Σελ. 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 367891013 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 218
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    DLink G604T
    Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα έχω να σημειώσω τα εξής παρακάτω:

Και να περάσει αυτή η νέα νομοθεσία άσχετο αν είναι καλή ή κακή, οι ISPs θα βρεθούν με μαθηματική ακρίβεια στο εξής παράδοξο:
    1. Από την μια να τρέχουν να γράφουν νέους συνδρομητές.
    2. Από την άλλη να διαθέτουν χρήματα για την παρακολούθηση του δικτύου τους.
    3. Άλλους πόρους για την επίσημη ειδοποίηση του παραβάτη
    4. Και τέλος διαγραφή του πελάτη, το χειρότερο, η διαγραφή αυτή θα είναι μόνιμη.
    5. Συνεπώς αφού οι πολλοί εδώ μέσα συμφωνούν ότι τα πιο πολλά άτομα κατεβάζουν απαγορευμένο υλικό, τότε μέσα σε διάστημα ενός έτους θα ψάχνουν να βρουν πελάτες.

Είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα οι ISPήδες θα αρχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια γιατί στο κάτω κάτω "κανείς δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταϊζει".

Η Γαλλία θα είναι το πρώτο παράδειγμο αποτυχημένης προσπάθειας φίμωσης του διαδικτύου.

Η Κάρλα όμως είναι ωραία!

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων

Θέλεις ένα καλό offtopic παράδειγμα; Δες την ηλίθια νομοθεσία περί υγρών και περιορισμού τους στα αεροπλάνα. Οι ΗΠΑ ΔΕΝ υιοθέτησαν αρχικά τη νομοθεσία αυτή που προτάθηκε από την ΕΕ!!!!!! Μόνο αφού η ΕΕ ήταν βασιλικότερη του βασιλέως πέρασε
    Λίγο ατυχές το παραδειγμα αφού στην προκειμενη περιπτωση μπορει και να σωσει ζωες ενας τετοιος νομος αφού είχαν τσιμπήσει τρομοκράτες με εκρηκτικά σε υγρή μορφή σε μπουκαλάκι κοκα κολα ή κάτι τέτοιο. Αλλωστε γιατι πρεπει να εχεις αγκαλια μαζι σου στην καμπινα του αεροπλανου 10 λιτρα κολονιες και οτι αλλο σηκωσες απο τα Duty Free????

On topic θα συμφωνήσω ότι ολοι μας εχουμε χρησιμοποιησει κατα καιρους το ιντερνετ για να κατεβασουμε και ανεβασουμε copyrighted υλικο.

Το ερωτημα ειναι το ιντερνετ, η adsl ή το FTTH μας κανουν "κακους" και "εγκληματιες" και πειρατες ή μηπως ειμαστε απο τη φύση μας??? Μηπως χτυπαμε το σαμαρι ενω φταιει ο γαιδαρος που ειναι απο κατω ακριβως (χρηστης).

Θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης την χρυση εποχη του 1998-2000 δεν υπηρχε adsl, δεν υπηρχαν εξωτερικοι σκληροι και usb sticks. Κατεβαζαμε ειτε μεσω dial up από το Kazaa και το Napster κανενα τραγουδακι, ή στην καλυτερη στα εργαστηρια των πανεπιστημιων με τις γρηγορες συνδεσεις και μετα τα σηκωναμε κομματι κομματι σε δισκετες του 1,44 αν δεν ειχαμε την τυχη να ειμαστε οι administrators ή να εχουμε καλες σχεσεις με αυτους ωστε να μας τα γραψουν σε ενα cd (ουτε λογος για dvd τοτε).

Τοτε κατα κυριο λογο ολα τα παιχνιδια για υπολογιστη ή PS2 τα αγόραζα 2-3 χιλιαρικα δραχμες αντιγραμμενα ενώ και τα cd μουσικης από τους μαυρους που υπηρχαν τοτε παντου ανα 5 μετρα εναντι 1.500 δραχμων τοτε.

Γιατι???? Γιατι ως φοιτητης ημουν αχορταγο καταναλωτικο ον και ειχα και ελευθερο χρονο για σκοτωμα και ηθελα ολα τα καινουρια παιχνιδια για το pc μου και φυσικα δεν μπορουσα να τα αγορασω ολα με το χαρτζηλικι μου αυθεντικα. Εγω ομως τα ηθελα ΟΛΑ.

Το ιδιο ισχυε και με την μουσικη. Δεν μου εφτανε 1 ή 2 οριτζιναλ cd. Προτιμουσα να εχω 20-30 αντεγραμμενα για να λεω οτι εχω δισκοθηκη και εχω ολη την τελευταια δισκογραφια.

Για τα ανωτερω ποιος φταιει???? Ο μαυρος που πουλαγε τα μουσικα cd 1,5 χιλιαρικο???? Ο τυπος που μου πουλαγε αντεγραμμενα παιχνιδια pc 2 χιλιαρικα. Οι τυποι που ειχαν το κυκλωμα και τα κατεβαζαν και τα εκοβαν και τα προωθούσαν???

Ή μηπως εφταιγα εγω που με αυτη μου τη σταση συντηρουσα το κυκλωμα????Εαν δεν συμπεριφερομουν ετσι εγω (και στο εγω μπαινει ο καθε ενας απο εμας) θα ειχαν ολοι αυτοι αγοραστες άρα θα υπηρχε η ζητηση για να καλυψει την προσφορα τους???

Τα τελευταια 2-3 χρονια με την ανθηση της adsl βλεπετε πουθενα μαυρους να πουλανε cd. Αραια και που.Γιατι???? Γιατι πλεον εχουν ανταγωνισμο την adsl μεσα στα σπιτια μας.

Συνεπως οσο υπεραπλουστευμενο και αν ακουγεται δεν φταινε ουτε οι μαυροι, ουτε η αντιγραφη, ουτε οτι ειναι φτηνα τα cd-dvd, ουτε η adsl.Η νοοτροπια η δικη μας φταιει.
    Και σας το λεει αυτο καποιος που κατεβαζε και εξακολουθει να κατεβαζει αν και τον τελευταιο 1,5 χρονο πλεον με παρα πολυ σπασμενους ρυθμους. Αν ημουν τωρα φοιτητης 18-19 χρονων δεν θα προλαβαινα να γεμιζω τα Terrabyte. Ειναι σωστο???Οχι καθαρη απληστια θα ηταν γιατι θα νομιζα οτι θα εχω τα παντα απο το ιντερνετ.

Αν αυριο το πρωι δλδ βγαλει νομο η ελληνικη κυβερνηση και πει καταργω ολες τις adsl και η μεγιστη ονομαστικη ταχυτητα θα ειναι τα 384kbps οπως ημασταν καποτε, θα αλλαξει κατι??? Θα μειωθει η πειρατεια??? Οχι απλα θα αλλαξει καναλια διανομης. Θα ξαναεμφανιστουν οι μαυροι και τα μαγαζακια αντιγραφης και απλα αντι να σου κοστιζει 15 ευρω η adsl στο 1-2μβιτ, θα σου κοστιζουν τοσο τα 5 αντιγραμμενα μουσικα cd ή τα 2 dvd παιχνιδιων.

Για την πειρατεια φταιμε εμεις γιατι αγοραζουμε αντεγραμμενα αρα υπαρχει αγοραστικο κοινο και φταινε και αυτοι (εταιρειες) που πουλανε πανακριβα. Δεν θα μπω στο τρυπακι για το αν το προϊον ειναι ποιοτικο και αξιζει ή οχι τα λεφτα του. Θα πω απλα οτι οι τιμες ειδικα των μουσικων cd στην Ελλαδα καθως και των παιχνιδιων, ειναι τραγικα δυσαναλογες σε σχεση με το μεσο εισοδημα του μεσου Ελληνα ο οποιος ισως και να το θεωρει λιγο κοροιδια να δωσει τοσα λεφτα για ενα cd/παιχνιδι αναλογικα με το μισθο του.

Μηπως θα επρεπε λοιπον οι εταιρειες αντι να χτυπανε το σαμαρι να χτυπησουν λιγο το κακο (και οχι τον γαιδαρο). Γιατι ο γαιδαρος ειναι ο πελατης και αν τον χτυπησουν θα φυγει. Επιλεγουν λοιπον να τον φοβισουν χτυπωντας το σαμαρι. Το προβλημα ειναι οτι απο το 1980 εχουμε αλλαξει πολλα σαμαρια και θα συνεχισουμε να αλλαζουμε. Η πειρατεια εξακολουθει να υπαρχει απλα αλλαζει μορφες.

Τοτε ειχαμε αντεγραμμενες VHS κασσετες απο το βιντεο κλαμπ στη μιση τιμη ή εγγραφες στις κασσετες ραδιοφωνου και ολοκληρες συλλογες αλλαζαν χερια σε μαγνητικες ταινιες. Μετα περασαμε στα cd.Μετα στα dvd, τους εξωτερικους σκληρους και τις adsl. Εγω παντου βλεπω πειρατεια και τοτε και τωρα.

Στραβος ειμαι????Μηπως λοιπον δεν φταιει το μεσο καθε φορα????Μηπως οι εταιρειες αντι να κυνηγανε το εκαστοτε σαμαρι να σκεφτουν και λιγο ορθολογικα και να δουν την πραγματικη πηγη του κακου που ειναι οι τιμες των προιοντων τους???

Εαν λεω εαν τα Windows ολα αυτα τα χρονια απο το 1980 και μετα κοστιζε η καθε εκδοση το μισο απο το κανονικο, μηπως λεω μηπως θα αυξανοντουσαν οι πωλησεις??? Γιατι να πρεπει να πληρωσεις τα λεφτα στον οποιο Μπιλ Γκατες και να τα κανει μετα φιλανθρωπιες επιστρεφοντας τα στην κοινωνια 10-20-30 χρονια μετα και να μην τα αφησει αμεσα στην κοινωνια μειωνοντας την τιμη των προιοντων του???? Και αυτο μια κινηση επιστροφης προς το κοινωνικο συνολο θα ηταν.

Αν πχ η Μαντονα πουλαγε στη μιση τιμη τα cd της, μηπως θα τα αγοραζαν περισσοτεροι???? Αρα η χασουρα απο τη μειωση της τιμης θα εβγαινε απο την αυξηση των πωλησεων και τα παραπλευρα οφελη. Το γεγονος δλδ οτι θα ακουγαν περισσοτεροι πχ Μαντονα αρα θα την μαθαιναν περισσοτεροι αρα θα ειχε και περισσοτερα εισητηρια ή τουρνε σε συναυλιες.

Τα κερδη τους δεν θα μειωνονταν. Απλα θα τα επαιρναν χωρις να μας "ξεσκιζουν" την τσεπη και θα εδειχναν οτι σεβονται το μικρο μας πορτοφολι. Και θα σεβομασταν αυτη την αντιμετωπιση και θα αγοραζαμε ενδεχομενα και αλλο τους cd κ.ο.κ.

Οταν με 40 ευρω φουλαρω το ρεζερβουρ του αυτοκινητου μου και βγαζω δρομολογια ενος μηνα. Οταν βγαζω 800-900 ευρω καθαρα το μηνα και δινω πχ τα 400 σε ενοικιο μονο, θεωρειται το μουσικο cd των 20-30 ευρω πολυτελεια???Θεωρειται το παιχνιδι pc των 40-50 ευρω πολυτελεια???? Δεν το θεωρω λοιπόν δελεαρ οτι με τα 15-20 ευρω μιας adsl μπορω να τα κατεβασω ολα αυτα τσαμπα????? Αρα οτι κερδιζω αμεσα σε οικονομικους ορους??? Δεν θα σπρωχτω λοιπον στην "παρανομια"???? Και μην πειτε οτι η λυση ειναι να ακριβυνει η adsl. Γιατι (α) ειναι μονοπλευρο και θα πρεπει και οι 2 πλευρες να κανουμε υποχωρησεις και (β) οσο και να ακριβυνει η adsl παντα θα συμφερει γιατι θα κατεβαζεις τα παντα τσαμπα απο τον να τα αγοραζες. Θεωρητικα και 100 ευρω να παει τα 24μβιτ σε συμφερει γιατι θα εχεις οσες ταινιες, τραγουδια, παιχνιδια θες. Ενω με 100 ευρω ποσα αυθεντικα θα επαιρνες????

Μηπως λοιπον πρεπει να βαλουμε ολοι νερο στο κρασι μας και εμεις ως χρηστες-αγοραστες των τελικων τους προιοντων και αυτοι ως πωλητες-παραγωγοι και να σταματησουμε ολοι να χτυπαμε τα ενδιαμεσα σαμαρια????

Μου θυμιζει το "φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη".
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sebu : 04-11-08 στις 16:58.

Το avatar του μέλους GatosPetalomenos
    GatosPetalomenos Guest
    Φυσικά και θα υπακούσουν οι ISP στο νόμο.
    Τι "κανείς δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταϊζει" και αρλούμπες.

Γιατί εσείς θα ΚΟΨΕΤΕ το Ιντερνετ αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες;

Κάνένας σας δεν θα κόψει τίποτα.

Οι εποχές αλλάζουν. Χαρά για τους πειρατές της γειτονιάς που έκλεισαν τα "μαγαζάκια" τους λόγω ιντερνετ. Εκεί θα τρέχετε για software ενώ θα αναβιώσουν και τα ημιπεθαμένα βίντεο κλαμπς.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    DLink G604T
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GatosPetalomenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά και θα υπακούσουν οι ISP στο νόμο.
    Τι "κανείς δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταϊζει" και αρλούμπες.

Γιατί εσείς θα ΚΟΨΕΤΕ το Ιντερνετ αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες;

Κάνένας σας δεν θα κόψει τίποτα.

Οι εποχές αλλάζουν. Χαρά για τους πειρατές της γειτονιάς που έκλεισαν τα "μαγαζάκια" τους λόγω ιντερνετ. Εκεί θα τρέχετε για software ενώ θα αναβιώσουν και τα ημιπεθαμένα βίντεο κλαμπς.
    Τώρα συγγνώμη δηλαδή αλλά τι είναι αυτά που λες παραπάνω? Και ποιος σου είπε ότι κατεβάζω ταινίες ή τραγούδια? Είμαστε με τα καλά μας? χαχα Εγώ να πάω για software ψεύτικο και να μου κολάει το pc? Φίλε συγγνώμη αλλά είσαι λίγο εμπαθής ή δεν διάβασες όσα έγραψα? Πως συμπέρανες όλα τα παραπάνω?

Να και τι έγραψα πάλι και κοίταξε να το ξαναδιαβάσεις και να μπεις στο θέμα.

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα έχω να σημειώσω τα εξής παρακάτω:

Και να περάσει αυτή η νέα νομοθεσία άσχετο αν είναι καλή ή κακή, οι ISPs θα βρεθούν με μαθηματική ακρίβεια στο εξής παράδοξο:
    1. Από την μια να τρέχουν να γράφουν νέους συνδρομητές.
    2. Από την άλλη να διαθέτουν χρήματα για την παρακολούθηση του δικτύου τους.
    3. Άλλους πόρους για την επίσημη ειδοποίηση του παραβάτη
    4. Και τέλος διαγραφή του πελάτη, το χειρότερο, η διαγραφή αυτή θα είναι μόνιμη.
    5. Συνεπώς αφού οι πολλοί εδώ μέσα συμφωνούν ότι τα πιο πολλά άτομα κατεβάζουν απαγορευμένο υλικό, τότε μέσα σε διάστημα ενός έτους θα ψάχνουν να βρουν πελάτες.

Είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα οι ISPήδες θα αρχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια γιατί στο κάτω κάτω "κανείς δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταϊζει".

Η Γαλλία θα είναι το πρώτο παράδειγμο αποτυχημένης προσπάθειας φίμωσης του διαδικτύου.

Η Κάρλα όμως είναι ωραία!

Και διαφωνείς ότι η Κάρλα είναι ωραία?

Αν είσαι και λίγο σχετικός με την αγορά θα αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να χάνεις χρήματα σαν ISP από καμμένες συνδρομές. Οι ISPήδες της Γαλλίας θα είναι οι πρώτοι που θα φέρουν αντίρρηση στο νέο νομοσχέδιο και θα το ζήσουμε σε λίγο.

Α, και ένα τελευταίο για τα ημιπεθαμένα videoclubs που μας λες να τρέξουμε.... Εγώ τις ταινίες μου τις αγοράζω από Amazon και όχι από τον Παρασκευά της γωνίας γιατί είναι ο πρώτος που τις αντέγραφε παλιά έτσι ώστε να έχει παραπάνω κόπιες να νοικιάσει. (Συγγνώμη από όσους videoκλαμπάδες δεν το κάνουν)

Αυτά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος verousis : 04-11-08 στις 17:05. Αιτία: auto merged post

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Θα συμφωνήσω σε ότι έχετε πεί ώς τώρα ....αλλά νομίζω ότι θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο και δεν γίνεται αυτό !!

1. Ναι μας ενοχλέι ο νόμος γιατί παραβιάζει το ιδιωτικό απόρρητο.
    2. Ναι μας πειράζει γιατί βασικά τις dsl τις έχουμε για να κατεβάζουμε πειρατικά πρόγραμματα.
    3. Οι εταιρέιες ζητάνβε υπέρογκα ποσά για το λογισμικό τους γιατί με τον τρόπο θέλουν να βγάλουν την
    πειρατική χασούρα.
    4. Ναι θέλω ως προγραμματιστής να πουλίεται ο κλειστός κωδικάς μου που με κόπο έφτιαξα αλλά πάντα σε
    λογική τιμή και όχι υπερτιμολογιμένα όπως γίνεται τώρα γιατί πρέπει να βγάλω τα λεφτά του
    υπερτιμολογιμένου λογισμικού πάνω στο οποίο βασίστικε ο κωδικάς μου

Αν όλοι μας+εταιριες σκέφτομασταν λογικά θα κάναμε τα παρακάτω:
    Ρίχνω τις τιμές στο κλειστό λογισμικό τόσο χαμηλά που να μην έχει νόημα να ψάξω πειρατικό ...
    Ετσι θα μειωνόταν σταδιακά και τέλειωνε το θέμα......

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    DLink G604T
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DVader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω σε ότι έχετε πεί ώς τώρα ....αλλά νομίζω ότι θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο και δεν γίνεται αυτό !!

1. Ναι μας ενοχλέι ο νόμος γιατί παραβιάζει το ιδιωτικό απόρρητο.
    2. Ναι μας πειράζει γιατί βασικά τις dsl τις έχουμε για να κατεβάζουμε πειρατικά πρόγραμματα.
    3. Οι εταιρέιες ζητάνβε υπέρογκα ποσά για το λογισμικό τους γιατί με τον τρόπο θέλουν να βγάλουν την
    πειρατική χασούρα.
    4. Ναι θέλω ως προγραμματιστής να πουλίεται ο κλειστός κωδικάς μου που με κόπο έφτιαξα αλλά πάντα σε
    λογική τιμή και όχι υπερτιμολογιμένα όπως γίνεται τώρα γιατί πρέπει να βγάλω τα λεφτά του
    υπερτιμολογιμένου λογισμικού πάνω στο οποίο βασίστικε ο κωδικάς μου

Αν όλοι μας+εταιριες σκέφτομασταν λογικά θα κάναμε τα παρακάτω:
    Ρίχνω τις τιμές στο κλειστό λογισμικό τόσο χαμηλά που να μην έχει νόημα να ψάξω πειρατικό ...
    Ετσι θα μειωνόταν σταδιακά και τέλειωνε το θέμα......
    Και με την σειρά μου θα συμφωνήσω στα σημεία 1 και 4.
    1. Το ιδιωτικό απόρρητο είναι απόρρητο έστω και αν στην πράξη όλα φαίνονται με λίγο ψάξιμο
    2. Διαφωνώ γιατί υπάρχουν αρκετοί που δεν κατεβάζουν
    3. Οι εταιρείες είχαν ακριβές τιμές και πριν το ιντερνέτ.
    4. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο στο Βήμα της Κυριακής σε σχέση με τις θεωρίες του Μαρξ που συμφωνεί με τις υπερτιμημένες αξίες που αναφέρεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Stardusted Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακομα το συγκεκριμενο παραδειγμα? Δλδ φτανει πια, οχι δεν ειμαι υπερ της πειρατιας, αλλα ΟΧΙ δεν ειναι το ιδιο να σου κλεψουν την καφετιερα, αρα να μην εχεις εσυ καφετιερα, και να κατεβασει η μικρη μαιρουλα που ειναι 14 ετων τον τελευταιο δισκο του Ρουβα, χωρις να τον στερει απο ΚΑΝΕΝΑΝ.

Το επομενο βημα δλδ θα ειναι η εξισωση πειρατιας με φονο? Σοβαρεψου....
    Από την στιγμή που στερείς έσοδα από τις εταιρίες, μου στερείς ποιοτικότερες ταινίες(τραγούδια) και αγοράζω ακριβότερα(από κάπου πρέπει να βγάλουν κέρδος). Και μην ακούτε οτι οι εταιρίες κερδίζουν τα μαλιοκέφαλά τους. Η μια κλείνει μετά την άλλη. Θα καταλήξουμε να βλέπουμε τηλεταινίες στο τέλος.

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    (24mbps) 2,5mbps
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Linksys
    SNR / Attn
    9db(dB) / 33db(dB)
    Όπου υπαρχει κλείδωμα υπάρχει και ξεκλείδωμα. Κόβουν το ADSL; Τότε Internet-cofee, νέα σύνδεση adsl με άλλο όνομα (ξαδέλφου, φίλου), νέα τηλ γραμμή κ.ο.κ,
    ADSL? Yes thank's

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12288/512
    ISP
    Tellas
    Router
    SpeedStream
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Vasper,

Μαζεμένη απάντηση σε όλα τα ποστ σου καθώς και σε άλλους που συμφωνούν με την κίνηση μιας και εσείς ουδέποτε έχετε κατεβάσει ο,τιδήποτε που μπορεί να είναι 'πνευματική ιδιοκτησία':

Προσέξτε, όλα τα μέτρα καταστολής ξεκινάνε και πασσάρονται πολύ εύπεπτα....

Θα ήμουν ψεύτης αν ισχυριστώ πως ποτέ δεν έχω κατεβάσει ή δεν κατεβάζω υλικό που είναι λιγάαααακι 'εύκολα' διαθέσιμο.

Νομίζω πως ελάχιστοι ΔΕΝ το έχουν κάνει ποτέ....

Από εκεί και πέρα αντικειμενικά ναι, ΟΚ θέλεις να καταστείλεις την 'πειρατεία'; Θα παρακάμψω πολλά θέματα που αφορούν τον ορισμό της πειρατείας και ας δεχτώ πως όσες φορές κι εγώ έχω κατεβάσει είμαι "πειρατής".

Αν ήμουν στην Γαλλία, με τον three strikes νόμο είμαι αμέσως εκτός κάθε διαδικτυακής υπηρεσίας στην χώρα!!!!

Υπάρχει μία διεθνώς αναγνωρισμένη νομική αρχή που ισχύει και στην ΕΕ και λέγεται αρχή της αναλογικότητας. Με άλλα λόγια, κάθε περιοριστική νομοθεσία πρέπει να είναι ανάλογη των επιδιωκώμενων σκοπών - δεν μπορεί δλδ να ισχύει το πονάει χέρι κόβει χέρι νομοθετικά.

Προσωπικά ΔΕΝ μου φαίνεται αναλογική νομοθεσία που δεν ορίζει επακριβώς τι σημαίνει πειρατεία και με ποια συχνότητα!

Αν ας πούμε 'πιαστώ' 3 φορές να έχω κατεβάσει 3 αρχεία από το EMule που είναι ταινίες πρέπει να μου κοπεί η σύνδεση;

Και μην ξεχνάς πως μπαίνεις σε μία μαύρη λίστα που ενδέχεται να μην μπορείς να ξανασυνδεθείς με ΚΑΝΕΝΑΝ πάροχο. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε στο αρχικό νομοσχέδιο.

Ξέρεις νομίζω πως αυτό ουσιαστικά σημαίνει virtual "θάνατο" την σημερινή εποχή, ιδιαίτερα αν είσαι νέος άνθρωπος.

Το χειρότερο όμως είναι άλλο:

Πως ουσιαστικά δίνει σε ιδιωτικές εταιρείες το δικαίωμα να εποπτεύουν την κίνηση πολιτών και να δρουν νομοθετικά σε υπηρεσίες οι οποίες πλέον είναι συνώνυμες με την ίδια την ύπαρξη ενός ανθρώπου σε virtual τουλάχιστον επίπεδο!

Τι απέγινε άραγε η διάκριση των εξουσιών;

Τι απέγινε η δικαστική εξουσία και με ποιο δικαίωμα ένας ISP θα γίνεται αυθαίρετα δικαστής και τιμωρός;

Τι λέτε μωρέ εσείς όλοι που το βλέπετε τόσο μα τόσο λογικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Για σκεφτείτε λιγάκι πριν γράψετε και προσέξτε την ευκολία και την ελαφρότητα καρδίας με την οποία αποδέχεστε τέτοια πράγματα.

Πρόκειται για μία ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ νομοθεσία την οποία ελπίζω να απορρίψει η Επιτροπή (ήδη μίλησα με κάποιον υπάλληλο και θα σας κρατήσω ενήμερους)
    Διαφωνώ κάθετα με την λογική που συγκρίνεις την διακοπή σύνδεσης με τιμωρία από δικαστήρια λες και θα βάζουν φυλακή τους πειρατές!!!

Όταν εσύ περνάς ένα κόκκινο σε πάνε δικαστήριο για να σου επιβάλουν πρόστιμο; Μήπως σε πάνε δικαστήριο για να σου πάρουν το δίπλωμα; Τι έγινε εκεί η διάκριση εξουσιών; Μην υπεραπλουστεύεις και μετά χρησιμοποιείς αυτή την υπεραπλούστευση για να ενισχύσεις τα επιχειρήματά σου. Είναι ένα συνήθειο που έχουν πολλοί και είναι κακό συνήθειο.

Επίσης, η αναφορά σε έναν νόμο που δεν έχεις διαβάσει, ενώ λες ταυτόχρονα ότι "δεν ορίζει" και "δεν κάνει" και "δεν ράνει" δεν είναι επιχείρημα που στέκει.

Και ναι, και εγώ έχω κατεβάσει υλικό, το οποίο φροντίζω όμως να μην το μοιράζω και αν το υλικό μου αρέσει να το αγοράζω για να ανταμείψω τον δημιουργό. Το κάνω όμως με την γνώση ότι βασικά παρανομώ και ότι αν κάποτε αποφασίσουν να κόψουν αυτήν την δυνατότητα θα αναγκαστώ να το σεβαστώ και να βρω άλλον τρόπο να εκτιμώ το υλικό αυτό.

Το αν είναι η όχι η τιμωρία υπερβολική δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά που εξέτασα. Ίσως να είναι, αν και δεν το νομίζω, γιατί σήμερα υπάρχουν πολλοί τρόποι να μπεις ανώνυμα στο διαδίκτυο. Το βασικό που εξέτασα ήταν η συμπεριφορά μας απέναντι στην πειρατεία σαν... αντίσταση στο κεφάλαιο...

Περιοχή
    Πατήσια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    15500/935
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    SpeedTouch 780iWL
    SNR / Attn
    11(dB) / 24.5(dB)
    Έχω παρακολουθήσει το νήμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την αρχή και θα ήθελα να πω και εγώ μια γνώμη.

Βασικά διαφωνώ με σχεδόν όλες τις ενέργειες καταστολής που έχουν ως σκοπό τη διαφύλαξη ή και αύξηση των κερδών κάποιων ιδιωτικών εταιρειών. Το αν, το πόσο και το τι κατεβάζει κάθε χρήστης είναι προσωπική του υπόθεση και αν ενδιαφέρονται οι κυβερνήσεις να λειτουργεί το κοινωνικό σύνολο μέσα σε κάποια πλαίσια "νομιμότητας" θα έπρεπε να το διδάσκει και όχι να το απαιτεί κατ'αυτό τον τρόπο. Και αυτό έχει εφαρμογή σε μία σειρά από θέματα που έχουν σχέση με αυτό που λέμε κοινωνική συνείδηση.

Εν προκειμένω, με το σκεπτικό αυτό, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, θα σταματήσουν να υπάρχουν hot spots αφού φαντάζομαι ότι είναι πολλοι αυτοί που τα χρησιμοποιούν. για οποιοδήποτε λόγο.

Και το χειρότερο ειναι, και διορθώστε με πάλι αν κάνω λάθος, αν κάποιος χριστιανός έχει το router του ξεκλείδωτο και κάποιος μέσω αυτού κατεβάζει τα πάντα, τότε θα την πληρώσει αυτός που δεν πρέπει. Πως θα ισχυριστεί και θα αποδείξει ότι "δε το έκανα εγώ αλλά κάποιος άλλος που συνδέεται στο router μου ασύρματα";

Απλά κάποιες σκέψεις κάνω για το πως μπορεί να επηρεάσει μια τέτοια απόφαση τη σχέση κάποιων χρηστών με το διαδίκτυο.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Vasper,

Πρώτον, το αρχικό προσχέδιο του νόμου το διάβασα από το καλοκαίρι / περασμένη άνοιξη που κυκλοφορεί. Γι'αυτό και αν μπήκες στον κόπο θα παρατήρησες πως σε ένα σημείο αναφέρομαι στο πρώτο νομοσχέδιο όπου προβλεπόταν και μία οιωνεί blacklist.

Επίσης, αν ξέκοβες λιγάκι από την λάσπη που πας να μου ρίξεις και ξεστραβωνώσουν διαβάζοντας κάτι παραπάνω για το θεματάκι καθώς και γενικά για τα βασικά δικαιώματα του πολίτη (που είναι και δικά ΣΟΥ και ας τα απεμπολείς τόσο άνετα) θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ΔΕΝ προβλέπεται στο αρχικό νομοσχέδιο τουλάχιστον κανένας ορισμός της 'πειρατείας'.

Ας είναι όμως, σου είμαι πραγματικά ευγνώμων για το παραπάνω ποστ σου το οποίο μου θυμίσει Γ. Μαρίνο να ψάχνει να βρει αριστερά και κομμουνιστές ακόμα και σε κείμενα που αφορούν την κηπουρική....

Και πραγματικά σε ευγνωμωνώ γιατί μου έδωσες το έναυσμα να το ψάξω, να διαβάσω το καινούργιο νομοσχέδιο και να δω τις διαφορές με το παλιό.

Κατ'αρχάς, ιστορικό στα Αγγλικά του νόμου και των δυσκολιών θα βρείτε εδώ

Αν τα Γαλλικά σας είναι κάποιου επιπέδου και την παλεύετε με νομικά κείμενα, μία εξαιρετική λοιπόν ιστοσελίδα με όλα τα σχετικά κείμενα στα Γαλλικά είναι εδώ

(Βάσπερ για κομμούνια τους κόβω μην ακολουθήσεις καν το λινκ!!! )

Λοιπόν, ο κύριος Κάρλα φαίνεται πως καταλαβαίνει πως δεν μπορούν / θέλουν οι ISPs να λειτουργούν ως αστυνομία και το τελευταίο σχέδιο νόμου τι προτείνει;

Την δημιουργία μιας Αρχής η οποία θα λειτουργεί ως αστυνόμος (περισσότερες λεπτομέρειες στους παραπάνω συνδέσμους).

Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα συνταγματικότητας Βάσπερ;

Επίσης, Βάσπερ, το ότι ΔΕΝ προσδιορίζεται η "παράνομη" δραστηριότητα ως όρος για την διακοπή συνδέσεων ΔΕΝ είναι δυσανάλογο και μάλιστα με την πλήρη διακοπή σύνδεσης;

Η διακοπή σύνδεσης ΔΕΝ συνεπάγεται - τη σήμερον ημέρα και ιδιαίτερα για νέους ανθρώπους - και virtual 'δολοφονία' μιας και αποκλείεσαι από το Διαδίκτυο;

Από εκεί και πέρα, ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου πως ο Τσεγκεβαρισμός του downloader / τορρεντά είναι τσάμπα μαγκιά και υποκρισία...

Αλλά ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μας...
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    Αναλογα τα κεφια του ΟΤΕ
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Speedtouch 585v6
    Δεν θελω να αναλωθω ασκοπα στο τι ειναι πειρατεια και τι οχι αλλα και ουτε στο αν η ποινη (δλδ η διακοπη της ιντερνετικης προσβασης σε ενα ατομο) ειναι ορθη, τιμια και ευλογα αναλογικη. Οχι, θελω να εστιασω πιο πολυ σε κατι αλλο που για εμενα ειναι το ζουμι της υποθεσης και που ο nnn προσπαθει εις ματην να σας στρεψει την προσοχη.

Η προσωπικη μας ζωη (τουλαχιστον απο οσo ξερω τα νομικα) στην επικρατεια της Ε.Ε. μπορει να παρακολουθηθει. Ομως ισχυουν τα ακολουθα:
    Α)Μπορουν να σε παρακολουθησουν αλλα ομως μονο με εντολη εισαγγελεα ή δικαστικη αποφαση.
    Β)Μια τετοια αποφαση απαιτει την υπαρξη και προσκομιση ακραδαντων στοιχειων απο την εκαστοτε αστυνομικη αρχη (-> αρα ουσιαστικα απο το ιδιο το κρατος).
    Γ)Η παρακολουθηση και αρα η παραβιαση των στοιχειωδων και συνταγματικων σου δικαιωματων ως ανθρωπου δικαιολογηται μονο αν προκειται να προφυλαχθει ετσι η υπολοιπη κοινωνια απο ιδιατερως αξιοποινες πραξεις.

Τωρα ξαφνικα με αυτον το νομο που θελουν να περασουν οι παλαιοι ποτε διαφωτιστες ουσιαστικα:
    Α)Μπορουν να σε παρακολουθουν χωρις εντολη εισαγγελεα. Αραγε ποιος ελεγχει ετσι αυτους που ελεγχουν ;
    Β)Πλεον ολοι κρινονται υποπτοι a priori. Που ειναι το πνευμα του νομου οτι ολοι ειμαστε αθωοι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου ;
    Γ)Πλεον ενας ιδιωτης εχει αναλαβει τον ρολο του αστυνομικου αλλα και αυτον του δικαστη, αποφασιζοντας και διαταζοντας για το τι ειναι παρανομο. Αληθεια τοτε γιατι να υπαρχει το κρατος και να μην τα αφησουμε ολα στα χερια ιδιωτων και νομικων προσωπων ;

Εν κατακλειδι, θα ηθελα να πω οτι δεν ειμαι σε θεση να κρινω αν η ποινη ειναι σωστη ή απλα αποτελει απλως ενα ακομα δρακοντειο μετρο. Ομως ειμαι σε θεση να γνωριζω και να αισθανομαι οτι με εναν τετοιο τροπο, δηλαδη τον ελεγχο των προσωπικων μου δεδομενων απο μια ιδιωτικη εταιρεια (της οποιας τα απωτερα κινητρα δεν γνωριζω) παραβιαζεται το δικαιωμα μου ως ανθρωπος στο να εχω την προσωπικη μου ζωη με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν δεχομαι (και ευχομαι για το καλο της κοινωνιας μου και εσεις οι ιδιοι να μην το δεχεστε) το ιδιο το κρατος να εισερχεται στην προσωπικη μου ζωη και να εχει γνωση του τι διαβαζω, σκεφτομαι, βλεπω και γραφω. Πως ειναι ποτε δυνατο να επιτρεψω σε μια εταιρεια (-> ISP) να κανει κατι στο οποιο ουτε το ιδιο το κρατος οχι μονο δεν εμπιστευομαι αλλα και το θεωρρω περα ως περα λαθος ;

Υ.Γ. 1
    Το οτι κατι ειναι νομος (π.χ. βλεπε νομος για τα πνευματικα δικαιωματα) δεν συμαινει κατ'αναγκη και οτι ειναι και σωστο. Πρεπει και οφειλει να ειναι σεβαστο αλλα οχι ομως οτι ειναι και σωστο. Αλλιως αν ισχυε κατι τετοιο δεν θα χρειαζομασταν νομοθετικο σωμα. Θα ειχαμε φτιαξει ολους τους νομους που χρειαζομασταν πριν μερικες εκατονταδες χρονια. Ομως η κοινωνια ειναι κατι το δυναμικο. Οι νομοι οφειλουν να δρουν προς οφελος της κοινωνιας. Αρα εφ'οσον οι κοινωνια αλλαζει με το περας του χρονου το ιδιο πρεπει να κανουν και οι νομοι. Δεν υπαρχουν υπερτατοι-διαχρονικοι νομοι, οποιο το λενε αυτο μαλλον χρειαζονται να πανε να ζησουν για λιγο καιρο σε καποιο θεοκρατικο κρατος για να δουν ετσι τη γλυκα του.

Υ.Γ. 2
    Ο PopManiac εγραψε καπου: <<Ξέρεις νομίζω πως αυτό ουσιαστικά σημαίνει virtual "θάνατο" την σημερινή εποχή, ιδιαίτερα αν είσαι νέος άνθρωπος.>>
    Εδω θα ηθελα να συμπληρωσω ομως οτι και το να πας φυλακη (μια ακομη απο τις ποινες για παραβαση πνευματικων δικαιωματων) σημαινει ουσιαστικα τον "κοινωνικο " σου θανατο. Αραγε τι προτιμαμε τον virtual ή τον κοινωνικο ; Just food for thhought...

Υ.Γ. 3
    Μην νομιζετε οτι ειμαι καποιος απο αυτους τους "δηθεν" ασπιλους και αμολυντους απο το καταπτιστο αμαρτημα της παραβιασης πνευματικων δικαιωματων. Ισα ισα να σας πω οτι εχω χωρο πολλων Terra και σκεφτειτε εσεις τωρα ποσες διανομες Linoux μπορω να εχω...
    Ομως εχω γνωση των πραξεων μου και ετσι οφειλει να εχει καθενας απο εμας αν θελει να θεωρει τον ευατο του ορθο και χρησιμο μελος της κοινωνιας. Οπως λενε και οι <<φιλοι>> μας οι αμερικανοι: Don't do the crime, if you can't do the time...
    Μη μου το ιντερνετ ταραττε !

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12288/512
    ISP
    Tellas
    Router
    SpeedStream
    Pop, γνωρίζεις πολύ καλά ότι τα προσχέδια νόμων δεν περιλαμβάνουν προσδιορισμούς και λοιπές λεπτομέρειες. Αυτά μπαίνουν στο σχέδιο νόμου και μάλιστα συνήθως ως αναφορές γιατί υπάρχουν ήδη αλλού. Όχι στο προσχέδιο που έχεις διαβάσει από πέρυσι όταν κυκλοφόρησε. Για αυτό το λόγο λέω ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα. Τώρα εσύ αυτό το λες λάσπη... τι να σου πω. Όπως αγαπάς...

Από κει και πέρα, όπως είπα δεν εξέτασα το αν είναι υπερβολική ή όχι η τιμωρία. Οπότε αν μου απαντάς αυτό, απαντάς σε κάτι που δεν είπα...

Όσο για το black list, ξέρεις γιατί αφαιρέθηκε; Γιατί δεν είναι εφικτό. Οι τεχνικοί λόγοι που απαγορεύουν μια τέτοια τιμωρία να λάβει τις διαστάσεις που της δίνετε είναι απλά ανυπέρβλητοι για τους νομοθέτες.

Επαναλαμβάνω ότι αυτό που με ενόχλησε εμένα είναι ακριβώς αυτός ο Τσεγκεβαρισμός που στην ουσία υπονομεύει την οικονομία, για να έρθουν μετά οι ίδιοι και να παραπονιούνται για άνεργους τεχνικούς/εικονολήπτες/μπούμαν/σεναριογράφους/σκηνοθέτες/στιχουργούς κλπ....

Επίσης μου αρέσει που κάποιοι σπεύδουν να μιλήσουν για μεσαίωνα του Σαρκοζί στην Γαλλία, ενώ η γερουσία τους που ψήφισε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία τον νόμο αποτελείται από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις. Αυτό και αν είναι εμπάθεια...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasper : 04-11-08 στις 19:10.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Ποιά συνταγματικά σας δικαιώματα και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάν οι κλεπταποδόχοι πειρατές;. Στην Ελλάδα η μόνη αρχή που δικαιούται να κρίνει αυτή την στιγμή για το αν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα σε ταινίες είναι η ΕΠΟΕ.
    Όσο για το αν παρακολουθείται κάποιος ο οποίος είναι αθώος. Προφανώς πρώτα θα φαίνεται ποιά IP κατεβάζει παράνομα και μετά θα βλέπουμε ποιός είναι αυτός. Ποιο ελευθερία δεν υπάρχει. Πρώτα θα διαπιστώνετε η εγκληματική ενέργεια και μετά θα αποκαλύπτετε ο δράστης. Και ο τρόπος είναι απλός. Η υπεύθυνη αρχή, θα ανταλλάσσει μαζί σας αρχεία, θα βλέπει ωραία και καλά το IP σας και μετά θα προχωρά σε διαδικασίες.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosgudelias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιά συνταγματικά σας δικαιώματα και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάν οι κλεπταποδόχοι πειρατές;. Στην Ελλάδα η μόνη αρχή που δικαιούται να κρίνει αυτή την στιγμή για το αν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα σε ταινίες είναι η ΕΠΟΕ.
    Όσο για το αν παρακολουθείται κάποιος ο οποίος είναι αθώος. Προφανώς πρώτα θα φαίνεται ποιά IP κατεβάζει παράνομα και μετά θα βλέπουμε ποιός είναι αυτός. Ποιο ελευθερία δεν υπάρχει. Πρώτα θα διαπιστώνετε η εγκληματική ενέργεια και μετά θα αποκαλύπτετε ο δράστης. Και ο τρόπος είναι απλός. Η υπεύθυνη αρχή, θα ανταλλάσσει μαζί σας αρχεία, θα βλέπει ωραία και καλά το IP σας και μετά θα προχωρά σε διαδικασίες.
    Δεν ξέρω αν τον πρώτο πληθυντικό τον χρησιμοποιείς αυθαίρετα και γενικά δεν ξέρω ποιοι είστε 'εσείς' που θα βλέπετε την ΙΡ του οποιουδήποτε "κλεπταποδόχου πειρατή" όπως χαρακτηρίζεις.

Το θέμα είναι όμως πως για να γίνει αυτό κάποια Αρχή (εταιρείες; ), αλλά γενικά κάποιοι χωρίς κάποια δικαστική εποπτευτική αρμοδιότητα αλλά μέσω μίας νομοθεσίας η οποία ουσιαστικά παρακάμπτει την διάκριση εξουσιών (ΝΒ: Βάσπερ, στο παράδειγμα με το κόκκινο που ανέφερες υπάρχει η αστυνομία που το εποπτεύει, αλλά πρόκειται για ένα εντεταλμένο θεσμικό φορέα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης θέσμισης / διάκρισης εξουσιών).

Και αυτοί οι κάποιοι θα πρέπει να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις κινήσεις του κάθε χρήστη με την λογική να διαπιστώνουν πότε / αν / πόσο κατεβάζει και από πού;

Αυτό δεν είναι παραβίαση της ιδιωτικότητας;

Πλάκα με κάνετε;

Κανονικά, από το Συνταγματικό Δίκαιο 101 που έμαθα στην διεθνιστούλικη σχολή μου κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι η καθιερωμένη πρακτική αλλά η εξαίρεση και επιβεβαιώνεται μόνο κατόπιν εισαγγελικού εντάλματος.

Όπως πολύ σωστά κάποιος ανέφερε παραπάνω αυτό το μέτρο ισοδυναμεί με μία κάμερα εδώ μπροστά στον υπολογιστή μου που να καταγράφει την κάθε μου κίνηση μπας και παίξω κάποια στιγμή μία ταινία παιδικής πορνογραφίας!!!!!!

Μα τι λέτε;

Και το θεωρείτε αναλογικό;

Δεν έχω αντίρρηση να καταπολεμηθεί η πειρατεία αλλά εις βάρος της παραβίασης των βασικών μου δικαιωμάτων;

Το ίδιο δεν έλεγαν και οι Bush and Co?

........Auto merged post: PopManiac πρόσθεσε 0 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Kαι να προσθέσω κάτι ακόμα:

Είναι τυχαίο που η κίνηση αυτή έχει καταδικαστεί από το Κοινοβούλιο ΕΕ;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 04-11-08 στις 20:32. Αιτία: auto merged post
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Σελ. 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 367891013 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νομος για "εισβολη" σε δικτυο αλλου.
    Από Theodore41 στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-08, 19:27
  2. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-07, 11:34
  3. Επιβεβαίωση του "Είμαστε για τα μπάζα" (έκφραση του "αγγαρεύοντος" υπουργού Δημ. Τάξης)
    Από georgex στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-07, 15:40
  4. Διακοπή διάθεσης του "μικρού" PS3 στην Αμερική
    Από ShadowAngel στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-07, 17:56
  5. Μηνύματα: 45
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-05, 11:10

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα