Χαιρετώ όλα τα μέλη της κοινότητας!
Μια ερώτηση παρακαλώ.
Τελικά αξίζει η VOIP τηλεφωνία ή όχι? (από θέμα ποιότητας)
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: Voip τηλεφωνία
-
02-10-08, 21:51 Voip τηλεφωνία #1
-
03-10-08, 01:53 Απάντηση: Voip τηλεφωνία #2
Αξίζει ως προς τι; Την τιμή της; Την ευκολία της; Τις δυνατότητές της; Πού βρίσκεσαι; Πόσο πληρώνεις; Γιατί τη χρησιμοποιείς; Τι εναλλακτικές λύσεις θα είχες;
Άρα συγγνώμη αλλά η ερώτησή σου θα έπρεπε να γίνει περισσότερο συγκεκριμένη για να έχει νόημα να απαντηθεί, γιατί θα αρχίσει ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του ανάλογα με τις δικές του εμπειρίες και ανάγκες, και όχι τις δικές σου.
Προφανώς αυτές για τον καθένα από εμάς είναι διαφορετικές και τις κοστολογούμε/αξιολογούμε ανάλογα.
ΥΓ. Αν βέβαια ήθελες να ανοίξεις φιλοσοφική συζήτηση, συγγνώμη... ελεύθερα.
-
03-10-08, 10:42 Απάντηση: Voip τηλεφωνία #3
-
03-10-08, 17:01 Απάντηση: Voip τηλεφωνία #4
Αν αξίζει λέει ...
Αφορά περισσότερο το εξωτερικό φυσικά (και ειδικότερα τις χώρες που δεν εντάσσονται στα προγράμματα δωρεάν κλήσεων των εταιρειών).
Προσωπική εμπειρία.
Με το πρόγραμμα κλήσεων σε σταθερά του Skype έχω:
- ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα στην συνομιλία με Ελλάδα τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
- προβληματική κατά το prime-time όπως λένε της TV (20:00-22:00).
Δεν μπορώ να αποδώσω ευθύνες στο Skype φυσικά, γιατί έχω cable σύνδεση και ως γνωστόν σε τέτοιες συνδέσεις μοιράζεσαι το bandwidth με την γειτονιά ...
-
03-10-08, 22:07 Απάντηση: Voip τηλεφωνία #5
@Maximos: Η υπηρεσίες VoIP είναι το παρόν και το μέλλον της τηλεφωνίας για τουλάχιστον τα επόμενα 5 - 7 χρόνια. Η τηλεφωνία μέσω VoIP επιτρέπει πολύ μεγάλη ευελιξία αναδρομολόγησης στις κλήσεις, εκτός των χαμηλότερων τιμών. Από άποψη ποιότητας η νέα σειρά vocoder G.722x επιτρέπει καλύτερη ποιότητα κλήσης κι απ' το PSTN.
-
04-10-08, 13:28 Απάντηση: Voip τηλεφωνία #6
@maximos, ως απλός καταναλωτής αναφέρω ότι άξιζε όταν είχα το i-call, τώρα που παραπαίει παραπαίω και εγώ μεταξύ της betamax (εταιρία με ΜΗ ξεκάθαρη πολιτική, περιστασιακά κακός ήχος, δεν μπορώ να διαγράψω τον... λογαριασμό μου, ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα!
, ) και εναλλακτικών επιλογών (ακόμη ψάχνομαι).
Έχει ζουμί η υπόθεση, αλλά θέλει ψάξιμο. Αν στρώσει το i-call, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Παρόμοια Θέματα
-
Τηλεφωνία μέσω VoIP
Από skiabox στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 15:32 -
Βοήθεια για VoIP τηλεφωνία
Από efrai3 στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-06, 00:57 -
Διεθνές πρόθεμα σε τηλεφωνία VoIP
Από sagiadinos στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-06, 09:28 -
easyvoipcall : Νέα εταιρία παροχής VoIP τηλεφωνία.
Από Koala_ στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-06, 22:52 -
IPTEL ??? voip τηλεφωνία
Από sculper στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-05, 00:03
Bookmarks