Και είναι για Αγγλικά Windows XP! Εγω που έχω ελληνικά???Αρχικό μήνυμα από spirosta
Δεν βρίσκω αντίστοιχες ελληνικές επιλογές!
Εμφάνιση 751-765 από 2770
-
04-11-05, 15:16 #751
- Περιοχή
- UK/GR
- Downloads
- 15
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 2
- ISP
- N/A
-
04-11-05, 16:42 #752
-
04-11-05, 18:38 Ερώτησις... #753
Έχω το ίδιο πρόβλημα, βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης και no online gaming, όπως και άθλιο VoipBuster το οποίο απλά το έβαλα να το δοκιμάσω (δεν ήξερα για τον χρονικό περιορισμό του ενός λεπτού αν δεν έχεις προαγοράσει έστω 5 ευρώ...). Η γραμμή μου είναι 384/128.
Η ερώτησή μου είναι... θα είχε όφελος να ανέβω σε ταχύτητα γραμμής ή δεν θα είχε αποτέλεσμα... Να βάλω 512 ή ακόμα και 1024 ή απλά θα ταΐσω τον ΟΤΕ;
Και ξέχασα να σας πω το βασικό... με χρήση του Yahoo - All Seeing Eye και του test που αυτό παρέχει, μέτρησα 12 ολόκληρα packets ανά λεπτό παρακαλώ; Τρισαθλιότατο;...
-
04-11-05, 23:31 #754
Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος σας παρακαλώ πόσα πακέτα λήψης/δευτερόλεπτο πρέπει να λαμβάνει κανονικά κανείς σε γραμμή 384/128; (Μέση και Μέγιστη τιμή)
Από το απόγευμα μέχρι και τώρα όταν μιλάω στο VoIPΒuster τα pings βρίσκονται στα 30-40ms, ενώ μπορώ να σερφάρω και συγχρόνως να χρησιμποιώ το Azureus (αλλά τα Pings είναι ~2500ms).
Με το performance monitor το μέγιστο που έπιασα ήταν ~50πακέτα λήψης/sec ενώ η μέση τιμή ήταν ~30 πακέτα λήψης/sec.
-
04-11-05, 23:38 #755
Αν η μέση τιμή ήταν τα 30πακέτα τότε έχεις πρόβλημα έπρεπε με voip buster να ηταν σχεδόν σταθερά 50
-
05-11-05, 04:35 #756
Υπάρχει ελπίδα!
Μόλις βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου (στις 3 το βράδυ με έπιασε φαγούρα να το κοιτάξω) πρωτοκολλημένη επιστολή από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όπου μου κοινοποιούν ότι περιμένουν απάντηση εντός 10 ημερών από ΟΤΕ και ΕΕΤΤ για τα παραπονά μου! (Η επιστολή που είχα στείλει είναι μερικά χιλιόμετρα πιο πάνω στο thread)
Επιτέλους κάτι κινείται!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rott : 05-11-05 στις 04:44.
-
05-11-05, 05:22 #757
Αρχικό μήνυμα από El-Greco
-
05-11-05, 14:30 #758
Αρχικό μήνυμα από spirosta
Εκτώς του ότι δεν είναι εύκολο να βρούμε το ζουμί στα μηνύματα ενός μεγάλου thread, ακόμα κι αν είναι sticky, και όπως και να το κάνουμε ένα φόρουμ δεν είναι και ο καταλληλότερος τρόπος να διαβάζουμε FAQs και HOWTOs, καλό θα ήταν να φτιάχναμε ένα wiki γι'αυτό το σκοπό.
Δείτε για παράδειγμα αυτό το φόρουμ
http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php
και το wiki που το συνοδεύει
http://wiki.hydrogenaudio.org/
Υπάρχει πολλή γνώση εδώ μέσα και υπάρχουν και πολλοί που είναι πρόθυμοι να τη μοιραστούν αλλά φαίνεται να πηγαίνει χαμένη μέσα στις συζητήσεις ενός φόρουμ.
Wha d y all think?@eon
-
05-11-05, 15:17 #759
Αρχικό μήνυμα από Slay
Αρμόδιοι σίγουρα δεν είναι για να ορίσουν τον όρο "internet", αλλά βλέπετε μπορούν να το κάνουν γιατί τους το επιτρέπει η θέση ισχύος και το μονοπώλιό τους στις τηλεφωνικές γραμμές.
Να επενδύσουμε μαζικά, ότι μπορεί ο καθένας στη vivodi, ή σε όποιον παροχέα έχει πρόθεση να εγκαταστήσει δικά το καλώδια, αυτό μπορούμε να κάνουμε.
Άν δεν είμαστε χαρακτήρες αρκετά δυνατοί για να κόψουμε την dsl γραμμή του οτετουλάχιστον ας κόψουμε ότι άλλες υπηρεσίες μπορούμε (σταθερή-κινητή τηλεφωνία και ότι άλλο έχουν)
Όπως όλα τα μονοπώλια, έτσι και ο καλός ο ΟΤΕΣ μας είδικά όσον αφορά την παροχή internet έχει γίνει ένα τεράστιο καρκίνωμα που συνεχώς μεγαλώνει και μας τρώει και εμείς μή μπορώντας να κάνουμε αλλιώςεξακολουθούμε να του δίνουμε τροφή.
Κόψτε το το γαμ***νο και πετάξτε το recycle bin!!!!!!@eon
-
05-11-05, 16:53 #760
- Περιοχή
- UK/GR
- Downloads
- 15
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 2
- ISP
- N/A
Αρχικό μήνυμα από aeon
-
05-11-05, 19:06 #761
Αρχικό μήνυμα από kostas.pav
Σοβαρά τωρα. Τηλέφωνο δεν πληρώνω στον οτε εδώ και 2 χρονια σχεδόν. Για dsl δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή. Η vivodi δεν καλύπτει την περιοχή μου. Και δυστυχώς όταν είχα πάρει τηλ στη vivodi πριν αρκετό καιρό, μου είπαν ότι δεν σκοπεύουν να επεκτείνουν το δίκτυο προς τα εδώ (Νέα Σμύρνη).@eon
-
05-11-05, 20:07 #762
Αρχικό μήνυμα από aeon
Επίσης δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε σκέτη γραμμή ιντερνετ.
Σε δεσμεύουν να έχεις και τηλέφωνο για να τα παίρνουν καλά.
Μετατροπές απο ISDN σε PSTN 35 ευρώ...(για ένα κλικ)
Πάγεια για φραγή(Σου λέει γιατί ρε φιλαράκι να βάλεις φραγή?Για να χάνουμε φράγκα?Επειδή δεν μπορείς να ελέγξεις τον ευατό σου? ΟΚ. Δίνε μας 3 ευρώ πάγειο εξτρα για να πέρνουμε και εμείς κάτι)
Είναι και μια υπηρεσία που κοιτάει για τα dialers αλλά σε ειδοποιούν μετα τα 1000€(για να βγάλουν και εδώ κάτι.
Να ναι καλά και οι Ολυμπιακοί για την dsl...γιατί...Καλά φράγκα έδινε η ISDN και PSTN με χρονοχρεώσεις.
Τώρα τσίμπα κόφτες στην dsl.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PrOzAk : 05-11-05 στις 22:07.
-
05-11-05, 23:05 #763
Αρχικό μήνυμα από trojy
Αχ καλή μου Vivodi... ήμουν Αθήνα με γραμμή vivodi, ποτέ δεν είχα προβλήματα... τώρα, απλά πρέπει να επαφίεμαι στο φιλότιμου του κάθε υπαλλήλου του ΟΤΕ.
Πάντως, είχα στείλει mail που να περιγράφει στην ουσία το πρόβλημα (αφού από εδώ έμαθα τι τελικά φταίει για το πρόβλημά μου) γιατί μέχρι πρόσφατα δεν ήξερα να τους πω στην ουσία τι μου φταίει. Για να δούμε τώρα που τους είπα για τα πακέτα...
-
05-11-05, 23:41 #764
Αρχικό μήνυμα από PrOzAk
τιποτα άλλο να μην ζητήσουμε;
Νομίζω οτι χάνετε το νοήμα του νήματος
-
06-11-05, 01:43 #765
Δεν θα βρούμε λύση άμεσα γιατι ο ΟΤΕΣ (sic) εφαρμόζει αυτό που τον συνφέρει το γνωστό ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ...
Μόνο αν ψηφιστεί-εφαρμοστεί γρήγορα το νέο νομοσχέδιο θα ξεφύγουμε από τα σαγόνια του αγαπητού μας ΟΤΕ
Παρόμοια Θέματα
-
Κινητοποίηση - Πρόβλημα περιορισμού πακέτων απο OTE
Από j77 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36
Bookmarks