Είχα ένα σκληρό Western Digital 250Gb Sata ο οποίος παίρνει ρεύμα από το 4pin καλώδιο.
Αγόρασα έναν καινουριο WD 500GB Sata ο οποίος δεν έχει υποδοχή για το 4Pin καλώδιο αλλά μόνο Sara power cable. Οπότε έβαλα έναν adaptora 4pin σε Sata power σαν αυτο
Αφού άνοιξα το pc όμως στο Ο Υπολογιστής μου δεν τον εμφανίζει. Έχω Windows Vista και στην διαχείριση συσκευών εμφανίζει τον καινούριο σκληρό αλλά στις ιδιότητες λέει "This device is working properly." στο 1ο tab... στο άλλο έχει αυτό
Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω ή σε τι κάνω λάθος?
Ευχαριστώ πολύ!
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
26-01-09, 23:25 Καινούριος σκληρός δεν αναγνωρίζεται #1
-
26-01-09, 23:27 Απάντηση: Καινούριος σκληρός δεν αναγνωρίζεται #2
Καντου δεξι κλικ στην διαχειρηση δισκων και φορματ σε ntfs (το αργο μαλιστα οχι το γρηγορο), λογικο ειναι να μην τον βρισκει.
Quality is not an act, it is a habit.
-
26-01-09, 23:34 Απάντηση: Καινούριος σκληρός δεν αναγνωρίζεται #3
Ευχαριστώ! Και ένα ακόμα αν μπορείς να μου πεις σου είμαι υπόχρεος! Στο initialize τι βάζω Master Boot Record ή GUID PArtition Table?
-
26-01-09, 23:40 Απάντηση: Καινούριος σκληρός δεν αναγνωρίζεται #4
Λογικα GUID PArtition Table αφου ο κυριος σου δισκος ειναι αλλος και σε εκεινον εχεις το mbr που περιεχει πληροφοριες για το ποιο λειτουργικο να boot-αρει.
Quality is not an act, it is a habit.
-
26-01-09, 23:44 Απάντηση: Καινούριος σκληρός δεν αναγνωρίζεται #5
Και εγώ ετσι το σκέφτηκα αλλά ήθελα και επιβεβαίωση.
Πάντως δεν περίμενα στα Vista να θέλει παλι να κάνεις τόσα για τους SAta.
Anywayz...σ'ευχαριστω πολύ!
-
28-01-09, 22:32 Απάντηση: Καινούριος σκληρός δεν αναγνωρίζεται #6
δεν ειναι θεμα vista - xp. μια χαρα τα κανουν τα vista με τους δισκους. οτι ξεραμε ετσι εμεινε
Παρόμοια Θέματα
-
Καινούριος σκληρός DOA και εγγύηση.
Από del_ahmettt στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-08, 15:55 -
Σκληρός Εξωτερικός δεν αναγνωρίζεται
Από wooolf στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-08, 20:26 -
Σκληρός δίσκος δεν αναγνωρίζεται ούτε στο BIOS. Κάηκε? Βοήθεια!
Από alexis_21 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-08, 19:21 -
SATA II σκληρος αναγνωριζεται σαν ide
Από mathew στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-07, 16:14 -
250αρης σκληρος αναγνωριζεται απο το bios και τα windows ως 136GB....help
Από axinosgr στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-07, 15:03
Bookmarks