Σελ. 71 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 5161666970717273768191 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.051-1.065 από 2770
    Το avatar του μέλους NIB
    NIB Guest
    Εγώ με το all seeing eye test είχα χτυπήσει 13pps(ενώ όλα τα είχα κλειστά και η γραμμή ήταν τελείως idle). Τώρα έβαλα 1mbit και τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

Το avatar του μέλους Navigator
    Navigator Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Οχι δεν είπα για αυτό, μιλάω για το κλασικό που έχεις τρελαθεί να γράφεις πΟτε
    Kατά τη γνώμη σου πρέπει να ειμαι ευτυχισμένος με τα 20pps του πΟΤΕ και το παμφθηνο παγιο του.
    Ειμαι τρελαμένος χωρίς λόγο και τον αδικό ο αχάριστος ενώ ο πΟΤΕ με ευεργετεί.
    Αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα η αποψή σου

Το avatar του μέλους dkounal
    dkounal Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NIB
    Εγώ με το all seeing eye test είχα χτυπήσει 13pps(ενώ όλα τα είχα κλειστά και η γραμμή ήταν τελείως idle). Τώρα έβαλα 1mbit και τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.
    Να είσαι σίγουρος ότι ο ΟΤΕ θα σε ανακυρήξει ως πελάτη προς μίμηση. Για φαντάσου να είχες μια επιχείρηση και όταν θέλεις να πάρεις λίγο πιο χονδρά από τους πελάτες σου, ρίχνεις την ποιότητα. Αυτοί αδιαμαρτύρητα σου πληρώνουν παραπάνω για έχουν ότι έπρεπε να τους δίνεις από την αρχή.

Εστειλα τα στοιχεία από την όλη υπόθεση σε μια εφημερίδα. Εάν δεν έχω νέα τους μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε και σε άλλη. Τότε θα λήγει και η διορία της ΕΕΤΤ να κοινοποιήσει την καταγγελία μου στον ΟΤΕ, οπότε εάν δεν έχω λάβει την κοινοποίηση ένα μήνα μετά την αρχική μου καταγγελία θα πάει στο συνήγορο του πολίτη. Να δούμε που θα τραβήξει αυτή η διαπλοκή.

Κατάφερα να φτιάξω ένα προγραμματάκι σε delphi που καταγράφει τα non-unicast πακετα που δεχεται ενα interface δικτύου και εχει τις ίδιες τιμές με το performance monitor. Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να το τελειώσω και να κάνει αυτόματα το test να δείχνει εάν μια γραμμή έχει πρόβλημα ή όχι. Αυτό θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο μου στον ΟΤΕ και στους ISPς για την ανηθικότητα τους...

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Navigator
    Kατά τη γνώμη σου πρέπει να ειμαι ευτυχισμένος με τα 20pps του πΟΤΕ και το παμφθηνο παγιο του.
    Ειμαι τρελαμένος χωρίς λόγο και τον αδικό ο αχάριστος ενώ ο πΟΤΕ με ευεργετεί.
    Αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα η αποψή σου
    Αλήθεια. μια ερώτηση και αν θες μου απαντάς.. Στην ΕΕ γραφοντας την καταγγελία σου θα γράψεις την λέξη pOte και θα εξηγήσεις ότι ειναι ένα λογοπαίγνιο?
    Socii stamus Cadimus dividui

dkounal Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apok
    Αλήθεια. μια ερώτηση και αν θες μου απαντάς.. Στην ΕΕ γραφοντας την καταγγελία σου θα γράψεις την λέξη pOte και θα εξηγήσεις ότι ειναι ένα λογοπαίγνιο?
    γιατί φαγωθήκατε πως ονομάζει τον ΟΤΕ? πχ Την HellasOnLine εσείς γιατί τη λέτε HOL ?

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dkounal
    γιατί φαγωθήκατε πως ονομάζει τον ΟΤΕ? πχ Την HellasOnLine εσείς γιατί τη λέτε HOL ?
    Τωρα αυτο ειναι εξυπνάδα?

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    www.hol.gr είναι το site τους και όχι www.HellasOnLine.gr

Δεν την υποβαθμίζουμε αναφέροντάς την Hol
    Socii stamus Cadimus dividui

dkounal Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wintech2003
    Τωρα αυτο ειναι εξυπνάδα?
    Όχι δεν έχω διάθεση να κάνω τον εξυπνο.
    Απλά εάν βάλετε search την λέξη πΟΤΕ θα ανακαλύψετε ότι είναι το ίδιο συχνό με το "ποτέ" και κανένας σας δεν είχε μέχρι τώρα ενοχληθεί τόσο ή τουλάχιστον δεν έτυχε να δω κάτι ανάλογο ακόμη και σε περιπτώσεις που ατεκμηριοτα κατηγορούσε κάποιος τον ΟΤΕ. Γιατί ξαφνικά αρχίσαμε εδώ; Trollάρει ο Navigator αυτό είναι αλήθεια, αλλά με αυτά που γίνονται εδώ, μην μου πείτε ότι υποτιμάμε τον ΟΤΕ λέγοντας τον πΟΤΕ; Αυτός μάλλον υποτιμά την νοημοσύνη μας.
    Αρκετά offtopic βγήκα, δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω.

Περιοχή
    UK/GR
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    ISP
    N/A
    Exclamation
    Δήλωσα βλάβη περιορισμένων πακέτων ανα δευτερόλεπτο στο 121 και το έδωσαν σε τεχνικό να με πάρει τηλέφωνο!!

(ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ!) Να του αναφέρω όλα όσα έχουν υποθεί σε αυτό το θέμα?? Καμμιά συμβουλή?????

dkounal Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas.pav
    Δήλωσα βλάβη περιορισμένων πακέτων ανα δευτερόλεπτο στο 121 και το έδωσαν σε τεχνικό να με πάρει τηλέφωνο!!

(ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ!) Να του αναφέρω όλα όσα έχουν υποθεί σε αυτό το θέμα?? Καμμιά συμβουλή?????
    Θα σε πάρει.
    Θα του πεις:
    "Ενώ κάνω download κανονικά, δεν μπορώ να λάβω πάνω από χ αριθμό πακέτων ανά δεπτερόλεπτο, ανεξαρτήτως μεγέθους πακέτου."
    Ελπίζω να έχεις κάνει κανονικά κάποιες δοκιμές και να μην λες πράγματα που δεν είναι σίγουρα.

Περιοχή
    UK/GR
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    ISP
    N/A
    Θα σε πάρει.
    Θα του πεις:
    "Ενώ κάνω download κανονικά, δεν μπορώ να λάβω πάνω από χ αριθμό πακέτων ανά δεπτερόλεπτο, ανεξαρτήτως μεγέθους πακέτου."
    Ελπίζω να έχεις κάνει κανονικά κάποιες δοκιμές και να μην λες πράγματα που δεν είναι σίγουρα.

Ναι, έχω κάνει! Και το μέγιστο που πιάνω είναι 30 πακέτα ανά δευτερόλεπτο.

Με πήρε τελικά και στο στείλαμε στους τεχνικούς για έλεγχο... Γιατί έχω την εντύπωση ότι το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι τώρα?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    12990/803
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Zyxel 660H
    SNR / Attn
    9(dB) / 31(dB)
    Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι αν μετακινηθεί το πρόβλημα και στις 512....
    Τότε θα κλαίμε με μαύρο δάκρι.

Η πλάκα είναι που διαφημίζεται το DSL για online gaming και με 20PPS αν πας να παίξεις Counter Strike θα πάθεις πλάκα....
    Απλά δεν θα παίξεις

Εστειλε κανείς καμιά καταγγελία σε κανα περιοδικό του χώρου (PC Magazine, Ram, κλπ)?
    Αν όχι να στείλουμε να δούμε αν το δημοσιεύσουνε και εχουμε και επίσημη απάντηση από ΟΤΕ.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lefh
    Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι αν μετακινηθεί το πρόβλημα και στις 512....
    Τότε θα κλαίμε με μαύρο δάκρι.
    Έχει ήδη μετακυλίσει το πρόβλημα και στις 512.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lefh
    Εστειλε κανείς καμιά καταγγελία σε κανα περιοδικό του χώρου (PC Magazine, Ram, κλπ)?
    Αν όχι να στείλουμε να δούμε αν το δημοσιεύσουνε και εχουμε και επίσημη απάντηση από ΟΤΕ.
    Κάτι πρέπει να έχει σταλεί, αλλά είναι χρήσιμο να συντάξεις και εσύ ένα κείμενο για να το στείλεις. Σε ό,τι μπορώ να φανώ χρήσιμος στα τεχνικά, στη διάθεση σου.
    Εκτός και αν εννοείς, "Να κανονίσουμε... Να στείλετε... "

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BoGe
    Vivodi 512 Full LLu: Limit packets per second to 79
    Telepassport 256: Limit packets per second to 94
    Vivodi 1MB Fill LLu: Limit packets per second to 243

Το avatar του μέλους sdn
    sdn Guest
    Όχι δεν έχω διάθεση να κάνω τον εξυπνο.
    Απλά εάν βάλετε search την λέξη πΟΤΕ θα ανακαλύψετε ότι είναι το ίδιο συχνό με το "ποτέ" και κανένας σας δεν είχε μέχρι τώρα ενοχληθεί τόσο ή τουλάχιστον δεν έτυχε να δω κάτι ανάλογο ακόμη και σε περιπτώσεις που ατεκμηριοτα κατηγορούσε κάποιος τον ΟΤΕ. Γιατί ξαφνικά αρχίσαμε εδώ; Trollάρει ο Navigator αυτό είναι αλήθεια, αλλά με αυτά που γίνονται εδώ, μην μου πείτε ότι υποτιμάμε τον ΟΤΕ λέγοντας τον πΟΤΕ; Αυτός μάλλον υποτιμά την νοημοσύνη μας.
    Αρκετά offtopic βγήκα, δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω.
    Μιας και έχω γράψει και εγώ αρκετές φορές την λέξη πΟΤΕ αναφερόμενος στον ΟΤΕ θα ήθελα να πω τα εξής: Ποτέ δεν το έγραψα για να υποβαθμίσω την εταιρεία (άλλωστε θα ήταν ποταπός τρόπος υποβάθμισης). Αντίθετα γράφτηκε από μια σατιρική διάθεση (ίσως προς τον εαυτό μου/μας) για την απαράδεκτη σε πολλά θέματα συμπεριφορά της εν’ λόγο εταιρείας απέναντι στους πελάτες της. Επιπρόσθετα μιας και η προσθήκη του π δημιουργεί ένα έξυπνο κατά την άποψη μου λογοπαίγνιο το υιοθέτησα αρκετές φορές προκειμένου να δηλώσω την αντίδραση μου στις πρακτικές του ΟΤΕ. Ο συμβολισμός του πΟΤΕ για τον ΟΤΕ παραμένει τον υιοθετώ ακόμα και τον υποστηρίζω αλλά σαφώς τα κίνητρα δεν είναι ποταπά. Φιλικά

Σελ. 71 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 5161666970717273768191 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας