Σελ. 2 από 185 ΠρώτηΠρώτη 123471222 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 2770
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Πόσα connections ; ? Βάζω ενα torrent me 4 connection tcp και πάει 4000msec το latecny. Κατεβάζω ftp ένα αρχείο και πάει 2000 msec το latency

Το avatar του μέλους chatasos
    chatasos Guest
    Red face
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ela002
    Πόσα connections ; ? Βάζω ενα torrent me 4 connection tcp και πάει 4000msec το latecny. Κατεβάζω ftp ένα αρχείο και πάει 2000 msec το latency
    Μπορείς να κάνεις (5-6 φορές συνεχόμενα) το παρακάτω την στιγμή που έχεις πρόβλημα?
    Κώδικας:
    netstat -a | find /C "ESTABLISHED"
    netstat -a | find /C "WAIT"
    Επίσης, όπως έγραψα και στην αρχή, καλό θα είναι όποιος έχει πρόβλημα να επικοινωνήσει με τον isp του και να του το αναφέρει με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chatasos : 15-09-05 στις 15:48.

Περιοχή
    στη ζούγλα....
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    US ROBOTICS 9108
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chatasos
    Τα p2p και τα Games δεν μπορείς να τα εντάξεις εύκολα σε αυτή την κατηγορία, γιατί:

1) Ίσως να χρησιμοποιούν tcp πακέτα
    2) Ίσως να ανοίγουν πολλαπλά ταυτόχρονα connections
    1) Ναι χρησιμοποιούν και tcp πακέτα, αλλά αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά της γραμμής.

2) Αυτό είναι το όλο θέμα. Η μη ανεκτικότητα της γραμμής σε ταυτόχρονα γρήγορα connections.

chatasos Guest
    Red face
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από LION_III
    1) Ναι χρησιμοποιούν και tcp πακέτα, αλλά αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά της γραμμής.

2) Αυτό είναι το όλο θέμα. Η μη ανεκτικότητα της γραμμής σε ταυτόχρονα γρήγορα connections.
    Γι'αυτό γράφω να μην μπερδεύουμε τα προβλήματα.
    Αυτό είναι "αναμενόμενη" συμπεριφορά μπουκωμένης γραμμής.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Όλοι εσείς που έχετε παρόμοια προβλήματα, καλό θα είναι να το αναφέρετε στον isp σας και να τον πιέσετε να επικοινωνήσει με τον ΟΤΕ, μιας και το "πρόβλημα" είναι σχετικά γνωστό.

Αν δεν σας κάνει κόπο, γράφτε και τα 4 πρώτα ψηφία (μαζί με τον κωδικό περιοχής) του τηλεφώνου σας εδώ...

Μετά από επικοινωνία με τεχνικούς του ΟΤΕ συμπαιρένω ότι ο chatasos έχει απόλυτο δίκιο.
    1ον) Η βλάβη εστιάζεται στο τμήμα που ελέγχεται από τον ΟΤΕ.
    2ον) Η βλάβη αυτή απαιτεί εξειδικευμένους τεχνικούς από "εξωτερικούς συνεργάτες"
    3ον) Για να δηλωθεί ως πρόβλημα από τους τεχνικούς του ΟΤΕ στον εξωτερικό συνεργάτη, πρέπει να υπάρχει μία "μαζική" νύξη στο customer support των ISP (π.χ. forthnet/HOL/ACN/Otenet)

Εγώ είμαι στο 2810221***
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ PM (Private Message) ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ. Δεσμεύομαι να παρουσιάσω τα τηλέφωνα και όποια άλλα παρεχόμενα στοιχεία,μόνο στις τεχνικές ομάδες των Forthnet (ISP που χρησιμοποιώ) και του ΟΤΕ. Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για διάστημα μέχρι 30 ημέρες, και αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί παράταση, θα πρέπει να έχω ξανά τη συγκατάθεση σας.

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ForthNet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΘΗΝΑ
    Router
    Dlink
    Παρομοιο προβλημα αντιμετοπιζουμε και εμεις απο αργυρουπολη 210-99ΧΧΧΧΧ
    υπαρχουν αλλοι αργυρουπολιτες;
    Αληθεια chatassos γιατι τρωω timeouts οταν βαζω 40 snaps σε ελληνικο server - (NTUA) Quake 3 arena.Ενω ολοι εχουν 30 ping εγω παντα εχω 100 επειδη δεν μπορω να βαλω 40 snaps ,στα 40 μου κολαει - τρωει ping timeouts,στα 29 ομως παιζει μια χαρα αλλα με 100 ping....ξερεις τπτ;
    Alltimes Lucy...

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Από Ηλιούπολη 21097..... Isp forthnet 384. ο σερβερ που συνδεόμουν είναι και αυτός σε forthnet… όταν συνδεόμουνα στον server να παίξω counter strike source ενώ τα network settings ήταν απόλυτα σωστά έπιανα ping 13.000 !!! και περίμενα να πέσει βέβαια δεν μπορούσα να κάνω τιποτα... εχθές και προχθές έχει πέσει κάπως πιάνω 3000 600 500 200 300 αλλά πέφτει...

και στο counter strike source είναι πολύ σημαντικό το ping τι μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερο ping ? έχω crypto f200 υπάρχει router που θα δώ διαφορα στο ping ??

Δεν είχα τίποτα άλλο ανοιχτό ώστε να μου τρώει bandwidth , spyware,virus clean.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Τα ίδια και εγώ... 210883ΧΧΧΧ

On-line games και άλλα διάφορα mikro-pingata προγράμματα σέρνοντε...
    OK boomer

chatasos Guest
    Red face
    Ρε παιδιά, μην το παιδεύουμε το θέμα.
    Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο.

Χωρίς να έχετε τίποτα ανοιχτό, αρχίζετε ένα ping στον bras που είσαστε συνδεδεμένοι.

Παρατηρείτε τους χρόνους στο ping.

Ανοίγετε κάποια εφαρμογή η οποία ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καταλαμβάνει μικρό μέρος του bandwidth της γραμμής σας (με άλλο λόγια πρέπει να βρείτε τρόπο να παρακολουθείτε την κατανάλωση bw της γραμμής σας, π.χ. dumeter).

Παρακολουθείτε τα ανοιχτά connections στο pc σας δίνοντας (5-6 φορές συνεχόμενα) σε dos-prompt:
    Κώδικας:
    netstat -an | find /C "ESTABLISHED"
    netstat -an | find /C "WAIT"
    Αρχίζουν να αυξάνονται οι χρόνοι στο ping ενώ εμφανίζονται και timeouts.

Την ίδια ώρα δεν δουλεύει καθόλου η σύνδεσή σας στο internet.

Αν συμβαίνουν τα παραπάνω, τα μαζεύετε ως αποδείξεις και τα στέλνετε στον isp σας αναφέροντας το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΥΓ: Καλά κάνει ο trojy και προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες, αλλά αν αυτές είναι λανθασμένες, θα δράσουν ανασταλτικά στην επίλυση του προβλήματος.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chatasos : 15-09-05 στις 20:19.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    ΥΓ: Καλά κάνει ο trojy και προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες, αλλά αν αυτές είναι λανθασμένες, θα δράσουν ανασταλτικά στην επίλυση του προβλήματος.

Δοκιμάστε να κάνετε:
    ping -t www.sport.gr [στο command line]
    Έπειτα τρέξτε το Skype(www.skype.com) ή το Voipbuster (www.voipbuster.com)

Αν η ανταπόκριση που έχετε από τα pings αυξάνει συνεχώς.. όπως λ.χ..

30 ms --> 100 ms ---> 1000 ms ---->2000 ms --->3000 ms ---->ping time out

Τότε στείλτε μου PM. Για οποιεσδήποτε απορίες, στη διάθεση σας.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Δηλαδή με λίγα λόγια chatasos,παιδιά λέτε πως αυτή η συμπεριφορά με τα packets δεν έχει σχέση με το πιταρισμα του DSLAM? Γιατί όμως όποτε παρατηρώ χαμηλά pings ("αδειάζει" το DSLAM) το πρόβλημα αυτό εξαλείφεται πάντα?

Το αντιμετωπίζω από περίπου Μάρτιο... τι θα γίνει για να λυθεί?

Αύριο αν βρω χρόνο θα κάνω και τα tests που μου ζητήσατε...
    OK boomer

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    78
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    pirelli
    Πράγματι το ίδιο πρόβλημα και στο Περιστέρι σε Siemens DSLAM και με HOL εδώ και 2 εβδομάδες σχεδόν. Σήμερα Πέμπτη κάπως καλύτερα λειτουργεί το voipbuster. Το πρόβλημα πρέπει να εστιάζεται στον ΟΤΕ γιατί από το Φεβρουάριο του 2004 μέχρι και τώρα βλέπω σταδιακή πτώση της απόδοσης της γραμμής μου με εξαίρεση τη περίοδο του καλοκαιριού. Μάλλον πολλοί θα προτιμούσαν να είναι οι τιμές στα επίπεδα τα περυσινά :-).
    Azimuth

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από multi4net
    Πράγματι το ίδιο πρόβλημα και στο Περιστέρι σε Siemens DSLAM και με HOL εδώ και 2 εβδομάδες σχεδόν. Σήμερα Πέμπτη κάπως καλύτερα λειτουργεί το voipbuster. Το πρόβλημα πρέπει να εστιάζεται στον ΟΤΕ γιατί από το Φεβρουάριο του 2004 μέχρι και τώρα βλέπω σταδιακή πτώση της απόδοσης της γραμμής μου με εξαίρεση τη περίοδο του καλοκαιριού. Μάλλον πολλοί θα προτιμούσαν να είναι οι τιμές στα επίπεδα τα περυσινά :-).
    Αν είναι εύκολο σε παρακαλώ να τρέξεις μερικά pings - και παράλληλα κάποια UDP-αδηφάγα εντολή και να μου στείλεις τα αποτελέσματα σου, σε PM. Είναι σημαντικό επίσης, να την αφήσεις και λίγη ώρα ανοιχτή.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    78
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    pirelli
    Αγαπητέ Trojy τα pings προς forthnet τέτοια ώρα 1 και 20 π.μ. κυμαίνονται από 21-26ms. Γενικά μετά τις 12 το βράδυ τα προβλήματα του voip εξαλείφονται. Έχω την εντύπωση πάντως ότι με WIN2003 έχω πολύ καλύτερες επιδόσεις σε voip προγράμματα. Πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε το πρόβλημα σε εμάς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα δεν φταίμε εμείς.
    Azimuth

Περιοχή
    Κιάτο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    4096/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΙΑΤΟ
    Router
    H108NS
    SNR / Attn
    6,0(dB) / 56,4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα και από μένα.
    Το πρόβλημα που περιγράφετε παρουσιάστηκε και σε μένα τις τελευταίες μέρες.
    Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Live for Speed που μετά από λίγο είχα disconnection. Κάνοντας ping -t www.forthnet.gr παρατήρησα ότι μόλις έμπαινα σε κάποιον server το ping άρχιζε να μεγαλώνει μέχρι που έκανε time out. Χωρίς να είμαι συνδεδεμένος σε κάποιον server το ping έμενε σταθερά στα 100ms. Εννοείται ότι εκείνη την στιγμή δεν έτρεχε καμιά άλλη εφαρμογή. Στην συνέχεια συνδέθηκα με dial-up και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Όταν ξαναδοκίμασα την DSL το πρόβλημα επανήλθε. Δοκίμασα restart τον router, pc, netmod.. τίποτα... τα ping στο θεό και timeout. Πρέπει πάντως να πω ότι μετά τις 12 περίπου το βράδυ τα πράγματα βελτιώθηκαν σημαντικά και κατά τις 1 τα ξημερώματα μπορούσα και έπαιζα χωρίς πρόβλημα.
    Από τα υπόλοιπα που διάβασα πάντως φαίνεται ότι σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Φιλικά,

Γιάννης

Σελ. 2 από 185 ΠρώτηΠρώτη 123471222 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα