Σελ. 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 4567811 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 217
    Περιοχή
    Σπάρτη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24άρα στα 13667/102
    ISP
    Forthnet Full GTP2+
    DSLAM
    Forthnet - ΣΠΑΡΤΗ
    Καταρχήν δεν χρειάζεται να πληρώσεις τα 70 ευρώ αν σπάσεις το συμβόλαιο επειδή οι υπηρεσίες τους δεν τηρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές (θα στο επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι. Ζήτα να μιλήσεις με ένα υπεύθυνο πωλήσεων). Στο λέω γιατί έγινε με μένα. Ήδη έκανα αίτηση για άλλο πάροχο μετά από πάνω από δυο μήνες ταλαιπωρία και δεν έχω συμπληρώσει το 12μηνο... Οι ίδιοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα ζήτησαν και συγνώμη για την ταλαιπωρία που τραβάμε (τουλάχιστον οι υπάλληλοι τους είναι ευγενικοί)
    Μάλλον δεν θα πήρες στην Forthnet τηλέφωνο...

Αμέσως μόλις postαρα το μύνημα για τα χαμηλά pings ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις, και κάθε 2 λεπτά χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση το router.

Μπορείς να μου πείς ποιές είναι οι προβλεπόμενες προδιαγραφές;

Γιατί να συγχρονιζω στα 14400(ύστερα από φωνές και κακό στο τηλέφωνο) με Attenuation στα 17... δεν ξέρω τι να πώ.

Το avatar του μέλους dr billc
    dr billc Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nmavro73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζήτα να στο στείλουν σε mail αυτό. Εμένα μου το ξεκαθάρισαν ότι θα πληρώσω, προφανώς επειδή εγώ οργάνωσα την καταγγελία

Εδω φαινετε ποσο λαθος αντιληψη εχουν σαν εταιρεια. Εαν θελαμε να φυγουμε θα ειχαμε φυγει ηδη. Τα 70 Ε δεν ειναι ποσο που ειναι απαγορευτικο για να φυγει καποιος εαν το επιθυμει.

Το ολο σκηνικο ομως ξεκινησε γιατι το κανουν επαναλαμβανομενα και γιατι δεν προνοουν. Και μεις καποια στιγμη θα ζητουσαμε το δικιο μας.

Περιοχή
    Usa
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    magcen
    ISP
    magcen
    DSLAM
    HOL - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    ?ETFASTER IAD 2
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 22.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Γεια σε ολους,λοιπον απο τη βλεπω η φορθνετ δεν θα στειλει κανενα email στην ΝMARVO,απο τη φαινεται ειναι καλυτερα τα πραγματα απο σημερα,αλλα το σαββατοκυριακο παλι θα μπουκωσει ειναι σιγουρος.κ βλεπω η φορθνετ δεν ενδιαφερετε για τους καταναλωτες της.
    αντε να δουμε που θα φτασει αυτο κ ποσο,απλα ειναι ελεος,παιδια τι να κανουμε σε μια εταιρια που δεν ενδιαφερετε για μας,δεν ειναι καιρος να της πουμε αντιο??

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά βρε παιδιά τόσο μεγάλο πρόβλημα έχετε; Εγω πάντως και κατεβάζω μια χαρά, και Internet TV βλέπω kai chat κάνω, βέβαια δε παίζω games οπότε δε ξέρω τι παίζει με αυτή την περίπτωση και πόσο χάλια είναι τα πράγματα αλλα λογικά μονο τα FPS θα υπάρχει χοντρό πρόβλημα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    11600
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Blink N Wireless mod/rou
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Spanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά βρε παιδιά τόσο μεγάλο πρόβλημα έχετε; Εγω πάντως και κατεβάζω μια χαρά, και Internet TV βλέπω kai chat κάνω, βέβαια δε παίζω games οπότε δε ξέρω τι παίζει με αυτή την περίπτωση και πόσο χάλια είναι τα πράγματα αλλα λογικά μονο τα FPS θα υπάρχει χοντρό πρόβλημα.
    Μακάρι να ήταν το πρόβλημα τα FPS που δυστηχώς δεν είναι....είμουν συνδεδεμένος με 19mb σταθερά (Forthnet 2play) και σε 1 μήνα με κατέβασαν στα 9mb λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα η σύνδεση μου... εδώ και 2 μήνες είμαι συνδεδεμένος με 9mb. (Νευριάζοντας καθημερινά, πέρνοντας 10 τηλέφωνα την ημέρα)
    Γιαυτό φεύγω απο την Forthnet και εδώ και 4 μέρες έχουν αρχίσει οι διαδικασίες φορητότητας για άλλη εταιρία (ΟΤΕ)

Εντάξει είναι αρκετά τα λεφτά αλλά ότι δίνεις, πέρνεις (συνήθως). Ρώτησα άτομα απο την γειτονιά μου που έχουν 24 conn-x talk και δεν τους παρουσιάζει προβλήματα... Ολοι τους συγχρονίζουν στα 18-22mb, απίστευτο, και όσο για τα pings, απότι έχω ακούσει ο ΟΤΕ έχει τα χαμηλότερα pings...
    Καλή σας τύχη, εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα απο την καταγγελεία αυτή!!!

Σκεφτείτε το, σας χαλάει να δίνεται 15-20 ευρώ και να ξέρεται τι έχετε?
    Δεν πιστεύω να κολλάτε στα 70 ευρώ. Αν δηλώσετε οτι έχετε προβλήματα με την σύνδεση σας δεν θα πληρώσετε τίποτε!

Περιοχή
    Ναύπακτος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    Με το ζόρι 4 mbps
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
    Router
    CL-110, Linksys WAG354G
    SNR / Attn
    6(dB) / 51(dB)
    Παιδιά ξέρετε τι σκέφτομαι και σας παρακαλώ θα ήθελα τις απόψεις σας...
    Επειδή δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη με αυτούς και αρκετά έχω σπάσει τα νεύρα μου με ping αυτή την ώρα με ΑΙΧ στα 400+ ms, το αποφάσισα, θα διακόψω τη σύνδεση μου ή καλύτερα να πάω στον ΟΤΕ. Ξέρω ξέρω πάω εκεί που δεν ήθελα να ακούσω καν, αλλά τι να κάνουμε, με αυτούς που μπλέξαμε! Μέσα σε ένα χρόνο συμμετοχή σε 2 ομαδικές καταγγελίες δεν είναι πολλές ;
    Καταρχάς είμαι αορίστου χρόνου και φεύγω όποτε να είναι χωρίς τέλος απενεργοποίησης. Λέω λοιπόν να μην πληρώσω τον λογαριασμό που μου έχει έρθει και αφορά περίοδο χρήσης από 10-10-2008 - 09-12-2008 γιατί έχει μέσα το διάστημα των μυριάδων προβλημάτων και μια μελλοντική χρήση που θα κάνω (αν κάνω και πως θα κάνω) ένα μήνα από σήμερα. Μάλιστα όσο διαρκεί το πρόβλημα ζητήσαμε να μας αφαιρεθεί το ποσό των τελών. Τι λέτε να κάνω λοιπόν, να το αφήσω και να μην πληρώσω, να στείλω αίτηση απενεργοποίησης και νέα αίτηση στον ΟΤΕ καπάκι μπας και πάρουμε internet της προκοπής ; Αλλά θα μου βγάλουν εκαθαριστικό λογαριαμό (αν δεν μου το αφεραίσουν όλο το ποσό όπως ζητήσαμε) ή θα με κρατάνε έως 09-12-2008 στο παλιοδίκτυό τους;
    Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν λίγο μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω κανονικά τον λογαριασμό αυτό, να στείλω αίτηση διακοπής αν θέλω να φύγω και σε 10 (ημερολογιακές) μέρες με αποσυνδέουν και μου έρχεται μετά λογαριαμός με επιστροφή αν υπάρχει. Επειδή λένε ότι τους κατέβει στην ΤΥ δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει. Για αυτό ακούω γνώμες για την γρηγορότερη αποδέσμευση από εκεί που έμπλεξα ή καλύτερα μπλέξαμε όλοι.

@nmavro73: Μου δίνεις σε παρακαλώ τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που στείλαμε;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chemboy : 07-11-08 στις 21:07.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    On Telecoms
    Router
    Linksys wag200g
    SNR / Attn
    11(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    11600
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Blink N Wireless mod/rou
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chemboy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά ξέρετε τι σκέφτομαι και σας παρακαλώ θα ήθελα τις απόψεις σας...
    Επειδή δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη με αυτούς και αρκετά έχω σπάσει τα νεύρα μου με ping αυτή την ώρα με ΑΙΧ στα 400+ ms, το αποφάσισα, θα διακόψω τη σύνδεση μου ή καλύτερα να πάω στον ΟΤΕ. Ξέρω ξέρω πάω εκεί που δεν ήθελα να ακούσω καν, αλλά τι να κάνουμε, με αυτούς που μπλέξαμε! Μέσα σε ένα χρόνο συμμετοχή σε 2 ομαδικές καταγγελίες δεν είναι πολλές ;
    Καταρχάς είμαι αορίστου χρόνου και φεύγω όποτε να είναι χωρίς τέλος απενεργοποίησης. Λέω λοιπόν να μην πληρώσω τον λογαριασμό που μου έχει έρθει και αφορά περίοδο χρήσης από 10-10-2008 - 09-12-2008 γιατί έχει μέσα το διάστημα των μυριάδων προβλημάτων και μια μελλοντική χρήση που θα κάνω (αν κάνω και πως θα κάνω) ένα μήνα από σήμερα. Μάλιστα όσο διαρκεί το πρόβλημα ζητήσαμε να μας αφαιρεθεί το ποσό των τελών. Τι λέτε να κάνω λοιπόν, να το αφήσω και να μην πληρώσω, να στείλω αίτηση απενεργοποίησης και νέα αίτηση στον ΟΤΕ καπάκι μπας και πάρουμε internet της προκοπής ; Αλλά θα μου βγάλουν εκαθαριστικό λογαριαμό (αν δεν μου το αφεραίσουν όλο το ποσό όπως ζητήσαμε) ή θα με κρατάνε έως 09-12-2008 στο παλιοδίκτυό τους;
    Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν λίγο μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω κανονικά τον λογαριασμό αυτό, να στείλω αίτηση διακοπής αν θέλω να φύγω και σε 10 (ημερολογιακές) μέρες με αποσυνδέουν και μου έρχεται μετά λογαριαμός με επιστροφή αν υπάρχει. Επειδή λένε ότι τους κατέβει στην ΤΥ δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει. Για αυτό ακούω γνώμες για την γρηγορότερη αποδέσμευση από εκεί που έμπλεξα ή καλύτερα μπλέξαμε όλοι.
    Οπως έκανα και εγώ, τους πήρα τηλέφωνο, τα είπαμε και μου έστειλαν κάτι φυλλάδια με φάξ για να συμπληρώσω για να με μεταφέρουν στο ΟΤΕ, η διαδικασία για να μπώ στον ΟΤΕ ξεκίνησε την ίδια μέρα (03-11-2008) και θα τελειώσει περίπου σε 10 μέρες μου είπαν.

[u[ΔΕΝ[/u] θα παρεις τηλέφωνο στην Forthnet, πέρνεις τον ΟΤΕ τους λες οτι θέλεις να κάνεις φορητότητα την γραμμή σου απο forthnet σε ΟΤΕ Conn-x σου λένε λεπτομέριες και στα κάνουν όλα αυτόι (ποσο καιρό θα είσαι χωρίς τηλέφωνο, σου στέλνουν τα φυλλάδια με φάξ κλπ κλπ)
    Καλή τύχη εσύ αποφασίζεις! (Είναι και πολλοί εξυπηρετικοί αυτοί του ΟΤΕ!) 13888 το τηλέφωνο του ΟΤΕ.

Περιοχή
    Χανιά Χαλέπα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50mbit
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ και να τους πεις ότι είσαι δυσαρεστημένος με τη 4νετ και θέλεις να βάλεις ΟΤΕ.
    θα ΤΡΕΞΟΥΝ να σε εξυπηρετήσουν.
    πλήρωσε τους λογαριασμούς σου αλλά μην πληρώσεις τα 70ε, το παραδέχονται εξάλλου και στη 4νετ

Περιοχή
    Ναύπακτος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    Με το ζόρι 4 mbps
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
    Router
    CL-110, Linksys WAG354G
    SNR / Attn
    6(dB) / 51(dB)
    Κάποιες διευκρυνίσεις, αν και τις γράφει το προφίλ μου και μερικά τα είπα προηγουμένως:

1) Είμαι με ISP Forthnet μέσω ΑΡΥΣ στα 4 mbps (όχι ιδιόκτητο).
    2) Δεν οφείλω να πληρώσω τέλος απενεργοποίησης (70 ευρώ). Είμαι αορίστου και πλήρως ελεύθερος.
    3) Το ξέρω ότι κάνω αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ και αυτό θα κάνω, απλά πρέπει να στείλω και ένα FAX διακοπής σε αυτούς. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι πάση θυσία θα μου πουν να πληρώσω τον τελευταίο λογαριασμό, που περιέχει και τέλος χρήσης για το μέλλον.

Ευχαριστώ.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    ZTE H108NS
    SNR / Attn
    13.9(dB) / 26,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Άντε πάλι τα 400+.

@@ έφτιαχναν!
    Δεν πάει άλλο...

Περιοχή
    Sofia, BG
    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000MBPS
    ISP
    Mtel BG
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΝΗΝΩΝ
    Router
    Huawei
    Path Level
    Fastpath
    Κώδικας:
    Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου

Περιοχή
    Ναύπακτος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    Με το ζόρι 4 mbps
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
    Router
    CL-110, Linksys WAG354G
    SNR / Attn
    6(dB) / 51(dB)
    Σας περνάω, είμαι στα 500+

Περιοχή
    Βέροια
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Zhone
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 15 ms 14 ms 14 ms bbras-llu-lsf-01L0.forthnet.gr [194.219.239.209]

3 15 ms 14 ms 14 ms core-lsf-03-Gi0-0-0.forthnet.gr [194.219.41.177]

4 409 ms 410 ms 421 ms core-ath-08-Gi1-1-3.forthnet.gr [212.251.94.117]

5 407 ms 401 ms 401 ms aix1.forthnet.gr [212.251.94.94]
    6 413 ms 414 ms 415 ms otenet.aix.gr [195.130.89.2]
    7 413 ms 412 ms 413 ms athe6509k1-athe7609k1.otenet.net [83.235.5.2]
    8 413 ms 419 ms 415 ms maro7300-athe6509k1.backbone.otenet.net [212.205
    .223.70]
    9 414 ms 409 ms 407 ms 62.103.8.81
    10 415 ms 419 ms 415 ms 62.103.183.22

Την δευτερα το πρωι παω στον ΟΤΕ και τελος το παραμυθι δεν αντεχετε αλλο αυτη η κατασταση
    απο ΗΟΛ σε 4νετ γιατι ειχαμε προβληματα με την ΗΟΛ κ απο 4νετ σε ΟΤΕ γιατι εχουμε προβληματα με την 4νετ αντε να δουμε τωρα με τον ΟΤΕ τι θα γινει θα αλλαξω παλι κ θα παω πουθενα αλου? :S

Περιοχή
    Usa
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    magcen
    ISP
    magcen
    DSLAM
    HOL - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    ?ETFASTER IAD 2
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 22.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    τελικα οπως μας ειπε nmavro,μεσα σε 5 εργασιμες μερες ειναι υποχρεωμενη η φορθνετ να απαντησει για το προβλημα?αλλα ακομα τιποτα,κ δεν πιστευω καν να μπουν στο κοπο να απαντησουν.απλα δεν τους νοιαζει,λεει τωρα σιγα μωρε 500 ατομα να φυγουν,δεν χανουμε τπτ ισα ισα φευγουν 500 πχ.κ ερχονται αλλοι τοσοι,τι καταγγελειες κ ιστοριες.δεν τους νοιαζει παλικαρια τελος κ το προβλημα δεν προκειτε να φτιαξει τουλαχιστων για φετος ετσι οπως πανε τα πραγματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος azis21 : 07-11-08 στις 22:11.

Σελ. 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 4567811 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 232
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-08, 20:48
  2. Μηνύματα: 193
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 08:25
  3. Q-Telecom νεώτερα και ο τιμοκατάλογος της.
    Από NeK στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-02, 21:32

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία