Σελ. 22 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 212172021222324273242 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 316-330 από 2770
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Αν ήταν έτσι τότε με την αναβάθμιση στην 512 θα συνέχιζε το πρόβλημα με τα voip, έλα όμως που δεν συνεχιζει!
    Μπα μη το λές, στον trojy ακόμα και με 512 το έκανε καθώς και σε 'μενα για 1-2 μέρες.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Δεν τίθεται θέμα πονηριάς-κομπίνας του ΟΤΕ. Το packet limit εξαφανιζόταν όταν έπεφτε η κίνηση στο δίκτυο (πρωινά, σαββ/κύριακα, αργίες). Για αυτό τον λόγο αναφέρω στα πρώτα post ότι όποτε είχα χαμηλά pings (από trace) δεν είχα και packet limit...
    OK boomer

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από globalnoise
    Δεν τίθεται θέμα πονηριάς-κομπίνας του ΟΤΕ. Το packet limit εξαφανιζόταν όταν έπεφτε η κίνηση στο δίκτυο (πρωινά, σαββ/κύριακα, αργίες). Για αυτό τον λόγο αναφέρω στα πρώτα post ότι όποτε είχα χαμηλά pings (από trace) δεν είχα και packet limit...
    Περίπου.. όχι ακριβώς. Στην αρχή μάλιστα ήταν 24/7. Πρόβλημα ακόμα και στις 2 το βράδυ.
    Αν τα μηχανήματα του ΟΤΕ, δεν είναι δυνατά ώστε να δουλεύει το bandwidth limit, ας τα πάρουν να τα βάλουν σε εκείνους που έχουν ογκοχρέωση του 1 Gb. Εκείνοι de facto δεν θα κάνουν την εξωφρενική κίνηση, και λιώσιμο του δικτύου.

Σε εμένα, και με την 512, μου έκανε πάλι τα ίδια...
    Μία ψυχική υγεία έχω και εγώ. Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι από τσιμέντο

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Επίσης εαν αυξηθεί η ευρυζωνικότητα θα βελτιωθεί η κατάσταση. Μην ξεχνάτε ότι έχουν προχωρήσει σε ADSL χρήστες που κάνουν έντονη χρήση του διαδικτύου και φυσικά ξεσκίζουν τις χωρητικότητες. Ξέρω αρκετές περιπτώσεις χρηστών, που παίζουν ιντερνετ μέχρι και 10 ώρες το πολύ τον μήνα, και φυσικά δεν τους συμφέρει να πάνε σε adsl (μόνο email, και ελάχιστο surfing). Οταν λοιπόν όλοι αυτοί πάνε σε adsl, τότε θα περισσεύει χωρητικότητα και για τους υπόλοιπους (στατιστικά). Νομίζω δηλαδή...... ποτέ δεν ξέρεις...

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Όπως είχα αναφέρει, από την Παρασκευή είχα ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ στην forthnet, να δηλώσει βλάβη για την γραμμή μου. Πήρα σήμερα στο 121, και δεν είχε δηλωθεί η βλάβη. Κάποιον κοροϊδεύουν εδώ μέσα.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon
    Επίσης εαν αυξηθεί η ευρυζωνικότητα θα βελτιωθεί η κατάσταση. Μην ξεχνάτε ότι έχουν προχωρήσει σε ADSL χρήστες που κάνουν έντονη χρήση του διαδικτύου και φυσικά ξεσκίζουν τις χωρητικότητες. Ξέρω αρκετές περιπτώσεις χρηστών, που παίζουν ιντερνετ μέχρι και 10 ώρες το πολύ τον μήνα, και φυσικά δεν τους συμφέρει να πάνε σε adsl (μόνο email, και ελάχιστο surfing). Οταν λοιπόν όλοι αυτοί πάνε σε adsl, τότε θα περισσεύει χωρητικότητα και για τους υπόλοιπους (στατιστικά). Νομίζω δηλαδή...... ποτέ δεν ξέρεις...
    Αυτο το θέμα το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Ακόμη ένα μείον της ADSL στην χώρα μας είναι ότι οι Έλληνες είναι τρελοί πειρατές (δείτε ποσοστά πειρατίας και θα καταλάβετε... Άντε γιατί τα κανάλια μόνο για τα τσιγάρα,τα ποτά και τα ξενύχτια ξέρουν να λένε. Τις καλές θέσεις της χώρας μας κανείς δεν τις αξίωσε ) Επομένως όπως λέει και η παροιμία: Ήταν που ταν στραβό το κλήμα (ΟΤΕ) το έφαγε και η αλεπού (Greek Pirates) και απόγινε...
    OK boomer

Το avatar του μέλους dkounal
    dkounal Guest
    Από την HOL κανένα νέο ακόμη. Θα με ειδοποιήσει τεχνικός μόλις έχει νέα.
    Σήμερα μίλησα με τεχνικό του ΟΤΕ στην Αθήνα που με είχαν παραπέμψει.
    Με αρχισε το γνωστό παραμύθι για τις χωρητικότητες των γραμμών του ΑΤΜ δικτύου και ότι όσο μπαίνουν νέοι χρήστες αυξάνεται η χωρητικότητα τους και ότι αυτό που έχω είναι θέμα χωρητικότητας γραμμής. Φυσικά, δεν εδωσε απάντηση στο πως στα μεγάλα πακέτα υπάρχει bandwidth και πως μονο όταν στέλνω μικρά στερευει η γραμμή.
    Δυο πράγματα μου εκαναν εντύπωση:
    1. Ήταν εξαιρετικά απόλυτος στο ότι δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα και ότι αποκλείεται να υπάρχει ακόμη η πιθανότητα για bug στα firmware των μηχανημάτων διαχείρησης.
    2. Μου είπε κάποια στιγμή ότι μπορει να υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα για τα μεγάλα πακέτα.
    Συμπέρασμα για μένα: Ή πολύ ασχετος είναι ή κατι γίνεται και είναι μέσα στο κόλπο.

chatasos έχουμε κανένα νέο;

Με την ευκαιρία κάπου ακουσα ότι οι τεχνικοί του ADSL του ΟΤΕ τραβάνε ζόρια με τους ADSL routers των πελατών που είναι μάρκας cisco γιατί θέλουν ειδικές ρυθμίσεις στο κέντρο για να παίξουν. Αληθεύει αυτό;

Πάντως, ένας cisco router 2600 με T1/E1 πόρτα σήμερα αποδείχτηκε ελαττωματικός για να λειτουργήσει το συζευξις στη δουλειά μου και πήρε το δρόμο της επιστροφής στην αγκαλιά του θείου.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από globalnoise
    Αυτο το θέμα το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Ακόμη ένα μείον της ADSL στην χώρα μας είναι ότι οι Έλληνες είναι τρελοί πειρατές (δείτε ποσοστά πειρατίας και θα καταλάβετε... Άντε γιατί τα κανάλια μόνο για τα τσιγάρα,τα ποτά και τα ξενύχτια ξέρουν να λένε. Τις καλές θέσεις της χώρας μας κανείς δεν τις αξίωσε ) Επομένως όπως λέει και η παροιμία: Ήταν που ταν στραβό το κλήμα (ΟΤΕ) το έφαγε και η αλεπού (Greek Pirates) και απόγινε...
    Δηλαδή σε άλλες χώρες δεν έχουν πειρατία, δεν έχουν p2p; απο που κατεβάζεις απο το μουλάρι;

και δεν ειναι πείρατες, γιατί πειρατής σημαίνει οτι βγάζω κέρδος απο αυτό (πουλάω)

Το avatar του μέλους chatasos
    chatasos Guest
    Red face
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dkounal
    Από την HOL κανένα νέο ακόμη. Θα με ειδοποιήσει τεχνικός μόλις έχει νέα.
    Σήμερα μίλησα με τεχνικό του ΟΤΕ στην Αθήνα που με είχαν παραπέμψει.
    Με αρχισε το γνωστό παραμύθι για τις χωρητικότητες των γραμμών του ΑΤΜ δικτύου και ότι όσο μπαίνουν νέοι χρήστες αυξάνεται η χωρητικότητα τους και ότι αυτό που έχω είναι θέμα χωρητικότητας γραμμής. Φυσικά, δεν εδωσε απάντηση στο πως στα μεγάλα πακέτα υπάρχει bandwidth και πως μονο όταν στέλνω μικρά στερευει η γραμμή.
    Δυο πράγματα μου εκαναν εντύπωση:
    1. Ήταν εξαιρετικά απόλυτος στο ότι δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα και ότι αποκλείεται να υπάρχει ακόμη η πιθανότητα για bug στα firmware των μηχανημάτων διαχείρησης.
    2. Μου είπε κάποια στιγμή ότι μπορει να υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα για τα μεγάλα πακέτα.
    Συμπέρασμα για μένα: Ή πολύ ασχετος είναι ή κατι γίνεται και είναι μέσα στο κόλπο.
    Μπααααα.....ούτε άσχετος ήταν, ούτε μέσα στο κόλπο.

Προσωπικά θεωρώ ότι έχει να κάνει με τo ότι η χωρητικότητα στα vc/vp των atm switches ορίζεται σε cells/sec...με ότι αυτό συνεπάγεται (για αυτούς που καταλαβαίνουν).

chatasos έχουμε κανένα νέο;
    Αν αναφέρεσαι στα tests, δυστυχώς αυτή την εβδομάδα είμαι full, οπότε από την επόμενη και βλέπουμε...

Με την ευκαιρία κάπου ακουσα ότι οι τεχνικοί του ADSL του ΟΤΕ τραβάνε ζόρια με τους ADSL routers των πελατών που είναι μάρκας cisco γιατί θέλουν ειδικές ρυθμίσεις στο κέντρο για να παίξουν. Αληθεύει αυτό;
    Από ότι ξέρω με τα Siemens-2 υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Από το url http://www.cisco.com/univercd/cc/td/...10/8110atm.htm

pcr This command sets the Peak Cell Rate (cells/sec). At the prompt, type the command and press RETURN. The following prompt is displayed:

Usage: pcr <vpi 0..255> <vci 0..65535> (user|network) <1..353207>

The parameters are defined as follows:

vpi 0..255

virtual path identifier

vci 0..65535

virtual channel identifier

user|network

user or network selection

1..353207

integer (units - cells/sec)

Επίσης, το default configuration has no policing.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Μπορεί να λέω και βλακείες... Αλλά...
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ATM ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ?

Το avatar του μέλους pyrrhos
    pyrrhos Guest
    Εχω και γω το ίδιο πρόβλημα, η γραμμή βουλωνει όταν χρησιμοποιώ skype ή voipbuster. Βρήκα ενα link που αναφερεται σε ενα σχετικο θέμα αν ενδιαφέρεται κανείς.
    http://www.voipnow.org/2005/10/managing_voip_v.html
    Και όσο αναφορά το θεμα που αναφέρουνε απο τον ΟΤΕ οτι η χωρητικότητα δεν είναι εγγυημένη, τι γίνεται αμα εγώ π.χ. χρησιμοποιώ το internet μόνο για εφαρμογές voip? Σ' αυτή την περίπτωση το bandwidth είναι περίπου 0 επι 24ώρου βασεως. Εγώ αγόρασα internet πρόσβαση και όχι μόνο tcp/ip.
    Όπως και πολοι αλλοι πήρα και γώ τηλέφωνο σε 121, 1242 αλλα δεν βρηκα άκρη. το παλεύω ακόμα.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλησπέρα, εγινε η αναβάθμιση απο 384 σε 512 και τώρα παίζει μια χαρά. Ο ISP είναι 384 (forthnet)
    There are 10 kinds of people in the world
    those who understand binary, and those who don't

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hose
    Καλησπέρα, εγινε η αναβάθμιση απο 384 σε 512 και τώρα παίζει μια χαρά. Ο ISP είναι 384 (forthnet)
    Δώσε του λίγο χρόνο. Από την μέρα που πήγα σε 512, μόνο ένα βράδυ έχει παρουσιάσει χοντρό ζόρε. Σαφώς η κατάσταση βελτιώνεται, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Πρέπει να βρεθεί μία άκρη στο όλο θέμα. Αν δεν βρεθεί αυτή, τότε σύντομα το πρόβλημα θα μεταπηδήσει και στις 512.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κι όμως το πρόβλημα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ είναι πλέον και στις 512, με 40 pps (αντί 30 στις 384).

Αποστολή 500+ pps από Internet, λήψη μόλις 40 pps στην ADSL (τις προηγούμενες μέρες λάμβανα 450-700 pps χωρίς πρόβλημα!):

Πρόβλημα με VoIP στην 512 (40 pps, αντι 50-55):

Καμαρώστε τα χάλια μου
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 12-OCT-2005_500pps_problem.gif  

12-OCT-2005_VoIP_Problems.gif  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 12-10-05 στις 17:43.

Σελ. 22 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 212172021222324273242 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας