Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 63
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ψιτ, παιδιά. Θέμα νήματος: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών

anna888, δυστυχώς από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη δεν μπορείς να διεκδικήσεις και πολλά πράματα. Πιστεύω καταλαβαίνεις από ποιά άποψη το λέω.
    Φυσικά για την κάρτα γραφικών μπορείς να πας και να 'του κάνεις φασαρία' καθώς σου είπε ότι θα την βάλει (και άρα σε κορόιδεψε).

Στη χειρότερη περίπτωση μπορείς να το πεις στο φίλο (αν και δεν είμαι πολύ υπέρ να μπλεχτεί) σου που έχει μεγαλύτερη οικιότητα με το μαγαζάτορα και, υποθέτω, ξέρει κάτι παραπάνω από υπολογιστές να δει τι μπορεί να κάνει και αυτός.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παιδιά,επειδή μου μαγαρίσατε ελαφρώς το topic,ας επανέλθουμε στο κανονικό θέμα.

Επειδή δεν πρόλαβα χθες,θα πάω αύριο στο μαγαζί και θέλω να ξέρω το εξής:
    Ρώτησα και παραπάνω αλλά δε μου απάντησε κάποιος.Αυτό που μου είχε πει,οτι θα μου βάλει πολύ καλό επεξεργαστή,το ρολόι του είναι στις 3000,τί ακριβώς σημαίνει;Αν κατάλαβα καλά είναι αυτό που λέμε ταχύτητα επεξεργαστή,δηλαδή ο επεξεργαστής είναι 3 GHz;Γιατί αυτός που μου έχει βάλει είναι 2,2 GHz.Να ξέρω,αν είναι,να του κάνω φασαρία ΚΑΙ για τον επεξεργαστή.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anna888 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή δεν πρόλαβα χθες,θα πάω αύριο στο μαγαζί και θέλω να ξέρω το εξής:
    Να μην πας σε κανένα μαγαζί.

Εξηγώ παρακάτω γιατί:

Ρώτησα και παραπάνω αλλά δε μου απάντησε κάποιος.Αυτό που μου είχε πει,οτι θα μου βάλει πολύ καλό επεξεργαστή,το ρολόι του είναι στις 3000,τί ακριβώς σημαίνει;Αν κατάλαβα καλά είναι αυτό που λέμε ταχύτητα επεξεργαστή,δηλαδή ο επεξεργαστής είναι 3 GHz;Γιατί αυτός που μου έχει βάλει είναι 2,2 GHz.Να ξέρω,αν είναι,να του κάνω φασαρία ΚΑΙ για τον επεξεργαστή.
    Από όλα όσα λες σε αυτό το thread είναι προφανές - καλώς ή κακώς - ότι δεν έχεις τις στοιχειώδεις απαιτούμενες γνώσεις για να κερδίσεις επιχειρηματολογικά μία τέτοια αντιπαράθεση (confrontation) με τον μαγαζάτορα.

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι πολύ απλά να χάσεις περισσότερο χρόνο και περισσότερη ψυχική ηρεμία από ό,τι έχεις ήδη χάσει, και ταυτόχρονα να φανείς βλάκας και γελοία ενώ δεν είσαι γιατί έχεις πασιφανέστατα δίκιο.

Να μην ασχοληθείς περαιτέρω με την περίπτωση.

Διότι απλά θα πας σε μια "μάχη" άοπλη, δίχως επιχειρηματολογικά όπλα.

Να κάνεις απλά ό,τι έγραψα παραπάνω:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles
    Στο συγκεκριμένο μαγαζί απλά εκμεταλλεύθηκαν στυγνότατα την άγνοιά σου για να σου πασάρουν ό,τι παλαιότερο είχε ξεμείνει στην αποθήκη τους.

Δεν αξίζει εσύ να ασχoληθείς περαιτέρω με αυτούς τους αετονύχηδες-απατεώνες.

Απλά να μην ξαναπάς σε αυτούς, και σε όσους φίλους/γνωστούς θέλουν να πάρουν υπολογιστή να λες να μην πάνε σε αυτούς.

Έτσι θα πονέσουν πολύ περισσότερο.

Τώρα τί να κάνεις εσύ ώστε να αποφύγεις να πέσεις θύμα τέτοιων:

Να μην επαφίεσαι στον όποιο τυχάρπαστο αετονύχη-απατεώνα "κομπιουτερά" αλλά να ρωτάς σε forums που εμπιστεύεσαι, πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, συγκεκριμένα και επακριβώς ποιά εξαρτήματα να πάρεις.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Συμφωνω το μονο που μπορεις να κανεις ειναι απλά να τσακωθεις καθώς δεν εχεις αποδειξεις ότι το μηχανημα το πηγες εκει και να το αποδειξεις δεν μπορεις να παοδειξεις ότι τιο εξοφλησες οποτε μπορει και να το ξαναπληρώσεις.Δεν μπορεις να αποδειξεις απολύτως τίποτα και νομικά να πας θα πληρώσεις και τα δικαστικά.
    Πρεπει να ξέρεις ποτε έχασες και να δυναμώνεις ψυχολογικά και γνωστικά για την επομενη φορά.
    Απλά ηδυσφημιση ακόμα και σε μεγάλες εταιριες ειναι το μεγαλυτερο οπλο σου αυτη την στιγμή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    WAntilles:ευχαριστώ για τη συμβουλή,αν και δε θα την ακολουθήσω.Για μένα περισσότερο βλάκας είναι αυτός που αντιλαμβάνεται οτι κάποιος τον έκλεψε και δεν κάνει τίποτα για αυτό. Εγώ θα κάνω την προσπάθεια,κι αν πέσω στη μάχη,έπεσα.
    Επειδή λοιπόν όπως λες δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις,μπορείς τουλάχιστον να μου εξηγήσεις τί σημαίνει:ο επεξεργαστής έχει το ρολόι στις 3000,να μάθω κι εγώ η αδαής;

Επίσης σκοπεύω να του ζητήσω την απόδειξη.Σε περίπτωση που δεχτεί, (λέμε τώρα,υποθετικά, αφήστε με να κάνω όνειρα!)πρέπει να μου δώσει ξεχωριστή απόδειξη για το καθένα (μητρική, επεξεργαστή,μνήμες) και μία παροχής υπηρεσιών,ή μπορεί να μου κόψει μία απόδειξη που να τα περιλαμβάνει όλα και να ισχύει και αυτή σαν εγγύηση;

Cordoban:η δυσφήμηση και μία επίσκεψη στην εφορία...

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Έγινε μια μικρή εκκαθάριση στο θέμα απο τα σκουπίδια που άφησαν μερικοί ...

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved

Cordoban:η δυσφήμηση και μία επίσκεψη στην εφορία...
    Για όλα χρειαζονται αποδειξεις τις οποιες αυτη την στιγμη δεν έχεις,
    εάν σου κοψει αποδειξη εισαι υποχρεωμενη να πληρώσεις το Φ.Π.Α.,
    Επισης ειναι στην διακριτικη του ευχερεια καθως εξαρταται και απο το αν ειναι υποχρεωμενος να σου δώσει αναλυτική ή γενικη αποδειξη .
    Χρονιζει στα 3000ΜΗΖ σημαινει ότι ο επεξεργαστης δουλευει σε εκεινη την ταχυτητα.

........Auto merged post: CORDOBAN πρόσθεσε 7 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Κώδικας:
    Επεξεργαστής:AMD Athlon 64 3500+ 2.2 GHz
    Ο συγκεκριμενος ειναι 2,2 Χ 2(κορους) αρα η ταχυτητα σου ειναι περιπου 4G
    http://techreport.com/articles.x/7134/1
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CORDOBAN : 28-10-08 στις 19:42. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Σαλίγκαρος
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.
    Αυτό είναι παντελώς αυθαίρετο. Η ταχύτητα χρονισμού δεν προσδιορίζεται από τον αριθμό των πυρήνων...όταν λέμε πως ένας επεξεργαστής "έχει το ρολόι στις 3000", σημαίνει πως έχουμε στα χέρια μας ένα 8400 ή ένα 6000+. Όχι αυτό το έκτρωμα (για τα σημερινά δεδομένα) που πήγε και έβαλε.

Το ρολόι στις 3000 προφανώς αναφέρεται πως η συχνότητα χρονισμού του υπολογιστή είναι στα 3 Ghz.

Φίλη Άννα, να πας από το μαγαζί του, να του πεις πως σου έχει βάλει απάρτια που δεν κοστίζουν πάνω απο 50euro σήμερα, τα οποία και πρέπει να είναι μεταχειρισμένα. Το να σου πάρει πάνω από 20-30 euro εργατικά για ένα format και στήσιμο είναι εγκληματικό επίσης. Άρα, σου έχει κλέψει περίπου 150 euro. Eπίσης, έχει πει ψέμματα για τα περιφερειακά που έβαλε στον υπολογιστή σου, βάζοντας άλλα νταλλων για να διώξει απόθεμα που έχει.

Να τον δυσφημήσεις παντού γιατί είναι απατεώνας, και μάλιστα να τον δυσφημήσεις (ως επωνυμία επιχείρησης) ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM, ώστε να ξέρουμε και εμείς ποιος είναι. Έχεις φυσικά το δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Απλά δεν μπορείς να πάς νομικά, την στιγμή που δεν έχεις αποδείξεις στα χέρια σου.
    Wretched, ephemeral race, children of chance and tribulation, why do you force me to tell you the very thing which it would be most profitable for you not to hear?
    The very best thing is utterly beyond your reach: not to have been born, not to be, to be nothing.
    However, the second best thing for you is: to die soon.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ θα κάνω την προσπάθεια,κι αν πέσω στη μάχη,έπεσα.
    Live to fight in another battle, another day.

Another battle you can win.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dante80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είναι παντελώς αυθαίρετο. Η ταχύτητα χρονισμού δεν προσδιορίζεται από τον αριθμό των πυρήνων...όταν λέμε πως ένας επεξεργαστής "έχει το ρολόι στις 3000", σημαίνει πως έχουμε στα χέρια μας ένα 8400 ή ένα 6000+. Όχι αυτό το έκτρωμα (για τα σημερινά δεδομένα) που πήγε και έβαλε.

Το ρολόι στις 3000 προφανώς αναφέρεται πως η συχνότητα χρονισμού του υπολογιστή είναι στα 3 Ghz.

Φίλη Άννα, να πας από το μαγαζί του, να του πεις πως σου έχει βάλει απάρτια που δεν κοστίζουν πάνω απο 50euro σήμερα, τα οποία και πρέπει να είναι μεταχειρισμένα. Το να σου πάρει πάνω από 20-30 euro εργατικά για ένα format και στήσιμο είναι εγκληματικό επίσης. Άρα, σου έχει κλέψει περίπου 150 euro. Eπίσης, έχει πει ψέμματα για τα περιφερειακά που έβαλε στον υπολογιστή σου, βάζοντας άλλα νταλλων για να διώξει απόθεμα που έχει.

Να τον δυσφημήσεις παντού γιατί είναι απατεώνας, και μάλιστα να τον δυσφημήσεις (ως επωνυμία επιχείρησης) ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM, ώστε να ξέρουμε και εμείς ποιος είναι. Έχεις φυσικά το δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Απλά δεν μπορείς να πάς νομικά, την στιγμή που δεν έχεις αποδείξεις στα χέρια σου.
    Εφοσον τις ειπε "ο επεξεργαστης θα χρονιζει στα 3 και οχι ο κόρος" και εφοσον δεν το διευκρινησε λογω αγνοιας τοτε ειναι καλυμένος απόλυτα.το μονο που μπορει να κάνει φασαρια ειναι για την καρτα γραφικων και αυτο στην περιπτωση που τις ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ότι θατις βάλει.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CORDOBAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώδικας:
    Ο συγκεκριμένος είναι μονοπύρηνος.

anna888 το παλιό σου hardware το έχεις;

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Γεια σας.
    Πριν λίγες μέρες έκανα μια μικρή αναβάθμιση στον υπολογιστή μου. Επειδή ήθελα κάτι οικονομικό, ο κομπιουτεράς μου είπε για μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και μου πρότεινε ένα συνδυασμό (μητρική,επεξεργαστή και μνήμη) με nvidia 8200 στα 205 ευρώ και ένα με nvidia 8400 στα 230 ευρώ.Προτίμησα το δεύτερο.Το υλικό που μου εγκατέστησε είναι: Μητρική: Asrock 939N68PV-GLAN
    Μνήμη:2 μνήμες Apacer DDR PC3200 200 MHz από 1024 ΜΒ η καθεμία
    Επίσης μου έκανε format γιατί λέει χρειάζεται λόγω του ότι το μπήκε νέα μητρική.

Στο device manager, o display adapter που δείχνει είναι:nvidia geforce 7050 pv/nvidia nforce 630a.Επίσης, σε διάφορα προγραμματάκια που αναλύουν το σύστημά σου, η κάρτα γραφικών που φαίνεται είναι η παραπάνω.Πουθενά geforce 8400.
    Ρώτησα το μάστορα αν η κάρτα μου είναι όντως η geforce 8400 και επιμένει πως είναι.Τον ρώτησα αν μπορώ να δω κάπου την κάρτα, εφόσον στο device manager δε φαίνεται, και μου είπε όχι.Μου έδωσε μια ακαταλαβίστικη,για μένα,εξήγηση την οποία δε θυμάμαι.Νομίζω κάτι για το chip,ψύξη του chip ή κάτι τέτοιο.
    Απορίες:
    1.Είναι δυνατόν να έχω όντως αυτή την κάρτα αλλά να μην μπορώ να τη δω πουθενά, ή με δουλεύουν χοντρά;Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το διαπιστώσω 100%;
    2.Είναι καλή τιμή τα 230 ευρώ για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση;Έψαξα σε διάφορες σελίδες για να τσεκάρω τις τιμές του παραπάνω υλικού αλλά δεν έβγαλα άκρη.
    3.Αυτό για το format ισχύει ή έγινε μόνο για να με χρεώσει επιπλέον;

Σας παρακαλώ,ας με διαφωτίσει κάποιος ώστε να ξέρω:να πάω στο μαγαζί και να στήσω τρικούβερτο καβγά ή όχι;
    Είχες μήπως κάποιο περιφεριακό που ήθελες να μπεί στον νέο υπολογιστή;

Ζητώ συγνώμη αν έχουν αναφέρθει ξανά αυτά στο νήμα

σύμφωνα με τον κατασκευαστή της μητρικής όχι δεν έχει 8400 πάνω,
    για τον εξεξεργάστη μπορεί να ισχύει το 3 (μιας και η amd κάνει χρήση του P rating Και όχι το κλασικό ghz rating)
    το format ναι είναι υποχρεωτικό όταν αλλάζεις μητρική, αλλές φόρες λιγότερο (πχ αν πας απο Intel 945 σε intel g31 δεν είναι, αν πάς όμως απο via σε intel είναι)

Ας δούμε τις τιμές
    μητρική 64.26 (η φθηνότερη στο skroutz)
    cpu 40
    mem 23 το ένα
    πάμε στα 150
    Δεν ξέρω πόσο ασχολήθηκε αλλά σε γενικές γραμμές κάτω απο 35 την ώρα δύσκολα να βρείς

Περιοχή
    Ανάμεσα σε Sentry Gun και Dispenser
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    930/100
    ISP
    Vodafone
    Router
    ΜΤ RB5009
    Κώδικας:

Εφοσον τις ειπε "ο επεξεργαστης θα χρονιζει στα 3 και οχι ο κόρος" και εφοσον δεν το διευκρινησε λογω αγνοιας τοτε ειναι καλυμένος απόλυτα.
    1. Ο κόρος δεν έχει να κάνει με επεξεργαστές.
    2. Δύο cores των 2.2 δεν μας κάνουν έναν των 4 ή έναν των 4.4 ή οτιδήποτε άλλο. Μας κάνουν δύο των 2.2
    3. Ο συγκεκριμένος δεν είναι dual core όπως είπε και ο dante, οπότε ακόμα και έτσι να μετράγαμε, πάλι 3Ghz δεν βγάζουμε.

Αυτό που μου είχε πει,οτι θα μου βάλει πολύ καλό επεξεργαστή,το ρολόι του είναι στις 3000,τί ακριβώς σημαίνει;Αν κατάλαβα καλά είναι αυτό που λέμε ταχύτητα επεξεργαστή,δηλαδή ο επεξεργαστής είναι 3 GHz;Γιατί αυτός που μου έχει βάλει είναι 2,2 GHz.Να ξέρω,αν είναι,να του κάνω φασαρία ΚΑΙ για τον επεξεργαστή.
    Ρολόι σημαίνει συχνότητα λειτουργίας, η οποία στον 3500+ είναι 2.2 GHz. Το 3500 σημαίνει ότι σύμφωνα με την AMD, ο συγκεκριμένος επεξεραστής έχει επιδόσεις περίπου σαν έναν P4 στα 3.5 (πιο μετά το performance rating δε σήμαινε απολύτως τίποτα, αλλά εκείνο τον καιρό ήταν αρκετά ακριβές μην πω συντηριτικό).

Η μόνη περίπτωση να είπε αλήθεια είναι αν το έθεσε ως "σαν pentium 4 στα 3Ghz" ή "είναι 3500ρης" χωρίς όμως να αναφέρει Ghz. Ότι και να ισχύει, είναι σαφές από όλους μας, ότι το hardware που σου διάλεξε είναι κακή αγορά για το 2008, και ότι μάλλον και η συνολική αγορά ήταν κακή.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Another battle you can win.
    Αυτό είναι σημαντικό.

Αν σε ρίξανε €50 δεν αξίζει να φας (σε κόπο, χρόνο και νεύρα) €100 για να τα πάρεις πίσω. Ίσως είναι καλύτερο να περιορισθείς σε απλά πράγματα για να έχεις μια ηθική ικανοποίηση (καταγγελία σε forum και φίλους, ίσως και κανένα περιοδικό), και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Ουσιαστικά το μόνο σου όπλο είναι η απειλή της εφορίας και το κράξιμο, ίσως και κάρφωμα στην MS αν σου έβαλε πειρατικά windows. Χωρίς απόδειξη, και μετά της απομάκρυνσης εκ του ταμείου όμως θα προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
    And how can we win, when fools can be kings ISO-approved?
    [MUSE: Knights of Cydonia]

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Πύρρος Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Ο κόρος δεν έχει να κάνει με επεξεργαστές.
    Οπότε είπα βλακία.
    Λάθος δικό μου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Cordoban:ναι,το είχαμε ξεκαθαρίσει για την κάρτα.Μου είχε πει ότι με την 8400 θα μου βγει συνολικά 230 ευρώ και με την 8200 θα μου βγει 205 ευρώ και του είπα οτι θέλω την 8400 και συμφωνήσαμε.

Ας υποθέσουμε ότι ο τύπος θορυβηθεί που το έψαξα το θέμα και πήγα να του ζητήσω εξηγήσεις και μου κόψει απόδειξη.Πότε είμαι καλυμμένη από άποψη εγγύησης;Πρέπει να έχω ξεχωριστή απόδειξη για κάθε ένα κομμάτι ή με καλύπτει και μία συνολική αναλυτική απόδειξη;

Αν αρνηθεί να δώσει απόδειξη και τον ρωτήσω απλά πόσο κόστισε το κάθε τι και τελικά καταφέρω να τον ξεμπροστιάσω και υποχρεωθεί να μου βάλει άλλα κομμάτια (το ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες,μου το είπατε όλοι και το εμπέδωσα,απλά παίρνω 1 περίπτωση στις 1000 που μπορέσω να βρω το δίκιο μου),τί θα μπορούσα να του ζητήσω;Αφού μου ανοίξατε τα μάτια,και σας ευχαριστώ πολύ ,έψαξα και πλέον έχω μια ιδέα τι παίζει με τις τιμές.
    Ο τύπος έχει αδυναμία στους AMD και από ότι κατάλαβα δουλεύει πάντα με τέτοιους,οπότε ας μην του χαλάσουμε το χατίρι.Βρήκα στη σελίδα του Πλαισίου αυτά:
    Μητρική ECS A780GM-A (AM2+,DDR2 με ενσωματωμένη κάρτα ATI Radeon HD 3200) 55 ευρώ
    Επεξεργαστής AMD Athlon 64x2 5200+ 2,7 GHz 62ευρώ
    Μνήμη ADATA 1 G DDR2 667 MHz PC2 5400 11,72 ευρώ
    Είναι καλή επιλογή; (να σημειώσω ότι ο σκληρός μου είναι IDE,αλλά απ' ότι είδα στα χαρακτηριστικά της παραπάνω μητρικής,μπορώ να τον συνδέσω,σωστά;Ή πάλι είπα βλακεία;;

Εσείς τί θα μου προτείνατε να βάλω με 230 ευρώ λαμβάνοντας υπ' όψιν και το στήσιμο+format;
    Πόσο κοστίζει συνήθως ένα τέτοιο στήσιμο και ένα format;
    Πείτε ένα καλό συνδυασμό με AMD,μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της προκοπής (εννοώ να έχει τουλάχιστον shader 3.0.Για τα άλλα χαρακτηριστικά δεν ξέρω τί παίζει.Διαφωτίστε με εσείς.Έτσι κι αλλιώς αργότερα σκοπεύω να πάρω μία καλύτερη) και μνήμη τουλάχιστον 1 G (θα προτιμούσα 2 G).

Hodad:ναι, εκτός της κάρτας γραφικών.Όταν πήγα να πάρω το κουτί,του ζήτησα τα παλιά μου κομμάτια και ήταν οφθαλμοφανές οτι ξαφνιάστηκε.Προφανώς δεν περίμενε να τα ζητήσω.Στο σπίτι συνηδειτοποίησα οτι λείπει η κάρτα γραφικών.Ας πούμε πως την ξέχασε!

Το προηγούμενό μου hardware ήταν:
    Asrock K758X, AMD Athlon XP 2400+ 2 G, Apacer DDR 512 MB.Μάλλον έχει συμβόλαιο μόνο με αυτές τις εταιρίες!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anna888 : 28-10-08 στις 22:07.

Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία