Πήγα στο Google και έδωσα «ιδιόκτητο HOL». Το 5ο αποτέλεσμα στη σειρά είναι μια σελίδα με τίτλο «Τα 3.500 χλμ έφτασε το ιδιόκτητο δίκτυο της HOL - ΕΛΛΑΔΑ ...»
και σαν διεύθυνση έχει το
[B][url]www.technews.gr/modules/news/article.php?storyid=2925[/url][/B]
Όταν όμως πατάω σε αυτό το αποτέλεσμα, με πετάει στο antivirusdefense.com, όπου μου κάνει ένα scan και βρίσκει διάφορα trojan στο *Linux* μου. Βέβαια, προτείνει να κατεβάσω αμέσως την λύση που ακούει στο όνομα Antivirus 2009. Εννοείται πως αυτό είναι από τα «καλά» antimalware.
Το περίεργο είναι ότι αν κάνω copy-paste τη διεύθυνση, με βάζει κανονικά στη σελίδα της technews. Πώς γίνεται αυτό; Πώς μπορεί αλλού να πατάω και αλλού να με πάει; Μήπως έχουν φυτέψει τίποτα στον Firefox (Iceweasel) ή στο site της Google;
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Antivirus 2009
-
22-11-08, 09:03 Antivirus 2009 #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 22-11-08 στις 16:12.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
22-11-08, 15:49 Απάντηση: Antivirus 2009 #2
Εμενα μου βγαζει τωρα οτι η σελιδα δεν υπαρχει και το Symantec πεταξε προειδοποιηση: HTTP incorrect κατι. Μαλλον το διορθωσαν
Με ανοιγμα σε νεο tab παιζει κανονικα
-
10-02-09, 17:47 Απάντηση: Antivirus 2009 #3
Νέο κρούσμα, τώρα στο Yahoo:
Κάντε αναζήτηση για «τσιπς παρακολουθούν» (με τον τόνο, χωρίς τα εισαγωγικά) και πατήστε στο πρώτο αποτέλεσμα: «Ι.Μ.Γ. / Η τηλεόραση και τα παιδιά.»
Καλώς ήρθατε στο premiumantiviruscheck.com. Πώς γίνεται αυτό; Στο Yahoo, που υποτίθεται (όπως και στο Google) ότι τα αποτελέσματα είναι ελεγμένα;- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
13-02-09, 00:13 Απάντηση: Antivirus 2009 #4
Και εγώ τελευταία βλέπω πολλά τέτοια στον google ,σήμερα έπεσα σε σκουληκάκι (worm) καθώς μπήκα σε πολύ γνωστό Ελληνικό φόρουμ με αυτοκίνητα
Προγραμματισμός Εγκεφάλων http://www.chiptronic.gr
Παρόμοια Θέματα
-
Δωρεάν antivirus απο την Microsoft μέσα στο 2009
Από Thuglife στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-08, 23:20 -
WinXP δεν φορτώνουν:Ιός Smart Antivirus 2009???
Από sdim στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-08, 00:55 -
antivirus 2009
Από alisa020 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-08, 00:25
Bookmarks