Εμφάνιση 166-180 από 217
-
19-11-08, 01:44 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #166
-
19-11-08, 11:58 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #167
-
19-11-08, 18:22 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #168
Τι να δείξω κάτι έγινε από τις 16:00 μάλλον κάποιο κύκλωμα έπεσε και τα pings χτυπάνε στην καλύτερη 170ms το έλεος.
-
19-11-08, 19:14 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #169
Παιδια ειλικρινα εχουν μπουκωσει τα παντα.. πολλοι συνδρομητες δε μπορουν να μπουν καν στο msn.. μιλαω για αυτη τη στιγμη..
-
19-11-08, 20:12 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #170
Εγώ αυτή τη στιγμή δε μπορώ να ακούσω e-radio γιατί κολλάει όλη την ώρα κάνοντας buffer όλη την ώρα.
Ping με σέρβερ του wow παραπάνω από 500ms. Είναι πολύ αισθητή η καθυστέρηση όταν έχεις παραπάνω από 300.
Αρχίσαμε πάλι?
-
19-11-08, 20:15 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #171
Υπάρχει πρόβλημα στην Tiscali, το συζητάμε ήδη εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthre...02#post2464702 - αυτό το thread είναι για την καταγγελία, ας το κρατήσουμε καθαρό
-
19-11-08, 23:34 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #172
κατι μου λεει πως σε λιγες μερες θα αρχιζουμε να ερχομαστε στο φυσιολογικο...
-
20-11-08, 02:19 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #173
εγώ απο χτες (λάρισα) είμαι εντελως νορμαλ. 35 πινγκ με οτε ολη τη μερα.
-
20-11-08, 14:58 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #174
ναι εχει πεσει σημερα απο το πρωι.. αν κρατηθει ετσι καλως.. αλλιως...
-
20-11-08, 18:04 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #175
Και μόνο το γεγονός ότι η Forthnet δεν έχει απαντήσει ακόμα είναι απαράδεκτο.
Μάλλον προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα πρώτα για να πούνε μετά ότι δεν υπήρχε ή ότι δεν ήταν και τόσο σοβαρό...
-
20-11-08, 19:26 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #176Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
21-11-08, 02:15 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #177
Και έλεγα να βάλω forthnet μετά από το κανάλι με την altec... ένα μπράβο στην κοπέλα που με την ιστορία αυτή με γλίτωσε, αλλά και βέβαια όλους σας με τα παράπονα σας!
Μάλλον η πατρίδα, ακόμη πολύ πιο σπάνια μεν, αλλά συνεχίζει να βγάζει "ΜπουμπουλίνεΣ" τις οποίες χρειάζεται ίσως περισσότερο τώρα από άλλοτε...
Χαρά στην υπομονή σας μετά από τέτοια κόλπα που σαν κάνουν σ' αυτήν την εταιρεία, που θέλει να το παίζει και κάλα ότι είναι η πιο παλιά και καλή και τρίχες κατσαρές, και εσείς όλοι υπομένετε αυτήν την χυδαία μεταχείριση!
Όχι βέβαια ότι οι άλλες είναι έστω τουλάχιστον καλύτερες, και ξέρετε παιδιά γιατί?
Διότι εμείς δεν είμαστε καλύτεροι καταναλωτές... δεν απαιτούμε σθεναρά και σωστά τα δικαιώματα μας τα οποία απορρέουν από τις συμβάσεις μας με τις εκάστοτε εταιρείες και από τους νόμους του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως γενικά σαν καταναλωτές και σαν πολίτες!
Εμείς είμαστε η ζωή της κάθε εταιρείας και ακόμη και αυτού του κράτους εάν θέλετε... εάν δεν τους στηρίζαμε εμείς, εντελώς άπλα δεν θα υπήρχαν!
Λοιπόν, απαιτούμε, δεν παρακαλούμε, σωστά, σοβαρά, εμπεριστατωμένα, με σέβας προς αυτούς και ας μην το αξίζουν διότι δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς που άπλα και καθαρά και ξάστερα δεν σέβονται εμάς η καν τους ιδίους τους εαυτούς τους!
Μάλλον τα παρακάτω βοηθούν την περίπτωση σας...
Κάποτε επί αρχής εποχής διαδικτύου στη Ελλάδα, είχα μια σύνδεση με την τότε acropolis net... με λίγα λόγια, όποτε και εγώ και ο αδελφός μου που είχε επίσης σύνδεση μαζί τους, κάναμε παράπονα για τα απαράδεκτα τους έλεγαν ότι δεν ήταν δικό τους πρόβλημα και ότι ήταν δικό μας και διάφορες άρρωστες δικαιολογίες μέχρι που για να μας "κόψουν τον αέρα" μας έκοβαν την σύνδεση για ώρες στην αρχή και μετά για ολόκληρες μέρες...
Όταν τους πήγαμε στην τότε ΕΕΤ, οι τότε επικεφαλής μάλλον έδειξαν να κλίνουν με το μέρος της εταιρείας και όχι δυο καταναλωτάκια σαν εμάς... έλα όμως που στην συνεδρίαση ο γνωστός Μακρίδης (δική του εταιρεία ήταν) επικαλέστηκε λόγους ανωτέρας βίας, δηλαδή ότι τα μηχανήματα του ήταν που μας έκοβαν και ότι τις ήμερες η ώρες που ήταν γενικά, όχι μόνο για μας, πεσμένο το δίκτυο του πάλι αυτά έφταιγαν...
Εμείς όμως, για κακή του τύχη, έχοντας διαβάσει τους κανονισμούς της τότε ΕΕΤΤ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως που αφορούν και διέπουν την λειτουργία εταιρειών επικοινωνιών, (η απρόσκοπτη επικοινωνία είναι αγαθό που δεν μπορεί για κανένα λόγο να διακοπεί - αυτά λέγουν οι σχετικοί κανονισμοί και νόμοι) υπενθυμίσαμε αυτούς στους μεγαλοσχήμονες της ΕΕΤ ότι, και έτσι να ήταν δεν μπορεί να ισχύσουν τέτοιες δικαιολογίες, διότι, η κάθε τέτοια εταιρεία είναι υποχρεωμένη να έχει "ρεζέρβα" ένα ακριβώς ίδιο μηχάνημα για οποιοδήποτε έχει σε λειτουργία οπότε ότι και να γίνει να μην είναι ποτέ το δίκτυο της έκτος λειτουργίας!
Αναγκάστηκαν λοιπόν εκ των πραγμάτων και των ιδίων των κανονισμών τους να υποχρεώσουν τον Μακρίδη και την εταιρεία του να μας επανασυνδέσει αμέσως και χωρίς άλλες ιστορίες.
Δεν επιδιώξαμε την τιμωρία του και πρόστιμα η και άλλα, απλά μόνο να υποσχεθεί ότι τέτοια δεν θα ξανακάνει!
Τα είπα προφανώς όλα αυτά για να σας πω ότι αυτά και πολλά άλλα πιο αυστηρά ακόμη ισχύουν και σήμερα, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες από την πλευρά της εν λόγω η οποιασδήποτε άλλης εταιρείας η της δήθεν ανεξάρτητης και αδέκαστης ΕΕΤΤ την οποία επίσης χρυσοπληρώνουμε!
Τέλος, συγνώμη εάν κούρασα μερικούς φίλους, αλλά ένιωσα ότι αυτά έπρεπε να σας τα καταθέσω διότι είναι πραγματικά γεγονότα και αμέσως σχετικά με την περίπτωση σας από πολλές πλευρές.
Χαίρομαι που βλέπω ομαδική προσπάθεια και σίγουρα είναι καλύτερα από μεμονωμένες κινήσεις, πάντα το να διεκδικούμε τα πραγματικά δικαιώματα μας είναι σωστό και προς την σωστή κατεύθυνση!
Ακόμη και εάν βάζατε όλοι από όσα χρήματα κοστίζουν ένας καφές και ένα πακέτο τσιγάρα και βάζατε ένα καλό δικηγόρο θα τους τρίζατε όλους τα δόντια για τα καλά, και με τα κανάλια που θα ήταν στην δίκη και την δημοσιότητα του πράγματος, δεν θα τολμούσαν ποτέ να ξανακάνουν κάτι ανάλογο σε κανέναν!
Οι ίδιοι θα ήσασταν μέρος της ιστορίας αυτού του τόπου και υπαίτιοι μιας μόνιμης αλλαγής και προδικασμένου!
Μια κοπέλα τους έφερε τρεμούλα, όλοι μαζί μπορείτε να τους επαναφέρετε στην τάξη και στα λογικά τους!
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και την κάλλιστη έκβαση σ’ αυτήν την υπόθεση!
Φιλικότατα,
ΑΤΗΕΝΙΑΝ
-
21-11-08, 03:03 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #178
Εγώ έχω 2play 24, εδω και 2 μήνες. Πως ξέρω .. αν έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα μικρής ταχύτητας. (για να κανω κι εγω παράπονα)
Για παράδειγμα στο bitlord δεν εχω δει να κατεβάζει με περισσότερα 300 Kb/s
Αυτό σημαίνει ... ότι έχω κι εγω πρόβλημα?
θα μπορούσα να κατέβαζα με 2.300 ΚΒ/σ όπως λεει η mary30?
Τσάμπα πληρώνω?
-
21-11-08, 11:54 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #179
-
21-11-08, 13:06 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #180
Παρόμοια Θέματα
-
Καταγγελία για το E-SHOP.GR A.E. στις Αρχές και την TUV Hellas A.E.
Από Jazzer στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 232Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-08, 20:48 -
ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ + ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για την Υποβάθμιση
Από Athanasios στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 193Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 08:25 -
Q-Telecom νεώτερα και ο τιμοκατάλογος της.
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-02, 21:32
Bookmarks