Εμφάνιση 1-6 από 6
    Γεια σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια εχω την εξης τηλεοραση Samsung LE32S6 και σκεφτομαι να παρω την εξης καρτα γραφικων GIGABYTE RADEON HD4550
    και να συνδεω την TV με το PC μεσω HDMI αφου εχει και η καρτα εξοδο αλλα και η τηλεοραση εισοδο.Το προβλημα μου ειναι το εξης οτι στο manual της tv γραφει το εξης: Μην επιχειρισετε να συνδεσετε το βυσμα HDMI/DVI σε καρτα γραφικων υπολογιστη αυτο θα καταληξει στην εμφανιση λευκης οθονης...Ξερει κανεις κατι γιαυτο???Εγω αυτο που ηθελα ειναι να μπορω να βλεπω ταινιες μεσω pc σε εκδοση HD οποιος μπορει ας βοηθησει...Εγω τωρα συνδεω το pc με την τηλεοραση με ενα καλωδιο αλλα ειναι vga(pc) με vga(tv) με αναλυση 1360χ768 και δεν εχω προβλημα αλλα ηθελα καλυτερη αναλυση στα 720p η 1080p

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Ετσι και αλλιως η τηλεοραση σου δεν ειναι Full HD, δηλαδη δεν εχει φυσικη αναλυση τα 1920*1080, οποτε και τετοιο σημα/αναλυση να τις εδινες θα εκανε μετατροπη στην φυσικη της αναλυση (αν ελεγε οτι μπορει να δεχθει Full HD σημα).
    Πιθανοτατα δεν μπορει να κανει αυτη την μετατροπη, οποτε δεν θα εχει εικονα. Καποιες HD-ready το κανουν.

Θα μπορουσες να δοκιμασεις να την συνδεσεις μεσω HDMI και να εχεις ορισει στην καρτα γραφικων τα 1360*768 @60Hz σαν αναλυση, αλλά και παλι δεν θα κερδισεις και πολλα πραγματα σε σχεση με την αναλογικη VGA συνδεση.
    Πιθανοτατα να μην παιξει ουτε ετσι.

Με λιγα λογια μην αλλαξεις τιποτα, δεν θα εχεις διαφορά στην εικονα, εκτος και αν λογω καλωδιου VGA εχεις γραμμες ή θορυβο στην εικονα.
    Αν ναι τοτε μπορεις να δοκιμασεις ενα πιο χοντρο καλωδιο που να εχει απαραιτητα φερριτες στα ακρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patentman : 29-11-08 στις 18:55.

Δηλαδη το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι μονο με VGA???Αν εχω μια ταινια bluray στα 720p και συνδεση με VGA θα χανω πολυ απο ποιοτητα στην εικονα??

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Αν η αναλυση που εχεις ειναι 1360*768 δεν θα χανεις.

Το 720p ειναι σε αναλυση 1280*720.

Παντως την ειχα συνδεση με ενα PS3 και ειδα και ταινια bluray το Beowulf ασχετο και τα παιχνιδια που επαιζα ηταν μια χαρα.Αρα πιο ειναι το καλυτερο να κανω????Να βλεπω ταινιες στα 720p και να την εχω συνδεδεμενη με VGA και με την καρτα της μητρικης στα 1360*768 οπως το εχω τωρα???Η να παρω την καρτα γραφικων και κανω την συνδεση με HDMI καλωδιο παλι ομως στα 1360*768 και 720p ταινιες???Το ξερω γινομι κουραστικος αλλα θα ηθελα να παρω το καλυτερο που μπορω χωρις ομως να αλλαξω τηλεοραση γιατι....€ φοιτητης ειμαι...

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Mεινε οπως εισαι.

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με δίσκο Samsung HD753LJ
    Από takis_3d στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-08, 21:39
  2. Ανεξηγητο προβλημα σε οθονη Samsung 940BW
    Από emfragmatron στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-08, 17:24
  3. Πρόβλημα με οθόνη Samsung
    Από Aramil στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-07, 22:26
  4. Προβλημα με Samsung 226BW
    Από tzanerman στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-07, 16:22
  5. Samsung 997DF - Πρόβλημα
    Από Gordon`s στο φόρουμ Hardware Γενικά