Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 33
    Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    63
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Conn-x OTE
    σήμερα στην πανεπιστημίου περίμενα το 608 από τις 8:20 μέχρι τις 9:05.
    το λεωφορείο λέει ότι περνάει κάθε 7-15 λεπτά...
    τελικά έφυγα, όσο για το λεωφορείο δε ξέρω πότε πέρασε...
    όποιος άλλος θέλει να μοιραστεί την ενδιαφέρουσα εμπειρία του με τα μέσα μεταφοράς είναι ευπρόσδεκτος. Ας πεί ο καθένας το πόνο του...

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    ειναι περιοδος στασεων εργασιας. εξοπλισου με υπομονη και να εισαι ετοιμος για οτιδηποτε μεχρι 31 Οκτωβρη

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    Μήπως είχε καμμιά στάση εργασίας τώρα το πρωί?

Γιατί αυτή η εβδομάδα είναι λίγο περίεργη.

Το avatar του μέλους etsouk2000
    etsouk2000 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DSLaManiaC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως είχε καμμιά στάση εργασίας τώρα το πρωί?

Γιατί αυτή η εβδομάδα είναι λίγο περίεργη.
    Δεν ειχε καμια απεργια / σταση εργασιας σημερα. Απεργια ειχε προχτες. Ακομα αισθανομαστε τα απονερα απο την προχτεσινη απεργια;; Επειδη εγινε μια απεργια την τριτη, μας φαινεται και λογικο ολη η εβδομαδα να ειναι προβληματικη;;; Τι να πει κανεις πια...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αχ! τι λες τώρα...
    Επί 1 εβδομάδα -ελέω ΙΧ- έκανα τη διαδρομή Ταύρος-Χαλάνδρι με λεωφορείο.
    Μου έπαιρνε στάνταρ μιάμιση ώρα, από την οποία μόνο τα 40 λεπτά ήμουν μέσα στο λεωφορείο. Τα υπόλοιπα ήταν στο περίμενε.
    Και μου άρεσε εκείνη η διαφήμιση του Υπ. Συγκοινωνιών που έδειχνε τον ντιλιβερά να παρατάει το παπί του και να πηγαίνει την πίτσα με το λεωφορείο! Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να παρκάρει το ΙΧ και να μετακινείται με τα ΜΜΜ, αλλά χωρίς τακτικά δρομολόγια, δεν πρόκειται να το καταφέρουν ποτέ. Μόνο το Μετρό αποτελεί πραγματικό υπόδειγμα!

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια καθημερινά λεωφορεία για τις μετακινήσεις μου προς και από τη δουλειά και πέρα από το 100% αξιόπιστο Χ95 που είναι πάντα στην ώρα του, τα υπόλοιπα είναι χάλια! Ειδικά το 126 από και προς Π. Φάληρο μερικές φορές το ψάχνεις με τα κυάλια και μου έχει τύχει αναμονή στο Σύνταγμα μέχρι και 70 λεπτά! Όμως δεν φταίνε πάντα τα λεωφορεία, ΕΘΕΛ, ΟΑΣΑ κλπ, πολλές φορές φταίμε εμείς οι ίδιοι. Το 126 για παράδειγμα δεν υπάρχει μέρα που να μην το δω να κολλάει μπροστά στο σπίτι μου από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη γωνία. Χθες είχαν κολλήσει 5 λεωφορεία για καμιά ώρα. Ένα ντόμινο που κάνει μετά τα δρομολόγια μπάχαλο. Το ίδιο και στις λεωφοριολωρίδες που δεν τις σέβετε κανείς μας. Η υπόθεση των λεωφορείων στην Αθήνα είναι ένα μαύρο χάλι από όλες τις πλευρές και δεν ξέρω πως μπορεί να βελτιωθεί.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    63
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Conn-x OTE
    δεν είχε πάντως στάση. όλα περνούσαν από μπρόστα μου 3,4 και 5 φορές και το δικό μου τίποτα!
    έχει δίκιο ο φίλος σχετικά με το ότι φταίμε και εμείς, κάπου θα είχε κολλήσει στα στενά ζωγράφου..
    όμως το τραγικό είναι ότι όταν ρώτησα τον τύπο μέσα σε ένα κουβούκλιο εκεί δίπλα μου είπε ότι δεν ήξερε αν το λεωφορείο περνούσε από εκεί! τελείως άσχετος... το παίρνω κάθε μέρα και σπάνια αργεί τόσο. υπάρχουν χειρότερα, αυτό εξαίρεση ήταν και για πλάκα το ξεκίνησα το θέμα, για να πούμε τραβηγμένα που μας έχουν τύχει...

επίσης τα Χ και όλα όσα πάνε στο αεροδρόμιο είναι πάντα στην ώρα τους! καμία σχέση τις άλλες γραμμές..

........Auto merged post: Roronoa πρόσθεσε 0 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

άλλο λεωφορείο-έγκλημα είναι το 140... όσοι το χρησιμοποιούν ξέρουν...το έχω περιμένει 1:30 ώρα! και τελικά ήρθε γεμάτο και δεν μπήκα!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Roronoa : 23-10-08 στις 11:02. Αιτία: auto merged post

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    FORTHnet με δίκτυο πΟΤΕ
    Εγώ για τους λόγους που λες έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ λεωφορεία. Χρησιμοποιώ ή ποδήλατο ή αυτοκίνητο και μετρό. Όταν θα πάω από μια τοποθεσία Α σε μια τοποθεσία Β, ε θέλω να προγραμματίσω πόση ώρα θα με πάρει. Πραγματικά πιστεύω ότι η συχνότητα των δρομολογίων πρέπει να ήταν 2χ αυτής που είναι τώρα.

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Δεν φταίνε μόνο οι συγκοινωνίες στις μεγάλες πόλεις. Όταν μαζεύεται μπούγιο 5εκ κόσμος σε μία έκταση για 2.5εκ λογικό είναι να υπάρχουν προβλήματα. Η αυξημένη κίνηση των αυτοκινήτων, επιδεινώνει το πρόβλημα. Τον Αϋγουστο, όλα τα δρομολόγια στην ώρα τους είναι. Τα προβλήματα γίνονται μεγαλύτερα από την φτωχή υποδομή σε μετρό/ηλεκτρικό (μετρό ακόμα σε νηπιακό στάδιο με λίγες γραμμές, ηλεκτρικός σε γραμμές τεχνολογίας παλαιολιθικής εποχής). Πέρυσι που βρέθηκα στον Καναδά, είδα απίστευτα τραγικές αστικές συγκοινωνίες με οδηγούς να σταματούν στην στάση και να πετάγονται να πάρουν καφέ και άλλα πολλά.

DSLaManiaC Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από etsouk2000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειχε καμια απεργια / σταση εργασιας σημερα. Απεργια ειχε προχτες. Ακομα αισθανομαστε τα απονερα απο την προχτεσινη απεργια;; Επειδη εγινε μια απεργια την τριτη, μας φαινεται και λογικο ολη η εβδομαδα να ειναι προβληματικη;;; Τι να πει κανεις πια...
    Αν έχεις νεύρα ξυδάκι και να πας να τα βγάλεις σε κάνα τοίχο, όχι εδώ μέσα.

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Δεν ειναι νευρα,το βρισκω απολυτα λογικο αυτο που λεει
    Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me

DSLaManiaC Guest
    Εγώ πάλι καθόλου. Επειδή αυτή τη βδομάδα ανακοινώθηκαν διάφορες στάσεις εργασίας έθεσα ένα ΕΡΩΤΗΜΑ.
    Δεν είπα κάτι, απλά ρώτησα για να έρθουν οι παντογνώστες και να απελπιστούν και να βγούν απο τα ρούχα τους με την ασχετοσύνη μου πάνω στο θέμα απεργίες.

Σα δε ντρέπομαι που έχω κ μούτρα να μιλάω.

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    63
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Conn-x OTE
    εεε, ηρεμήστε λίγο. και εγώ το ίδιο ερώτημα είχα! γιατί δεν ξέρω ακριβώς πότε και τι απεργεί, δεν παρακολουθώ ειδήσεις και συχνα. και εγώ ρωτάω όταν αργεί κάτι μήπως παίζει καμία στάση για να μην το περιμένω άδικα. τώρα ο φίλος etsouk2000 δεν είχε κακή πρόθεση.. απλα σχολίασε μάλλον την ελλειψη ενημέρωσης ή πιό πιθανό απλά μας winkαρε. και εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε, αλλα οκ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    FORTHnet με δίκτυο πΟΤΕ
    To πρόβλημα είναι ότι είτε λόγο κίνησης, είτε λόγο απεργιών, είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεν μπορεί κάποιος να βασιστεί στα ΜΜΜ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    U.S. Robotics 9107B
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Roronoa Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν είχε πάντως στάση. όλα περνούσαν από μπρόστα μου 3,4 και 5 φορές και το δικό μου τίποτα!
    έχει δίκιο ο φίλος σχετικά με το ότι φταίμε και εμείς, κάπου θα είχε κολλήσει στα στενά ζωγράφου..
    όμως το τραγικό είναι ότι όταν ρώτησα τον τύπο μέσα σε ένα κουβούκλιο εκεί δίπλα μου είπε ότι δεν ήξερε αν το λεωφορείο περνούσε από εκεί! τελείως άσχετος... το παίρνω κάθε μέρα και σπάνια αργεί τόσο. υπάρχουν χειρότερα, αυτό εξαίρεση ήταν και για πλάκα το ξεκίνησα το θέμα, για να πούμε τραβηγμένα που μας έχουν τύχει...

επίσης τα Χ και όλα όσα πάνε στο αεροδρόμιο είναι πάντα στην ώρα τους! καμία σχέση τις άλλες γραμμές..

........Auto merged post: Roronoa πρόσθεσε 0 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

άλλο λεωφορείο-έγκλημα είναι το 140... όσοι το χρησιμοποιούν ξέρουν...το έχω περιμένει 1:30 ώρα! και τελικά ήρθε γεμάτο και δεν μπήκα!!!!!!
    Ομοιοπαθής με το 140... δεν έχω λόγια...

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    Από Ateliotos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-08, 20:53
  2. Για γέλια και για κλάματα πρόβλημα με δεδομένα σκληρού…!!!
    Από B_Dark στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-08, 00:59
  3. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-07, 11:42
  4. Forthnet για γέλια ή για κλάματα...
    Από Nautilus στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-07, 12:59
  5. Για γέλια...(και κλάματα μαζί)
    Από jasonpap στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-06, 14:40

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές