Σελ. 3 από 15 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 218
    Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Edit: [ αφαίρεση αναφοράς σε διαγραμμένο μήνυμα ]
    Παιδιά μην βγαίνετε offtopic.,..

Το θέμα ΔΕΝ είναι το τι είναι πειρατεία εδώ αλλά το τι μέτρα λαμβάνονται...

........Auto merged post: PopManiac πρόσθεσε 1 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DaveMurray Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλό είναι.... Οι μαχητές της "δημοκρατίας" του 1700 και οι απόγονοι τους... πήραν μαθήματα χουντικής συμπεριφοράς από τους φίλους της Ευρώπης... Ποιούς...; Από τους "φίλους" μας Αμερικάνους... Όταν κάνεις με "κακά" παιδιά παρέα....αυτά παθαίνεις....
    Σε πληροφορώ (και κάποιος παρακαλώ να με διορθώσει) πως ΟΥΤΕ οι Αμερικάνοι έχουν τολμήσει να κάνουν κάτι τέτοιο....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 03-11-08 στις 21:17. Αιτία: auto merged post
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Το avatar του μέλους DaveMurray
    DaveMurray Guest
    Όχι όλοι, αλλά κάποιες εταιρείες το κάνουν φανερά....

Και από ποιον θα πάρουν "παράδειγμα..." ; Από αυτούς... Τους κλειδοκράτορες (dns κτλ κτλ) αμερικάνους....

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=241741

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=226462

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=222989

Για εμένα το "κακό" ξεκινά από τους "φίλους" Αμερικάνους.... Έτσι και αλλιώς, πάντα από αυτούς ξεκίναγε....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 03-11-08 στις 21:24.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το βασικότερο θέμα συζήτησης στη συγκεκριμένη νομοθεσία για μένα.. δεν είναι αν θα διωχθεί η μικροπειρατεία (χωρίς κέρδος για τον "πειρατή" πολίτη) αλλά ότι ο πάροχος υποχρεώνεται να παρακολουθεί την κίνηση των πελατών και να προβεί σε ακυρώσεις μετά από 2 προειδοποιήσεις, χωρίς καν να χρειαστεί να λάβει abuse report (από RIAA, MPAA, BSA κτλ).

Αυτό θα είναι μεγάλη ήττα αν εφαρμοστεί για τα προσωπικά δεδομένα των Γάλλων, ακόμα και αυτών που δεν κατεβάζουν "περίεργα" πράγματα, και θα μπορούσε να υιοθετηθεί και στην υπόλοιπη Ε.Ε.

ΥΣ: Κάποιοι ελληνικοί ISPs έχουν διασύνδεση μέσω Γαλλίας, δε θα είναι υποχρεωμένοι οι γαλλικοί ISPs να παρακολουθούν την κίνησή τους (με ότι συνέπεια έχει αυτό) ή μόνο στους ευρυζωνικούς πελάτες των γαλλικών ISPs θα εφαρμοστεί και όχι στους μισθωμένους;

Να προσθέσω ότι σε κάθε συζήτηση είτε άμεσα περί πειρατείας, είτε έμμεσα σε άλλα θέματα (πχ που οφείλεται ότι σέρνονται ISPs), παρατηρώ δύο ειδών απαντήσεις:
    • αυτών που στην ουσία παραδέχονται ότι για "κατέβασμα" θέλουν κυρίως την ADSL
    • αυτών που κατηγορούν τους προηγούμενους

Βρείτε ένα κοινό σημείο ρε παιδιά, διότι δε μπορώ να αποδεχθώ ούτε ότι μοναδικός σκοπός της ADSL είναι η πειρατεία όπως ισχυρίζονται κάποιοι, ούτε ότι υπάρχουν άτομα που δεν παραβίασαν ποτέ πνευματικά δικαιώματα όπως ισχυρίζονται κάποιοι άλλοι. Και το λέει κάποιος που κατά καιρούς έχει χάσει τη μπάλα για το ποια άποψη είναι πιο σωστή από τις δύο

Εγώ πιστεύω ότι εστω και μία φορά στη ζωή του ο καθένας μας, ακόμα και εν άγνοιά του, έχει διαπράξει παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.. έστω και αντιγράφοντας ένα μουσικό CD, βγάζοντας μία φωτοτυπία από βιβλίο, γράφοντας ένα τραγούδι από το ραδιόφωνο, αντιγράφοντας μία κασσετούλα / βιντεοκασέτα / dvd ή κάτι παρόμοιο. Τώρα αν θέλουμε να το παίξουμε σοβαροφανείς, ΟΚ.

Επιπλέον, ως developer (κατά καιρούς ), μπορώ να καταλάβω τις ανησυχίες των εταιρειών για απώλεια κέρδους από παραβίαση δικαιωμάτων, αλλά ως καταναλωτής καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι δεν επιθυμούν (ή δεν έχουν την δυνατότητα) να δίνουν υπέρογκα ποσά για μουσική, ταινίες, προγράμματα και καταφεύγουν στην πειρατεία. Σε καμία περίπτωση, δεν λέω να υποστηρίξουμε ή όχι την πειρατεία, απλά να καταλάβουμε ότι δεν είναι άσπρο/μαύρο το συγκεκριμένο θέμα, αλλά γκρίζο και δε χρειάζονται ακραίες απόψεις

........Auto merged post: psyxakias πρόσθεσε 1 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε πληροφορώ (και κάποιος παρακαλώ να με διορθώσει) πως ΟΥΤΕ οι Αμερικάνοι έχουν τολμήσει να κάνουν κάτι τέτοιο....
    Θα συμφωνήσω. Την καταπολεμούν (πιο άμεσα σε σχέση με τους Ευρωπαίους) αφού όμως λάβουν report, όχι "proactively"
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 03-11-08 στις 21:25. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους rockstar
    rockstar Guest
    Δηλαδη δε θα μπορει ο κοσμος στη γαλλια να βλεπει τις σειρες/ταινιες σκουπιδια του χολυγουντ και να να ακουει τη τελευταια χαζομουσικη που κυκλοφορησε η μαντονα.
    Ω Θεοι!Τι συμφορα ειναι αυτη!
    Απο την αλλη το ζουμι της υποθεσης ειναι κατα ποσο στη πραγματικοτητα θελουν να "ελεγξουν" το ιντερνετ και τους χρηστες μεσω των isp.Παρακολουθηση και με τη βουλα δηλαδη.
    Ανα πασα στιγμη ο καθε κυβερνητικος μπουφος θα μπορει να ζητησει και να δει ολο το ιστορικο σου ...απο το αν σου αρεσουν οι ξανθιες με μεγαλα στηθη η οι μελαχρινες με γυμνασμενο ποπο μεχρι τι ομαδα εισαι στην αγγλια...
    Χειροτερο φακελωμα και απο το φεισμπουκ ετοιμαζουν οι γαλατες του σαρκοζιξ φιλοι ρωμαιοι!

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    όχι, ξέρετε τι; αφήστε τους να δούμε τι θα καταλάβουν, θα κόψουν όλοι το ίντερνετ και οι isp θα πέσουν έξω (ή θα μπουν μέσα).
    καταρχην να πω οτι το ιντερνετ ειναι ελευθερο να το χρησιμοποιει ο καθενας για οποια χρηση θελει και βεβαια να αναλαμβανει και τις τυχον ευθυνες των πραξεων του

σαφως ολοι μας εχουμε δοκιμασει το "παρανομο" ειναι ωραιο π.χ να παιζεις παιχνιδια που δεν εχουν κυκλοφορησει η να βλεπεις ταινιες η να ακους και να εχεις τραγουδια.

αλλα υπαρχει και νομιμη χρηση του.

κανεις παροχος φιλε μου δεν σου πουλαει το ιντερνετ για παρανομη χρηση αλλα για νομιμη χρηση.

αν σε αυτο συμμετεχουν και παροχοι (βλεπε διαφημισεις) ναι να κλεισουν.

εσυ εχεις την εντυπωση οτι αυτος που θελει το ιντερνετ για νομιμη χρηση/δουλεια δεν θα εχουν συνδεση δυστυχως να σε ενημερωσω οτι το ιντερνετ εχει μπει στην ζωη μας αρα ειναι απαραιτητο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 03-11-08 στις 21:49.

DaveMurray Guest
    Το βασικότερο θέμα συζήτησης στη συγκεκριμένη νομοθεσία για μένα.. δεν είναι αν θα διωχθεί η μικροπειρατεία (χωρίς κέρδος για τον "πειρατή" πολίτη) αλλά ότι ο πάροχος υποχρεώνεται να παρακολουθεί την κίνηση των πελατών και να προβεί σε ακυρώσεις μετά από 2 προειδοποιήσεις, χωρίς καν να χρειαστεί να λάβει abuse report (από RIAA, MPAA, BSA κτλ).

Αυτό θα είναι μεγάλη ήττα αν εφαρμοστεί για τα προσωπικά δεδομένα των Γάλλων, ακόμα και αυτών που δεν κατεβάζουν "περίεργα" πράγματα, και θα μπορούσε να υιοθετηθεί και στην υπόλοιπη Ε.Ε.

ΥΣ: Κάποιοι ελληνικοί ISPs έχουν διασύνδεση μέσω Γαλλίας, δε θα είναι υποχρεωμένοι οι γαλλικοί ISPs να παρακολουθούν την κίνησή τους (με ότι συνέπεια έχει αυτό) ή μόνο στους ευρυζωνικούς πελάτες των γαλλικών ISPs θα εφαρμοστεί και όχι στους μισθωμένους;
    Κανείς δεν πρόσεξε αυτό που είπε ο psyxakias.... Βασικά οδεύουμε προς ασύστολο offtopic...

(Το θέμα νομίζω είναι οι ένεργειες καταστολής που θέλουν να νομιμοποιοήσουν οι γάλλοι,η ιδιωτικότητα μας, κτλ κτλ... και όχι ο ορισμός της πειρατείας, και ο πόλεμος αναμεταξύ των συμφωνούντων με αυτή και των αντιφρονούντων με αυτή... Κρίμα είναι....)

Zer0c00L Guest
    Edit: [ αναφορά σε διαγραμμένο ]
    ........Auto merged post: Zer0c00L πρόσθεσε 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DaveMurray Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανείς δεν πρόσεξε αυτό που είπε ο psyxakias.... Βασικά οδεύουμε προς ασύστολο offtopic...

(Το θέμα νομίζω είναι οι ένεργειες καταστολής που θέλουν να νομιμοποιοήσουν οι γάλλοι,η ιδιωτικότητα μας, κτλ κτλ... και όχι ο ορισμός της πειρατείας, και ο πόλεμος αναμεταξύ των συμφωνούντων με αυτή και των αντιφρονούντων με αυτή... Κρίμα είναι....)
    το προσεξα παρα πολυ καλα φιλε μου απλα θα αγνοησουν καθε προειδοποιηση οι τοπικοι εδω παροχοι.

διοτι οπως λενε οι "νομικοι" τα πνευματικα δικαιωματα ειναι "αστικη υποθεση" αρα η IP ποτε δεν αντιστοιχει σε "φυσικο/νομιμο προσωπο".
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 03-11-08 στις 21:57. Αιτία: auto merged post

DaveMurray Guest
    O υπολογιστής μου και το τι κάνω σε αυτόν όμως ναι... είναι φυσικό πρόσωπο... Και κανείς τους δεν έχει δικαίωμα να με κατασκοπεύει και να μου υποδείξει πως θα τον χρησιμοποιήσω... Ας το καταπολεμήσουν αλλιώς (και ας αφήσουν και καλά τις τακτικές και καλά ότι πολεμούν την πειρατία... Γιατί είπαν πολλοί εδώ φίλοι, ότι μόνο αυτό δεν κάνουν... Αν ήθελάν θα το είχαν κάνει πριν χρόνια... Και με τις πράξεις τους, αλλά και με συγκεκριμένα πράγματα.... Όχι πχ κάνουμε leaked τα Windows, λέμε ότι τα έκαναν όλα οι Black Hat Hackers / Πειρατές για να γίνουμε γνωστοί....)

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Στάθηκε στο ΥΣ μου ο Zer0c00L και όχι στην πιθανότητα να γίνει πρότυπο ο γαλλικός νόμος και για άλλες χώρες της Ε.Ε. Για αυτό μπλεχτήκατε νομίζω

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Για την ώρα το να γίνει πρότυπο δεν ισχύει ευτυχώς, έχει απορριφθεί από το Ευρωκοινοβούλιο.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Vasper,

Μαζεμένη απάντηση σε όλα τα ποστ σου καθώς και σε άλλους που συμφωνούν με την κίνηση μιας και εσείς ουδέποτε έχετε κατεβάσει ο,τιδήποτε που μπορεί να είναι 'πνευματική ιδιοκτησία':

Προσέξτε, όλα τα μέτρα καταστολής ξεκινάνε και πασσάρονται πολύ εύπεπτα....

Θα ήμουν ψεύτης αν ισχυριστώ πως ποτέ δεν έχω κατεβάσει ή δεν κατεβάζω υλικό που είναι λιγάαααακι 'εύκολα' διαθέσιμο.

Νομίζω πως ελάχιστοι ΔΕΝ το έχουν κάνει ποτέ....

Από εκεί και πέρα αντικειμενικά ναι, ΟΚ θέλεις να καταστείλεις την 'πειρατεία'; Θα παρακάμψω πολλά θέματα που αφορούν τον ορισμό της πειρατείας και ας δεχτώ πως όσες φορές κι εγώ έχω κατεβάσει είμαι "πειρατής".

Αν ήμουν στην Γαλλία, με τον three strikes νόμο είμαι αμέσως εκτός κάθε διαδικτυακής υπηρεσίας στην χώρα!!!!

Υπάρχει μία διεθνώς αναγνωρισμένη νομική αρχή που ισχύει και στην ΕΕ και λέγεται αρχή της αναλογικότητας. Με άλλα λόγια, κάθε περιοριστική νομοθεσία πρέπει να είναι ανάλογη των επιδιωκώμενων σκοπών - δεν μπορεί δλδ να ισχύει το πονάει χέρι κόβει χέρι νομοθετικά.

Προσωπικά ΔΕΝ μου φαίνεται αναλογική νομοθεσία που δεν ορίζει επακριβώς τι σημαίνει πειρατεία και με ποια συχνότητα!

Αν ας πούμε 'πιαστώ' 3 φορές να έχω κατεβάσει 3 αρχεία από το EMule που είναι ταινίες πρέπει να μου κοπεί η σύνδεση;

Και μην ξεχνάς πως μπαίνεις σε μία μαύρη λίστα που ενδέχεται να μην μπορείς να ξανασυνδεθείς με ΚΑΝΕΝΑΝ πάροχο. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε στο αρχικό νομοσχέδιο.

Ξέρεις νομίζω πως αυτό ουσιαστικά σημαίνει virtual "θάνατο" την σημερινή εποχή, ιδιαίτερα αν είσαι νέος άνθρωπος.

Το χειρότερο όμως είναι άλλο:

Πως ουσιαστικά δίνει σε ιδιωτικές εταιρείες το δικαίωμα να εποπτεύουν την κίνηση πολιτών και να δρουν νομοθετικά σε υπηρεσίες οι οποίες πλέον είναι συνώνυμες με την ίδια την ύπαρξη ενός ανθρώπου σε virtual τουλάχιστον επίπεδο!

Τι απέγινε άραγε η διάκριση των εξουσιών;

Τι απέγινε η δικαστική εξουσία και με ποιο δικαίωμα ένας ISP θα γίνεται αυθαίρετα δικαστής και τιμωρός;

Τι λέτε μωρέ εσείς όλοι που το βλέπετε τόσο μα τόσο λογικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Για σκεφτείτε λιγάκι πριν γράψετε και προσέξτε την ευκολία και την ελαφρότητα καρδίας με την οποία αποδέχεστε τέτοια πράγματα.

Πρόκειται για μία ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ νομοθεσία την οποία ελπίζω να απορρίψει η Επιτροπή (ήδη μίλησα με κάποιον υπάλληλο και θα σας κρατήσω ενήμερους)
    ως ενεργεια το να σου κοψει την συνδεση δεν την εγκρινω.

αλλα ως μια αποπειρα να σου κοψει τον βηχα να κατεβαζεις το "μη νομιμο υλικο" ναι το εγκρινω (εδω δες τι εγινε με το θεμα των υποτιτλων τι μου λες τωρα βγαλαμε νομιμους τα site και παρανομα τα DVD/VIDEO CLUB και της εταιρειες και την ΕΠΟΕ , ερμηνευσε ο καθενας τους νομους διεθνως αλλα και εντος οπως ηθελε)

αληθεια γιατι φαινεται περιεργο σε καποιους τα περι προσωπικων δεδομενων σε γαλλια (εχουν δει την αγγλια και την γερμανια τι συμβαινει εκει)

επισης φιλε μου να σου θυμισω οτι βαση της διεθνης νομοθεσιας που καποιοι ερμηνευουν οπως θελουν προσωπικα δεδομενα σε "παρανομες πραξεις" δεν υπαρχουν.

οτι αφορα την γαλλια πιστευω οτι θα το ψηφισουν οπως και πιστευω οτι και στην Ε.Ε θα ψηφιστει κατι παρομοιο με αποτελεσμα και εδω περα αργα η γρηγορα.

Το avatar του μέλους KIT-XDestroyerGR
    KIT-XDestroyerGR Guest
    Εγω λεω οτι φταινε οι εταιριες που μας δινουν μεγαλες ταχυτητες

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    20766/1024 Προφίλ 1
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Pirelli Discus
    SNR / Attn
    7(dB) / 19(dB)
    Βασικά το αποτέλεσμα αυτής της παρακολούθησης όσον αφορά την καταπολέμηση της πειρατείας θα είναι μηδέν. Διότι οι "διακινητές" θα τριγυρίζουν και θα χρησιμοποιούν ασύρματες απροστάτευτες συνδέσεις, κ.λ.π..

Εδώ υπήρχε πειρατεία πριν το Internet, η παρακολούθηση των ISPs θα την σταματήσει;

Ακόμα και όσον αφορά το Internet, θα υπάρχουν χίλια μύρια κόλπα για να ξεπερνάς τα διάφορα φίλτρα παρακολούθησης, και χίλια πράγματα που πρέπει να κάνει ο ISP για να αναλύει τα παντα που ανεβοκατεβάζει κάποιος, χωρίς αυτός να κάνει κάποιο κόλπο.

Με λίγα λόγια, πρακτικά ανεφάρμοστο.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Όσον αφορά το traffic shaping αμερικάνικων εταιρείων είναι εντελώς διαφορετικό. Εκεί οι εταιρείες μπορούν να υποστηρίξουν ότι έθεσαν όρια ανά πρωτόκολλο για να προστατέψουν το δίκτυο τους από υπερφόρτωση, χωρίς να "ψάχνουν" επ' ακριβώς τι έκανε ο χρήστης, και αποτελεί παραβίαση της σύμβασης που δεν ενημερώνει του συνδρομητές εκ των προτέρων.

Εδώ μιλάμε για επιβολή στους ISPs να κάνουν έλεγχο της κίνησης και να προειδοποιούν / διακόπτουν συνδρομές αυτεπάγγελτα (δεν είμαι σίγουρος για τον όρο), χωρίς να επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας ανά υπόθεση αλλά δε βλέπω να αναφέρεται καν ότι θα χρειάζεται να παραπονεθεί η εταιρεία που θίγεται.

Δηλαδή πως άραγε θα γίνεται, έψαξε κανείς το νομοσχέδιο; Θα λαμβάνουν κάποια λίστα οι ISPs από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουν studios ταινιών, δισκογραφικές κτλ.. και με χρήση port mirroring (και ενός sniffer) θα εντοπίζουν "ύποπτες" keywords, θα το ερευνούν και αν κρίνουν παραβίαση θα προβαίνουν σε προειδοποίηση και ακύρωση μετά από 2 προειδοποιήσεις;

DaveMurray Guest
    Εγώ αντιθέτως πιστεύω πως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ψηφιστεί κάτι τέτοιο στην Ευρώπη (Διακοπή σύνδεσης)... Γιατί η Ευρώπη δεν είναι "Αμερικανάκια..."... Έχουν πολίτες οι οποίοι παλεύουν για τα δικαιώματα τους και τις ελευθερίες τους... Δεν είναι πολίτες που σιωπηλά λένε ναι και σκύβουν το κεφάλι...

Σελ. 3 από 15 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νομος για "εισβολη" σε δικτυο αλλου.
    Από Theodore41 στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-08, 19:27
  2. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-07, 11:34
  3. Επιβεβαίωση του "Είμαστε για τα μπάζα" (έκφραση του "αγγαρεύοντος" υπουργού Δημ. Τάξης)
    Από georgex στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-07, 15:40
  4. Διακοπή διάθεσης του "μικρού" PS3 στην Αμερική
    Από ShadowAngel στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-07, 17:56
  5. Μηνύματα: 45
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-05, 11:10

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα