Σελ. 12 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 166-180 από 217
    Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ το έχω αναφέρει πως ξανά αρχίζει να υπάρχει πρόβλημα. Όχι με όλα τα κυκλώματα της forthnet με εξωτερικό. Δείτε παρακάτω μερικούς προορισμούς με ευρώπη.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  forthnetgaming.png 
Εμφανίσεις:  68 
Μέγεθος:  89,0 KB 
ID: 47265

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/10999
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel VMG8623-T50B
    SNR / Attn
    23(dB) / 3.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DiM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ το έχω αναφέρει πως ξανά αρχίζει να υπάρχει πρόβλημα. Όχι με όλα τα κυκλώματα της forthnet με εξωτερικό. Δείτε παρακάτω μερικούς προορισμούς με ευρώπη.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  forthnetgaming.png 
Εμφανίσεις:  68 
Μέγεθος:  89,0 KB 
ID: 47265
    Δειξ'τους και την Kρήτη

Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Τι να δείξω κάτι έγινε από τις 16:00 μάλλον κάποιο κύκλωμα έπεσε και τα pings χτυπάνε στην καλύτερη 170ms το έλεος.

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/9998
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE 1600
    Path Level
    Fastpath
    Παιδια ειλικρινα εχουν μπουκωσει τα παντα.. πολλοι συνδρομητες δε μπορουν να μπουν καν στο msn.. μιλαω για αυτη τη στιγμη..

Περιοχή
    UK
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/3G
    ISP
    CommunityFibre
    Router
    opnsense
    Εγώ αυτή τη στιγμή δε μπορώ να ακούσω e-radio γιατί κολλάει όλη την ώρα κάνοντας buffer όλη την ώρα.
    Ping με σέρβερ του wow παραπάνω από 500ms. Είναι πολύ αισθητή η καθυστέρηση όταν έχεις παραπάνω από 300.
    Αρχίσαμε πάλι?

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχει πρόβλημα στην Tiscali, το συζητάμε ήδη εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthre...02#post2464702 - αυτό το thread είναι για την καταγγελία, ας το κρατήσουμε καθαρό

Περιοχή
    αθηνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    κατι μου λεει πως σε λιγες μερες θα αρχιζουμε να ερχομαστε στο φυσιολογικο...

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ~12500/1021
    DSLAM
    Forthnet - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
    Router
    D-Link 2640b
    SNR / Attn
    7.5(dB) / 21.5(dB)
    εγώ απο χτες (λάρισα) είμαι εντελως νορμαλ. 35 πινγκ με οτε ολη τη μερα.

Περιοχή
    Λαμία
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    150000/50000
    ISP
    COSMOTE LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE12
    ναι εχει πεσει σημερα απο το πρωι.. αν κρατηθει ετσι καλως.. αλλιως...

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10000/509
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
    Router
    USR 9112
    SNR / Attn
    6(dB) / (dB)
    Και μόνο το γεγονός ότι η Forthnet δεν έχει απαντήσει ακόμα είναι απαράδεκτο.
    Μάλλον προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα πρώτα για να πούνε μετά ότι δεν υπήρχε ή ότι δεν ήταν και τόσο σοβαρό...

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Soumaxeridis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μόνο το γεγονός ότι η Forthnet δεν έχει απαντήσει ακόμα είναι απαράδεκτο.
    Μάλλον προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα πρώτα για να πούνε μετά ότι δεν υπήρχε ή ότι δεν ήταν και τόσο σοβαρό...
    Nαι την καταγγελία περίμεναν για να διορθώσουν τα προβλήματα..
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    5
    Uploads
    0
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Και έλεγα να βάλω forthnet μετά από το κανάλι με την altec... ένα μπράβο στην κοπέλα που με την ιστορία αυτή με γλίτωσε, αλλά και βέβαια όλους σας με τα παράπονα σας!

Μάλλον η πατρίδα, ακόμη πολύ πιο σπάνια μεν, αλλά συνεχίζει να βγάζει "ΜπουμπουλίνεΣ" τις οποίες χρειάζεται ίσως περισσότερο τώρα από άλλοτε...

Χαρά στην υπομονή σας μετά από τέτοια κόλπα που σαν κάνουν σ' αυτήν την εταιρεία, που θέλει να το παίζει και κάλα ότι είναι η πιο παλιά και καλή και τρίχες κατσαρές, και εσείς όλοι υπομένετε αυτήν την χυδαία μεταχείριση!

Όχι βέβαια ότι οι άλλες είναι έστω τουλάχιστον καλύτερες, και ξέρετε παιδιά γιατί?

Διότι εμείς δεν είμαστε καλύτεροι καταναλωτές... δεν απαιτούμε σθεναρά και σωστά τα δικαιώματα μας τα οποία απορρέουν από τις συμβάσεις μας με τις εκάστοτε εταιρείες και από τους νόμους του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως γενικά σαν καταναλωτές και σαν πολίτες!

Εμείς είμαστε η ζωή της κάθε εταιρείας και ακόμη και αυτού του κράτους εάν θέλετε... εάν δεν τους στηρίζαμε εμείς, εντελώς άπλα δεν θα υπήρχαν!

Λοιπόν, απαιτούμε, δεν παρακαλούμε, σωστά, σοβαρά, εμπεριστατωμένα, με σέβας προς αυτούς και ας μην το αξίζουν διότι δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς που άπλα και καθαρά και ξάστερα δεν σέβονται εμάς η καν τους ιδίους τους εαυτούς τους!

Μάλλον τα παρακάτω βοηθούν την περίπτωση σας...

Κάποτε επί αρχής εποχής διαδικτύου στη Ελλάδα, είχα μια σύνδεση με την τότε acropolis net... με λίγα λόγια, όποτε και εγώ και ο αδελφός μου που είχε επίσης σύνδεση μαζί τους, κάναμε παράπονα για τα απαράδεκτα τους έλεγαν ότι δεν ήταν δικό τους πρόβλημα και ότι ήταν δικό μας και διάφορες άρρωστες δικαιολογίες μέχρι που για να μας "κόψουν τον αέρα" μας έκοβαν την σύνδεση για ώρες στην αρχή και μετά για ολόκληρες μέρες...

Όταν τους πήγαμε στην τότε ΕΕΤ, οι τότε επικεφαλής μάλλον έδειξαν να κλίνουν με το μέρος της εταιρείας και όχι δυο καταναλωτάκια σαν εμάς... έλα όμως που στην συνεδρίαση ο γνωστός Μακρίδης (δική του εταιρεία ήταν) επικαλέστηκε λόγους ανωτέρας βίας, δηλαδή ότι τα μηχανήματα του ήταν που μας έκοβαν και ότι τις ήμερες η ώρες που ήταν γενικά, όχι μόνο για μας, πεσμένο το δίκτυο του πάλι αυτά έφταιγαν...

Εμείς όμως, για κακή του τύχη, έχοντας διαβάσει τους κανονισμούς της τότε ΕΕΤΤ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως που αφορούν και διέπουν την λειτουργία εταιρειών επικοινωνιών, (η απρόσκοπτη επικοινωνία είναι αγαθό που δεν μπορεί για κανένα λόγο να διακοπεί - αυτά λέγουν οι σχετικοί κανονισμοί και νόμοι) υπενθυμίσαμε αυτούς στους μεγαλοσχήμονες της ΕΕΤ ότι, και έτσι να ήταν δεν μπορεί να ισχύσουν τέτοιες δικαιολογίες, διότι, η κάθε τέτοια εταιρεία είναι υποχρεωμένη να έχει "ρεζέρβα" ένα ακριβώς ίδιο μηχάνημα για οποιοδήποτε έχει σε λειτουργία οπότε ότι και να γίνει να μην είναι ποτέ το δίκτυο της έκτος λειτουργίας!

Αναγκάστηκαν λοιπόν εκ των πραγμάτων και των ιδίων των κανονισμών τους να υποχρεώσουν τον Μακρίδη και την εταιρεία του να μας επανασυνδέσει αμέσως και χωρίς άλλες ιστορίες.

Δεν επιδιώξαμε την τιμωρία του και πρόστιμα η και άλλα, απλά μόνο να υποσχεθεί ότι τέτοια δεν θα ξανακάνει!

Τα είπα προφανώς όλα αυτά για να σας πω ότι αυτά και πολλά άλλα πιο αυστηρά ακόμη ισχύουν και σήμερα, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες από την πλευρά της εν λόγω η οποιασδήποτε άλλης εταιρείας η της δήθεν ανεξάρτητης και αδέκαστης ΕΕΤΤ την οποία επίσης χρυσοπληρώνουμε!

Τέλος, συγνώμη εάν κούρασα μερικούς φίλους, αλλά ένιωσα ότι αυτά έπρεπε να σας τα καταθέσω διότι είναι πραγματικά γεγονότα και αμέσως σχετικά με την περίπτωση σας από πολλές πλευρές.

Χαίρομαι που βλέπω ομαδική προσπάθεια και σίγουρα είναι καλύτερα από μεμονωμένες κινήσεις, πάντα το να διεκδικούμε τα πραγματικά δικαιώματα μας είναι σωστό και προς την σωστή κατεύθυνση!

Ακόμη και εάν βάζατε όλοι από όσα χρήματα κοστίζουν ένας καφές και ένα πακέτο τσιγάρα και βάζατε ένα καλό δικηγόρο θα τους τρίζατε όλους τα δόντια για τα καλά, και με τα κανάλια που θα ήταν στην δίκη και την δημοσιότητα του πράγματος, δεν θα τολμούσαν ποτέ να ξανακάνουν κάτι ανάλογο σε κανέναν!

Οι ίδιοι θα ήσασταν μέρος της ιστορίας αυτού του τόπου και υπαίτιοι μιας μόνιμης αλλαγής και προδικασμένου!

Μια κοπέλα τους έφερε τρεμούλα, όλοι μαζί μπορείτε να τους επαναφέρετε στην τάξη και στα λογικά τους!

Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και την κάλλιστη έκβαση σ’ αυτήν την υπόθεση!

Φιλικότατα,

ΑΤΗΕΝΙΑΝ

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mary30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γειά σας.
    Με το ζόρι κατέβαζα με 300ΚΒ/s.

Εχθές το μεσημέρι εντελώς ξαφνικά η ταχύτητα μου πήγε στα 2300KB/s όπως ήταν τις παλιές καλές μέρες. Είπα μήπως ήταν τίποτα τυχαίο. Αλλά μέχρι και τώρα εξακολουθεί να έιναι σε πολύ υψηλά επίπεδα..
    Εγώ έχω 2play 24, εδω και 2 μήνες. Πως ξέρω .. αν έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα μικρής ταχύτητας. (για να κανω κι εγω παράπονα)

Για παράδειγμα στο bitlord δεν εχω δει να κατεβάζει με περισσότερα 300 Kb/s
    Αυτό σημαίνει ... ότι έχω κι εγω πρόβλημα?
    θα μπορούσα να κατέβαζα με 2.300 ΚΒ/σ όπως λεει η mary30?

Τσάμπα πληρώνω?

Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από markopoulos2008 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω 2play 24, εδω και 2 μήνες. Πως ξέρω .. αν έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα μικρής ταχύτητας. (για να κανω κι εγω παράπονα)

Για παράδειγμα στο bitlord δεν εχω δει να κατεβάζει με περισσότερα 300 Kb/s
    Αυτό σημαίνει ... ότι έχω κι εγω πρόβλημα?
    θα μπορούσα να κατέβαζα με 2.300 ΚΒ/σ όπως λεει η mary30?

Τσάμπα πληρώνω?
    Tώρα πέρασε η καταγγελία...
    Κοιτάς τα στοιχεία γραμμής σου και κατεβάζεις από ftp εξωτερικού. Αν πιάνεις χαμηλές ταχύτητες έχεις πρόβλημα.
    Στο bitlord είναι πολύ πιθανό να έχεις λάθος ρυθμίσεις.

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ATHENIAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και έλεγα να βάλω forthnet μετά από το κανάλι με την altec... ένα μπράβο στην κοπέλα που με την ιστορία αυτή με γλίτωσε, αλλά και βέβαια όλους σας με τα παράπονα σας!

Μάλλον η πατρίδα, ακόμη πολύ πιο σπάνια μεν, αλλά συνεχίζει να βγάζει "ΜπουμπουλίνεΣ" τις οποίες χρειάζεται ίσως περισσότερο τώρα από άλλοτε...

Χαρά στην υπομονή σας μετά από τέτοια κόλπα που σαν κάνουν σ' αυτήν την εταιρεία, που θέλει να το παίζει και κάλα ότι είναι η πιο παλιά και καλή και τρίχες κατσαρές, και εσείς όλοι υπομένετε αυτήν την χυδαία μεταχείριση!

Όχι βέβαια ότι οι άλλες είναι έστω τουλάχιστον καλύτερες, και ξέρετε παιδιά γιατί?

Διότι εμείς δεν είμαστε καλύτεροι καταναλωτές... δεν απαιτούμε σθεναρά και σωστά τα δικαιώματα μας τα οποία απορρέουν από τις συμβάσεις μας με τις εκάστοτε εταιρείες και από τους νόμους του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως γενικά σαν καταναλωτές και σαν πολίτες!

Εμείς είμαστε η ζωή της κάθε εταιρείας και ακόμη και αυτού του κράτους εάν θέλετε... εάν δεν τους στηρίζαμε εμείς, εντελώς άπλα δεν θα υπήρχαν!

Λοιπόν, απαιτούμε, δεν παρακαλούμε, σωστά, σοβαρά, εμπεριστατωμένα, με σέβας προς αυτούς και ας μην το αξίζουν διότι δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς που άπλα και καθαρά και ξάστερα δεν σέβονται εμάς η καν τους ιδίους τους εαυτούς τους!

Μάλλον τα παρακάτω βοηθούν την περίπτωση σας...

Κάποτε επί αρχής εποχής διαδικτύου στη Ελλάδα, είχα μια σύνδεση με την τότε acropolis net... με λίγα λόγια, όποτε και εγώ και ο αδελφός μου που είχε επίσης σύνδεση μαζί τους, κάναμε παράπονα για τα απαράδεκτα τους έλεγαν ότι δεν ήταν δικό τους πρόβλημα και ότι ήταν δικό μας και διάφορες άρρωστες δικαιολογίες μέχρι που για να μας "κόψουν τον αέρα" μας έκοβαν την σύνδεση για ώρες στην αρχή και μετά για ολόκληρες μέρες...

Όταν τους πήγαμε στην τότε ΕΕΤ, οι τότε επικεφαλής μάλλον έδειξαν να κλίνουν με το μέρος της εταιρείας και όχι δυο καταναλωτάκια σαν εμάς... έλα όμως που στην συνεδρίαση ο γνωστός Μακρίδης (δική του εταιρεία ήταν) επικαλέστηκε λόγους ανωτέρας βίας, δηλαδή ότι τα μηχανήματα του ήταν που μας έκοβαν και ότι τις ήμερες η ώρες που ήταν γενικά, όχι μόνο για μας, πεσμένο το δίκτυο του πάλι αυτά έφταιγαν...

Εμείς όμως, για κακή του τύχη, έχοντας διαβάσει τους κανονισμούς της τότε ΕΕΤΤ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως που αφορούν και διέπουν την λειτουργία εταιρειών επικοινωνιών, (η απρόσκοπτη επικοινωνία είναι αγαθό που δεν μπορεί για κανένα λόγο να διακοπεί - αυτά λέγουν οι σχετικοί κανονισμοί και νόμοι) υπενθυμίσαμε αυτούς στους μεγαλοσχήμονες της ΕΕΤ ότι, και έτσι να ήταν δεν μπορεί να ισχύσουν τέτοιες δικαιολογίες, διότι, η κάθε τέτοια εταιρεία είναι υποχρεωμένη να έχει "ρεζέρβα" ένα ακριβώς ίδιο μηχάνημα για οποιοδήποτε έχει σε λειτουργία οπότε ότι και να γίνει να μην είναι ποτέ το δίκτυο της έκτος λειτουργίας!

Αναγκάστηκαν λοιπόν εκ των πραγμάτων και των ιδίων των κανονισμών τους να υποχρεώσουν τον Μακρίδη και την εταιρεία του να μας επανασυνδέσει αμέσως και χωρίς άλλες ιστορίες.

Δεν επιδιώξαμε την τιμωρία του και πρόστιμα η και άλλα, απλά μόνο να υποσχεθεί ότι τέτοια δεν θα ξανακάνει!

Τα είπα προφανώς όλα αυτά για να σας πω ότι αυτά και πολλά άλλα πιο αυστηρά ακόμη ισχύουν και σήμερα, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες από την πλευρά της εν λόγω η οποιασδήποτε άλλης εταιρείας η της δήθεν ανεξάρτητης και αδέκαστης ΕΕΤΤ την οποία επίσης χρυσοπληρώνουμε!

Τέλος, συγνώμη εάν κούρασα μερικούς φίλους, αλλά ένιωσα ότι αυτά έπρεπε να σας τα καταθέσω διότι είναι πραγματικά γεγονότα και αμέσως σχετικά με την περίπτωση σας από πολλές πλευρές.

Χαίρομαι που βλέπω ομαδική προσπάθεια και σίγουρα είναι καλύτερα από μεμονωμένες κινήσεις, πάντα το να διεκδικούμε τα πραγματικά δικαιώματα μας είναι σωστό και προς την σωστή κατεύθυνση!

Ακόμη και εάν βάζατε όλοι από όσα χρήματα κοστίζουν ένας καφές και ένα πακέτο τσιγάρα και βάζατε ένα καλό δικηγόρο θα τους τρίζατε όλους τα δόντια για τα καλά, και με τα κανάλια που θα ήταν στην δίκη και την δημοσιότητα του πράγματος, δεν θα τολμούσαν ποτέ να ξανακάνουν κάτι ανάλογο σε κανέναν!

Οι ίδιοι θα ήσασταν μέρος της ιστορίας αυτού του τόπου και υπαίτιοι μιας μόνιμης αλλαγής και προδικασμένου!

Μια κοπέλα τους έφερε τρεμούλα, όλοι μαζί μπορείτε να τους επαναφέρετε στην τάξη και στα λογικά τους!

Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και την κάλλιστη έκβαση σ’ αυτήν την υπόθεση!

Φιλικότατα,

ΑΤΗΕΝΙΑΝ
    Το post που έκανες οφείλω να πω ότι είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει!!

Ελπίζω το post αυτό να ανοίξει τα μάτια σε αρκετό κόσμο που φοράει παρωπίδες.

Μέχρι και σε πορεία θα πήγαινα για να διαμαρτυρηθώ !!! Άλλα δυστυχώς μόνος μου δεν μπορώ.

Σελ. 12 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 232
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-08, 20:48
  2. Μηνύματα: 193
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 08:25
  3. Q-Telecom νεώτερα και ο τιμοκατάλογος της.
    Από NeK στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-02, 21:32

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία