Σελ. 13 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 3811121314151823 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 181-195 από 492
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    Technicolor TG582n
    Path Level
    Interleaved
    σωστα, έλα όμως που δε ξέρεις την απόδοση..... γιατι αν ήταν έτσι bye bye cyta και όχι μόνο

Περιοχή
    hraklio crete
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    cyta
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΝΩΣΣΟΥ
    Router
    Vodafone H 300s
    SNR / Attn
    20(dB) / 48(dB)
    ΕΙΜΑΙ από 20/11 στην cyta Κνωσσού και είναι ΑΨΟΓΑ. Τώρα για την οργάνωση της εταιρίας έχω πάρα πολλούς ενδοιασμούς ή βεβαιότητα μάλλον ότι οι άνθρωποι κολυμπάνε στο πέλαγος και μαθαίνουν στην πλάτη των πελατών τους αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει ακόμα πρόβλημα.

Περιοχή
    Άγιος Ιωάννης Κνωσού - Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    21.4(dB) / 8.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panefti Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΙΜΑΙ από 20/11 στην cyta Κνωσσού και είναι ΑΨΟΓΑ. Τώρα για την οργάνωση της εταιρίας έχω πάρα πολλούς ενδοιασμούς ή βεβαιότητα μάλλον ότι οι άνθρωποι κολυμπάνε στο πέλαγος και μαθαίνουν στην πλάτη των πελατών τους αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει ακόμα πρόβλημα.
    Συμφωνώ και επαυξάνω με τον φίλο panefti. Σε γενικές γραμμές η υπηρεσία 2play της Cyta λειτουργεί άψογα, αλλά σίγουρα η εταιρία - από άποψη οργάνωσης και ανταπόκρισης στις όποιες απαιτήσεις ή ανάγκες των συνδρομητών της - δεν έχει βρει ακόμα τον βηματισμό της. Ας δείξουμε όμως λίγη κατανόηση, διότι - ως γνωστόν - κάθε αρχή και δύσκολη. Πόσο μάλλον που στον τόπο μας το τηλεπικοινωνιακό όσο και το ευρυζωνικό τοπίο εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ομιχλώδες. Ελπίζω και εύχομαι λοιπόν να βρουν τον ρυθμό τους σύντομα...

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    wind
    Router
    3g
    μονο που εμεις εχουμε κανει αιτηση σε αλλη cyta,διοτι αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω.

αρα δεν μιλαμε για την ιδια εταιρια

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritzBox 7590 AX
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dzadelis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, λυπάμαι αλλά είσαι εντελώς εκτός θέματος όσο και εκτός πραγματικότητας. Ο ΟΤΕ καταρχάς πουλάει πανάκριβα τις υπηρεσίες του. Περίπου 52 ευρώ στοιχίζουν μηνιαίως τα: πάγιο + δωρεάν οι εθνικές κλήσεις προς σταθερά + 2 Mbps ADSL Internet.

Στη Cyta - χωρίς επιδότηση - με μόλις 26 ευρώ έχεις δωρεάν εθνικές και διεθνείς κλήσεις προς 27 χώρες σε σταθερά + δεύτερο τηλεφωνικό αριθμό + 60 λεπτά δωρεάν προς εθνικά κινητά + 2 Mbps ADSL Internet! Και όλα τα παραπάνω με την επιδότηση στοιχίζουν μόνο 19 ευρώ, ενώ με την επιδότηση plus 16 ευρώ!!!

Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες του ΟΤΕ δεν είναι λιγότερο άθλιες και απαράδεκτες από αυτές που μας παρέχουν οι εναλλακτικοί παρόχοι. Η περίπτωση να μην αντιμετωπίζεις πρόβλημα είναι απλά και μόνο θέμα τύχης ή σύμπτωσης, ανεξαρτήτως παρόχου.

Ευτυχώς όμως η τελευταία διαφήμιση του ΟΤΕ τοποθετεί τα πράγματα στη σωστή τους βάση... αφού απροκάλυπτα φαίνεται πλέον ότι απευθύνεται σε όλους εκείνους τους αφελείς καταναλωτές που "δεν έχουν χρόνο" να ψάξουν για το συμφέρον τους, όπως λέει και ο "έξυπνος" τύπος - με την ηλίθια φάτσα - της αντίστοιχης ρεκλάμας.
    2 Mbps ADSL !!!!!
    Μήπως πρέπει να δίνουν δωρεαν και "vertigo vomex" για την ζαλάδα ??? Μα τόσο μεγάλη ταχύτητα πως την αντέχετε ?????

καλημερα σε ολο το φορουμ!!! παιδια εγω ενεργοποιουμε αυριο... απλα εχω κανει τα 12mbs και δεν ξερω αν τα πιανω ολα. Μηπως εχει κανει κανεις την 12αρα να μου πει και μενα εντυπωσεις???

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jogatore Εμφάνιση μηνυμάτων
    2 Mbps ADSL !!!!!
    Μήπως πρέπει να δίνουν δωρεαν και "vertigo vomex" για την ζαλάδα ??? Μα τόσο μεγάλη ταχύτητα πως την αντέχετε ?????
    Η τιμή στην οποία δίνουν τα πακέτα 768Kbps/768Kbps και 2Mbps/512Kbps δεν είναι προσφορά της Cyta.
    Είναι επιδοτούμενα από την ΕΕ και το ελληνικό κράτος. Θα διαβάσεις στο site της cyta: "Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του έργου "Ανάπτυξη Ευρυζωνικοτητας στην Ελληνική Περιφέρεια", που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. ΚτΠ."

Επίσης μπορείς να διαβάσεις το πολύ καλό άρθρο "Πώς θα αποκτήσετε επιδοτούμενο adsl στην επαρχία, σε ποιες τιμές και από ποιες εταιρείες" του nm96027

Βλέπεις δεν ταξιδεύουν όλοι με αεροπλάνα. Κάποιοι δεν ταξιδεύουν καθόλου και ενέργειες σαν αυτές πρέπει να τις χειροκροτούμε.

Περιοχή
    Λαρισσα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11.124 /1.020
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
    Router
    TP-LINK TD-W8961N
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 7.4(dB)
    Αγαπητοι φιλοι καλησπερα κ καλη χρονια...
    Εδω κα 2 μηνες σχεδον προσπαθω να ενταχθω κ εγω στο δικτυο της cyta. Οι προσπαθειες ξεκινησαν τον νοεμβρη οποτε κ εκδηλωσα ενδιαφερον...περιμενα λοιπον τον κουριερ...και περιμενα...οποτε και καπου στον δεκεμβρη τους τηλεφωνησα να τους ρωτησω...αλλα λογια να αγαπιομαστε. Μου ειπαν οτι θα μου στειλουν την αιτηη ηλεκτρονικα για να τους την στειλω πισω...ολα καλα...ολα αυτα στις 23/12...απο τοτε ακομα περιμενω...φυσικα για το λαπτοπ δεν θα πω τιποτα γιατι αν ελεγα θα ημουν και πλεονεκτης...αυριο λεω να παρω ενα τηλεφωνακι να δω τι κανουν τα παιδια (ειμαι ετσι χαλαρος γιατι τα εχω ξαναπαθει με φορθ και χολ οποτε δεν περιμενα τιποτα καινουιο...)

Περιοχή
    Ηράκλειο - Κρήτης
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    nokia g-2425g-a nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Akrapovic Εμφάνιση μηνυμάτων
    1 εβδομαδα δούλευε ρολοι... τώρα παλι άρχισε τα ίδια.... ωραία μπήκε ο χρόνος... αχ ρε που έμπλεξα, αν είναι να μου πάει έτσι το 2009 βλέπω να βάζω πάλι ΟΤΕ. τέλος δεν υπάρχει πιο αξιόπιστος.... όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες και παραμυθαδες.
    Εμ δεν ηξερες δεν ρωταγες.Καλο να υπαρχει ανταγωνισμος και υγιεις μαλιστα αλλα με σωστες υποδομες.Γινεται να φτιαξεις τον πρωτο οροφο και μετα το ισογειο,ΟΧΙ.Ρε παιδια ο ΟΤΕ εχει γραμμες απο το τοτε που γεννηθηκαν οι γονεις μας ειναι δυνατον να θελει ο καθε ενας να κανει τον καμποσο στον ΟΤΕ; Αν θελουν να κανουν και αυτοι τις σωστες υποδομες που εχει κανει ο ΟΤΕ και μετα να φτιαξουν το προσωπικο τους το service τους και μετα να βγαινουν να πουλανε.ΟΧΙ ετσι,ελα παρε παρε και στην τελικη παιρνουμε τα @@ μας.Την ταλαιπωρεια που την βαζεις ; Υπαρχει ρε παιδια κανενας που να μιλαει πανω απο 3 αντε 4 χωρες του εξωτερικου καθε μερα ; Ενας μεσος ελληνας ;; Και αν ναι τοτε δεν θα πηγαινε σε εταιριες που πρωτοβγηκανε στην αγορα αλλα σε εταιριες που εχουν καποιες υποδομες.ΟΤΕ, FORTHNET (για να μην ειμαι αχαριστος).Ποιο το αποτελεσμα της ολης καμπανιας σας γνωριζουμε εναν εναν και σας εξυπηρετουμε εναν εναν ;; Εχετε ρωτησει ποσο χρεωνει η CYTA στην κυπρο το ιντερνετ και σε ποιες ταχυτητες; 384/256 50,00 euro κυριοι.Αμ τι θα μας εδινε το ιντερνετ μονο 19,90 και με 2048/512 ; Για αυτον τον λογο παρακαλω περιμενετε θα σας λενε.Ευχαριστω που με ακουσατε...

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12086/973
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Router
    DrayTek Vigor 2710n
    SNR / Attn
    6(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Για να ξαναγίνουμε λίγο ontopic ,να πω απο τη μεριά μου ότι εξακολουθούν να λειτουργούν όλα καλά με τη CYTA....Και τηλεφωνία και internet δουλεύουν στο peak τους...Όλα αυτά κοντά 2 μήνες μετα την ενεργοποίηση τους ...Οι υπόλοιπο του Ηρακλείου πώς πάνε ;

Περιοχή
    Άγιος Ιωάννης Κνωσού - Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    21.4(dB) / 8.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Smile
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gr8_kostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να ξαναγίνουμε λίγο ontopic ,να πω απο τη μεριά μου ότι εξακολουθούν να λειτουργούν όλα καλά με τη CYTA....Και τηλεφωνία και internet δουλεύουν στο peak τους...Όλα αυτά κοντά 2 μήνες μετα την ενεργοποίηση τους ...Οι υπόλοιπο του Ηρακλείου πώς πάνε ;
    Κι εγώ που έχω ενεργοποιηθεί σε δύο συνδέσεις 2play - την δική μου και της μητέρας μου - είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Λειτουργούν όλα άψογα.

Περιοχή
    Λαρισσα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11.124 /1.020
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
    Router
    TP-LINK TD-W8961N
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 7.4(dB)
    Καλησπερα και καλη χρονια....Εγω ειμαι παλι...απο τις αρχες δεκεμβρη προσπαθω να συνδεθω και ενω τωρα τελευταια αρχισα να τους παιρνω τηλ. και να τους ρωτας για την αιτηση, και ενω με διαβεβαιωναν οτι το αιτημα εχει προωθηθει στον ΟΤΕ και απλα να περιμενω ςμς για να πληρωσω...σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την ΨΥΤΑ και με ειπαν οτι λογω καποιων εργασιων αναβαθμισης η αιτηση μου θα αργησει κανεναν μηνα...περιττο να πω οτι εχω δεσμευθει οτι θα παρω και το λαπτοπ....το οποιο μεχρι να το παρω θα ειναι παρωχημενης τεχνολογιας....Τα σχολια δικα σας....

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexpen Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο τις αρχες δεκεμβρη προσπαθω να συνδεθω και ενω τωρα τελευταια αρχισα να τους παιρνω τηλ. και να τους ρωτας για την αιτηση, και ενω με διαβεβαιωναν οτι το αιτημα εχει προωθηθει στον ΟΤΕ και απλα να περιμενω ςμς για να πληρωσω...σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την ΨΥΤΑ και με ειπαν οτι λογω καποιων εργασιων αναβαθμισης η αιτηση μου θα αργησει κανεναν μηνα...περιττο να πω οτι εχω δεσμευθει οτι θα παρω και το λαπτοπ....το οποιο μεχρι να το παρω θα ειναι παρωχημενης τεχνολογιας....Τα σχολια δικα σας....
    Να τους ζητήσεις να στο στείλουν εγγράφως, αναλυτικά και αιτιολογημένα, καθώς επίσης να συμπεριλάβουν πότε παρέλαβαν την αίτησή σου και πότε (δεν) τη έστειλαν στον ΟΤΕ.

Από τη στιγμή που σε ενημέρωσαν ότι υπήρχε διαθεσιμότητα, το αίτημα έπρεπε να έχει σταλεί στον ΟΤΕ το αργότερο σε 5 εργάσιμες (κανονισμός ΕΕΤΤ).

Και αν είναι όπως στα είπαν, προφανώς δεν το έχουν στείλει ακόμα...

Αυτό που σου είπαν παραπέμπει ότι το DSLAM τους δεν είναι ακόμα έτοιμο (εικονική διαθεσιμότητα)...

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    netfaster
    SNR / Attn
    12 d(dB) / 8 dB(dB)
    το φαξ δουλευει με την cyta;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Μια χαρά ...αψογο μεχρι τωρα....!
    Ολα σχεδον τα υπολοιπα (εκτος δηλαδη απο ποιοτητα φωνης) δεν ειναι αψογα...!

http://www.adslgr.com/forum/showpost...9&postcount=14

Σελ. 13 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 3811121314151823 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Cyta στο Ρεθυμνο σε λιγες μερες
    Από paulk στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-09, 10:52
  2. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-09, 19:37
  3. HOL στο Ν.Ηρακλειο
    Από E 367 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-08, 10:49
  4. Πρόβλημα στο Ν. Ηράκλειο