Τι έγινε κάνουμε ζημιά στον οργανισμό? Την αλήθεια γράφουμε να ξέρει ο κόσμος τι παίζει αλλά ξέχασα ότι όποιος πει κακό λόγο για τον ΟΤΕ εδώ μέσα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τα μιμητικά πτηνά. Αυτή τη φορά μέχρι τέλους όμως γιατί τα έχω πάρει άσχημα με τον "οργανισμό".
Άσε που έχει περάσει ο χρόνος οπότε διακόπτω όποτε θέλω χωρίς 70άρι
Εμφάνιση 2.311-2.325 από 4466
-
04-10-10, 23:26 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2311
-
04-10-10, 23:28 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2312
-
04-10-10, 23:34 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2313
-
05-10-10, 00:33 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2314
Το 3 ξέχασέ το φίλε μου γιατί απλά δεν έχεις τηλέφωνο.Όταν θα σηκώνεις το ακουστικό για να καλέσεις οπουδήποτε θα χρεώνεσαι και μάλιστα με ακρβότερες χρεώσεις απ οτι στον ΟΤΕ!!!Οπότε το 3 δεν έχει καμία σχέση με όλα οσα συγκρίνεις γιατί απλά ξεχνάς να χρεώσεις τη τηλεφωνία.
Για το 2 έχεις ξεχάσει τα 4,99 ευρώ plus κάθε μήνα για το HD!!!Σιγά μην το έδιναν τζάμπα!!!Οπότε έφτασες στα 81 ευρώ.Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά το βλέπω πανάκριβο από τη στιγμή μάλιστα που στη Κύπρο στη NOVA δίνεις τα μισά.Το θεωρώ ξεφτίλα!!!Όπως επίσης θεωρώ και τον ΟΤΕ.Τουλάχιστον στον ΟΤΕ ξέρω ότι και να ήθελαν να ρίξουν τις τιμές, που το έχουν επιχειρήσει κάποιες φορές,έρχεται η ΕΕΤΤ και τους κόβει το βήχα εις βάρος δυστυχώς όλων μας και υπερ των ιδιωτικών παρόχων.Σας υπηρεσίες τηλεφωνίας και ιντερνετ ο ΟΤΕ είναι όπως έχει θεσπίσει και ονομος πιο ακριβός αλλα σαν TV τον θεώρω πλύ προσιτο στη τιμή.
Περιμένω να βγει η δορυφορική TV του ΟΤΕ για να τσούξει λίγο και τη ΝΟVA που την έχι δει μονοπωλιακή χούντα και κάνει ότι θέλει στις τιμές.Τουλάχιστον στον ΟΤΕ επίσης μπορεις να πεις οτι αν και ακριβος κάθε χρόνο στο ιντερνετ και στη τηλεφωνια ρίχνει τις τιμές ή βγάζει καλύτερα πακέτα απ οτι πριν.
Τέλος,για να μην παρεξηγηθώ,εχώ ΟΤΕ με Conn-x TV και είμαι για τα χρήματα που δίνω ευχαριστημένος.Δεν λέω απόλυτα ευχαριστημένος αλλά ο χρονος πιστεύω θα λειτουργήσει υπερ του ΟΤΕ όσο παίρνει μερίδιο από την αγορά.Τώρα αν μου ελεγαν να βάλω σχέτο ΝOVA δεν υπήρχε περίπτωση γιατι το θεωρώ κλεψια για τη τιμή του.Με το 20% εκπτωση θα ο σκεφτόμουν αλλά δύσκολα να το έκανα και πάλι.Στο φινάλε και να μην έχω ουτε Conn-x TV δεν θα με ενοχλούσε αλλά με 13 ευρώ παραπάνω έχω καλή υπηρεσία,με καλή εικόνα και αρκετά κανάλια.
-
05-10-10, 01:29 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2315
Για το 5ρακι θα σου πω αύριο γιατί μου έδωσαν κομπλέ τιμή με το HD
Ακόμη και να ισχύει, πάλι είναι πάρα πολλά εκείνα που παίρνεις (+)
Ξέχνα το +13 δες το συνολικά +18 (ή +23 θα το δούμε αύριο) και τσέκαρε τι παραπάνω θα έχεις
Το δορυφορικό του ΟΤΕ μακάρι να κόψει και βήχες και κρυολογήματα αν μπορεί, όταν θα το κάνει η αγορά θα είναι αλλιώς.
+13 κάθε μήνα μέχρι και όταν θα βγει το δορυφορικό? Όχι ευχαριστώ. 1 χρόνο nova και έπειτα βλέπουμε. Και αυτή την τακτική θα έπρεπε όλοι να ακολουθούμε to be honest
ΥΓ: Το 3 υπάρχει για εκείνους που δεν χρησιμοποιούν σταθερό και είναι πάρα πολλοί, τώρα με τα δωρεάν πακέτα κινητήςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Lusifer_gr : 05-10-10 στις 01:37.
-
05-10-10, 02:58 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2316
Πολυ σωστος φιλε μου, καλα δεν μπορω να καταλαβω πως καπιοι επιτιθενται οταν κανουμε κριτικη στο πακετο, πελατες ειμαστε και εμεις του οτε, δεν ειμαστε της νοβα, δεν μπορω να καταλαβω, το ξερουμε οτι το ελληνικο πρωταθλημα το εχει η νοβα - προτιμω να βλεπω τεταρτη κατηγορια αγγλιας παρα το γελοιο ελληνικο ποδοσφαιρο - αλλο λεμε και δεν το καταλαβενεται η δεν θελεται να το καταλαβεται, υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανει ο οτε να αναβαθμισει το πακετακι, ειχα γραψει παλια να βγουν μερικα αχρηστα καναλια, στν αραβικη και γαλλικη γλωσσα, να μην μπαινουν καναλια που δε τα βλεπει κανεις μονο για να λεμε οτι το πακετο εχει 50 60 καναλια , και καπιοι εγραψαν εδω οτι τα καναλια αυτα τα βλεπουν οι αραβες και οι γαλλοι της ελλαδος!!! δηλαδη ο αραβας που μενει στην ελλδα πληρωνει καθε μηνα 13 ευρω να βλεπει ενα αραβικο καναλι αντι να βαλει πιατο και να βλεπει 200 δωρεαν στον hotbird.....
-
05-10-10, 13:56 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2317
Εχει φετος Βελγιο το conn-x; Εγω γιατι δεν το εχω πετυχει ποτε;
-
05-10-10, 14:08 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2318
Να σας πω και εγώ την γνώμη μου έχοντας ταυτόχρονα και τις 2 υπηρεσίες αυτές τις μέρες.
Σίγουρα το πακέτο της Nova είναι καλύτερο, αλλά πάντα συγκρίνουμε ως προς την τιμή.
Για μένα το Conn-X πλεονεκτεί στα:
Εικόνα (εκτός τα HD της Nova)
Filmclub (πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά για μένα που έχω κόλλημα με την μουσική και ανατρέχω συχνά σε video clips).
Τιμή.
Δωρεάν PVR.
Bundesliga και Κύπελλο Ελλάδας.
Ισπανικό πρωτάθλημα.
Η Nova με την σειρά της:
Εικόνα στα HD κανάλια. Το Novacinema HD και το Novasports HD είναι ένα μεγάλο plus.
Περισσότερα Ελληνικά κανάλια.
Superleague (λέμε τώρα)
Premier League (πολύ μεγάλη υπόθεση για μένα).
VH1.
Μηδενικά σπασίματα εικόνας και απελευθέρωση bandwidth.
Συνυπολογίζοντας λοιπόν τιμή και υπηρεσίες, μάλλον καταλήγω πως θα επιλέξω την προσφορά με το 20% έκπτωση. Πληρώνω 20-25 ευρώ παραπάνω και έχω πιο γρήγορο internet, Ελληνικό και Αγγλικό πρωτάθλημα, καλύτερες ταινίες και καλό HD. Αναμένω για το PVR.
Θα μου λείψουν πολύ το Filmclub και το εξαιρετικό Γερμανικό πρωτάθλημα. Ελάχιστα το Universal.
-
05-10-10, 15:11 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2319
Μεταδόσεις Τρίτης:
18:00 ΡΩΣΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλλευ)
22:00 ΚΟΥΒΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλλευ)
-
05-10-10, 15:56 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2320
-
05-10-10, 17:09 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2321
Να κάνω μια ερώτηση: Όταν ο ΟΤΕ ανεβάσει το δορυφορικό του πακέτο θα είναι το ίδιο ως προς την τιμή αλλά και τα παρεχόμενα κανάλια με το Conn-x TV ή διαφορετικό; Ξέρει κανείς;
Υ.Γ Επίσης άσχετο αλλά μάλλον η Nova πρέπει να ετοιμάζει και επίγεια συνδρομητικά ψηφιακά κανάλια. Με πήραν τηλέφωνο για γκάλοπ και αν θα έβλεπα και πόσα θα πλήρωνα σε εξοπλισμό κλπ για το Nova DTT όπως μου είπαν...
-
05-10-10, 17:13 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2322
-
05-10-10, 19:45 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2323
Καλησπέρα σε όλους.
Καταλαβαίνω αυτούς που δεν έχουν Connx-TV όταν θέλουν να ρωτήσουν ή να μάθουν ή ότι άλλο εντέλει.
Όταν όμως κάποιος μπαίνει σε ένα forum που ο τίτλος του είναι
"Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv" και θέλει να συγκρίνει τι καλή που είναι η Nova και η HOL σε σχέση με τον "κακό" ΟΤΕ, αυτό είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω.
Αν θεωρεί εκ των προτέρων ότι οι υπηρεσίες της Nova, της HOL και 'γω δεν ξέρω ποιου άλλου είναι καλύτερες από αυτές του ΟΤΕ, τότε τι νόημα έχει να μπει σε ΑΥΤΟ ακριβώ το forum και να ρωτάει δήθεν για το ποιος είναι καλύτερος, πιο γρήγορος, πιο όμορφος, πιο καλός, κ.ά.
Εάν έχει ήδη διαμορφώσει την άποψή του τότε τι στην ευχή ψάχνει;;;;
Το forum - άν το καταλαβαίνω εγώ καλά και δεν κάνω λάθος - είναι για όσους είναι "Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv" και όχι για όσους θέλουν να πείσουν κάποιον άλλο για το πόσο καλή είναι η Nova, η HOL ή όποιος άλλος.
-
05-10-10, 19:53 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2324
ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ CONN-X TV ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΕΔΩΜΕΣΑ.
ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FORUM ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ CONN-X TV.
-
05-10-10, 20:01 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2325
Παρόμοια Θέματα
-
Τι εντυπώσεις έχετε οι ενεργοποιημένοι CONN-X στο DSLAM Ν. Σμύρνης?
Από kostask στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-08, 14:50 -
Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα του Internet
Από lewton στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 03:05 -
Conn-x + 50E μονο για νεους συνδρομητες?
Από InCoRrEcT στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 16:24
Bookmarks