Καθόλου ψέμματα δεν είναι. Για μένα είναι λογικός όρος. Να μην είναι εγγυημένες οι ταχύτητες, αλλά να παίζουν πάνω κάτω 10%, 20%, άντε και 50%. Όχι να συνδέεσαι με 24Μbit, να κατεβάζεις με 24Κbit! Να πληρώνεις για ADSL και να παίρνεις DIALUP
Και στη διαφήμιση, θέλω να μην είναι το 24 όσο η μισή οθόνη και το "μη εγγυημενες" να περνάει από κάτω (αλήθεια, το έχει δει ποτε κανείς?) με 1000 και μέγεθος γραμματοσειράς 1. Αν η εταιρία δεν είχε σκοπό να με κοροϊδέψει, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τα βάλει αυτά τα δύο με ίδιο μέγεθος γραματοσειράς, συμφωνείς?
Φίλε μου η ΔΕΗ και έχει 2-3-5 εργοστάσια αλλά έχε υπόψη σου ότι παίρνει ρεύμα από Αλβανία, Ιταλία, Σκόπια, Τουρκία, Βουλγαρία και δεν ξέρω από που αλλου. Αν πάρουμε πάντως την αναλογία με τη φορθνετ, στα 2,2Volt δεν έρχεται με τίποτα ... Και βέβαια, και από την άλλη άκρη του πλανήτη να ερχόταν, τέτοιες διακοπές δεν θα είχαμε.
Απλά δεν έχεις εμπεδωσει ότι το Internet μπορεί να είναι τόσο απαραίτητο για κάποιους σήμερα, όσο απαραίτητο είναι πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα για όλους. Και δεν μπορεί να κόβεται και να υπολειτουργεί έτσι για πλάκα.
Εδώ δεν κάνει κάποιος παράπονα γιατί στον 5ο στη σειρά provider υπάρχει κάποιο bottleneck. Τα παράπονα γίνονται γιατί οι γραμμές της φορθνετ με τους provider της είναι πίττα. Μην διαστρεβλώνεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, έλεος.
Α, πολύ ωραία! Για πες μας λοιπόν, για να πάρεις την αποζημίωση, μπήκες μέσα σε κάποιο κατάστημα ΔΕΗ, τους εξήγησες το πρόβλημα και σου είπαν "πέρνα από το ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου"? Ούτε φωνές, ούτε νεύρα, ούτε γραφειοκρατία, ούτε βρισίδια, ούτε τίποτα (όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα στη χώρα μας) Μήπως τελικά δεν ζείς εδώ?
... αν βέβαια κοβόταν για 1-2 μέρες ή για κανένα μήνα ενώ η ΔΕΗ θα συνέχιζε να σε χρεώνει, όπως συμβαίνει με τα τηλέφωνα και το ιντερνετ αρκετών εδώ μέσα, φαντάζομαι οτι θα έκανες όμως και αν θέλεις απάντησέ το μου αυτό σε παρακαλώ ....
Εμφάνιση 211-217 από 217
-
22-11-08, 17:50 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #211
-
22-11-08, 17:51 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #212
δεν ήξερα πόσο καιρό είσαι στο ιδιόκτητο για αυτό ρώτησα... (πχ αν είχες αλλάξει πρόσφατα υπήρχε η πιθανότητα αυτή)
πράγματι είναι χάλια η περίπτωσή σου
-
22-11-08, 20:01 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #213
To adsl test το αφήνω ασχολίαστο...
Το FTP Ntua εχει καταρεύσει εδώ και πολύ καιρό....
Και χωρίς download manager, δεν δουλεύει η adsl.
Μπορεί να είμαι πολύ τυχερός, αλλά εγώ κατέβασα την ταινιούλα μου χτες το βράδυ, απο το rapidshare με 1,67mbyte/sec.
Ισως είμαι η εξαίρεση του κανόνα!
Εγω ΔΕΝ παρατηρώ πάντως το πρόβλημα που αναφέρουν οι περισσότεροι....
Κατέβασε με IDM ένα αρχείο απο μεγάλο site (nvidia, ati, microsoft, rapidshare) και αν έχεις πρόβλημα πάλι, το συζητάμε...
........Auto merged post: andreasp πρόσθεσε 9 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Συγχώρα με, αλλά δεν πιστεύω ότι κατεβάζεις με 24kbit.
Και στη διαφήμιση, θέλω να μην είναι το 24 όσο η μισή οθόνη και το "μη εγγυημενες" να περνάει από κάτω (αλήθεια, το έχει δει ποτε κανείς?) με 1000 και μέγεθος γραμματοσειράς 1. Αν η εταιρία δεν είχε σκοπό να με κοροϊδέψει, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τα βάλει αυτά τα δύο με ίδιο μέγεθος γραματοσειράς, συμφωνείς?
Εξάλλου, εδώ οι όροι των δανείων ειναι με τόσο ψιλά γράμματα, που δεν τα διαβάζεις ούτε με μεγενθυτικό φακό, και έχουμε απαίτηση απο τα συμβόλαια τηλεφωνίας?
Η κοινωνία δεν ειναι φτιαγμένη για χαζούς! Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την ψάχνεις.
Φίλε μου η ΔΕΗ και έχει 2-3-5 εργοστάσια αλλά έχε υπόψη σου ότι παίρνει ρεύμα από Αλβανία, Ιταλία, Σκόπια, Τουρκία, Βουλγαρία και δεν ξέρω από που αλλου. Αν πάρουμε πάντως την αναλογία με τη φορθνετ, στα 2,2Volt δεν έρχεται με τίποτα ... Και βέβαια, και από την άλλη άκρη του πλανήτη να ερχόταν, τέτοιες διακοπές δεν θα είχαμε.
Απλά δεν έχεις εμπεδωσει ότι το Internet μπορεί να είναι τόσο απαραίτητο για κάποιους σήμερα, όσο απαραίτητο είναι πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα για όλους. Και δεν μπορεί να κόβεται και να υπολειτουργεί έτσι για πλάκα.
Ακριβώς αυτό είπα εξάλλου και στο πρώτο post μου.
Ειναι εργαλείο που διευκολύνει την ζωή μας! Δεν ειναι η ζωή μας!
Εδώ δεν κάνει κάποιος παράπονα γιατί στον 5ο στη σειρά provider υπάρχει κάποιο bottleneck. Τα παράπονα γίνονται γιατί οι γραμμές της φορθνετ με τους provider της είναι πίττα. Μην διαστρεβλώνεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, έλεος.
Α, πολύ ωραία! Για πες μας λοιπόν, για να πάρεις την αποζημίωση, μπήκες μέσα σε κάποιο κατάστημα ΔΕΗ, τους εξήγησες το πρόβλημα και σου είπαν "πέρνα από το ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου"? Ούτε φωνές, ούτε νεύρα, ούτε γραφειοκρατία, ούτε βρισίδια, ούτε τίποτα (όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα στη χώρα μας) Μήπως τελικά δεν ζείς εδώ?
Για την ακρίβεια, έφτιαξα μία ωραία επιστολή, και την έστελνα για 17 μέρες στο Fax του πρωτοκόλλου.
Κάθε μέρα , επισύναπτα και ακόμα μία σελίδα, με capture απο το πρόγραμμα της Mustek που έδειχνε την υπόταση στα 180-200 volt.
Στις 17 μέρες, με πήρε τηλέφωνο ο προιστάμενος, πέρασα απο την ΔΕΗ, μου έδωσε ένα χαρτί, πήγα στη ΔΟΥ , ξαναγύρισα, πληρώθηκα και πήγα στο καλό του Θεού.
Μια χαρά ζώ εδώ! Κάποιοι άλλοι δεν ζούνε εδώ, και νομίζουν ότι βρίσκονται, στη Γερμανία, Φιλανδία, Σουηδία ... μέχρι και Ιαπωνία , όπως διάβασα προσφάτως!
... αν βέβαια κοβόταν για 1-2 μέρες ή για κανένα μήνα ενώ η ΔΕΗ θα συνέχιζε να σε χρεώνει, όπως συμβαίνει με τα τηλέφωνα και το ιντερνετ αρκετών εδώ μέσα, φαντάζομαι οτι θα έκανες όμως και αν θέλεις απάντησέ το μου αυτό σε παρακαλώ ....
Ακριβώς εκεί είναι η αντίρρηση μου.
Η ΕΕΤΤ κάθετε και πατάει σφραγίδες σε καταγγελίες, "δεν μπορώ να παίξω WOW" , αντι να ασχοληθεί με αυτους τους κακομοίρηδες που περιγράφεις παραπάνω, και έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο, το νούμερο τους χτυπάει αλλού, δεν μπορούν να βάλουν καθόλου adsl γιατί έχει κρεμάσει το wcrm, και αρκετά άλλα σοβαρότατα προβλήματα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreasp : 22-11-08 στις 20:03. Αιτία: auto merged post
-
22-11-08, 20:32 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #214
-
22-11-08, 21:25 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #215
-
22-11-08, 22:19 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #216
Έλεος ρε παιδιά. Πάντε παίξτε αλλού...
Το topic έχει θέμα "Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία". Το επισκέπτομαι καθημερινά για να δω αν υπάρχει κάποια απάντηση στην καταγγελία μας. Αντί αυτού διαβάζω τις άσχετες με το θέμα παπαρ... κάποιων που ισχυρίζονται ότι δεν έχουν πρόβλημα.
Δυστυχώς η κατάσταση της σύνδεσής μου είναι φρικτή και οι σελίδες ανοίγουν με δυσκολία. Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται διαβάζοντας άσχετα posts.
Δεν καταλαβαίνω γιατί από τα >4.500 topics που έχει του thread της Forthnet, πρέπει να συζητήσετε για την ΔΕΗ και άλλες #$%^^ εδώ...
-
22-11-08, 22:29 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #217
To θέμα κλειδώνει, όταν και αν υπάρξει ενημέρωση για την τύχη της καταγγελίας ας ενοχλήσετε ένα συντονιστή να το ξεκλειδώσει ...
Παρόμοια Θέματα
-
Καταγγελία για το E-SHOP.GR A.E. στις Αρχές και την TUV Hellas A.E.
Από Jazzer στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 232Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-08, 20:48 -
ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ + ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για την Υποβάθμιση
Από Athanasios στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 193Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 08:25 -
Q-Telecom νεώτερα και ο τιμοκατάλογος της.
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-02, 21:32
Bookmarks