Λοιπόοοοοοοοοον..
Έψαχνα ένα torrent, το βρήκα σε 2 μορφές, DivX και mpg. Το κακό ότι οι seeders ελάχιστοι (είναι και κάπως σπάνιο είναι η αλήθεια). Το mpg άρχισε κάποια στιγμή να κατεβαίνει, ωραία λέω. Κάπου 440ΜΒ όλη η δουλειά, φτάνει στο 93,4% και σταματάει.. Ενώ στο bitcomet λέει κανονικά downloading, και βρίσκει 2-3 peers, δεν προχωράει. Αυτό τι σημαίνει? Ότι όσοι seed-άρουν αυτή τη στιγμή δεν το έχουν κατεβάσει ολόκληρο?? Αν πάω απο άλλον tracker να κατεβάσω το ίδιο αρχείο θα προσθέσει κι άλλη πηγή? Ή τσάμπα ψάχνω?? Έχω και το DHT ενεργοποιημένο για να αυξήσω τις πηγές..
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
02-11-05, 19:19 Θα το τελειώσω ποτέ άραγε?? #1
-
02-11-05, 20:30 #2
Λογικα θα γράφει ποσο τις 100% εχει η κάθε πηγή διαθέσιμο...
-
02-11-05, 20:59 #3
Είχα βρεθεί στην ίδια θέση με ένα σπάνιο αρχείο avi. Υπήρχαν καμμιά 10αρια leechers, όλοι στο 90% περίπου. Μετά από κανα 2 βδομάδες χωρίς να εμφανιστεί κάποιος seeder, βρήκα το ίδιο ακριβώς αρχείο στο emule, και με ένα προγραμματάκι μετέτρεψα το μισοκατεβασμένο avi, σε .part και το συνέχισα από το emule. Στην μετατροπή έχασα 7-8% αλλά σημασία έχει ότι το αρχείο κατέβηκε. Μετά επέστρεψα στο torrent, και το έκανα seed στους υπόλοιπους που ήταν στο 90%.
-
02-11-05, 21:06 #4
Όπα όπα.. Για κάντο αυτό δίφραγκα φίλε. Με το eMule έχω ασχοληθεί ελάχιστα, αν και το έχω εγκατεστημένο, και βρήκα κι ένα τραγουδάκι που δεν το έβρισκα ούτε limewire ούτε irc.. αλλά ήταν και η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησα..
Το torrent είναι όπως είπα mpg. Παίζοντας το με το vlc, φαίνεται ότι λείπουν σκόρπια κομμάτια απο μέσα. Ποιο είναι αυτό το προγραμματάκι που χρησιμοποίησες? Και βοηθάει μόνο στο eMule? Ή μπορώ μετα να χρησιμοποιήσω και το Limewire?? Τα 7-8% δεν πειράζουν. Απλά όταν είναι στο 93%, το σκέφτομαι να το ψάξψ αλλού και να το κατεβάσω πάλι απο την αρχή (/οfftopic ήδη θα χρειαστεί να ξανακατεβάσω το After 28 Days, που μας βγήκε στα γερμανικά..βλέπεις ο φωστήρας το είχε και .rar στο torrent, δε μπορούσα να το κάνω preview/offtopic)
-
03-11-05, 04:26 #5
Τώρα που το θυμάμαι καλύτερα, δεν είχα χρησιμοποιήσει άλλο πρόγραμμα, αλλά από το ίδιο το emule το έκανα:
Πρώτα πρέπει κάπως να βρεις το αντίστοιχο αρχείο στο emule. Το όνομα του αρχείου μπορεί να διαφέρει, αλλά συνήθως από το μέγεθος μπορείς να καταλάβεις αν πρόκειται για το ίδιο.
Αν το βρεις, το προσθέτεις στο queue, και δεξί κλικ -> Import parts to file (μπορεί να αλλάζει αυτή η εντολή ανάλογα με τις εκδόσεις). Του δίνεις το μισοτελειωμένο αρχείο, το διαβάζει και αυτό ήταν. Αν βρει πολύ λίγο πχ 60% αντί για 93%, δοκίμασε να του ξανακάνεις ένα import στα καπάκια.
-
03-11-05, 11:06 #6
Χμμμ.. Ποιο client για τα torrents χρησιμοποιείς? Ρωτάω, γιατί με το BitComet που χρησιμοποιώ εγώ, βάζει στα unfinished downloads μια κατάληξη .bc!.. Ακόμα, έχω βάλει να κάνει reserve τον χώρο για ολόκληρο το αρχείο, οπότε το .bc! αρχείο έχει το μέγεθος ολόκληρου του αρχείου, παρόλο που μπορεί να έχεις κατεβάσει και 1%. Αυτό μήπως μπερδεύει τα πράγματα?? Μήπως να βγάλω την κατάληξη?
-
03-11-05, 19:27 #7
Αρχικό μήνυμα από sadako
Δοκίμασέ το και πες μας τι έγινε.
-
03-11-05, 22:16 #8
Το βρήκα ακριβώς το ίδιο αρχείο φίλε, με το ίδιο όνομα και το ίδιο μέγεθος..
Το βάζω να το κατεβάσει, πατάω δεξί κλικ στο αρχείο, αλλά το μόνο που βλέπω για import, είναι απο eDonkey, ή για Imports απο προηγούμενες εκδόσεις του eMule (εγώ έχω το eMule v0.46c). Και αυτά τα δοκίμασα, επέλεξα directory, αλλά δεν βρήκε τίποτα, ενώ υπήρχε κανονικά το αρχείο.. Σίγουρα δεν χρησιμοποίησες κανένα πρόγραμμα για τη μετατροπή??
-
04-11-05, 06:12 #9
Γελάω με τον εαυτό μου, γιατί ναι τελικά χρησιμοποίησα κάποιο προγραμματάκι. Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως πως το λέγανε. Μπορεί να ήταν το torrent2part το οποίο υπάρχει στο emule plugin pack στο παρακάτω link:
http://www.dbwg.de/get?download=Ed2k...luginpaket.rar
-
04-11-05, 12:17 #10
Αρχικό μήνυμα από sadako
-
04-11-05, 13:21 #11
έχω ψάξει σε πάμπολους trackers και torrents search engines.. Παντού βρίσκω 2-3 leechers, σπάνια 1 (δε θυμάμαι να έχω δει περισσότερους) seeders. Και όπου και να πάω, μου δείχνει ότι ΟΛΟΙ έχουν το 93,4%..
Το torrent2part το κατέβασα, αλλά ενώ επιλέγω το torrent, μου βγάζει μήνυμα "field 'Tamapo' not found", που πρέπει να σημαίνει size not found.. και μετά όταν πατάω make, μου λέει ότι αυτό δεν είναι torrent αρχείο..
Βασικά, μπορώ με κάποιον τρόπο, σε κάποιο unfinished torrent που έχει κάνει reserve όλο το μέγεθος του αρχείου να βγάλω ένα άλλο αρχείο που να έχει το μέγεθος απο όσο μόνο έχει κατεβάσει? Γιατί ψιλιάζομαι ότι αυτό μπορει να δημιουργεί πρόβλημα..
-
04-11-05, 18:39 #12
Αρχικό μήνυμα από sadako
Κατ αρχήν επέλεξε English στο Sprache εκτός αν ξέρεις γερμανικά.
Λέει να βάλεις το .torrent στο πρώτο πεδίο. (torrent file)
Να διαλέξεις το αρχείο αν έχει παραπάνω από ένα, στο απο κάτω table. (File/ Size)
Να βάλεις το μισοκατεβασμένο αρχείο στο 3ο πεδίο. (Incomplete File)
Και το elink δηλαδή το hash link από το αντίστοιχο αρχείο που βρήκες στο emule.(Αυτό το παίρνεις με δεξί κλικ πάνω στο file)
Εντωμεταξύ έχει και ένα κουμπί με εντολή Show Gaps που φαντάζομαι θα σου δείχνει τα κομμάτια που λείπουνε, οπότε μάλλον δουλεύει με αρχεία που έχουν ολόκληρο το μέγεθος.
Δυστυχώς δεν έχω κανένα μισοτελειωμένο torrent αυτή τη στιγμή αλλιώς θα το δοκίμαζα.
-
04-11-05, 19:42 #13
Ναι, διάβασα τις οδηγίες, και έβαλα και τα αγγλικά. Εννοώ, ότι με το που επιλέγω το .torrent, αυτό που βάζεις πάνω πάνω (δοκίμασα με αυτό αποθηκεύει το Bitcomet σε ένα directory, αλλά για καλό και για κακό κατέβασα καινούργιο .torrent αρχείο απο tracker, αλλά και με όσα άλλα .torrents απο το ...\program files\bitcomet\torrents δοκίμασα το ίδιο μου έκανε), μου πετάει αυτό το μήνυμα που σου λέω, και μου κάνει εντύπωση ότι κάτω στο πλαίσιο (που όπως λες αν περιέχει πάνω απο ένα αρχεία διαλέγεις ποιο θες να τελειώσεις), ενώ βγάζει το όνομα απο το βίντεο, δεν βγάζει δίπλα το size..
Τα άλλα τα έβαλα (αλήθεια, στο incomplete file ποιο βάζεις? το .bc! αρχείο απο το bitcomet?? αυτό χωρίς την κατάληξη?? Δοκίμασα διάφορα, δεν άλλαξε τίποτα, απλά να ξέρω ποιο είναι το σωστό), και μου βγάζει ότι αυτό δεν είναι torrent αρχείο. Οπότε μάλλον το πρόβλημα βρίσκεται στην αρχή, στο .torrent αρχείο. Αν θες, δοκίμασε λίγο, κατέβασε ένα οποιοδήποτε .torrent, όχι όλο το torrent, μόνο το .torrent (κάνε "save as..", όχι "open with.. BitTorrent"), φόρτωσε το στο πρώτο πλαίσιο, και πες μου αν σου βγάζει κανένα μήνυμα λάθους, και αν απο κάτω βγάζει δίπλα απο το όνομα και το size..
-
18-11-05, 13:24 #14
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σαν πολύ νέος με την ADSL και τα torrents? Χθες ξεκίνησα να κατεβάζω ένα αρχείο το οποίο και βρήκα στο torrentspy. Ήταν με κόκκινη σήμανση στα δεξιά του αντιθέτως με άλλα 3-4 που είχαν μεν πράσινη αλλά δεν με ενδιέφεραν γιατί ήταν σε άλλη γλώσσα από αυτήν που ήθελα. Το αρχείο κατέβαινε σχετικά γρήγορα και έως το 99%. Εκεί κόλλησε. Από χθες το βράδυ έως και σήμερα είναι στο ίδιο σημείο. Τι να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί; Να το ξεχάσω; Το tab health είναι τώρα στο 50%. Ευχαριστώ.
Παρόμοια Θέματα
-
θα υπαρξει αραγε ποτε ξανα κομμουνιστικο κρατος?
Από pitsinis7 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-08, 20:50 -
Ενεργοποίηση, πότε άραγε?
Από dikos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-07, 23:21 -
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ
Από savvaskal στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-07, 16:59 -
Θα δούμε ποτέ τέτοιες ταχύτητες άραγε;
Από odd στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-04, 21:48 -
Ρε παίδες, τι γινεται με αυτό το LLU ? Πότε λέτε ? ποτε ?
Από spiros στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-03, 11:33
Bookmarks