Τωρα ειναι λιγακι αργα.
Μονο τσακωμος μπορει να γινει.
Οποτε κοιταξε τι μπορεις να κερδισεις με ηρεμο τονο, χωρις να χαλασεις την ψυχικη σου ηρεμια για 5, 10, 50 ευρω.
Πες να βαλει την καρτουλα, να το ελεγξει οταν την βαλει οτι ολα δουλευουν ΟΚ, να δει ξανα το κουτι και οτι αλλο εχεςι συννενοηθει με τις αποδειξεις.
Εμφάνιση 61-63 από 63
-
30-10-08, 00:16 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #61
-
30-10-08, 01:30 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #62
-
07-11-08, 06:03 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #63
Παντως βρε παιδια το κακο εχει παραγινει με τους κομπογιαννιτες. Βεβαια τα ιδια ισχυουν και στα συνεργεια αυτοκινητου (το πας για αλλαγη λαδιων και σου αλλαζει κινητηρα γιατι εκανε θορυβο...)
Χωρις να θελω να θιξω τους σωστους επαγγελματιες που σιγουρα υπαρχουν, η εμπειρια μου μεσω φιλων που εμπιστευτηκαν το PC τους σε συνοικιακα μαγαζια του τυπου "manli gforce 5200fx στη βιτρινα μαζι με σκονισμενα zip drives απο τοτε που ανοιξε το μαγαζι + θα μου γραψεις το GTA3 15e το dvd" ειναι τραγικη.
Τελευταια ετυχε καποιος συγγενης να με καλεσει γιατι ο υπολογιστης εβγαζε μαυρες λωριδες στην οθονη. Καραμπινατη καρτα γραφικων λοιπον και επειδη επροκειτο για dell optiplex 5ετιας με onboard vga του ειπα να το πεταξει . Αυτος ομως επεμεινε και το πηγε στον γειτονα που αντιγραφει παιχνιδια οπου εκει εγινε το κορυφαιο! Το μηχανημα δουλεψε! Οπως καταλαβατε με πηρε τηλεφωνο να παμε μαζι να το παραλαβουμε απ το μαγαζι (σαν εξυπηρετηση+να δω μηπως τον κοροιδεψανε)
Εκει μου εξηγουνε οτι ως δια μαγειας η VGA δουλεψε, αλλα αλλαξανε σκληρο γιατι "λεει" το partition για τα windows ητανε μικρο και μπορει να δημιουργουσε προβληματα (ηταν 10+γιγα σε μηχανημα που δουλευε office στα χειροτερα του)και το κουστουμι συνολο 130 ευρω για σκληρο και format. Καταλαβαινετε φυσικα τι γελιο επεσε
μολις το ακουσα αλλα αυτο δεν εχει σημασια.....
Σημασια εχει οτι ο καθενας βλαχοασχετος που εμαθε να ανοιγει ενα tower , στηνει ενα μαγαζι-τρωγλη και εκμεταλλευται φοιτητριες - πιτσιρικια - μεσηλικες που εχουν μαυρα μεσανυχτα, αντιγραφωντας τους παιχνιδια και χρεωνοντας τον κουκο αηδονι.
Απο την αλλη σκεφτηκα ποσα χρηματα εχω χασει απο εξυπηρετησεις αμισθι σε γνωστους (δεν βαζουμε και τα τηλεφωνα του στυλ "ελα πατησα κατι και μου βγηκαν κατι γκομενες στην οθονη" αλλα χαλαλι...
Bookmarks