Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλησπερα...
    ειμαι πολυ καιρο στο site αλλα μολις σημερα εγινα και μελος...
    εσεις με βοηθησατε να επιλεξω FULL LLU απο την vivodi και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
    Εχω μια ερωτηση να κανω...
    Μετακομισα σε ενα διαμερισμα και δεν θελω να βαλω ΟΤΕ.παρεπιπτοντως εκει δεν εχει καθολου γραμμη.
    Αν πω στην βιβοδι να μου βαλει μονο συνδεση μπορω να χρησιμοποιω το password που εχω στο σπιτι των δικων μου και να συνδεομαι.Στοχος μου ειναι να τηλεφωνω μεσω voip προγραμματων.
    Αν ξερετε καποια λυση ετσι ωστε να εχω μονο συνδεση με καποια εταιρεια και να χρησιμοποιω το password της vivodi please advise...
    Υ.Γ Η τηλεφωνητρια στο 18880 μου λεει λογικα γινεται,ρωταει τεχνικο και μου απανταει ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    οταν λές να κρατήσεις το password τι ένοεις;

Αν απο την άλλη θέλεις να βάλεις full llu στο διαμέρισμα αυτό πάει αναγκαστικά πακέτο με την συνδρομη (οπότε θα πρέπει να κάνεις νέα)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλημερα!
    στο μυαλο μου υποθετω πως θα μπορουσα να εχω μονο συνδεση απο την βιβοδι η τον οτε η καποια αλλη εταιρεια και σαν provider να χρησιμοποιω την βιβοδι με το password που μου εχουν δωσει...δηλαδη να πληρωνω μονο την συνδεση !
    ειμαι πολυ λαθος ε?

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Δεν ξέρω τι γίνεται με το full llu συνδρομή, θα πρέπει να τους ρωτήσεις αν με τον ιδιο κωδικό μπορείς να μπείς και απο σύνδεση adsl απο τον ΟΤΕ

Αν ναί τότε μπορείς να ζητήσεις απο τον Οτε να σου βάλει γραμμη (αλλά δυστηχώς θα πρέπει να πληρώσεις και πάγιο για το τηλέφωνο )

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Όχι δεν γίνεται μιας και οι γραμμές της Vivodi ( Full & Shared ) δεν έχουν connectivity με τον BRAS του Οτε... Κάτι που μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου, αφου το username σου είναι σκέτο και δεν έχει τη μορφή username@dsl_service.vivodi όπως έχουν όσοι έχουν γραμμή Οτε και Isp την Vivodi
    Socii stamus Cadimus dividui

Παρόμοια Θέματα

1. Ποιο να κρατησω?
    Από Imout στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 17:46
  2. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-06, 23:41
  3. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-04, 02:00
  4. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-03, 17:17

Tags για αυτό το Θέμα