Καλησπερα...
ειμαι πολυ καιρο στο site αλλα μολις σημερα εγινα και μελος...
εσεις με βοηθησατε να επιλεξω FULL LLU απο την vivodi και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Εχω μια ερωτηση να κανω...
Μετακομισα σε ενα διαμερισμα και δεν θελω να βαλω ΟΤΕ.παρεπιπτοντως εκει δεν εχει καθολου γραμμη.
Αν πω στην βιβοδι να μου βαλει μονο συνδεση μπορω να χρησιμοποιω το password που εχω στο σπιτι των δικων μου και να συνδεομαι.Στοχος μου ειναι να τηλεφωνω μεσω voip προγραμματων.
Αν ξερετε καποια λυση ετσι ωστε να εχω μονο συνδεση με καποια εταιρεια και να χρησιμοποιω το password της vivodi please advise...
Υ.Γ Η τηλεφωνητρια στο 18880 μου λεει λογικα γινεται,ρωταει τεχνικο και μου απανταει ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!![]()
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
28-10-05, 22:58 Μπορω να κρατησω το password? #1
-
28-10-05, 23:55 #2
οταν λές να κρατήσεις το password τι ένοεις;
Αν απο την άλλη θέλεις να βάλεις full llu στο διαμέρισμα αυτό πάει αναγκαστικά πακέτο με την συνδρομη (οπότε θα πρέπει να κάνεις νέα)
-
29-10-05, 00:01 #3
Καλημερα!
στο μυαλο μου υποθετω πως θα μπορουσα να εχω μονο συνδεση απο την βιβοδι η τον οτε η καποια αλλη εταιρεια και σαν provider να χρησιμοποιω την βιβοδι με το password που μου εχουν δωσει...δηλαδη να πληρωνω μονο την συνδεση!
ειμαι πολυ λαθος ε?
-
29-10-05, 00:23 #4
Δεν ξέρω τι γίνεται με το full llu συνδρομή, θα πρέπει να τους ρωτήσεις αν με τον ιδιο κωδικό μπορείς να μπείς και απο σύνδεση adsl απο τον ΟΤΕ
Αν ναί τότε μπορείς να ζητήσεις απο τον Οτε να σου βάλει γραμμη (αλλά δυστηχώς θα πρέπει να πληρώσεις και πάγιο για το τηλέφωνο )
-
29-10-05, 02:13 #5
- Περιοχή
- @ SNR Land
- Downloads
- 19
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- Wind
- Path Level
- Fastpath
Όχι δεν γίνεται μιας και οι γραμμές της Vivodi ( Full & Shared ) δεν έχουν connectivity με τον BRAS του Οτε... Κάτι που μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου, αφου το username σου είναι σκέτο και δεν έχει τη μορφή username@dsl_service.vivodi όπως έχουν όσοι έχουν γραμμή Οτε και Isp την Vivodi
Socii stamus Cadimus dividui
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιο να κρατησω?
Από Imout στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 17:46 -
Πώς μπορώ να... δώ το password από τη σύνδεσή μου
Από ysand στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-06, 23:41 -
Πως μπορω να κρατησω το email account της Internet Hellas?
Από SlotKiller στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-04, 02:00 -
Μπορώ να κόψω την σύνδεση αλλα να κρατήσω το e-mail;
Από JimBss στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-03, 17:17
Bookmarks