Έχει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να παίζει αρχείο .mkv εκτός από το vlc και gom player;
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!!
Εμφάνιση 1-14 από 14
Θέμα: Player για αρχεία .mkv
-
25-11-08, 19:33 Player για αρχεία .mkv #1
-
25-11-08, 19:39 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #2
KMplayer.
Άριστη εφαρμογή.
-
25-11-08, 19:39 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #3
Έχω το kmp player αλλά πάω να δω κάποια αρχεία και η εικόνα παίζει πολύ αργά σε slow motion δηλαδή.
Τι γίνεται με το θέμα αυτό;
-
25-11-08, 20:01 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #4
θα αλλαξεις τις επιλογες στο video->advanced->preset speed!Επισης πες μας τι pc εχεις!
-
25-11-08, 20:03 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #5
AMD Athlon
1.10 Ghz 512 MB ram
-
25-11-08, 23:09 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #6
-
26-11-08, 02:05 Re: Player για αρχεία .mkv #7
χρησιμοποίησε τον VLC player. Παίζει οτιδήποτε κυκλοφορεί και είναι freeware. Μόνο μη χρησιμοποιήσεις την τελευταία έκδοση (0.9.x) γιατί έχει ακόμα bugs. Χρησιμοποίησε την 0.8.x
-
26-11-08, 02:34 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #8
Περισσότερο φταίει το h264 το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον σε mkv container, και το οποίο είναι αρκετά βαρύ για παλιούς επεξεργαστες.
Σαν πιο ελαφριά λύση προτείνω CCCP (αφού απεγκαταστήσεις οτι codec packs εχεις περάσει), σε συνδιασμο με τον CoreAVC που είναι ο ταχύτερος αποκωδικοποιητής για h264.
-
26-11-08, 18:43 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #9
Το μηχάνημα είναι αρχαίο τι να κάνω.
Με βλέπω για αγορά νέου υπολογιστή μέσα στις γιορτές.
-
26-11-08, 19:43 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #10
Επειδή υποψιάζομαι οτι το αρχείο που προσπαθείς να παίξεις είναι h264 αν μπορεις επιβεβαιωσε μου το. Επίσης, είναι υψηλής ανάλυσης; Τέλος πάντων, η μόνη λύση για παλιούς επεξεργαστές είναι ο coreavc Κατέβασε μια trial να δεις αν θα σου κάνει διαφόρα. Γιατί αναλόγως ποσο βαρυ είναι το αρχείο μπορει να μη σου κάνει δουλεια ουτε αυτος.
-
28-11-08, 20:03 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #11
α) Εγκαθιστάς CoreAVC
β) Εγκαθιστάς KMPlayer
γ) Πάς στις επιλογές του KMPlayer:
options -> preferences -> filter control -> decoder usage -> internal video decoder
δ) ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΙΣ τα Η264 και AVC1
ε) Πας πάλι στις επιλογές του KMPlayer:
options -> preferences -> filter control -> decoder usage -> EXTERNAL video decoder
στ) Πατάς το κουμπί search, θα βρεί ΕΝΑ ΣΩΡΟ
ζ) Δεν πειράζεις τίποτε, Τσεκάρεις ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ το CoreAVC που θα το βρεί
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ για Η264/AVC1 (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ)
η) Πας πάλι στις επιλογές του KMPlayer:
options -> preferences -> filter control -> decoder usage -> EXTERNAL video decoder
Βάζεις (αν δεν τα έβαλε) στα drop down lists για το AVC1 και Η264 τον CoreAVC
ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ
Αυτά μέχρι εδώ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ
θ) ΔΕΞΙ CLICK στον KMplayer -> Video (Advanced) -> Super Speed MODE =CHECKED
ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ MKV σου.
Αν πάλι πάει αργά, High Speed MODE.
Αν πάλι παει αργά, θέλεις αλλαγή Η/ΥΌλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
από εδώ: https://play.google.com/store/apps/d...=Carbon+People
-
28-11-08, 20:23 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #12
το coreavc ειναι επι πληρωμη ετσι δεν ειναι ?
-
28-11-08, 20:32 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #13
-
23-10-09, 20:40 Απάντηση: Player για αρχεία .mkv #14
Γεια σας παιδια καινουριος στο φορουμ και αυτο ειναιτο πρωτο μου μηνυμα.Διαβασα το συγκεκριμενο θεμα και αφου εγκατεστησα τον Kmplayer και εκανα τις παραπανω ρυθμισεις και ολα καλα γιατι κι εγω εχω ενα παλιο συστημα και σε High speed mode παει καλα η ταινια.κατοπιν δοκιμασα να το παιξω συνδεοντας το pc με την τηλεοραση και μου βγαζει μονο τους υποτιτλους χωρις εικονα.Δοκιμασα το mpc αλλα παει πολυ αργα,κολαει.Παιζει ο kmplayer σε τηλεοραση και αν ναι χρειαζεται να κανω καμια ρυθμιση?ευχαριστω
Παρόμοια Θέματα
-
Τη βοηθεια σας για σεταρισμα Media Player Classic για mkv αρχεια
Από Sebu στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-08, 15:30 -
Αναβάθμιση για .mkv
Από kostanen στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-08, 22:00 -
Dvd player που παίζει divx & mkv αρχεία υπάρχει?
Από fits79 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-08, 16:24 -
αρχεία mkv και αναπαραγωγή αυτών
Από follias στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-08, 10:49 -
Αρχεία avi που δε φαίνονται σε επιτραπέζιο dvd player
Από Larry71 στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-07, 00:52
Bookmarks