Χαιρετισματα,
Μολις πηρα το παρακατω:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...611&catalog=19
Απο καθαρη ατυχια πατησα το συνοδευτικο cdακι που ερχοταν μαζι του πριν ακομα το δω.
Ξερει καποιος αν εχει κατι ενδιαφερον μεσα πλην οδηγων; γιατι ετσι και αλλιως σαν removable δισκος φαινεται οποτε δεν με καιγομαι και πολυ
Εμφάνιση 1-11 από 11
Θέμα: Turbo-X mp3 player
-
10-10-08, 18:49 Turbo-X mp3 player #1
-
10-10-08, 18:57 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #2
drivers δεν χρειαζονται για απλα mp4's ετσι τα περνας στην συσκευη, το μονο που ισως εχει στο cd ειναι καποιο λογισμικο για να μετατρεπει τα βιντεακια σε συμβατα με το mp4 player σου.
Quality is not an act, it is a habit.
-
10-10-08, 19:03 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #3
Drivers δεν χρειαζομαι ουτε καποιο προγραμματακι για μετατροπη.
Απλα επειδη ειναι special εκδοση με την Παπαριζου ελεγα μηπως ειχε τιποτα μεσα σχετικο (αν και αμφιβαλλω γιατι τραγουδια -βιντεο τα εχει ηδη η συσκευη).
Επρεπε να το ξεκαθαρισω αυτο απο πριν. Ρωταω κυριως αμα το εχει ηδη καποιος οποτε θα ξερει.
Thanks
-
25-01-09, 14:47 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #4
Εγω εχω το mp3 player http://www.techpress.gr/index.php/archives/2877
Εχω χασει το cdακι και δεν ξερω τι ειδους αρχεια video παιζει. Περασα χειροκινητα καποια avi mp4 και δεν τα παιζει. Σε τι μορφη πρεπει να τα μετατρεψω για να τα παιζει;
-
25-01-09, 21:14 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #5
Πάνε στο Πλαίσιο και πες τους να βγάλουν απο μια συσκευασία ενα cd και να στο αντιγράψουν.
-
25-01-09, 22:33 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #6
Στο site τους δεν έχει τίποτα;
WWW = P(Ω) + R(χ)/2 + L(7)
-
27-01-09, 20:52 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #7
Στο site τους δεν εχει τιποτα. Βασικα ειμαι μακρια και ελεγα μηπως ειναι στανταρ το format των βιντεο που αναπαραγουν τετοιου ειδους συσκευες ωστε να βρω κανα προγραμμα στο ιντερνετ.
Εχω δοκιμασει avi,mpeg,mp4 και δεν τα παιζει.
Οταν το πηρα ειχε ηδη 3 βιντεακια της παπαριζου που παιζαν κανονικα αλλα τα σβησα κατευθειαν. Οποτε δεν υπαρχει θεμα να εχει προβλημα η συσκευη.
-
28-01-09, 01:47 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #8
Σχεδόν κανένα player τέτοιου είδους δεν παίζει τους προ αναφερόμενους τύπους αρχείων κάνοντας απλά copy paste από τον σκληρό σου δίσκο. Πολλά από αυτά συνοδεύονται από λογισμικό στο cd που μετατρέπουν τα αρχεία πχ avi πάλι σε avi ώστε να τα παίξει το player. Κυρώς μειώνουν την ανάλυση. Έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά τα προγράμματα τα οποία τα περισσότερα δεν δούλεψαν ή δούλεψαν κάνα δυό φορές και μετά τέλος. Η δε διαδικασία μετατροπής είναι χρονοβόρα όσο δυνατό pc και άν έχεις αν θες να μετατρέψεις πχ μιά ταινία και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αποτυχία. Κυκλοφορούν πολλά δωρεάν προγράμματα στο ιντερνετ αλλά θέλει πολύ δουλειά να παραμετροποιήσεις τις ρυθμίσεις ώστε να δεις το βίντεο στο player σου. Εγώ βαρέθηκα και τα παράτησα. Αν επιμείνεις όμως θα τα καταφέρεις.
-
28-01-09, 19:02 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #9
Δεν φανταζομουν οτι θα ηταν τοσο περιπλοκο το προβλημα. Οντως οταν προσπαθησα να μετατρεψω βιντεακ8ια με το λογισμικο στο σιντι τους κολλουσε παντα ανεξηγητα στο 99 %.
Τα βιντεακια που ειχε προεγκατεστημενα της παπαριζου τα επαιζα πολυ καλα παντως.
Αν γνωριζεις κανα προγραμμα στο ιντερνετ που να κανει αυτην την δουλεια πες μου!
-
28-01-09, 22:50 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #10
Με αυτό
http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html
-- ειναι το SUPER 2009 Build 35 (freeware) --
είχα καταφέρει και είχα μετατρέψει κάποια βιντεάκια και έπαιζαν τέλεια. Πρέπει όμως να βρεις τις παραμέτρους που ορίζει ο κατασκευαστής του player σου. Οι κατασκευαστές όλοι και όλοι είναι δυό τρεις απλά το κέλυφος αλλάζει σε όλα τα player μιας και είναι φασόν. Μικροδιαφορές έχουν και τα επώνημα. Τι TurboX τι United τι Crypto. Υπάρχουν φόρουμ που ασχολούνται freaks με το θέμα. Δεν θυμάμαι όμως τα sites αυτά καθώς έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα. Ο γούγλης θα σε βοηθήσει.
Επίσης κοίτα πως έχει default τις ρυθμίσεις το προγραμματάκι που έχει μέσα το συνοδευτικό cd και προσπάθησε να δώσεις αυτές τις ρυθμίσεις στο παραπάνω πρόγραμμα αν το κατεβάσεις.
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thourios : 28-01-09 στις 23:58. Αιτία: new download link
-
28-01-09, 22:56 Απάντηση: Turbo-X mp3 player #11
Turbo-X TH4
Χαρακτηριστικα
* Weight: 40 gr.
* Dimensions: 86 x 48 x 7 mm
* Battery: Li-Ion
* Display size: 2,4", 320x240 pixels
* Memory: 4 GB
* Play: MP3, WAV, WMA, AVI, BMP, GIF, JPEG, MPEG-2, MPEG-4
* Battery life: 20 h
* Connectivity: USB 2.0
* Frequencies: 20Hz - 20kHz
* Extras: FM radio, photo/video viewer, microphone, radio recording
Παρόμοια Θέματα
-
Πως περναω mp3 στο sony nw-e003f (mp3 player);
Από jpgr στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-06, 02:20 -
MP3 Player
Από NeK στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-06, 20:22 -
mp3 player???
Από dekakk στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-05, 16:58
Bookmarks