Εμφάνιση 1-13 από 13
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN 7140 A
    Καλησπέρα, κατ'αρχάς ευχαρστώ όλους εσας στο forum, για τις αμέτρητες φορές που με έχετε βοηθήσει. Χρειάζομαι μια ακόμη φορά την βοήθεια σας.

Εδώ κ περίπου 10 μέρες συνδέθηκα στη vodafone μέσω της hol. έχω το FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A, Firmware version 39.04.41 κ είμαι συγχρονισμένος στα 14255/862. το πρόβλημά μου είναι πως είτε απο torrent είτε απο ftp, κατεωάζς με μέγιστο 50 kbps. Επικοινώνησα με vodafone κ είπαν πως θα ελεγχθεί η γραμμή μου κ θα ενημερωθώ. Συγχωρήστε με για την αμφιβολία μου, μιας κ η hol είναι πίσω απο αυτά, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κ εσείς την γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

........Auto merged post: gothsend πρόσθεσε 15 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μόλις έκανα αναβάθμιση σε FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A, Firmware version 39.04.57 και είμαι συνδεδεμένος στα 16554/894 αλλά το πρόβλημα παραμένει
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gothsend : 23-09-08 στις 02:03. Αιτία: auto merged post

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Από Apple, πως τα πας από ταχύτητα; ή ακόμα και κάνοντας test στο speedtest.net;

Κατεβάζεις με 50 Kbps (kilobits/sec, δηλαδή 6 KB/sec) ή 50 KB/sec (kilobytes/sec); Όπως και να έχει, τρομερά χαμηλό. Άλλο modem έχεις να δοκιμάσεις;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    Κατεβάζω με 50 ΚΒ/s (kilobytes). Άλλο ρούτερ δεν έχω. Θα κάνω τα τεστ κ θα σου πω

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Router

........Auto merged post: gothsend πρόσθεσε 0 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gothsend Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά είναι τα αποτελέσματα του speedtest.net
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gothsend : 23-09-08 στις 23:36. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    HOL
    Router
    Η300s
    Με δεδομένη τη καλή ταχύτητα συγχρονισμού σου, αν δεν υπάρχει κάτι περίεργο στα στατιστικά σου (π.χ. πολλά FEC / loss of headers), τότε δυστυχώς το πιθανότερο είναι να είσαι σε πηγμένο DSLAM ή σε κάποιο που γίνονται αναβαθμίσεις. Οι μετρήσεις που μας δίνεις είναι από υπολογιστή συνδεδεμένο με καλώδιο ή μέσω wireless ? Αν είναι το 2ο για δες μήπως έχεις και φιλοξενούμενους στη γραμμή σου ή μήπως την ώρα που κάνεις τα τεστ υπάρχουν κι άλλα προγράμματα που κατεβάζουν (updates, trojans, κλπ.)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    Intruders, δεν υπάρχουν. Αφήνω ένα μόνο πρόγραμμα για να κατεβάζει για να κάνς τα τεστ. Μετα από πολλά τηλεφωνήματα στο κέντρο τεχνικής υποστήριξης, βρέθηκε ένας κ μοναδικός να μου πεί, οτι δεν έχς φτάσει ακόμα στο σημείο κατάστασης << Κ-5 >>, επειδή έκανα παράπονα για το downloading μου, κ έχει προωθηθεί μία έρευνα στη γραμμή μου. Βέβαια καμία απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα...περιμένουμε.

Υ.Γ. έκανα τα τέστ και με ασύρματη σύνδεση κ με ενσύρματη. Τα ίδια πάντα αποτελέσματα.

http://i440.photobucket.com/albums/q...nformation.jpg

αυτό είναι ότι μου λέει το router για τα FEC και τα άλλα που έλεγες. (αυτά, συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνουν)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gothsend : 25-09-08 στις 01:10.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    HOL
    Router
    Η300s
    Τί άλλο έχεις πάνω στη γραμμή (συναγερμούς, τηλέφωνα, φαξ) ? Εκείνο το 7 στο signal / noise είναι το μόνο κακό που βλέπω. Διώξτα όλα πάνω από τη γραμμή και βάλε ένα απλό κοντό τηλεφωνικό καλώδιο μεταξύ κεντρικής πρίζας και router μόνο. Αν δεν αλλάξει εκείνο το 7, ζήτα να μετρήσουν τη γραμμή του από τον ΟΤΕ. Πάντως πρέπει να είσαι φοβερά κοντά στο DSLΑΜ για να έχεις τέτοια στατιστικά. Αλλιώς το router σου την έχει δει.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HarryV Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκείνο το 7 στο signal / noise είναι το μόνο κακό που βλέπω.
    Στις 24άρες γραμμές, είναι φυσιολογικό. Ο κάθε ISP αρχικά το ρυθμίζει διαφορετικά (πχ Forthnet 6, ΟΤΕ 9) και το ανεβάζει μόνο εάν υπάρχουν αποσυνδέσεις. Εδώ εγώ το έχω κατεβάσει στο 3 για καλύτερο συγχρονισμό και δεν έχω πρόβλημα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    Τί άλλο έχεις πάνω στη γραμμή (συναγερμούς, τηλέφωνα, φαξ) ? Εκείνο το 7 στο signal / noise είναι το μόνο κακό που βλέπω. Διώξτα όλα πάνω από τη γραμμή και βάλε ένα απλό κοντό τηλεφωνικό καλώδιο μεταξύ κεντρικής πρίζας και router μόνο. Αν δεν αλλάξει εκείνο το 7, ζήτα να μετρήσουν τη γραμμή του από τον ΟΤΕ. Πάντως πρέπει να είσαι φοβερά κοντά στο DSLΑΜ για να έχεις τέτοια στατιστικά. Αλλιώς το router σου την έχει δει.
    Δεν έχς τίποτα άλλο συνδεδεμένο στο router. η vodafone δίνει μια sim κάρτα κ μια βάση μαζί με ασύρματο τηλέφωνο. το router είναι αποκλειστικά αυτόνομο, στην δική μου περίπτωση

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    HOL
    Router
    Η300s
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gothsend Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχς τίποτα άλλο συνδεδεμένο στο router. η vodafone δίνει μια sim κάρτα κ μια βάση μαζί με ασύρματο τηλέφωνο. το router είναι αποκλειστικά αυτόνομο, στην δική μου περίπτωση
    Δεν μίλησα για το router. Για τη γραμμή μίλησα. Δεν υπάρχουν άλλες πρίζες τηλεφώνου στο σπίτι ? Είναι όλες άδειες ? Υπάρχει συναγερμός ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    Δεν μίλησα για το router. Για τη γραμμή μίλησα. Δεν υπάρχουν άλλες πρίζες τηλεφώνου στο σπίτι ? Είναι όλες άδειες ? Υπάρχει συναγερμός ?
    Τίποτα απολύτως. Τέλος πάντων. Μόλις έχω νεότερα απο τους "υπεύθυνους". θα σας πω.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    HOL
    Router
    Η300s
    Ενδιάμεσα, κάνε μια δοκιμή με άλλο router με και χωρίς splitter. Kατά 99% δε θα δεις διαφορά μιας και δεν έχεις πρόβλημα στο συγχρονισμό.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    Το πρόβλημα μου λύθηκε. Υπήρχε πρόβλημα στη γραμμή, για μία μέρα δεν είχα καθόλου σύνδεση και από σήμερα, κατεβάζω κανονικά με 500+KBps. Ευχαριστώ όλους εσάς, που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου.

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Πρόβλημα στο downloading torrents
    Από bombadil στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-08, 14:28
  2. Προβλημα στο downloading
    Από Lakosta στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-08, 18:37
  3. Πρόβλημα στο downloading
    Από ttmalex στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-06, 13:05
  4. Πρόβλημα στο Downloading απο Forthnet
    Από geo9419 στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-05, 22:52

Bookmarks

Bookmarks