Εμφάνιση 1-11 από 11
    Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παιδιά, σε λίγες μέρες τελειώνω την πτυχιακή μου και θέλω να την πάω σε κάποιο τυπογραφείο να την εκτυπώσω. Η πτυχιακή θα είναι τουλάχιστον 60 σελίδες. Θέλω να την εκτυπώσω έγχρωμα, να γίνει βιβλιοθεσία, και επίσης πρέπει να την εκτυπώσω 4 φορές συνολικά, δηλαδή 4χ60~=240 σελίδες. Ξέρετε πόσο παίρνουν πάνω κάτω τα τυπογραφεία; Δεν ξέρω αν έχει μεγάλη διαφορά η τιμή από τυπογραφείο σε τυπογραφείο αλλά θα ήθελα να ακουσω τιμές για να συγκρίνω.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΑΙΑΣ
    Router
    usr 9108
    SNR / Attn
    24(dB) / 31(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, σε λίγες μέρες τελειώνω την πτυχιακή μου και θέλω να την πάω σε κάποιο τυπογραφείο να την εκτυπώσω. Η πτυχιακή θα είναι τουλάχιστον 60 σελίδες. Θέλω να την εκτυπώσω έγχρωμα, να γίνει βιβλιοθεσία, και επίσης πρέπει να την εκτυπώσω 4 φορές συνολικά, δηλαδή 4χ60~=240 σελίδες. Ξέρετε πόσο παίρνουν πάνω κάτω τα τυπογραφεία; Δεν ξέρω αν έχει μεγάλη διαφορά η τιμή από τυπογραφείο σε τυπογραφείο αλλά θα ήθελα να ακουσω τιμές για να συγκρίνω.
    Δεν είναι πολλές οι 240 σελίδες ούτε μεγάλη η διαφορά από βιβλιοπωλείο σε βιβλιοπωλείο.

60 σελίδες εμένα μου φαίνονται λίγες, τι θέμα έχεις;
    Έτσι να κάνουμε καμιά σχιζοφρένεια που και που να γουστάρουμε.

Βοηθείστε μας στην μάχη κατά των ασθενείων σε όλο τον κόσμο

"Α Dirty Mind Is A Joy Forever" Oscar Wylde

Περιοχή
    Αγρίνιο
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ
    SNR / Attn
    31(dB) / 19(dB)
    Γιατι ολες εγχρωμες;
    Αν εχεις σελιδες μονο κειμενο αυτες ασπορμαυρες.Οι εγχρωμες ειναι πολυ πιο ακριβες.
    Ενας φιλος μου που παρουσιασε προσφατα, 100 σελιδες επι 3 τευχη του στοιχισε συνολικα 60 ευρω με περιπου 20 σελιδες εχρωμες μεσα.η τιμη μαζι με βιβλιοδεσια.
    Αν εισαι πολυτεχνειο, μπορεις να τη δωσεις να σου την τυπωσουν στη σχολη σου, απλα πρεπει να τη δωσεις μια με δυο εβδομαδες νωριτερα.(Αλλα αν εισουν πολυτεχνειο θα ελεγες διπλωματικη )

Αν θες μπορω να σου δωσω το τηλ απο το τυπογραφειο που εκτυπωνουμε ολοι η παρεα τις δικες μας να ρωτησεις τιμη ακριβως.
    Αλλα οπως σου ειπα υπολογισε ποσες ειναι καθαρο κειμενο και ποσες πρεπει να ειναι πραγματικα εγρωμες

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Βασικά όπως είπα θα είναι γύρω στις 60 αλλά ΔΕΝ έχω τελειώσει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να βγουν πολύ περισσότερες, μπορεί να πάει και 70 ή 80. Επίσης δεν ξέρω αν μετράει, αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω να εκτυπώνεται μπρος πίσω στο φύλλο χαρτιού, οπότε αν είναι 60 σελίδες ξέρω γω θα εκτυπωθούν σε 30 φύλλα. Προς το παρών έχω βάλει κάτω από 20 φωτογραφίες και κάποιες είναι 2 σε μια σελίδα και κάποιες σχετικά μικρές. Αλλά βασικά έχω βάλει το λογότυπο του τμηματός μου σε μια γωνία σε όλες τις σελίδες. Αν επειρεάζει αυτό σε τίποτα μπορώ να το βγάλω και να το βάλω μόνο στο εξώφυλλο, δεν έχω πρόβλημα.

δυστηχώς δεν είμαι από πολυτεχνείο, επείσης είμαι σε επαρχία πολύ μακριά από την πόλη που είναι η σχολή μου αφού τελείωσα το προηγούμενο εξάμηνο τα μαθηματά μου, τώρα είχα μόνο Πρακτική και Πτυχιακή τα οποία τα έκανα στο χωριό μου.

Περιοχή
    Αγρίνιο
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ
    SNR / Attn
    31(dB) / 19(dB)
    Βασικά όπως είπα θα είναι γύρω στις 60 αλλά ΔΕΝ έχω τελειώσει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να βγουν πολύ περισσότερες, μπορεί να πάει και 70 ή 80. Επίσης δεν ξέρω αν μετράει, αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω να εκτυπώνεται μπρος πίσω στο φύλλο χαρτιού, οπότε αν είναι 60 σελίδες ξέρω γω θα εκτυπωθούν σε 30 φύλλα. Προς το παρών έχω βάλει κάτω από 20 φωτογραφίες και κάποιες είναι 2 σε μια σελίδα και κάποιες σχετικά μικρές. Αλλά βασικά έχω βάλει το λογότυπο του τμηματός μου σε μια γωνία σε όλες τις σελίδες. Αν επειρεάζει αυτό σε τίποτα μπορώ να το βγάλω και να το βάλω μόνο στο εξώφυλλο, δεν έχω πρόβλημα.

δυστηχώς δεν είμαι από πολυτεχνείο, επείσης είμαι σε επαρχία πολύ μακριά από την πόλη που είναι η σχολή μου αφού τελείωσα το προηγούμενο εξάμηνο τα μαθηματά μου, τώρα είχα μόνο Πρακτική και Πτυχιακή τα οποία τα έκανα στο χωριό μου.
    Ποτε μπρος πισω οι σελιδες σε πτυχιακη!!!

Α ξεχασα να σου πω για επιπλεον οινομια, εμεις ολοι το κανουμε, εκτυπωσε τα τευχη που ειναι για τους καθηγητες σε καλο χαρτι και σε καλη ποιοτητα και με εγχρωμες και τα τευχη που ειναι για τη γραμματεια και τη βιβλιοθηκη σε στη χαμηλοτερη ποιοτητα χαρτιου, σε προχειρη εκτυπωση και ολα ασπορμαυρα.Τα τευχη που ειναι για τη γραμαεια και τη βιβλιοθηκη δεν τα κοιταει κανενας και τα δινεις για διαδικαστικους λογους

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από delta9 Εμφάνιση μηνυμάτων

Α ξεχασα να σου πω για επιπλεον οινομια, εμεις ολοι το κανουμε, εκτυπωσε τα τευχη που ειναι για τους καθηγητες σε καλο χαρτι και σε καλη ποιοτητα και με εγχρωμες και τα τευχη που ειναι για τη γραμματεια και τη βιβλιοθηκη σε στη χαμηλοτερη ποιοτητα χαρτιου, σε προχειρη εκτυπωση και ολα ασπορμαυρα.Τα τευχη που ειναι για τη γραμαεια και τη βιβλιοθηκη δεν τα κοιταει κανενας και τα δινεις για διαδικαστικους λογους
    Βασικά εμένα μου ζήτησαν να πάω μόνο 3 αντίτυπα (το 4ο το θέλω για μένα), τώρα δεν ξέρω ποιά θα είναι για τους καθηγητές και ποιά για την βιβλιοθήκη και τα διαδικαστικά που λες, αυτό πρέπει να το ρωτήσω στην γραμματεία.

Επίσης πάλι καλά που ανέφερες αυτό για το μπρος - πίσω γιατί εγώ όλα έτσι θα τα εκτύπωνα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    FORTHnet με δίκτυο πΟΤΕ
    Ανάλογα τους κανονισμούς του πανεπιστημίου.

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Γιατι ολες εγχρωμες;
    Αν εχεις σελιδες μονο κειμενο αυτες ασπορμαυρες.Οι εγχρωμες ειναι πολυ πιο ακριβες.
    Ενας φιλος μου που παρουσιασε προσφατα, 100 σελιδες επι 3 τευχη του στοιχισε συνολικα 60 ευρω με περιπου 20 σελιδες εχρωμες μεσα.η τιμη μαζι με βιβλιοδεσια.
    Αν εισαι πολυτεχνειο, μπορεις να τη δωσεις να σου την τυπωσουν στη σχολη σου, απλα πρεπει να τη δωσεις μια με δυο εβδομαδες νωριτερα.(Αλλα αν εισουν πολυτεχνειο θα ελεγες διπλωματικη )

Αν θες μπορω να σου δωσω το τηλ απο το τυπογραφειο που εκτυπωνουμε ολοι η παρεα τις δικες μας να ρωτησεις τιμη ακριβως.
    Αλλα οπως σου ειπα υπολογισε ποσες ειναι καθαρο κειμενο και ποσες πρεπει να ειναι πραγματικα εγρωμες
    αυτό με ενδιέφερε να μάθω περισσότερο, νομίζω η απαντησή σου με κάλυψε.

Τελικά μίλησα με την γραμματεία του τμηματός μου και μου είπαν περίπου το αντίθετο, δηλαδή αρχικά θα εκτυπώσω 3 αντίτυπα πρόχειρα, να τα δέσω μόνο με σπιράλ, και αυτά είναι που θα τα δώσω στους καθηγητές. Μετά την περουσίαση, επειδής παίζει να γίνουν και αλαγές (προφανώς μας το επιτρέπουν), τότες θα το εκτυπώσω και θα το καταθέσω επίσημα (εφόσον γίνουν οι αλλαγές αν υπάρχουν). Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Τελικά μίλησα με την γραμματεία του τμηματός μου και μου είπαν περίπου το αντίθετο, δηλαδή αρχικά θα εκτυπώσω 3 αντίτυπα πρόχειρα, να τα δέσω μόνο με σπιράλ, και αυτά είναι που θα τα δώσω στους καθηγητές. Μετά την περουσίαση, επειδής παίζει να γίνουν και αλαγές (προφανώς μας το επιτρέπουν), τότες θα το εκτυπώσω και θα το καταθέσω επίσημα (εφόσον γίνουν οι αλλαγές αν υπάρχουν). Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.
    Σχεδόν κανείς δεν κάνει αλλαγή μετά την παρουσίαση. Επίσης ο βαθμός που θα πάρεις δεν θα έχει σχέση με τον τρόπο βιβλιοδεσίας της εργασίας αλλά με το περιεχόμενο. Προσωπικά είχα εκτυπώσει στην σχολή σε ασπρόμαυρο τα τρία αντίγραφα των καθηγητών και στο σπίτι έγχρωμα το δικό μου και της σχολής. Σπιράλ στα τρία, θερμοκόλληση στα άλλα δύο. Και παντού ένα σιντάκι με όλο το υλικό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σελίδα Α4 με θήκη για CD.

Οι καθηγητές δεν κρατάνε σε hard copy τις πτυχιακές. Στην ανακύκλωση καταλήγουν. Φυσικά η επιλογή είναι δική σου.

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Λοιπόν επειδή και εγώ τύπωσα διπλωματική προχτές (πτυχιακή λέγεται η εργασία του προπτυχιακού, διπλωματική του μεταπτυχιακού ...αν και στο πολυτεχνείο δεν ξέρω πως τα ονομάζουν...)..το φτηνότερο που βρήκα στην περιοχή μου ήταν 5 λεπτά η μαυρόασπρη σελίδα και 30 λεπτά η έγχρωμη..Ως εκ τούτου, για 200 σελίδες εργασίας εκ των οποίων οι 115 με έγχρωμα μέρη, και 3 αντίγραφα...αποφάσισα να αγοράσω μελανάκια, και να τυπώσω μόνος. Σύνολο εξόδου μαζί με χαρτί περίπου 50 ευρώ. Και κανα 10 ευρώ περίπου ακόμα για την βιβλιοδεσία (σε τυπογραφείο πλέον)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Πάντως αξίζει αν πας σε τυπογραφείο να βρεις τυπογραφείο που δε σου βάζει το κλασικό σπιράλ στη βιβλιοδεσία αλλά το κάνει με εξώφυλλο σαν κανονικό βιβλίο. Δίνει εντελώς άλλη εμφάνιση στη πτυχιακή. Εγώ το είχα κάνει σε ένα στο κέντρο με δικής μου σχεδίασης εξώφυλλο και είχαν πάθει πλάκα οι καθηγητές.

Επίσης υπάρχουν online υπηρεσίες, όπως πχ. http://www.lulu.com που με μικρό σχετικά κόστος στο κάνουν κανονικό βιβλίο hardcover κτλ, μπορεί να σε βολεύουν επειδή είσαι και στην επαρχία.

Παρόμοια Θέματα

1. επιλογή πτυχιακής
    Από dalton85 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-08, 20:38
  2. Κόστος ISDN128 vs κόστος ADSL384
    Από gk στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-07, 01:56
  3. Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java.
    Από oDy στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-07, 23:29
  4. Extra κόστος ADSL - πουλάκια μου ... (Κόστος ΔΕΗ)
    Από zardoz στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-07, 01:33
  5. Προτείνετε ένα θέμα πτυχιακής
    Από dimis241 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-06, 10:29

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας