Τί ξυπνητήρι χρησιμοποιείτε? Βάζετε το κινητό σας για αφύπνιση, χρησιμοποιείτε ρολόι χειρός ή έχετε κανονικό επιτραπέζιο ρολόι στο κομοδίνο σας? Τελευταία το δικό μου μηχανηματάκι έχει αποτύχει επανειλημμένα να με ξυπνήσει εγκαίρως -- και επειδή δεν μου αρέσει να πηγαίνω στην δουλειά με την ψυχή στο στόμα (ακόμα δε λιγότερο να πηγαίνω με καθυστέρηση), θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας για Καλά Ξυπνητήρια.![]()
Εμφάνιση 1-15 από 34
-
18-10-08, 02:39 Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #1
-
18-10-08, 02:41 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #2
σε ενδιαφερει ξυπνητηρι το οποιο οταν χτυπαει πεταει 4 κομματια του παζλ στο δωματιο και για να σταματησει πρεπει να τα βρεις και να τα ξαναβαλεις στο ρολοι?
κανει θαυματαThey see me postin', they hatin'...
-
18-10-08, 02:45 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #3
- Downloads
- 39
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL Tellas Full
- Ταχύτητα
- 906/312
- ISP
- Tellas
- DSLAM
- Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
- Router
- Gennet OxyGEN
- SNR / Attn
- 24.5(dB) / 61.5(dB)
Με 2 επιτραπέζια + το κινητό, τελικά το αποτέλεσμα είναι πλέον πως δεν ακούω κανένα και μένουν να χτυπάνε για περισσότερο από μία ώρα
καιρό τώρα προσπαθώ να έρθω στα ίσια μου, αλλά ακόμη δεν τα έχω καταφέρει
κοινώς... μη μασάς... υπάρχουν και ΠΟΛΥ χειρότερα
-
18-10-08, 03:20 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #4
Το έχεις θέσει σωστά, 'καλά ξυπνητήρια'. Χρειάζεσαι δυο, ένα και άλλο ένα για backup. Προσωπικά χρησιμοποιώ το συνδυασμό ξυπνητήρι ρολογιού-ξυπνητήρι κινητού ή ξυπνητήρι κινητού-ξυπνητήρι ds
-
18-10-08, 03:29 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #5
Έχω ένα ηλεκτρονικό απλό (Lexibook) αλλά άμα οικονομηθώ θέλω να πάρω το παρακάτω:
http://www.consumer.philips.com/cons...adio+AJ3650-12I see dead pixels
-
18-10-08, 03:42 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #6
-
18-10-08, 07:40 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #7
Εγώ έχω το κινητό για τις νορμάλ μέρες και αυτό για τις δύσκολες μέρες
Εκτός του ότι κάνει αρκετή φασαρία και είναι αρκετά εκνευριστικό, το γεγονός ότι κινείται με σώζει γιατί αν βάλω το κινητό μακριά απλά θα σηκωθώ μέσα στον ύπνο μου, θα το κλείσω και θα πέσω για ύπνο ενώ με αυτό πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου να δω που μου κρύφτηκε !
-
18-10-08, 11:41 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #8
παιδιά μία είναι η λύση για μένα τις δύσκολες μέρες. Απλώς δεν την παλεύω γενικά με αυτό το ξυπνητήρι...!
-
18-10-08, 12:33 Re: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #9
Να κοιμάσαι νωρίτερα.
Lupus pilum mutat, non mentem
-
18-10-08, 12:36 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #10
-
18-10-08, 12:55 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #11
αυτο το εχετε δει?
Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
18-10-08, 13:01 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #12
Εγώ χρησιμοποιώ του κινητού, όταν έχω κοιμηθεί σε λογική ώρα και πρόκειται να ξυπνήσω σε 6-8 ώρες, οπότε θα το ακούσω και (ξεκούραστος πλέον) θα σηκωθώ.
Αν όμως έχω αργήσει πολύ να κοιμηθώ και χρειάζεται να σηκωθώ σε 1-3 ώρες, η σίγουρη λύση είναι το στερεοφωνικό (το οποίο βρίσκεται μακριά από το κρεβάτι). Είτε με ενσωματωμένο ξυπνητήρι, είτε με πρόγραμμα από τον Η/Υ (απαραίτητη προϋπόθεση να αφήσετε ανοιχτό το στέρεο το βράδυ). Αν δε ξυπνήσετε, μην ανησυχείτε θα σας ξυπνήσουν οι γείτονες βρίζοντας ή καλώντας την αστυνομία
Πέρα από τη πλάκα, για την περίπτωση του στερεοφωνικού προτείνω σχετικά απαλή μουσική (μην το παρακάνετε και σας νανουρίζει) και σε λογική ένταση ώστε να την ακούτε αλλά όχι να τρομάξετε . Όχι μην ενοχλήσει τους γείτονες (ποιος νοιάζεται γι' αυτούς, εγώ έχω ήδη πολύ καλές σχέσεις), αλλά γιατί όταν ξυπνήσω υπερβολικά απότομα είτε έχω πονοκέφαλο όλη μέρα, είτε θα σηκωθώ σε χρόνο DT να το κλείσω μέσα στον ύπνο μου ασυναίσθητα και να ξανα-κοιμηθώ.
Καλά.... ξυπνήματα
-
18-10-08, 13:29 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #13
Αν είσαι "κουφός" στο ξυπνητήρι υπαρχουν και συστήματα για κωφούς, π.χ.
ξυπνητήρι-μπουρούχα
+ κρεβατοδονητής
+ strobe light
και άμα μπορείς κοιμήσου. Το μόνο που λείπει είναι ο κουβάς με το νερό
-
18-10-08, 13:33 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #14
-
18-10-08, 13:44 Απάντηση: Καλά, αποδοτικά ξυπνητήρια? #15
Citrus alarm clock
Μπορείς να του βάλεις όποιο mp3 θέλεις και να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να ξεκινήσει από μηδενική ένταση και να την αυξάνει σιγά σιγά, για να ξυπνήσεις ομαλά!
Για τις δύσκολες μέρες χρησιμοποιούσα σε full ένταση το Time των Pink FloydVideo meliora proboque; deteriora sequor...
Παρόμοια Θέματα
-
Καλά τα πάνε..:P
Από sotirisp στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 15:53 -
Καλά νέα;;;
Από aragorn στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-07, 20:53 -
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!
Από ermis333 στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-04, 00:57 -
Καλα χριστουγεννα!!
Από JediMasterMANIAC στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-03, 12:06
Bookmarks