Αντικατεστησα το Vood με ενα speedtouch και ολα καλα. Μετα απο καμια εβδομαδα ο αριθμος του τηλεφωνου μου χτυπαγε σε αλλο σπιτι. Πηρα και εγω στον αριθμο μου και μιλησα με ενα κυριο ο οποιος εχει βιβοντι μου ειπε και την προηγουμενη του αντικαταστησαν το προβληματικο τοy μοντεμ με ενα αλλο Vood.
Ενημερωσα την βιβο τι μαμακια κανανε και να κανουν κατι αμεσως αλλα τζιφος.Καταφερα και ενημερωσα τον αλλο συνδρομητη πως να κανει ενα reset για να παρω την γραμμη μου πισω. Του ειπα βαλε μια οδοντογλυφιδα πισω στην μικρη τρυπιτσα και μετρα μεχρι το 60.
Ετσι καταφερα ο αριθμος του σπιτιου μου να χτυπαει στο σπιτι μου!!
Οποτε πριν επιστρεψουμε ενα μοντεμ στην βιβο για διαφορους λογους, κανουμε εμεις ενα reset!!
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
21-11-08, 19:46 Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα... #1Network, Software & Hardware Solutions
-
21-11-08, 19:48 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #2
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δικό σου είναι το λάθος γιατί πάντα πριν δώσουμε ένα modem/routeρ κάνουμε reset για να φύγουν οι κωδικοί μας. Έστω και για χάρισμα να το δώσεις reset θα κάνεις
-
21-11-08, 19:53 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #3
Καλα υπάρχουν και χειρότερα.
Εμένα πήγαν να μου διορθώσουν μία βλάβη και μετά το router μου τραβούσε ρυθμίσεις άλλου συνδρομητή.
Anyway το διορθώσαμε αυτό.
Ξαφνικά μετά από ένα μήνα δεν είχα τηλεφωνο γιατί δώσαν τον αριθμό μου σε αυτόν που είχα πάρει τον δικό του!
Τώρα γελάω τότε έβριζα!!
-
21-11-08, 20:00 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #4
Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά τελικά δεν είναι πρόβλημα. Στην ουσία συνδέουν Mac Address και προφίλ πελάτη και με το πρώτο Hard Reset κατεβάζει απευθείας τις ρυθμίσεις σου. Δεν γίνεται διαφορετικά καθώς δεν έρχονται σεταρισμένα. Δηλαδή και καινούργιο να πάρεις πιθανότατα θα χρειαστεί Hard reset αν δεν κατεβάσει από μόνο του τις ρυθμίσεις.
Το μόνο κακό είναι ότι δε στο λένε από την αρχή.
-
21-11-08, 20:09 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #5
-
21-11-08, 23:45 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #6
Ναι ναι ναι πάρε τηλ να τους ζητήσεις συγνώμη. Θα τους αφήσεις με το στόμα ανοιχτό να χάφτουν μύγες.... χαχαχαχαχαχαχα Ο μοναδικός που ζήτησε συγνώμη...
"Καλησπέρα σας πήρα να ζητήσω συγνώμη. Να επικοινωνήσει και το Lvl 2 support να ζητήσω και απο εκεί..."
-
22-11-08, 02:26 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #7Η βελτίωση του εαυτού του ανθρώπου είναι μόνο για τους αδύναμους.
Είναι η αυτοκαταστροφή , αυτή που κάνει τη ζωή του ανθρώπου ενδιαφέρουσα.
~ Tyler Durden , Fight Club
Maybe self-improvement isn't the answer.... Maybe self-destruction is the answer.
~ Chuck Palahniuk , Fight Club
-
23-11-08, 04:33 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #8
Τώρα τι να λέμε ρε παιδιά... Μιλάμε για μια εταιρία με οργάνωση για τον p! Μακάρι αυτό να ήταν το μόνο πρόβλημα! Αυτά τουλάχιστον λύνονται έστω και με το δικό μας χεράκι. Εδώ δε λύνονται άλλα κι άλλα!
-
23-11-08, 05:17 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #9
-
24-11-08, 00:51 Απάντηση: Δωσανε το παλιο μου μοντεμ σε αλλο συνδρομητη χωρις να του κανουν reset!! Μετα.. #10
Παντως το κουφο ητανε οτι ενω ο αριθμος μου χτυπουσε κανονικα στο σπιτι του αλλου συνδρομητη και μιλουσαμε, αυτος δεν μπορουσε να κανει καμια κληση, ηταν σαν νεκρο το τηλεφωνο του οταν προσπαθουσε να καλεσει και εκεινος. Αβυσσος
Network, Software & Hardware Solutions
Παρόμοια Θέματα
-
Ενεργοποίηση χωρίς μόντεμ
Από AGRI0GATOS στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-08, 22:51 -
μετά την αλλαγή του μόντεμ έχω πιο χαμηλή ταχύτητα
Από kwstas_pap στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 23:15 -
Tα Windows δεν κάνουν boot μετά τη νέα κάρτα γραφικών
Από gtzam στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-07, 18:11 -
Δεν αντεχω αλλο! Παλιο USB!
Από Manick στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-04, 13:51
Bookmarks