Παιδιά, σε λίγες μέρες τελειώνω την πτυχιακή μου και θέλω να την πάω σε κάποιο τυπογραφείο να την εκτυπώσω. Η πτυχιακή θα είναι τουλάχιστον 60 σελίδες. Θέλω να την εκτυπώσω έγχρωμα, να γίνει βιβλιοθεσία, και επίσης πρέπει να την εκτυπώσω 4 φορές συνολικά, δηλαδή 4χ60~=240 σελίδες. Ξέρετε πόσο παίρνουν πάνω κάτω τα τυπογραφεία; Δεν ξέρω αν έχει μεγάλη διαφορά η τιμή από τυπογραφείο σε τυπογραφείο αλλά θα ήθελα να ακουσω τιμές για να συγκρίνω.
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
24-10-08, 00:20 Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #1
-
24-10-08, 01:06 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #2Έτσι να κάνουμε καμιά σχιζοφρένεια που και που να γουστάρουμε.
Βοηθείστε μας στην μάχη κατά των ασθενείων σε όλο τον κόσμο
"Α Dirty Mind Is A Joy Forever" Oscar Wylde
-
24-10-08, 01:21 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #3
Γιατι ολες εγχρωμες;
Αν εχεις σελιδες μονο κειμενο αυτες ασπορμαυρες.Οι εγχρωμες ειναι πολυ πιο ακριβες.
Ενας φιλος μου που παρουσιασε προσφατα, 100 σελιδες επι 3 τευχη του στοιχισε συνολικα 60 ευρω με περιπου 20 σελιδες εχρωμες μεσα.η τιμη μαζι με βιβλιοδεσια.
Αν εισαι πολυτεχνειο, μπορεις να τη δωσεις να σου την τυπωσουν στη σχολη σου, απλα πρεπει να τη δωσεις μια με δυο εβδομαδες νωριτερα.(Αλλα αν εισουν πολυτεχνειο θα ελεγες διπλωματικη)
Αν θες μπορω να σου δωσω το τηλ απο το τυπογραφειο που εκτυπωνουμε ολοι η παρεα τις δικες μας να ρωτησεις τιμη ακριβως.
Αλλα οπως σου ειπα υπολογισε ποσες ειναι καθαρο κειμενο και ποσες πρεπει να ειναι πραγματικα εγρωμες
-
24-10-08, 01:33 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #4
Βασικά όπως είπα θα είναι γύρω στις 60 αλλά ΔΕΝ έχω τελειώσει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να βγουν πολύ περισσότερες, μπορεί να πάει και 70 ή 80. Επίσης δεν ξέρω αν μετράει, αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω να εκτυπώνεται μπρος πίσω στο φύλλο χαρτιού, οπότε αν είναι 60 σελίδες ξέρω γω θα εκτυπωθούν σε 30 φύλλα. Προς το παρών έχω βάλει κάτω από 20 φωτογραφίες και κάποιες είναι 2 σε μια σελίδα και κάποιες σχετικά μικρές. Αλλά βασικά έχω βάλει το λογότυπο του τμηματός μου σε μια γωνία σε όλες τις σελίδες. Αν επειρεάζει αυτό σε τίποτα μπορώ να το βγάλω και να το βάλω μόνο στο εξώφυλλο, δεν έχω πρόβλημα.
δυστηχώς δεν είμαι από πολυτεχνείο, επείσης είμαι σε επαρχία πολύ μακριά από την πόλη που είναι η σχολή μου αφού τελείωσα το προηγούμενο εξάμηνο τα μαθηματά μου, τώρα είχα μόνο Πρακτική και Πτυχιακή τα οποία τα έκανα στο χωριό μου.
-
24-10-08, 01:43 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #5
Ποτε μπρος πισω οι σελιδες σε πτυχιακη!!!
Α ξεχασα να σου πω για επιπλεον οινομια, εμεις ολοι το κανουμε, εκτυπωσε τα τευχη που ειναι για τους καθηγητες σε καλο χαρτι και σε καλη ποιοτητα και με εγχρωμες και τα τευχη που ειναι για τη γραμματεια και τη βιβλιοθηκη σε στη χαμηλοτερη ποιοτητα χαρτιου, σε προχειρη εκτυπωση και ολα ασπορμαυρα.Τα τευχη που ειναι για τη γραμαεια και τη βιβλιοθηκη δεν τα κοιταει κανενας και τα δινεις για διαδικαστικους λογους
-
24-10-08, 01:48 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #6
Βασικά εμένα μου ζήτησαν να πάω μόνο 3 αντίτυπα (το 4ο το θέλω για μένα), τώρα δεν ξέρω ποιά θα είναι για τους καθηγητές και ποιά για την βιβλιοθήκη και τα διαδικαστικά που λες, αυτό πρέπει να το ρωτήσω στην γραμματεία.
Επίσης πάλι καλά που ανέφερες αυτό για το μπρος - πίσω γιατί εγώ όλα έτσι θα τα εκτύπωνα.
-
24-10-08, 05:15 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #7
-
24-10-08, 08:48 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #8
αυτό με ενδιέφερε να μάθω περισσότερο, νομίζω η απαντησή σου με κάλυψε.
Τελικά μίλησα με την γραμματεία του τμηματός μου και μου είπαν περίπου το αντίθετο, δηλαδή αρχικά θα εκτυπώσω 3 αντίτυπα πρόχειρα, να τα δέσω μόνο με σπιράλ, και αυτά είναι που θα τα δώσω στους καθηγητές. Μετά την περουσίαση, επειδής παίζει να γίνουν και αλαγές (προφανώς μας το επιτρέπουν), τότες θα το εκτυπώσω και θα το καταθέσω επίσημα (εφόσον γίνουν οι αλλαγές αν υπάρχουν). Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.
-
24-10-08, 09:18 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #9
Σχεδόν κανείς δεν κάνει αλλαγή μετά την παρουσίαση. Επίσης ο βαθμός που θα πάρεις δεν θα έχει σχέση με τον τρόπο βιβλιοδεσίας της εργασίας αλλά με το περιεχόμενο. Προσωπικά είχα εκτυπώσει στην σχολή σε ασπρόμαυρο τα τρία αντίγραφα των καθηγητών και στο σπίτι έγχρωμα το δικό μου και της σχολής. Σπιράλ στα τρία, θερμοκόλληση στα άλλα δύο. Και παντού ένα σιντάκι με όλο το υλικό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σελίδα Α4 με θήκη για CD.
Οι καθηγητές δεν κρατάνε σε hard copy τις πτυχιακές. Στην ανακύκλωση καταλήγουν. Φυσικά η επιλογή είναι δική σου.
-
24-10-08, 09:44 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #10
Λοιπόν επειδή και εγώ τύπωσα διπλωματική προχτές (πτυχιακή λέγεται η εργασία του προπτυχιακού, διπλωματική του μεταπτυχιακού
...αν και στο πολυτεχνείο δεν ξέρω πως τα ονομάζουν...)..το φτηνότερο που βρήκα στην περιοχή μου ήταν 5 λεπτά η μαυρόασπρη σελίδα και 30 λεπτά η έγχρωμη..Ως εκ τούτου, για 200 σελίδες εργασίας εκ των οποίων οι 115 με έγχρωμα μέρη, και 3 αντίγραφα...αποφάσισα να αγοράσω μελανάκια, και να τυπώσω μόνος. Σύνολο εξόδου μαζί με χαρτί περίπου 50 ευρώ. Και κανα 10 ευρώ περίπου ακόμα για την βιβλιοδεσία (σε τυπογραφείο πλέον)
-
24-10-08, 12:17 Απάντηση: Κόστος εκτύπωσης πτυχιακής #11
Πάντως αξίζει αν πας σε τυπογραφείο να βρεις τυπογραφείο που δε σου βάζει το κλασικό σπιράλ στη βιβλιοδεσία αλλά το κάνει με εξώφυλλο σαν κανονικό βιβλίο. Δίνει εντελώς άλλη εμφάνιση στη πτυχιακή. Εγώ το είχα κάνει σε ένα στο κέντρο με δικής μου σχεδίασης εξώφυλλο και είχαν πάθει πλάκα οι καθηγητές.
Επίσης υπάρχουν online υπηρεσίες, όπως πχ. http://www.lulu.com που με μικρό σχετικά κόστος στο κάνουν κανονικό βιβλίο hardcover κτλ, μπορεί να σε βολεύουν επειδή είσαι και στην επαρχία.
Παρόμοια Θέματα
-
επιλογή πτυχιακής
Από dalton85 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-08, 20:38 -
Κόστος ISDN128 vs κόστος ADSL384
Από gk στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-07, 01:56 -
Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java.
Από oDy στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-07, 23:29 -
Extra κόστος ADSL - πουλάκια μου ... (Κόστος ΔΕΗ)
Από zardoz στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 149Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-07, 01:33 -
Προτείνετε ένα θέμα πτυχιακής
Από dimis241 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-06, 10:29
Bookmarks