Γειά σας.Εχω ακούσε πως πολοί ξεχνάνε κωδικούς admin, users κτλ.Nα πώς τους επαναφέρεται ακομα και χωρίς password reset disk.Όταν είναι να διαλεξεται χρήστη πατάτε ctrl+alt+del και βγαίνει μια μαύρη εικόνα με ένα πλαίσιο που γράφει administrator.Πατήστε enter χωρίς να βάλεται κωδικό και μπήκατε.Πηγαίνται στο My computer δεξί κλικ,manage και εκεί που λέει: local users and groups κλικ στο + δίπλα του.Πατάτε users και βρίσκεται το λογαριασμό.Δεξί κλικ set password και βάζεται ότι κςδικό θέλεται.Μπορεί να βγεί μια προοιδοποίηση.Το έχω ακούσει απο φίλο μου.
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: Password
-
26-11-08, 23:59 Password #1
-
27-11-08, 00:02 Απάντηση: Password #2
Ναι, και ειδικά στα πανάχρηστα XP Home, τα οποία κατά την εγκατάσταση δεν μας δίνουν καν τη δυνατότητα να ορίσουμε κωδικό για τον Administrator. Σαν Administrator μπορεί να συνδεθεί κανείς όμως μόνο στην ασφαλή λειτουργία (safe mode).
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
27-11-08, 01:28 Απάντηση: Password #3
Και αν τυχόν έχετε κάνει κρυπτογράφηση σε κάποια απ τα αρχεία σας μέσω των windows τα κλαίτε.
-
27-11-08, 02:01 Απάντηση: Password #4- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
27-11-08, 13:13 Απάντηση: Password #5
-
27-11-08, 14:22 Απάντηση: Password #6
H καλύτερη λύση αν μιλάμε για τον υπολογιστή μας είναι να δημιουργήσουμε password reset disk.
-
27-11-08, 20:00 Απάντηση: Password #7
Παιδιά τι είναι καλύτερο;Να χάσετε κάποια δεδομένα ή να πάτε σε format άμα δεν έχετε password reset disk;
(Δεν ξέρω για vista sorry)
Παρόμοια Θέματα
-
hotmail password
Από apetr στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-08, 15:54 -
Προβλημα με το password
Από Kurozuka στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-08, 18:52 -
id-password
Από pelopidas123 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-07, 19:00 -
Ζητάει password
Από mondeo στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-07, 22:27 -
password πολλα password
Από maik στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-05, 20:08
Bookmarks