Σελ. 155 από 298 ΠρώτηΠρώτη ... 135145150153154155156157160165175 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.311-2.325 από 4466
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14885/1020
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΝΟΙΞΗ
    Router
    Speedtouch 585v8
    SNR / Attn
    8.0(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    εε τι κάθεσαι και δεν κάνεις την αλλάγη;

αλλά να ξέρεις είναι 70 ευρώ η διακοπή, αν μάλιστα υπάρχει και nova πάει παραπάνω

Τι έγινε κάνουμε ζημιά στον οργανισμό? Την αλήθεια γράφουμε να ξέρει ο κόσμος τι παίζει αλλά ξέχασα ότι όποιος πει κακό λόγο για τον ΟΤΕ εδώ μέσα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τα μιμητικά πτηνά. Αυτή τη φορά μέχρι τέλους όμως γιατί τα έχω πάρει άσχημα με τον "οργανισμό".

Άσε που έχει περάσει ο χρόνος οπότε διακόπτω όποτε θέλω χωρίς 70άρι

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lusifer_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι έγινε κάνουμε ζημιά στον οργανισμό? Την αλήθεια γράφουμε να ξέρει ο κόσμος τι παίζει αλλά ξέχασα ότι όποιος πει κακό λόγο για τον ΟΤΕ εδώ μέσα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τα μιμητικά πτηνά. Αυτή τη φορά μέχρι τέλους όμως γιατί τα έχω πάρει άσχημα με τον "οργανισμό".

Άσε που έχει περάσει ο χρόνος οπότε διακόπτω όποτε θέλω χωρίς 70άρι

Δεν μιλάω καρδιά μου για τον ΟΤΕ, αλλού έχουν το 70αρι
    ενας απλός χρήστης connx-tv που έχασε και αυτός κάποια mb

Πάντως να ξέρεις το νήμα αυτό θα στο χτύπησω κάποια στιγμή που θα φωνάζεις για τους άλλους

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14885/1020
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΝΟΙΞΗ
    Router
    Speedtouch 585v8
    SNR / Attn
    8.0(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μιλάω καρδιά μου για τον ΟΤΕ, αλλού έχουν το 70αρι
    ενας απλός χρήστης connx-tv που έχασε και αυτός κάποια mb

Πάντως να ξέρεις το νήμα αυτό θα στο χτύπησω κάποια στιγμή που θα φωνάζεις για τους άλλους
    Μετά Χαράς!

Ωραία αγαπητέ Soccermania, επί της ουσίας λοιπόν

Παίρνω τηλ σήμερα στην NOVA, επειδή αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την γραμμή παράλληλα και τα έχω πάρει ελαφρώς με τον ΟΤΕ. Και επειδή μ' αρέσει να ψάχνομαι ενώ ποτέ δεν υπήρξα πρόβατο μίας εταιρίας (βλέπε Apple), τα έβαλα κάτω και παρατήρησα τα εξής:

Λύση 1η

Μένω στον ΟΤΕ και έχω

-24άρι ίντερνετ (το καλύτερο αυτή τη στιγμή σε ταχύτητα)
    -Αστικά/Υπεραστικά δωρεάν
    -60' κινητά
    -Connx-TV* (πανω-κατω ξέρουμε τι προσφέρει ας μην τα ξαναλέμε)
    -Δωρεάν εξοπλισμό (PVR Decoder + Wifi Router για νέους συνδρομητές)

*Film Club, PVR, 3 Αθλητικά, Ισπανικό,Γερμανικό και Β' Εθνική etc. etc.

Τιμή: 58,70

Λύση 2η

Forthnet 2play + Nova Sports/Value Pack

-24άρι ίντερνετ (κατώτερο του ΟΤΕ σε ταχύτητα ΑΛΛΑ όταν το connx-TV είναι ανοιχτό τότε χάνεις 4-4.5 mbit)
    -Αστικά/Υπεραστικά δωρεάν
    -60' κινητά
    -Nova Sports+Value*
    -Δωρεάν εξοπλισμό (Πλήρες Δορυφορικό σετ + WiFi Router + HD Αποκωδικοποιητής) για νέους συνδρομητές

*Nova Sports+Value
    +7 Αθλητικά (πολλοί αγώνες σε High Definition)
    + Ελληνικό πρωτάθλημα
    + NBA
    + Euroleague
    + Champions league
    + Europa league
    + Αγγλικό πρωτάθλημα
    + Όλα τα free κανάλια του ΟΤΕ (πάνω κάτω)
    + τα free satellite
    + τα ελεύθερα ιδιωτικά που δε δείχνει το connxTV

Τιμή: 76 ευρώ (-20% λόγω συνδιαστικου πακέτου Forthnet + Nova)

Λύση 3η

Κόβω Connx-TV + Δωρεάν Υπεραστικά/Αστικά/60' σε κινητά, κρατάω ΟΤΕ ίντερνετ Connx24 + Συνδρομή Nova Sports +Value

Connx24mbit --> 23.26 euro

Nova Sports +Value --> 52.20 euro

Τιμή: 75.5 euro

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά με 18 ευρώ παραπάνω κάνω την δουλειά μου και έχω "τα πάντα όλα" σχεδόν στις λύσεις 2 και 3. Φυσικά εγώ δεν ξεκίνησα από το "13 ευρώ το μήνα" αλλά υπολόγισα συνολικά το κόστος μαζί με το ίντερνετ. Και απλά σκεπτόμενος, θεωρώ ότι έτσι πρέπει να υπολογίζεται το κόστος.

Γιατί πολύ απλά αν δεν έχεις το ακριβό ιντερνετ του ΟΤΕ δεν έχεις και το φθηνό IPTV του

Λυπάμαι αλλά τα μονοπώλια δε σπάνε έτσι...
    Το 3 ξέχασέ το φίλε μου γιατί απλά δεν έχεις τηλέφωνο.Όταν θα σηκώνεις το ακουστικό για να καλέσεις οπουδήποτε θα χρεώνεσαι και μάλιστα με ακρβότερες χρεώσεις απ οτι στον ΟΤΕ!!!Οπότε το 3 δεν έχει καμία σχέση με όλα οσα συγκρίνεις γιατί απλά ξεχνάς να χρεώσεις τη τηλεφωνία.
    Για το 2 έχεις ξεχάσει τα 4,99 ευρώ plus κάθε μήνα για το HD!!!Σιγά μην το έδιναν τζάμπα!!!Οπότε έφτασες στα 81 ευρώ.Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά το βλέπω πανάκριβο από τη στιγμή μάλιστα που στη Κύπρο στη NOVA δίνεις τα μισά.Το θεωρώ ξεφτίλα!!!Όπως επίσης θεωρώ και τον ΟΤΕ.Τουλάχιστον στον ΟΤΕ ξέρω ότι και να ήθελαν να ρίξουν τις τιμές, που το έχουν επιχειρήσει κάποιες φορές,έρχεται η ΕΕΤΤ και τους κόβει το βήχα εις βάρος δυστυχώς όλων μας και υπερ των ιδιωτικών παρόχων.Σας υπηρεσίες τηλεφωνίας και ιντερνετ ο ΟΤΕ είναι όπως έχει θεσπίσει και ονομος πιο ακριβός αλλα σαν TV τον θεώρω πλύ προσιτο στη τιμή.
    Περιμένω να βγει η δορυφορική TV του ΟΤΕ για να τσούξει λίγο και τη ΝΟVA που την έχι δει μονοπωλιακή χούντα και κάνει ότι θέλει στις τιμές.Τουλάχιστον στον ΟΤΕ επίσης μπορεις να πεις οτι αν και ακριβος κάθε χρόνο στο ιντερνετ και στη τηλεφωνια ρίχνει τις τιμές ή βγάζει καλύτερα πακέτα απ οτι πριν.
    Τέλος,για να μην παρεξηγηθώ,εχώ ΟΤΕ με Conn-x TV και είμαι για τα χρήματα που δίνω ευχαριστημένος.Δεν λέω απόλυτα ευχαριστημένος αλλά ο χρονος πιστεύω θα λειτουργήσει υπερ του ΟΤΕ όσο παίρνει μερίδιο από την αγορά.Τώρα αν μου ελεγαν να βάλω σχέτο ΝOVA δεν υπήρχε περίπτωση γιατι το θεωρώ κλεψια για τη τιμή του.Με το 20% εκπτωση θα ο σκεφτόμουν αλλά δύσκολα να το έκανα και πάλι.Στο φινάλε και να μην έχω ουτε Conn-x TV δεν θα με ενοχλούσε αλλά με 13 ευρώ παραπάνω έχω καλή υπηρεσία,με καλή εικόνα και αρκετά κανάλια.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14885/1020
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΝΟΙΞΗ
    Router
    Speedtouch 585v8
    SNR / Attn
    8.0(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Για το 5ρακι θα σου πω αύριο γιατί μου έδωσαν κομπλέ τιμή με το HD

Ακόμη και να ισχύει, πάλι είναι πάρα πολλά εκείνα που παίρνεις (+)

Ξέχνα το +13 δες το συνολικά +18 (ή +23 θα το δούμε αύριο) και τσέκαρε τι παραπάνω θα έχεις

Το δορυφορικό του ΟΤΕ μακάρι να κόψει και βήχες και κρυολογήματα αν μπορεί, όταν θα το κάνει η αγορά θα είναι αλλιώς.

+13 κάθε μήνα μέχρι και όταν θα βγει το δορυφορικό? Όχι ευχαριστώ. 1 χρόνο nova και έπειτα βλέπουμε. Και αυτή την τακτική θα έπρεπε όλοι να ακολουθούμε to be honest

ΥΓ: Το 3 υπάρχει για εκείνους που δεν χρησιμοποιούν σταθερό και είναι πάρα πολλοί, τώρα με τα δωρεάν πακέτα κινητής
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lusifer_gr : 05-10-10 στις 01:37.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12507/959
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    Router
    Sagem Fast 2404
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 15(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μέχρι στιγμής τπτ το connx tv πάντως

-Ελληνικό πρωτάθλημα γιοκ

-Ελληνικές ομάδες που παίζουν ευρώπη νοβα και μη συνδρομητικά/κρατικά

-Βελγιο και β γερμανιας (όπως είπε και ο φίλος) και κάτι άλλα ανύπαρκτα δε βλέπει κανείς

-Λέγανε θα παίξει και κανένα μπασκετάκι και δεν έχουμε δει ούτε ΕΣΚΑ ακόμη

Γενικά το "κολπάκι" του αυγούστου με τα φιλικά των ελληνικών ομάδων έξω, για να τσακώσουν πελάτες καθόλου δε μου άρεσε. Τα ίδια και τα ίδια κουτοπόνηρα τρικ εδώ και χρόνια.

Το TV κάθεται κλειστό σχεδόν πάντα πλέον και που και που ανοίγει για κανένα NAT GEO Wild

Το Film Club ασχολίαστο, πας να δεις μια season και πριν προλάβεις να την τελειώσεις μπαίνει η επόμενη και σβήνεται εκείνη που έβλεπες (!!!).

Τέλμα μέχρι στιγμής, είπαμε 15 ευρώ αλλά να υπάρχει και λίγο νόημα. To nova start pack 20 euro λέει. Μάλλον πάμε για διακοπή.
    Πολυ σωστος φιλε μου, καλα δεν μπορω να καταλαβω πως καπιοι επιτιθενται οταν κανουμε κριτικη στο πακετο, πελατες ειμαστε και εμεις του οτε, δεν ειμαστε της νοβα, δεν μπορω να καταλαβω, το ξερουμε οτι το ελληνικο πρωταθλημα το εχει η νοβα - προτιμω να βλεπω τεταρτη κατηγορια αγγλιας παρα το γελοιο ελληνικο ποδοσφαιρο - αλλο λεμε και δεν το καταλαβενεται η δεν θελεται να το καταλαβεται, υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανει ο οτε να αναβαθμισει το πακετακι, ειχα γραψει παλια να βγουν μερικα αχρηστα καναλια, στν αραβικη και γαλλικη γλωσσα, να μην μπαινουν καναλια που δε τα βλεπει κανεις μονο για να λεμε οτι το πακετο εχει 50 60 καναλια , και καπιοι εγραψαν εδω οτι τα καναλια αυτα τα βλεπουν οι αραβες και οι γαλλοι της ελλαδος!!! δηλαδη ο αραβας που μενει στην ελλδα πληρωνει καθε μηνα 13 ευρω να βλεπει ενα αραβικο καναλι αντι να βαλει πιατο και να βλεπει 200 δωρεαν στον hotbird.....

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18000/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εχει φετος Βελγιο το conn-x; Εγω γιατι δεν το εχω πετυχει ποτε;

Το avatar του μέλους kostthem
    kostthem Guest
    Να σας πω και εγώ την γνώμη μου έχοντας ταυτόχρονα και τις 2 υπηρεσίες αυτές τις μέρες.

Σίγουρα το πακέτο της Nova είναι καλύτερο, αλλά πάντα συγκρίνουμε ως προς την τιμή.

Για μένα το Conn-X πλεονεκτεί στα:
    Εικόνα (εκτός τα HD της Nova)
    Filmclub (πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά για μένα που έχω κόλλημα με την μουσική και ανατρέχω συχνά σε video clips).
    Τιμή.
    Δωρεάν PVR.
    Bundesliga και Κύπελλο Ελλάδας.
    Ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Nova με την σειρά της:
    Εικόνα στα HD κανάλια. Το Novacinema HD και το Novasports HD είναι ένα μεγάλο plus.
    Περισσότερα Ελληνικά κανάλια.
    Superleague (λέμε τώρα)
    Premier League (πολύ μεγάλη υπόθεση για μένα).
    VH1.
    Μηδενικά σπασίματα εικόνας και απελευθέρωση bandwidth.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν τιμή και υπηρεσίες, μάλλον καταλήγω πως θα επιλέξω την προσφορά με το 20% έκπτωση. Πληρώνω 20-25 ευρώ παραπάνω και έχω πιο γρήγορο internet, Ελληνικό και Αγγλικό πρωτάθλημα, καλύτερες ταινίες και καλό HD. Αναμένω για το PVR.

Θα μου λείψουν πολύ το Filmclub και το εξαιρετικό Γερμανικό πρωτάθλημα. Ελάχιστα το Universal.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μεταδόσεις Τρίτης:
    18:00 ΡΩΣΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλλευ)
    22:00 ΚΟΥΒΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλλευ)

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14885/1020
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΝΟΙΞΗ
    Router
    Speedtouch 585v8
    SNR / Attn
    8.0(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hightop Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη ο αραβας που μενει στην ελλδα πληρωνει καθε μηνα 13 ευρω να βλεπει ενα αραβικο καναλι αντι να βαλει πιατο και να βλεπει 200 δωρεαν στον hotbird.....

Περιοχή
    Piraeus
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Να κάνω μια ερώτηση: Όταν ο ΟΤΕ ανεβάσει το δορυφορικό του πακέτο θα είναι το ίδιο ως προς την τιμή αλλά και τα παρεχόμενα κανάλια με το Conn-x TV ή διαφορετικό; Ξέρει κανείς;

Υ.Γ Επίσης άσχετο αλλά μάλλον η Nova πρέπει να ετοιμάζει και επίγεια συνδρομητικά ψηφιακά κανάλια. Με πήραν τηλέφωνο για γκάλοπ και αν θα έβλεπα και πόσα θα πλήρωνα σε εξοπλισμό κλπ για το Nova DTT όπως μου είπαν...

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από grtt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να κάνω μια ερώτηση: Όταν ο ΟΤΕ ανεβάσει το δορυφορικό του πακέτο θα είναι το ίδιο ως προς την τιμή αλλά και τα παρεχόμενα κανάλια με το Conn-x TV ή διαφορετικό;
    Πιθανότατα ναι. Μέχρι όμως να βγει κανείς δεν ξέρει σίγουρα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    (13468/1016)
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Huawei HG530
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 24(dB)
    Καλησπέρα σε όλους.
    Καταλαβαίνω αυτούς που δεν έχουν Connx-TV όταν θέλουν να ρωτήσουν ή να μάθουν ή ότι άλλο εντέλει.
    Όταν όμως κάποιος μπαίνει σε ένα forum που ο τίτλος του είναι
    "Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv" και θέλει να συγκρίνει τι καλή που είναι η Nova και η HOL σε σχέση με τον "κακό" ΟΤΕ, αυτό είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω.
    Αν θεωρεί εκ των προτέρων ότι οι υπηρεσίες της Nova, της HOL και 'γω δεν ξέρω ποιου άλλου είναι καλύτερες από αυτές του ΟΤΕ, τότε τι νόημα έχει να μπει σε ΑΥΤΟ ακριβώ το forum και να ρωτάει δήθεν για το ποιος είναι καλύτερος, πιο γρήγορος, πιο όμορφος, πιο καλός, κ.ά.
    Εάν έχει ήδη διαμορφώσει την άποψή του τότε τι στην ευχή ψάχνει;;;;

Το forum - άν το καταλαβαίνω εγώ καλά και δεν κάνω λάθος - είναι για όσους είναι "Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv" και όχι για όσους θέλουν να πείσουν κάποιον άλλο για το πόσο καλή είναι η Nova, η HOL ή όποιος άλλος.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    8.9(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ CONN-X TV ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΕΔΩΜΕΣΑ.

ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FORUM ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ CONN-X TV.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
    Router
    THOMSON Speedtouch
    SNR / Attn
    9(dB) / 19(dB)

Σελ. 155 από 298 ΠρώτηΠρώτη ... 135145150153154155156157160165175 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-08, 14:50
  2. Μηνύματα: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 03:05
  3. Conn-x + 50E μονο για νεους συνδρομητες?
    Από InCoRrEcT στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 16:24

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία