Σελ. 2 από 52 ΠρώτηΠρώτη 123471222 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 777
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20023/951
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Netgear DG834 Router
    SNR / Attn
    9(dB) / 9(dB)
    και τώρα τι? που θα βρίσκουμε υπότιτλους? απ΄οτι είδα έκλεισαν όλα τα ελληνικά sites!
    Εγώ Ποτέ Δεν Απορρίπτω.... Ποτέ Δεν Αντιλέγω....
    Εγώ Απλά Ξεχνάω....!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kevin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τόσο πολύ τους πήραξε δηλαδή αυτό που έκαναν τα παιδιά; Τι να πω...
    Τους πείραξε, και τους παραπείραξε.
    Όταν σου δίνει ο θείος σου το τελευταίο επεισόδιο του ΡΒ και το tadetvsubs στο υποτιτλίζει, δε θα βάλεις NOVA να το δεις. Ένας ο ύποπτος.
    Ούτε θα πας στο videoclub να σκάσεις ένα σωρό ευρώ για να νοικιάσεις τη σεζόν δισκάκι-δισκάκι. Δύο οι ύποπτοι.
    Ούτε θα πας στο Virgin, Metropolis, Fnac να δώσεις 100 ευρώ να αγοράσεις τη σειρά. Τρεις οι ύποπτοι.
    Ούτε θα πατώσει η τηλεθέαση της ΝΕΤ επειδή όλοι το έχουν δει 2 χρόνια πριν. Τέσσερις οι ύποπτοι και όλο κάποιος μου ξεφεύγει.

........Auto merged post: 3lbereth πρόσθεσε 5 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gvenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    και τώρα τι? που θα βρίσκουμε υπότιτλους? απ΄οτι είδα έκλεισαν όλα τα ελληνικά sites!
    Είμαι σίγουρη οτι θα βρεθεί η λύση! Εδώ ολόκληρος δαίμονας επανήλθε που είχε κατηγορηθεί για διακίνηση υλικού. Στα subs sites δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Και καθώς υπάρχει κενό νόμου, ίσως το πράγμα ξεφουσκώσει πιό γρήγορα απ'ότι νομίζουμε.
    Στη χειρότερη θα γίνουν hosted σε άλλες γειτονιές πιό ανατολικά!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 3lbereth : 15-10-08 στις 00:41. Αιτία: auto merged post

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    TG585v8
    Fuck... κατέβαζα συχνά από 'κει... (Ακούω τις σειρήνες να έρχονται )

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    TG585 v8
    Κρίμα ... πάλι στην Ψωροκώσταινα συμβαίνουν όλα τα ευχάριστα...

Πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά που έκαναν τόση δουλειά τόσο καιρό και να τους υποστηρίξουμε και αν τραβήξουν για.... άλλες πολιτείες ....

Ήδη στο greektvsubs έχουν εμφανιστεί : 3.329 Users Say Thank You to GreekTVsubS

Όσο για τα Video Clubs που αναφέρθηκαν, αν αρχίσουν να χρεώνουν 0,50 ευρώ την ταινία (καινούρια εννοείται) μπορεί να ξαναπατήσω !!

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Καλό θα ήταν να μην παραπληροφορούμε...
    Πιάνω αποκλειστικά το GreekTvSubs μιας και είμαι ενεργός μεταφραστής...

1) Το GTvS τουλάχιστον, δεν είχε διαφημίσεις, για τα υπόλοιπα δηλώνω άγνοια.
    2) Μήνυση δεν έγινε, εξώδικο στάλθηκε...
    3) Όσο και αν κάποιοι θα το ήθελαν διαφορετικά, το αφιλοκερδώς ισχύει...

Καλός ή κακός όλοι όσοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια (από admins εως και τον τελευταίο user, το κάνανε είτε αφιλοκερδώς (μεταφραστές, moderators, κ.τ.λ) είτε με την βοήθεια την κοινότητας (βλέπε ΗΑL9000, Insomnia.gr admin που έσωσε το site όταν βάδιζε στην οικονομική καταστροφή) είτε βάζοντας λεφτά από τη τσέπη τους (admins) για να συντηρηθεί μια προσπάθεια που γινόταν από χόμπι, αγάπη για τις σειρές και μια προσπάθεια να προσφερθεί κάτι προς όσους Έλληνες για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν σειρές χωρίς να υπάρχει ελληνική μετάφραση. Άλλωστε στο GTvS προσφέρθηκε και κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει αλλού, ο υποτιτλισμός σειράς με ελληνικούς υπότιτλους για άτομα με προβλήματα ακοής, μια αξιέπαινη προσπάθεια που δυστυχώς στους πολλούς δεν είναι διαθέσιμη μια και δεν υπάρχει ακόμη Πανελλήνιας Εμβέλειας Ελέύθερο Τηλεοπτικό Κανάλι που να προσφέρει τέτοιου είδους υποτιτλισμό...

Μοναδικό όφελος; Η ικανοποίηση ότι προσφέρεις κάτι και εσύ σε μια κοινότητα που κάποια στιγμή σου έχει και αυτή προσφέρει, σαν ένα p2p όπου ανταλλάσσεις ελεύθερο χρόνο ένα πράγμα, αφιερώνοντας τον προσωπικό σου χρόνο για κάτι που στην τελική ο ίδιος δεν το έχεις ανάγκη...

Ξέχασα να αναφέρω κάτι που το θεωρώ σημαντικό και μάλλον θα δρομολογήσει και τις όποιες εξελίξεις...
    Καθότι στα περισσότερα site οι μεταφράσεις κ.τ.λ γινόταν αφιλοκερδώς, χωρίς να υπάρχουν πηγές εσόδων, πιθανότατα κανείς δε διαθέτει την οικονομική επιφάνεια για να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη, πόσο μάλλον όταν αφορά το χόμπι του. Προβλέπεται να ήταν η Μαύρη Τρίτη των Ελλήνων Ερασιτεχνών Υποτιτλιστών...

Φιλικά, αλλά με χάλια ψυχολογία και μεγάλη πίκρα...
    schattenjager a.k.a shadowhunter of GTvS
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος schattenjager : 15-10-08 στις 00:49. Αιτία: Ξέχασα να αναφέρω....

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Απο εμένα ένα τεράστιο ειλικρινές για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε (αρνούμαι να βάλω παρελθόντα χρόνο).

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από schattenjager Εμφάνιση μηνυμάτων

Eγω εθιξα το θεμα με τις διαφημισεις, αλλα απλα ρωτησα, δεν παραπληροφορησα.

Τι ελεγε μεσα το εξωδικο και απο ποιον ηταν;

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14800/826
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΟΚΟΣ
    SNR / Attn
    33(dB) / 9(dB)

Καλός ή κακός όλοι όσοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια (από admins εως και τον τελευταίο user, το κάνανε είτε αφιλοκερδώς (μεταφραστές, moderators, κ.τ.λ) είτε με την βοήθεια την κοινότητας (βλέπε ΗΑL9000, insomnia admin που έσωσε το site όταν βάδιζε στην οικονομική καταστροφή) είτε βάζοντας λεφτά από τη τσέπη τους (admins) για να συντηρηθεί μια προσπάθεια που γινόταν από χόμπι, αγάπη για τις σειρές και μια προσπάθεια να προσφερθεί κάτι προς όσους Έλληνες για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν σειρές χωρίς να υπάρχει ελληνική μετάφραση. Άλλωστε στο GTvS προσφέρθηκε και κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει αλλού, ο υποτιτλισμός σειράς με ελληνικούς υπότιτλους για άτομα με προβλήματα ακοής, μια αξιέπαινη προσπάθεια που δυστυχώς στους πολλούς δεν είναι διαθέσιμη μια και δεν υπάρχει ακόμη Πανελλήνιας Εμβέλειας Ελέύθερο Τηλεοπτικό Κανάλι που να προσφέρει τέτοιου είδους υποτιτλισμό...

Μοναδικό όφελος; Η ικανοποίηση ότι προσφέρεις κάτι και εσύ σε μια κοινότητα που κάποια στιγμή σου έχει και αυτή προσφέρει, σαν ένα p2p όπου ανταλλάσσεις ελεύθερο χρόνο ένα πράγμα, αφιερώνοντας τον προσωπικό σου χρόνο για κάτι που στην τελική ο ίδιος δεν το έχεις ανάγκη...

αν υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε ??????????

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    TP-Link TL-WR1043ND
    Σειρά μάλλον έχουμε όσοι έχουμε κατεβάσει προϊόντα που υπόκεινται σε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, άρα όλοι μας.

Ετοιμαστείτε για περιπέτεια...

Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    22204/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Speedtouch 585 v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων

Eγω εθιξα το θεμα με τις διαφημισεις, αλλα απλα ρωτησα, δεν παραπληροφορησα.

Τι ελεγε μεσα το εξωδικο και απο ποιον ηταν;

Καλός ή κακός όλοι όσοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια (από admins εως και τον τελευταίο user, το κάνανε είτε αφιλοκερδώς (μεταφραστές, moderators, κ.τ.λ) είτε με την βοήθεια την κοινότητας (βλέπε ΗΑL9000, Insomnia.gr admin που έσωσε το site όταν βάδιζε στην οικονομική καταστροφή) είτε βάζοντας λεφτά από τη τσέπη τους (admins) για να συντηρηθεί μια προσπάθεια που γινόταν από χόμπι, αγάπη για τις σειρές και μια προσπάθεια να προσφερθεί κάτι προς όσους Έλληνες για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν σειρές χωρίς να υπάρχει ελληνική μετάφραση. Άλλωστε στο GTvS προσφέρθηκε και κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει αλλού, ο υποτιτλισμός σειράς με ελληνικούς υπότιτλους για άτομα με προβλήματα ακοής, μια αξιέπαινη προσπάθεια που δυστυχώς στους πολλούς δεν είναι διαθέσιμη μια και δεν υπάρχει ακόμη Πανελλήνιας Εμβέλειας Ελέύθερο Τηλεοπτικό Κανάλι που να προσφέρει τέτοιου είδους υποτιτλισμό...

Ξέχασα να αναφέρω κάτι που το θεωρώ σημαντικό και μάλλον θα δρομολογήσει και τις όποιες εξελίξεις...
    Καθότι στα περισσότερα site οι μεταφράσεις κ.τ.λ γινόταν αφιλοκερδώς, χωρίς να υπάρχουν πηγές εσόδων, πιθανότατα κανείς δε διαθέτει την οικονομική επιφάνεια για να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη, πόσο μάλλον όταν αφορά το χόμπι του. Προβλέπεται να ήταν η Μαύρη Τρίτη των Ελλήνων Ερασιτεχνών Υποτιτλιστών...

Νομίζω είναι καλό να ξέρουμε από ποιούς ήταν το εξώδικο. Άν εμπλέκονται μέσα κανάλια και αλυσίδες videoclub, ένα μποϊκοτάζ από μερικούς χιλιάδες από εμάς θα τους πονέσει.

Μπορεί να μην αλλάξει το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα θα πάθουν μεγαλύτερη ζημιά από την υποτιθέμενη "ζημιά" που έπαθαν από το site.

Φίλε μου μπορείς να μας πεις ποιοί ήταν;;

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Παιδιά καλώς ή κακώς είμαι ένας απλός μεταφραστής στο site. Απλά επειδή ενοχλήθηκα (συγνώμη nikchris αν το πήρες προσωπικά, δεν είχα τέτοιο σκοπό, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω 1-2 πραγματάκια) και ήθελα κάποια πράγματα να ακουστούν ως έχουν και όχι όπως ακούγονται γι' αυτό και έκανα την παρέμβαση μου στην κουβέντα. Το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι ότι η αποστολή του εξώδικου έγινε από την ΕΠΟΕ η οποία διαρρηγνύει τα ιμάτια της ότι είναι μια "αφιλοκερδής" εταιρεία...

Τώρα πως γίνεται αυτό (να είναι μη κερδοσκοπική και να έχει μέλη τiς MGM, Paramount, Odeon, Ant1 κ.α) δεν ξέρω, μάλλον με χορηγίες θα την βγάζουν οι καημένοι. Βέβαια νομικά δεν έχω σπουδάσει, ούτε οικονομικά, οπότε μάλλον κάτι "λογικό" θα είναι.

Για τα περιεχόμενα του εξώδικου, συγνώμη αλλά δεν είναι η θέση μου να τα αναφέρω. Καλύτερα να έρθει όποιος ενδιαφέρεται σε επικοινωνία με τους admin του site. Σε εκείνους άλλωστε θα πέσει και το βάρος της τελικής απόφασης για το τι μέλει γενέσθαι...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Ίσως μια απάντηση εξώδικο από τους 3500 χρήστες που έγραψαν «thanks», εφόσον (κατά τη γνώμη μου) δεν γίνεται κάτι παράνομο, νομίζω πως δεν είναι δύσκολο να γίνει.
    1-2€ μπορεί νομίζω άνετα να δώσει ο καθένας.
    Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά αν η υπόθεση καταλήξει στα δικαστήρια.

Περιοχή
    Κέρκυρα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΙΔΑΡΙ
    Path Level
    Interleaved
    ρε δεν πανε να κλεισουν οτι θελουν... αγγλικα ξερουμε...
    ωσπου να ρθουνε να χτυπησουνε εξω απο την πορτα μου θα κατεβαζω παρανομα...
    μετα βλεπουμε....
    καλομαθανε,σου δινουν την πιο παλια ταινια με 2 κ 3 ευρω και θελουν να μη χανουν πελατες...
    αν μπορουσανε μια σειρα των 22 επεισοδιων να τη σπασουνε σε 50 dvd θα το κανανε
    Μας τελείωσε ο Αέρας Rulez

Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    22204/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Speedtouch 585 v5
    Παιδιά καλώς ή κακώς είμαι ένας απλός μεταφραστής στο site. Απλά επειδή ενοχλήθηκα (συγνώμη nikchris αν το πήρες προσωπικά, δεν είχα τέτοιο σκοπό, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω 1-2 πραγματάκια) και ήθελα κάποια πράγματα να ακουστούν ως έχουν και όχι όπως ακούγονται γι' αυτό και έκανα την παρέμβαση μου στην κουβέντα. Το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι ότι η αποστολή του εξώδικου έγινε από την ΕΠΟΕ η οποία διαρρηγνύει τα ιμάτια της ότι είναι μια "αφιλοκερδής" εταιρεία...

Τώρα πως γίνεται αυτό (να είναι μη κερδοσκοπική και να έχει μέλη τiς MGM, Paramount, Odeon, Ant1 κ.α) δεν ξέρω, μάλλον με χορηγίες θα την βγάζουν οι καημένοι. Βέβαια νομικά δεν έχω σπουδάσει, ούτε οικονομικά, οπότε μάλλον κάτι "λογικό" θα είναι.

Για τα περιεχόμενα του εξώδικου, συγνώμη αλλά δεν είναι η θέση μου να τα αναφέρω. Καλύτερα να έρθει όποιος ενδιαφέρεται σε επικοινωνία με τους admin του site. Σε εκείνους άλλωστε θα πέσει και το βάρος της τελικής απόφασης για το τι μέλει γενέσθαι...
    Mega-Τυλέτυπος, Όμιλος Antenna, Alpha, Alter, Odeon. Village, Sony Hellas (τι πρωτότυπο), είναι οι μεγαλύτερες από αυτές που εδρεύουν στην Ελλάδα και απαρτίζουν την ΕΠΟΕ. Μάλλον τα κανάλια την έκαναν την δουλειά, αυτά προβάλλουν τις σειρές...
    Για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "φίλοι" μας.

Thanks man.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ΕΠΟΕ: μιά ματιά στα μέλη της, θα μας διαφωτίσει!

οι "δικοί" μας...
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε. (AUDIOVISUAL Α.Ε.)
    ALPHA SATELLITE TV A.E
    JT-TV FILM INTERNATIONAL
    ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (MEGA CHANNEL)
    ANTENNA TV A.E
    ODEON A.E
    ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM A.E
    SONY HELLAS A.E
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALTER CHANNEL)
    LEGEND A.E.B.E. ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ
    VILLAGE ROADSHOW ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΕ
    ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΝΤΕΡΤΕΙΝΜΕΝΤ Α.Ε.
    SPHE HELLAS Ε.Π.Ε. (SONY PICTURES HELLAS)

και οι ξένοι:
    METRO GOLDWYN MAYER STUDIOS INC
    WARNER BROS ENTERTAINMENT INC
    PARAMOUNT PICTURES CORPORATION
    UNIVERSAL CITY STUDIOS LLLP
    SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC.
    MOTION PICTURES ASSOCIATION INC
    TWENTIETH CENTURY FOX FILM CORPORATION
    BUENA VISTA INTERNATIONAL INC

Πάντως, προς το παρόν δεν έχουν βγάλει κάποιο δελτίο τύπου.

Σελ. 2 από 52 ΠρώτηΠρώτη 123471222 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert....
    Από Spartan στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-08, 16:08
  2. Πρόβλημα με το ripping υποτίτλων από DVD
    Από Blackened στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-07, 21:57
  3. Μηνύματα: 45
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-07, 12:44
  4. Αφαιρεση υποτιτλων απο divx
    Από metalmike στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-06, 18:06

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks