Με τον ίδιο kernel, τις ίδιες σχεδόν απαιτήσεις σε μνήμη και αποθηκευτικό χώρο με μια καθαρή εγκατάσταση Vista x86 που υπάρχουν μαζί στον ίδιο υπολογιστή, οι μόνες εμφανείς αλλαγές είναι σημαντικές αλλαγές στο GUI.
Δεν τα έχω δοκιμάσει και πολύ, δεν έχω τον χρόνο ακόμα.
Προφανώς η εγκατάσταση αυτή ως pre-beta δεν είναι κριτήριο απλά το αναφέρω για να καταλάβουν κάποιοι φίλοι ότι τα 7 θα είναι συνέχεια των Vista και όχι επιστροφή στα XP.
Εμφάνιση 76-90 από 124
-
09-11-08, 22:22 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #76
-
09-11-08, 22:23 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #77
-
09-11-08, 22:26 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #78
-
09-11-08, 22:31 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #79
Αυτό είναι καλό για το compatibility και για να μην έχουμε τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν με τα Vista σε επίπεδο εφαρμογών/kernel/drivers/αλληλεπίδρασης/μοντέλο ανάπτυξης και βρήκε η αλήθεια το σύστημα απροετοίμαστο.
Πλέον έχουν την άνεση να κάνουν τις επεμβάσεις αυτές που θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση πάνω σε έναν ήδη πολύ πακέτο. Δεν είναι τυχαίο που θα τρέχεις κοινό κώδικα με Windows Server 2008 σε ένα πιο ελκυστικό client πακέτο.Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
09-11-08, 22:36 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #80
Και μετά τα Windows 7... Azure.
-
09-11-08, 22:37 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #81
-
09-11-08, 22:39 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #82
100%, για τα Windows Client. Δηλαδή ένας thin client, ίσως να τρέχουμε κανά παιχνίδι τοπικά, και όλα τα άλλα services (τουλάχιστον αυτό σκοπεύει νομίζω η MS). Η MS έχει πει ότι στο Azure περιβάλλον, οι προγραμματιστές θα γράφουν τα προγράμματα τους να τρέχουν στους servers της MS.
Τα Windows Server μάλλον θα συνεχίσουν με την μορφή που έχουν.
-
10-11-08, 00:43 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #83
Και δεν κατάλαβα για ποιον λόγο θα έπρεπε να σχεδιαστεί ένας νέος kernel από το μηδέν;
Τι τον περάσαμε ρε παιδιά τον kernel, κανένα freeware utility που θα το ξαναγράψουν σε μερικές εβδομάδες; Εδώ το ίδιο το linux ως kernel ξεκίνησε 15 χρόνια πριν και ακόμα τραβά την ανηφόρα λύνοντας προβλήματα νεότητας. Το ίδιο και ο πολυδιαφημιζόμενος Hurd που παρά την υποστήριξη του MIT και ολόκληρου του GNU ακόμα βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας και εμείς καθόμαστε και μιλάμε για νέο NT kernel την ίδια στιγμή που ο υπάρχων είναι ο πληρέστερος και περισσότερο δοκιμασμένος kernel από κάθε άλλο;
-
11-11-08, 01:12 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #84
-
11-11-08, 01:14 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #85
-
11-11-08, 01:17 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #86
-
11-11-08, 01:23 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #87
-
11-11-08, 01:33 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #88
Στα προηγούμενά σου posts σχολίαζες τον kernel και σε αυτό σου απάντησα. Αλήθεια πάντως πως το ξέρεις ότι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις; Γιατί εγώ τα βλέπω κάπως διαφορετικά τα πράγματα.
Και μια και συζητούμε η διαφοροποίηση των Windows 7 δεν κρύβεται στις ελάχιστες απαιτήσεις τους, αλλά στις επιδόσεις ενός συστήματος με αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις. Και από ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα διαπιστώνω οι ισχυρισμοί της MS φαίνεται να ισχύουν. Όσο για τον kernel παρόλο που δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ ιδιαίτερα, γίνονται αμέσως φανερές οι βελτιώσεις τις οποίες περιέγραψε ο συνάδελφος ssb στο αντίστοιχο topic του Windows forum και αυτό είναι για εμένα το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό των Windows 7.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος asm : 11-11-08 στις 01:42.
-
11-11-08, 01:36 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #89
Θα σου δείξω κάτι άλλο.
http://www.youtube.com/watch?v=0pbXIHEtvxw
Και δεν είναι καν με SP1....
Μυαλό δεν βάζετε...Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
11-11-08, 02:31 Απάντηση: H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7 #90
Παρόμοια Θέματα
-
Τα Vista θα είναι η τελευταία μεγάλη έκδοση των Windows
Από ckostas στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-07, 22:28 -
Αλλαγές των Vista σε θέματα ασφάλειας, μια πρώτη γνωριμία ..
Από babality στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-06, 20:17 -
Νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows Vista RC1;
Από babality στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-06, 12:21 -
Microsoft: Μέχρι το 2007 θα καθυστερήσει η νέα έκδοση των Windows
Από thama στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 70Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-06, 02:51 -
Προστασία από το spyware θα προσφέρει η επόμενη έκδοση των Windows
Από dantouan στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-05, 03:53
Bookmarks