρέπει να ελέγχεις την συσκευή, είναι τόσο επαναστατική όσο κι η εισαγωγή του ποντικιού στους υπολογιστές.

Το τελείως αψυχολόγητο όριο των οθονών της Nokia στα 240x320, είναι ένα φιλοσοφικό κόλλημά της, ανάλογο με του one button mouse της Apple!

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Η Nokia δίνει εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον μεγαλύτερες αναλύσεις αλλά στα E series κινητά της τα οποία συνήθως βγαίνουν και πιο φθηνά από τα N series.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ποιο πρώτο ρε παιδιά; υπάρχουν ήδη.

Περιοχή
    Ατλάντα (ΗΠΑ)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    βλέπω πάντως πως στο σύντομο μέλλον όλα τα κινητά τηλέφωνά και οι Η/Υ χειρός (pda) θα γίνουν ένα και το αυτό. Όμως εδώ και καιρό δύο φίλοι μου έχουν τέτοιο "τηλέφωνο" το οποίο λειτουργούν με stylus (αυτό το πλαστικό που χρησιμοποιούν αντί για ποντίκι στα pda), συνεπώς πρέπει να έχουν τα τηλ. τους οθόνη αφής.
    "Να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο" - Γκάντι

Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Θέμα: H Nokia ανακαλύπτει τον κόσμο
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Σιγά βρε! Νομίζω η απουσία από τις οθόνες αφής ήταν γιατί δεν θεωρούσαν την τεχνολογία ικανοποιητική.

Ακούγεται πως το Nokia 5800 θα έχει μια νέα τεχνολογία η οποία όταν αγγίζεις την οθόνη αφής προκαλεί vibrations σε αυτό το σημείο όμοια με το να πατούσες ένα κανονικό πλήκτρο! Αν λειτουργεί όπως λένε θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης πάρα πολύ καθώς το feedback σε ένα πληκτρολόγιο είναι σημαντικό.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Nokia δίνει εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον μεγαλύτερες αναλύσεις αλλά στα E series κινητά της τα οποία συνήθως βγαίνουν και πιο φθηνά από τα N series.
    Ναι αλλά τα Ν αποκαλεί "Multimedia computers"!!! Ό θεός να τα κάνει ...

Και εγώ Ν73 είχα πριν το diamond (και το έχω ακόμα δηλαδή) αλλά πλέον η Nokia για μενα έχει μείνει πίσω ειδικά γι αυτά που ζητάει!!
    Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE/Corsair RM850X/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250gb/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech mx master/Dell UP2716+SE2419/

Dell Latitude 6320/i5 2520m/8gb ram/Intel 160gb ssd/Logitech MX keys mini/Logitech MX anywhere 2

My Flickr

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Επεισοδια και συλληψεις στη τελετή αφης της Ολυμπιακης φλογας
    Από duende στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-08, 11:58
  2. Το πρώτο κινητό που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια
    Από IPL στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-07, 17:43
  3. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-06, 14:26
  4. Οθονη αφης