Σελ. 51 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 3141464950515253566171 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 751-765 από 2770
    Περιοχή
    UK/GR
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spirosta
    Με την εντολή perfmon μπορείς να εισάγεις στα διαγράμματα την εντολή packets recieved/s. την στιγμή που θα έχεις πρόβλημα πχ VoiP το τρέχεις και βλέπεις τα μέγιστα που μπορείς να ποιάσεις. Καπου εδώ μέσα σε αυτό το "μικρό" thread και προς την αρχή υπάρχει ένα gif με οδηγίες.
    Και είναι για Αγγλικά Windows XP! Εγω που έχω ελληνικά???

Δεν βρίσκω αντίστοιχες ελληνικές επιλογές!

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13-15Mb/1Μb
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    USR9108
    SNR / Attn
    9(dB) / 18(dB)

Το avatar του μέλους El-Greco
    El-Greco Guest
    Έχω το ίδιο πρόβλημα, βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης και no online gaming, όπως και άθλιο VoipBuster το οποίο απλά το έβαλα να το δοκιμάσω (δεν ήξερα για τον χρονικό περιορισμό του ενός λεπτού αν δεν έχεις προαγοράσει έστω 5 ευρώ...). Η γραμμή μου είναι 384/128.

Η ερώτησή μου είναι... θα είχε όφελος να ανέβω σε ταχύτητα γραμμής ή δεν θα είχε αποτέλεσμα... Να βάλω 512 ή ακόμα και 1024 ή απλά θα ταΐσω τον ΟΤΕ;

Και ξέχασα να σας πω το βασικό... με χρήση του Yahoo - All Seeing Eye και του test που αυτό παρέχει, μέτρησα 12 ολόκληρα packets ανά λεπτό παρακαλώ; Τρισαθλιότατο;...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16749/1021
    ISP
    Forthnet
    Router
    Siemens CL-110
    SNR / Attn
    6,6(dB) / 12,5(dB)
    Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος σας παρακαλώ πόσα πακέτα λήψης/δευτερόλεπτο πρέπει να λαμβάνει κανονικά κανείς σε γραμμή 384/128; (Μέση και Μέγιστη τιμή)

Από το απόγευμα μέχρι και τώρα όταν μιλάω στο VoIPΒuster τα pings βρίσκονται στα 30-40ms, ενώ μπορώ να σερφάρω και συγχρόνως να χρησιμποιώ το Azureus (αλλά τα Pings είναι ~2500ms).

Με το performance monitor το μέγιστο που έπιασα ήταν ~50πακέτα λήψης/sec ενώ η μέση τιμή ήταν ~30 πακέτα λήψης/sec.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13-15Mb/1Μb
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    USR9108
    SNR / Attn
    9(dB) / 18(dB)
    Αν η μέση τιμή ήταν τα 30πακέτα τότε έχεις πρόβλημα έπρεπε με voip buster να ηταν σχεδόν σταθερά 50

Το avatar του μέλους rott
    rott Guest
    Talking
    Υπάρχει ελπίδα!

Μόλις βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου (στις 3 το βράδυ με έπιασε φαγούρα να το κοιτάξω ) πρωτοκολλημένη επιστολή από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όπου μου κοινοποιούν ότι περιμένουν απάντηση εντός 10 ημερών από ΟΤΕ και ΕΕΤΤ για τα παραπονά μου! (Η επιστολή που είχα στείλει είναι μερικά χιλιόμετρα πιο πάνω στο thread)
    Επιτέλους κάτι κινείται!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rott : 05-11-05 στις 04:44.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από El-Greco
    Η ερώτησή μου είναι... θα είχε όφελος να ανέβω σε ταχύτητα γραμμής ή δεν θα είχε αποτέλεσμα... Να βάλω 512 ή ακόμα και 1024 ή απλά θα ταΐσω τον ΟΤΕ;
    Είμαι με 512, είμαι στο κέντρο Αριάδνης... και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εντάξει..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spirosta
    Πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.
    Ένα κείμενο να περιγράφει το πρόβλημα. Πως εντοπίζεται. Τι να κάνει ο κοσμάκης (προτάσεις).
    Και να γίνει sticky και locked
    Λοιπόν θέλω να προτείνω κάτι σχετικά με αυτό (λάθος thread ίσως...)
    Εκτώς του ότι δεν είναι εύκολο να βρούμε το ζουμί στα μηνύματα ενός μεγάλου thread, ακόμα κι αν είναι sticky, και όπως και να το κάνουμε ένα φόρουμ δεν είναι και ο καταλληλότερος τρόπος να διαβάζουμε FAQs και HOWTOs, καλό θα ήταν να φτιάχναμε ένα wiki γι'αυτό το σκοπό.

Δείτε για παράδειγμα αυτό το φόρουμ
    http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php
    και το wiki που το συνοδεύει
    http://wiki.hydrogenaudio.org/

Υπάρχει πολλή γνώση εδώ μέσα και υπάρχουν και πολλοί που είναι πρόθυμοι να τη μοιραστούν αλλά φαίνεται να πηγαίνει χαμένη μέσα στις συζητήσεις ενός φόρουμ.

Wha d y all think?
    @eon

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Slay
    Παλι καλα που εχουμε και τον ΟΤΕ να μας μαθαινει και 5 πραγματα, το ιντερνετ για τον ΟΤΕ ειναι μονο web ftp mail και irc, νομιζετε οτι τυχαια σας λενε να κατεβασετε κατι απο ελληνικο server για να τσεκαρετε την ταχυτητα σας? εγω το μονο που θα κανω για αυτην την περιπτωση ειναι να κοψω την adsl προσβαση απο τον ΟΤΕ την στιγμη που θα δωσει εναλακτικος στην περιοχη μου, ακομα και αν μεχρι τοτε εχει φτιαξει η κατασταση στον ΟΤΕ, 1,5 χρονο τωρα μας δουλευουν ψιλο γαζι, αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.
    Ακριβως. Το πρόβλημα είναι στη φιλοσοφία και στην αντίληψη περί του θέματος αυτών των δημοσιουπαλληλογραφειοκρατών που τους έχουν αναθέσει δουλειά που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τα ενδιαφέροντά τους. Αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά οι κκ διευθυντές και υπεύθυνοι στον οτε είναι να χτυπάνε τη σφραγίδα τους και να ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Στο "FAST INTERNET" όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει το "fast". Το θέμα λοιπόν τώρα το γύρισαν στο τι σημαίνει το "internet". Ας ανοίξουν κανένα λεξικό (ας είναι και 15 χρονών έκδοση, δεν έχει αλλάξει τίποτα στην έννοια του όρου όλο αυτό το χρονικό διάστημα) και ας μάθουν τουλάχιστον ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό που επαγγέλονται.
    Αρμόδιοι σίγουρα δεν είναι για να ορίσουν τον όρο "internet", αλλά βλέπετε μπορούν να το κάνουν γιατί τους το επιτρέπει η θέση ισχύος και το μονοπώλιό τους στις τηλεφωνικές γραμμές.

Να επενδύσουμε μαζικά, ότι μπορεί ο καθένας στη vivodi, ή σε όποιον παροχέα έχει πρόθεση να εγκαταστήσει δικά το καλώδια, αυτό μπορούμε να κάνουμε.

Άν δεν είμαστε χαρακτήρες αρκετά δυνατοί για να κόψουμε την dsl γραμμή του οτε τουλάχιστον ας κόψουμε ότι άλλες υπηρεσίες μπορούμε (σταθερή-κινητή τηλεφωνία και ότι άλλο έχουν)

Όπως όλα τα μονοπώλια, έτσι και ο καλός ο ΟΤΕΣ μας είδικά όσον αφορά την παροχή internet έχει γίνει ένα τεράστιο καρκίνωμα που συνεχώς μεγαλώνει και μας τρώει και εμείς μή μπορώντας να κάνουμε αλλιώς εξακολουθούμε να του δίνουμε τροφή.
    Κόψτε το το γαμ***νο και πετάξτε το recycle bin!!!!!!
    @eon

Περιοχή
    UK/GR
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aeon
    Ακριβως. Το πρόβλημα είναι στη φιλοσοφία και στην αντίληψη περί του θέματος αυτών των δημοσιουπαλληλογραφειοκρατών που τους έχουν αναθέσει δουλειά που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τα ενδιαφέροντά τους. Αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά οι κκ διευθυντές και υπεύθυνοι στον οτε είναι να χτυπάνε τη σφραγίδα τους και να ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Στο "FAST INTERNET" όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει το "fast". Το θέμα λοιπόν τώρα το γύρισαν στο τι σημαίνει το "internet". Ας ανοίξουν κανένα λεξικό (ας είναι και 15 χρονών έκδοση, δεν έχει αλλάξει τίποτα στην έννοια του όρου όλο αυτό το χρονικό διάστημα) και ας μάθουν τουλάχιστον ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό που επαγγέλονται.
    Αρμόδιοι σίγουρα δεν είναι για να ορίσουν τον όρο "internet", αλλά βλέπετε μπορούν να το κάνουν γιατί τους το επιτρέπει η θέση ισχύος και το μονοπώλιό τους στις τηλεφωνικές γραμμές.

Να επενδύσουμε μαζικά, ότι μπορεί ο καθένας στη vivodi, ή σε όποιον παροχέα έχει πρόθεση να εγκαταστήσει δικά το καλώδια, αυτό μπορούμε να κάνουμε.

Άν δεν είμαστε χαρακτήρες αρκετά δυνατοί για να κόψουμε την dsl γραμμή του οτε τουλάχιστον ας κόψουμε ότι άλλες υπηρεσίες μπορούμε (σταθερή-κινητή τηλεφωνία και ότι άλλο έχουν)

Όπως όλα τα μονοπώλια, έτσι και ο καλός ο ΟΤΕΣ μας είδικά όσον αφορά την παροχή internet έχει γίνει ένα τεράστιο καρκίνωμα που συνεχώς μεγαλώνει και μας τρώει και εμείς μή μπορώντας να κάνουμε αλλιώς εξακολουθούμε να του δίνουμε τροφή.
    Εσύ το έκανες;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas.pav
    Εσύ το έκανες;
    Οχι. Το λέω μόνο για να το κάνουν οι άλλοι...
    Σοβαρά τωρα. Τηλέφωνο δεν πληρώνω στον οτε εδώ και 2 χρονια σχεδόν. Για dsl δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή. Η vivodi δεν καλύπτει την περιοχή μου. Και δυστυχώς όταν είχα πάρει τηλ στη vivodi πριν αρκετό καιρό, μου είπαν ότι δεν σκοπεύουν να επεκτείνουν το δίκτυο προς τα εδώ (Νέα Σμύρνη).
    @eon

Περιοχή
    Never Never land...
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    sDSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    FORTHnet
    Router
    Tornado 805
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aeon

Αν δεν είμαστε χαρακτήρες αρκετά δυνατοί για να κόψουμε την dsl γραμμή του οτε τουλάχιστον ας κόψουμε ότι άλλες υπηρεσίες μπορούμε (σταθερή-κινητή τηλεφωνία και ότι άλλο έχουν)

Well said...

Επίσης δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε σκέτη γραμμή ιντερνετ.
    Σε δεσμεύουν να έχεις και τηλέφωνο για να τα παίρνουν καλά.
    Μετατροπές απο ISDN σε PSTN 35 ευρώ...(για ένα κλικ)
    Πάγεια για φραγή(Σου λέει γιατί ρε φιλαράκι να βάλεις φραγή?Για να χάνουμε φράγκα?Επειδή δεν μπορείς να ελέγξεις τον ευατό σου? ΟΚ. Δίνε μας 3 ευρώ πάγειο εξτρα για να πέρνουμε και εμείς κάτι)
    Είναι και μια υπηρεσία που κοιτάει για τα dialers αλλά σε ειδοποιούν μετα τα 1000€(για να βγάλουν και εδώ κάτι.
    Να ναι καλά και οι Ολυμπιακοί για την dsl...γιατί...Καλά φράγκα έδινε η ISDN και PSTN με χρονοχρεώσεις.
    Τώρα τσίμπα κόφτες στην dsl.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PrOzAk : 05-11-05 στις 22:07.

Το avatar του μέλους El-Greco
    El-Greco Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από trojy
    Είμαι με 512, είμαι στο κέντρο Αριάδνης... και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εντάξει..
    ωωωωχ... υποψιάζομαι πως είμαι στο ίδιο κέντρο φίλε trojy... (2810314***). Πριν δω τα εδώ Post, είχα πάρει τον ΟΤΕ να δηλώσω βλάβη. Μου είχαν πει ότι η γραμμή μου είναι άψογη και ότι μετάβαση στο χώρο μου σίγουρα θα κρινόταν άσκοπη και απλά θα χρεωνόμουν το πενηντάρικο...

Αχ καλή μου Vivodi... ήμουν Αθήνα με γραμμή vivodi, ποτέ δεν είχα προβλήματα... τώρα, απλά πρέπει να επαφίεμαι στο φιλότιμου του κάθε υπαλλήλου του ΟΤΕ.

Πάντως, είχα στείλει mail που να περιγράφει στην ουσία το πρόβλημα (αφού από εδώ έμαθα τι τελικά φταίει για το πρόβλημά μου) γιατί μέχρι πρόσφατα δεν ήξερα να τους πω στην ουσία τι μου φταίει. Για να δούμε τώρα που τους είπα για τα πακέτα...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PrOzAk
    Well said...

Επίσης δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε σκέτη γραμμή ιντερνετ.
    Σε δεσμεύουν να έχεις και τηλέφωνο για να τα παίρνουν καλά.
    Μετατροπές απο ISDN σε PSTN 35 ευρώ...(για ένα κλικ)
    Πάγεια για φραγή(Σου λέει γιατί ρε φιλαράκι να βάλεις φραγή?Για να χάνουμε φράγκα?Επειδή δεν μπορείς να ελέγξεις τον ευατό σου? ΟΚ. Δίνε μας 3 ευρώ πάγειο εξτρα για να πέρνουμε και εμείς κάτι)
    Είναι και μια υπηρεσία που κοιτάει για τα dialers αλλά σε ειδοποιούν μετα τα 1000€(για να βγάλουν και εδώ κάτι.
    Να ναι καλά και οι Ολυμπιακοί για την dsl...γιατί...Καλά φράγκα έδινε η ISDN και PSTN με χρονοχρεώσεις.
    Τώρα τσίμπα κόφτες στην dsl.
    Μα καλά μόνο αυτά;
    τιποτα άλλο να μην ζητήσουμε;

Νομίζω οτι χάνετε το νοήμα του νήματος

Το avatar του μέλους Navigator
    Navigator Guest
    Δεν θα βρούμε λύση άμεσα γιατι ο ΟΤΕΣ (sic) εφαρμόζει αυτό που τον συνφέρει το γνωστό ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ...
    Μόνο αν ψηφιστεί-εφαρμοστεί γρήγορα το νέο νομοσχέδιο θα ξεφύγουμε από τα σαγόνια του αγαπητού μας ΟΤΕ

Σελ. 51 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 3141464950515253566171 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας