Σελ. 34 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 1424293233343536394454 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 496-510 από 2770
    Περιοχή
    Ελλάδα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    USR 9108 (annex A->B)
    psyxakias,

κι εγώ ήθελα να αποκλείσω ένα-ένα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

α) χρησιμοποιώ ADSL γραμμή (384) εδώ και ~3 χρόνια, στο ίδιο κέντρο (Ερμού), με διαφορετικούς ISPs (ΟΤΕnet, FORTHnet, HOL)· το πρόβλημα άρχισε να παρουσιάζεται φέτος τo Σεπτέμβριο

β) δεν μπορούσα να σταυρώσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πάνω από 30 pps (spikes, μ.ο. ~14), πριν να κάνω αναβάθμιση σε 512· τώρα, με ενεργά ed2k/BT (και φυσικά την ίδια σύνδεση 384 της HOL, όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα), κάνω *ταυτόχρονα* και test με το All Seeing Eye και χτυπάω ~100 pps

γ) τις τελευταίες 15 μέρες, δοκίμασα 3 ISPs

Σύμφωνα με την Αριστοτέλεια λογική (και αφού είχα κράξει προκαταβολικά τη HOL, η οποία φαίνεται πως διόρθωσε τα προβλήματα που είχε στη Θεσσαλονίκη, αν και κάποιες γραμμές της βρίσκονται σχεδόν πάντα στα όριά τους), όλα δείχνουν ΟΤΕ. Είμαι 99,999% σίγουρος γι' αυτό. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι τρελοί!

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΛΟΦΟ
    Router
    SpeedPort Plus
    SNR / Attn
    11,8(dB) / 3,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Aπογοητευση.....Μολις επιασα 8745 ping στο unreal tournamen χθες το βραδυ ειχα 54...Kαλα...

Περιοχή
    Never Never land...
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    sDSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    FORTHnet
    Router
    Tornado 805
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias
    savdown, όντως κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται ο ΟΤΕ όμως αφήνω και ένα "ισως" καθώς έκανα παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο που με έβαλε σε υποψίες.

Επίσης αυτό που είμαι πλέον σίγουρος είναι ότι με 1024 γραμμή ΔΕΝ λύνεται το πρόβλημα (που ήλπιζα έως τώρα και είχα πάρει απόφαση για μετατροπή γραμμής), που μάλιστα επιβεβαιώνει έναν υπεύθυνο στη διαχείριση δικτύου του ΟΤΕ που είχα μια 3ωρη συνομιλία το Σάββατο, που μου έλεγε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα μεταξύ 512 και 1024 στα πακέτα (φυσικά ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν ευθύνεται καν ο ΟΤΕ για το πρόβλημα).

Anyway, θα κάνω περαιτέρω έρευνες και θα ενημερώσω σχετικά... θα αρχίσω και θα αποκλείω μία-μία μερικές πιθανότητες εντός των επομένων ημερών.
    Και γιατι αφηνεις ισως? Μηπως φταινε οι providers? Οχι. Εχω δοκιμασει 3 (acn , ote , hol) και παλι λιγοτερο απο 30 πακετα στην 384.

Σκοπιμα εχουν βαλει κοφτη. Εγω ειχα στειλει το εγγραφο εξετασης προβληματος και δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο. Αυριο παω στον διευθηντη του ΟΤΕ εδω στο Ρεθυμνο να του πω 2 λογακια για τα παγια τα οποια θα απαιτησω να μην τα πληρωνω.

Το avatar του μέλους savdown
    savdown Guest
    Για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε τους ISP στα σίγουρα( ; ) μπορούμε να βρούμε και κάποιον με Vivodi δίκτυο και ISP HOL και να συγκρίνουμε με ΟΤΕ/HOL.
    Ακόμα ενδιαφέρον θα είχε η σύγκριση 384ΟΤΕ/384ΙSP και 512ΟΤΕ/384ISP - 1024ΟΤΕ/384ISP.
    To link που έδωσες anon δεν έχω τις γνώσεις για να το καταλάβω αλλά από το conclusion που διάβασα μάλλον αναφέρεται στο τιγκαρισμένο Upstream και τις επιπτώσεις του.
    Psyxakias αν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάνα τεστ πες μας.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τώρα άμα πω ότι σας ζηλεύω θα με πιστέψετε. Το μέγιστο που έχω πετύχει είναι 12. Συνήιθως έχω 7 με 8 pps. Εχω σταματίσει να παίζω Online Παιχνίδια και για Skype ούτε λόγος.

OTE 384 + HOL (προσφορά RAM) DSLAM Αiγάλεω (5444)

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ μπορεί να έχω λίγο πιο ευχάριστα νέα αύριο, διότι κατάφερα για πρώτη φορά απόψε να έχω 1350 pps σταθερότατα (ναι ναι 1350!), κάτι που δεν είχα ξαναδεί καθόλου (ούτε καν το βράδυ, max 680 είχα πρώτα τα βράδια). Θέλω όμως να κάνω κάτι περαιτέρω δοκιμές αύριο (σε πρωινή ώρα) πριν σας πω γιατί μπορεί να έχω βγάλει λάθος συμπεράσματα.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Speedstream_HOL512_24-OCT-2005_22-30_OK-512kbps_iplen28_time90s.gif  

Περιοχή
    Γλυκά Νερά
    Downloads
    18
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Router
    RB4011iGS+hAP AC+cAP AC
    Path Level
    Fastpath
    psyxakias, λαθος να μετρας τα packets/sec του network interface γιατι αυτος ο counter μετραει οτιδιποτε κινηται πανω στο lan. Χωρις να θελω να σε απαγοιτευσω, αλλα 1350 pps σημαινει οτι κατα πασα πιθανοτητα μετεφερες καποιο αρχειο η οτιδηποτε στο local lan! Ο σωστος counter ειναι IP -> datagrams received / sec.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μετά απο δυο ώρες διακοπής από τις 8:30, πήρα την forthnet οπου με ενημέρωσαν οτι έπεσε "κάποιο" σύστημα στον ΟΤΕ και πολλές περιοχές είχαν πρόβλημα. Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε και πλέον το VoIP παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα που παρουσιαζόταν στην 384. Η γραμμή μου είναι 512. Θα περιμένω να δω μίπως είναι προσωρινό το πρόβλημα.

ΥΓ: Περιοχή Ν. Ερυθραίας
    There are 10 kinds of people in the world
    those who understand binary, and those who don't

Περιοχή
    Never Never land...
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    sDSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    FORTHnet
    Router
    Tornado 805
    Μπα μην περιμενεις αδικα...τα εχουμε πει χιλιες φορες.
    Σημερα εγω πηρα ετσι μια καλη δοση απο νευρα. Προσπαθω απο τις 23:00 να παιξω Counter-Strike Source και απλα δεν γινεται. Δεν συνδεεται καν στον σερβερ και παγωνει ολη η συνδεση με αποτελεσμα ping timeouts (OTE & HOL).Refresh server list και κατασονται με την σειρα ξεκινωντας απο τον πρωτο που γινεται ping (85ms) και παει λεγοντας αυξανομενο σταθερα 85-110-150-200....7000ms!!!!
    Πως σας φαινεται?Αναρωτιεστε γιατι ολα αυτα? Γιατι το Refresh στην server list κανει ενα μαζικο ping δηλαδη πολλα πολλα πακετα με αποτελεσμα το DSLam να κανει deny γιατι λιμιταρει ~30pps. ΑΥΤΟ ειναι το λεγομενο Online gaming. Aλλα θα το ξαναπω... μηπως εγραφε πουθενα στην διαφημιση με ψιλα γραμματα Online gaming=ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ YAHOO??

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Να διορθώσω το προηγούμενο μου post και να πω οτι όλα εγιναν το απόγευμα προς βράδυ απο 20:30 - 22:30 μέτα απο αυτη την διακοπή τέρμα τα UDP
    There are 10 kinds of people in the world
    those who understand binary, and those who don't

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nEC
    psyxakias, λαθος να μετρας τα packets/sec του network interface γιατι αυτος ο counter μετραει οτιδιποτε κινηται πανω στο lan.
    Δεν έχω lan τις τελευταίες μέρες, έχω ξηλώσει τα πάντα για κάνω δοκιμές και μόνο. Όντως όμως το 1350 είναι το διπλό του 680 και είναι πολύ πιθανόν να μου μετράει τα πακέτα εις διπλούν για κάποιο λόγο. Anyway, θα τα επαληθεύσω αύριο κατά τις πρωινές ώρες που έχω έντονα το πρόβλημα γιατί τα βράδια λειτουργεί OK, και ελπίζω να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα.

Το απογοητευτικό πάντως στην όλη υπόθεση είναι ότι σήμερα το πρωί με την 1024 δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά, λίγο καλύτερα (που μπορεί να ήταν και τυχαίο) αλλά όχι φοβερά πράγματα. Αυτός μάλιστα είναι ο λόγος που ψάχνω και άλλους παραμέτρους που πιθανόν να προκαλούν το πρόβλημα, εκτός βέβαια αν ο ΟΤΕ έχει αυτά τα "προβληματάκια" σε όλες τις ταχύτητες πλέον.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κι όμως παιδιά μόλις τα επιβεβαίωσα τα πακέτα, είναι όντως 1300-1350 pps και δεν είναι διπλομετρημένα από το interface καταλάθος. Στέλνω 680 pps και λαμβάνω 680 pps, στέλνω 1300 και λαμβάνω 1300. Επίσης είτε μετράω datagrams/sec είτε packets/sec είναι ακριβώς το ίδιο, καθώς όπως είπα δεν έχω lan (έχω αποσυνδέσει το switch και συνδέω απευθείας το modem στον Η/Υ).

Έχω μεγάλη αγωνία να δω το πρωί τι θα γίνει, αν θα έχω τόσο έντονο το πρόβλημα ή σε καλύτερη μορφή με τις "αλλαγές" που έχουν γίνει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 25-10-05 στις 03:35.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PrOzAk
    Μπα μην περιμενεις αδικα...τα εχουμε πει χιλιες φορες.
    Σημερα εγω πηρα ετσι μια καλη δοση απο νευρα. Προσπαθω απο τις 23:00 να παιξω Counter-Strike Source και απλα δεν γινεται. Δεν συνδεεται καν στον σερβερ και παγωνει ολη η συνδεση με αποτελεσμα ping timeouts (OTE & HOL).Refresh server list και κατασονται με την σειρα ξεκινωντας απο τον πρωτο που γινεται ping (85ms) και παει λεγοντας αυξανομενο σταθερα 85-110-150-200....7000ms!!!!
    Πως σας φαινεται?Αναρωτιεστε γιατι ολα αυτα? Γιατι το Refresh στην server list κανει ενα μαζικο ping δηλαδη πολλα πολλα πακετα με αποτελεσμα το DSLam να κανει deny γιατι λιμιταρει ~30pps. ΑΥΤΟ ειναι το λεγομενο Online gaming. Aλλα θα το ξαναπω... μηπως εγραφε πουθενα στην διαφημιση με ψιλα γραμματα Online gaming=ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ YAHOO??
    Από τον Απρίλιο είμαι έτσι και δεν έχω κανά μήνα με την 512 που μπορώ και παίζω. Βασικά παίζω την κάθε φορά λες και είναι η τελευταία γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο
    OK boomer

Το avatar του μέλους silver
    silver Guest
    παιδια εκανα το πείραμα της 1ης σελίδας και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    μίλαγα με εναν φίλο στο φουλ στο voipbuster και ετρεξα το ping και ο μεσος ορος ηταν γύρω στα 30ms..μόνο μια δυο φορες αγγιξε τα 80ms...

Σελ. 34 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 1424293233343536394454 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας