Σε λιγο θα μας πειτε και την ρατσα
του Ιντεφιξ του Οβελιξ...![]()
Η οποία Nefy προσπαθεί τώρα να μου σκίσει το παντελόνι.... γιατί είναι η ώρα της βόλτας...
![]()
Πριν ερθουμε να μεινουμε στο Μαρουσι μ αρεσαν οι σκυλοι, αφου οταν ημουν στο Δημοτικο
ειχαμε ενα ησυχο λυκοσκυλο, αλλα μας το φολιασε ενας εγκληματιας!
Αφου μετακομισαμε στην μονοκατοικια μας βρηκαμε στον κηπο
μερικα αδεσποτα γατακια κι εκτοτε τα λατρεψα πραγματικα...
Δεν εχω προτιμησεις ομως κι ενας ποιμενικος δεν θα με χαλαγε!!!
Λατρεία μου οι ποιμενικοί! Είναι οι πιο διπλωματικοί φύλακες. Ψαρώνουν τον εισβολέα!
Ειδικά τα Βέλγικα που είναι και πολύ ενεργητικά, είναι χάρμα!
Έχω εδώ κάτι γνωστούς συνοδούς στρατιωτικών σκύλων. Με πήρανε μαζί τους (στη ζούλα) στο στρατόπεδο πρόσφατα να παρακολουθήσω ένα σενάριο που έκαναν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι να βλέπεις ένα γομάρι 50 κιλών με μια μοσχαροκεφαλή ΝΑ, να προσγειώνεται ύστερα από απίστευτο sprint, στο χέρι του εισβολέα και εσύ να ακούς το <<χράατς>> του δαγκώματος 25 μέτρα μακριά!!! Έχω φάει-δεί μερικά δαγκώματα αλλά αυτό με συνέτριψε!
Μόλις βρώ χρόνο (όταν δε βαριέμαι δλδ) να μεταφέρω τα βίντεο από την κάμερα στο pc, θα ανεβάσω μερικά να δείτε την δικιά μου (Μαλινουά) και ενός φίλου (Γερμανός-ΤΕΡΑΣ) σε στατικό δάγκωμα, ελεύθερη επίθεση και μερικά μικρο-εμπόδια!
Όσον αφορά τους σκυλο-εγκληματίες μου φαίνεται πως πρέπει να γίνουμε εγκληματίες στην θέση του εγκληματία! (τον πιάνετε τον συνηρμό ε; )![]()
Last edited by holyghost; 12-07-2007 at 21:43.
Ναι και μια της που δεν είναι κουρεμένη.