Απο την Κυριακή δεν έχουμε dsl λόγω βλάβης του dslam στη Γεωργιούπολη Χανίων, πρώτα περιμέναμε να έρθει ο τεχνικός απο τα Χανιά 2 μέρες κ μετά να έρθει ο τεχνικός απο την Αθήνα άλλες 2 μέρες , ακόμα να φτιαχτεί. Εγώ ξέρω οτι και φωτιάν ατου βάζαμε σε 2 μέρες θα προλαβαίνανε να φέρουν άλλο. ΠΟΣΟ άχρηστοι και ανίκανοι είναι οι υπάλληλοι να επιδιορθώσουν μια βλάβη; ΕΛΕΟΣ
Εμφάνιση 1-13 από 13
Θέμα: 5 μέρες βλάβη οτε
-
27-10-05, 17:09 5 μέρες βλάβη ΟΤΕ #1
-
27-10-05, 18:02 #2
εδώ εμείς στην αθήνα έχουμε καθυστερήσεις φαντάζομαι τι θα γίνεται εκεί στην κρήτη! κουράγιο!
-
27-10-05, 18:06 #3
Αρχικό μήνυμα από chrispen
με λίγα λόγια υπάρχουν βλάβες και βλάβες, ειδικά σε μερικά δεν μπορούν να βάλουν χέρι απο τον Οτε και πρέπει να πάνε τεχνικοι της εταιριάς που τα έχει δώσει
και ναι υπάρχει μια καθηστέρηση σε αυτό
-
28-10-05, 11:34 #4
Η φάση είναι οτι παίρνω τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη και μου κάνει ο τεχνικός " Ναι το ξέρουμε για την λάβη στο d-c-l έχουμε πει στον τεχνίτη να έρθει να το κοιτάξει" του κάνω ποιόν τεχνίτη κύριε μου , μαραγκό θα φέρετε , τεχνικκός θα έρθει. "ε" μου κάνει "αυτός , αυτός θα έρθει γιατί εμείς δε ξέρουμε απο αυτά"
-
29-10-05, 13:03 #5
Μάλλον φύγανε για 3μερο δεν σηκώνει κανένας τα τηλέφωνα απο εχτές και η γραμμή είναι τελείως κομμένη. Αναρωτέμαι που θα μπορούσα να κάνω καταγγελία για την συμπεριφορά αυτη.
-
29-10-05, 13:05 #6
Θα σου κάνουν εκπτωση στον λογαριασμό;;;
-
29-10-05, 14:31 #7
Αρχικό μήνυμα από chrand
CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
29-10-05, 17:17 #8
καλησπέρα σε όλους,
τα ίδια και στον Αποκόρωνα Χανίων, η DSL είναι up αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα ISP. Τηλέφωνα σε ΟΤΕΝΕΤ και ΟΤΕ και τίποτε νεότερο... καλή Δευτέρα... είναι κρίμα τώρα το Σ/Κ που είχα χρόνο να χαζέψω και να είναι κομμένο και μάλιστα απροειδοποίητα...
τί να πει κανείς για την ποιότητα των υπηρεσιών εν Ελλάδι εν τω σωτήριο έτος 2005--
Ευάγγελος Τριπολιτάκης
νόηSYS - IT & Engineering Solutions
ΒΙΟΠΑ Χανίων - Σούδα
web site: www.nohsys.net blog: www.nohsys.net/meddling
Έξυπνη εύρεση εργασίας - http://www.jobsite.gr
-
29-10-05, 18:13 #9
- Περιοχή
- Cetines
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 10
- Ταχύτητα
- 27031/2703kBit/s
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΑΜΦΙΣΣΑ
- Router
- Speedport Plus
- SNR / Attn
- 16.1(dB) / 12.0(dB)
- Path Level
- Interleaved
Είναι θλιβερό να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.
Όταν είναι να σου τα πάρουν τσακίζονται.Φταίει το σύστημα που σε αναγκάζει να δίνεις τα λεφτά μπροστάντζα.Για μας τους καταλανούς συγκεκριμένα το Εμπόριον έχει μια ιδιαίτερη σημασία γιατί λόγω γεωγραφίας και λόγω ιστορίας είμαστε πιο κοντά στους έλληνες παρά στους υπόλοιπους ισπανούς. Κάτι αυτονόητο και λογικό. Ε.Α.
-
29-10-05, 18:43 #10
Φυσικά και τους ζήτησα αναδρομικά και θα τα πάρω όχι τίποτε άλλο αλλα για το γαμώτο. Μέσα σε 15 μέρες δεύτερη βλάβη και την πρώτη φορά μας κράτησε 3 μέρες εκτός κ ήθελε ένα απλό reset. Έλεος πια!
-
29-10-05, 18:57 #11
σχετικά με το πρόβλημα που έχουμε εδώ, μου μυρίζει ότι έχει πέσει το Link του κέντρου στις Καλύβες με το κεντρικό του νομού και ότι με κάνα reset φτιάχνει... αλλά γαμώ την ατυχία μου επιβεβαιώνεται ο νόμος του Murphy για τα DSLAM.
--
Ευάγγελος Τριπολιτάκης
ΒΙΟΠΑ Χανίων - Σούδα
-
09-11-05, 16:01 apanthsh otenet #12
τελικά το DSLAM έμεινε κάτω για 4 μέρες λόγω βλάβης στα κεντρικά του νομού. Το ενδιαφέρον είναι ότι σήμερα μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από την ΟΤΕΝΕΤ και με ενημέρωσαν ότι για τις 4 χαμένες μέρες θα τις προσθέσουν επεκτείνοντας το ήδη προπληρωμένο (λόγω ondsl kit) διάστημα.
Ευχάριστη έκπληξη από την OTENET :-)--
Ευάγγελος Τριπολιτάκης
ΒΙΟΠΑ Χανίων - Σούδα
-
09-11-05, 16:13 #13
Αν το πρόβλημα δεν έχει λυθεί μετά από 48 ώρες από την τη στιγμή που τους ενημέρωσες τότε δικαιούσαι αφαίρεση του παγίου για όσες μέρες δε θα λειτουργεί (πέραν των πρώτων 2).
Αν θέλεις να κάνεις σοβαρή καταγγελία, θα πρέπει να στείλεις συστημένη επιστολή, αναγράφοντας τα στοιχεία σου και περιγράφοντας το ζήτημα.
Παρόμοια Θέματα
-
Βλαβη? Φυγε σε 10 μερες αν δεν...
Από kontinos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-08, 13:20 -
Internet HOL - Βλάβη ΟΤΕ?
Από Gas στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-08, 15:45 -
ΟΤΕ: Βλάβη στην Νέα Σμύρνη
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 69Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-07, 22:20 -
Βλάβη οτε, adsl δουλεύει, τι κάνουμε?
Από strider στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-06, 00:13 -
14!!!!! συνεχόμενες μέρες εκτός ADSL από βλάβη εως σήμερα .
Από stathis argitis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-05, 01:12
Bookmarks