Σελ. 74 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 5464697273747576798494 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.096-1.110 από 2770
    Περιοχή
    Στο καζάνι που βράζουμε όλοι..
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Technicolor TD5136V2
    SNR / Attn
    6.1(dB) / 8.5(dB)
    παιδιά να ρωτήσω μια απλή ερώτηση;

Τον τελευταίο καιρό βλέπω πολύ lag στο cs. Βέβαια το χω παρατήσει το .. άθλημα, αλλά τις μερικές φορές που παίζω το lag γίνεται πάρα πολύ μεγάλο. Ξαφνικά φτάνει στα ύψη. Ειδικά σε servers του εξωτερικού είναι αδιανόητο να παίξει κάποιος.

Κατέβασα το πρόγραμμα που προτίνει ο trojy στην υπογραφή του και παρατήρησα ότι τα πακέτα κυμαίνονται στα 40-43.

Αυτή η τιμή είναι καλή ή όχι;

Με το voip buster έχω παρόμοιες τιμές, ίσως λίγο χαμηλωμένες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odd : 13-12-05 στις 13:48.
    * Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο κρέας μυρίζει.
    * Μες την έρμη κι άδεια πολιτεία μένει, το χέρι που μονάχα, με μπογιά θα γράψει στους μεγάλους τοίχους, ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Οδυσσέας Ελύτης

οδηγός δικαιωμάτων μισθωτών εκπαιδευτικών

Περιοχή
    UK/GR
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    ISP
    N/A
    Arrow
    Σήμερα που έχω γλώσσα στο φροντιστήριο θα δώσω και τα τρεία κείμενα στη καθηγήτρια του φροντιστηρίου να μου πει πιο της ήταν πιο κατανοητό και αν θέλει αλλαγές για να το καταλάβει καλύτερα (η καθηγήτρια είναι γύρο στα 25).

Το ίδιο θα κάνω και σε μαθητές που το λιγότερο ξέρουν κάποια πράγματα....

Εαν έχετε να προτείνε κάποιο κείμενο ακόμα feel free to do it!

Moderators με ακούτε??? Πείτε μου τη γνώμη σας... Ολόκληρο σύλλογο θα φτιάξετε.........

Το avatar του μέλους gravis
    gravis Guest
    Θα ήθελα να ρωτησω τα εξης: μια VOIP υπηρεσια οπως το i-call ,τι bandwidth χρειάζετε? δηλαδη με ποσα kb/sec γίνετε μια VOIP συνδυαλεξη?, Επισης ποσα connections δημιουργουνται που αναγκάζει το jetspeed να κολαει και να αναβει το alarm on?
    Και επειδη το προβλημα βρισκεται στα πακετα και στον περιορισμο τους απο το DSLAM του ΟΤΕ, τοτε γιατι λετε οτι με μια 512 ή με 1024 το προβλημα εν μερει λύνετε? αφου ο περιορισμος των πακετων εξακολουθει να υπάρχει ειτε προκειται για 384 είτε για 1024.

ευχαριστω

Το avatar του μέλους Navigator
    Navigator Guest
    Το voip μπορεί να δουλέψει άψογα και με isdn 64k για να δείς οτί το προβλημα δεν ειναι στο band αλλά στα pps.
    Aν ψάξεις στο forum θα βρείς οτι και άλλοι εχουν το ίδιο πρόβλημα με το κόλλημα του jetspeed οταν ξεκινούν udp packet.

Το avatar του μέλους gravis
    gravis Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Navigator
    Το voip μπορεί να δουλέψει άψογα και με isdn 64k για να δείς οτί το προβλημα δεν ειναι στο band αλλά στα pps.
    Aν ψάξεις στο forum θα βρείς οτι και άλλοι εχουν το ίδιο πρόβλημα με το κόλλημα του jetspeed οταν ξεκινούν udp packet.

Οποτε εκει θέλω να καταλήξω οτι το bandwidth δεν παίζει ρολο, αλλα τα πακέτα, ενω μεσα στο φορουμ μερικοι λενε οτι με 512 το πρόβλημα λύνετε.
    Ακομα και στο site I-CALL.gr παρολου που αναφέρει το πρόβλημα του ΟΤΕ, αναφέρει σαν έμμεση λύση να έχουμε 512 γραμμη, που και αυτο τεχνικα ειναι λάθος

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gravis
    Οποτε εκει θέλω να καταλήξω οτι το bandwidth δεν παίζει ρολο, αλλα τα πακέτα, ενω μεσα στο φορουμ μερικοι λενε οτι με 512 το πρόβλημα λύνετε.
    Ακομα και στο site I-CALL.gr παρολου που αναφέρει το πρόβλημα του ΟΤΕ, αναφέρει σαν έμμεση λύση να έχουμε 512 γραμμη, που και αυτο τεχνικα ειναι λάθος
    Με 512 φιάχνει γιατί στην 512 (ακομα) δεν υπάρχει τόσο μεγάλο προβλημα με τα πακέτα

Το avatar του μέλους dkounal
    dkounal Guest
    όπου υπάρχει packet limiting συνήθως ισχύει:
    384 ~30packets/sec
    512 ~60-80packets/sec
    1024 ~ 100-130packets/sec
    το voip θέλει ~50packets/sec αρα με 512 δουλέυει οροιακά....

Μια οικονομική λύση είναι γραμμή από ΟΤΕ 512 με 128 συνδρομή από οποιοδήποτε ISP μέχρι να αποφασίσει ο ΟΤΕ ότι πρέπει να πάτε στα 1024 για να λαμβάνετε 50packet/sec

Πολλοί ρουτερς όταν δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το άλλο άκρο κάνουν reset το connection και ανάβουν τα alarm τους....

sdikr Guest
    οσον αφορά το jetspeed, θυμάμαι οτι έχει αναφέρθει ξανά στο φόρουμ, μάλιστα τα κόκκινα λαμπάκια τα κάνει και στο irc

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Το επιβεβαιώνω και εγώ, καθώς το Voip δούλεψε καλά μετά την αναβάθμιση γραμμής σε 512. Η συνδρομή έμεινε η ίδα (οτενετ 384).

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Ας προσευχηθούμε να πάει καλά το LLU της Forthnet και τότε αναγκαστικά ο ΟΤΕ θα "διορθώσει" αυτά τα limits λόγω ανταγωνισμού, θέλω να φαντάζομαι...
    OK boomer

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από globalnoise
    Ας προσευχηθούμε να πάει καλά το LLU της Forthnet και τότε αναγκαστικά ο ΟΤΕ θα "διορθώσει" αυτά τα limits λόγω ανταγωνισμού, θέλω να φαντάζομαι...
    Αμά θέλαν οι μεγάλες εταιρίες θα το είχαν κάνει.............

Περιοχή
    HELLAS - ATH
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    D-Link Wireless
    Ο ΟΤΕ δεν θα διορθωσει τιποτα εαν δεν αναγκαστει νομικα!

Δεν ειναι χαζος να αφησει να του ροκανιζουν την βασικη υπηρεσια του (τηλεφωνια)!
    Απλα με οτι κανει κερδιζει χρονο και χρημα!

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Crosstalk
    Ο ΟΤΕ δεν θα διορθωσει τιποτα εαν δεν αναγκαστει νομικα!

Δεν ειναι χαζος να αφησει να του ροκανιζουν την βασικη υπηρεσια του (τηλεφωνια)!
    Απλα με οτι κανει κερδιζει χρονο και χρημα!

Αλλό το ένα (packet per second) και άλλο το voip

Περιοχή
    HELLAS - ATH
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    D-Link Wireless
    Ολα απο το ιδιο provision περνανε! Εχει και το καρπουζι εχει και το μαχαιρι!

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Crosstalk
    Ολα απο το ιδιο provision περνανε! Εχει και το καρπουζι εχει και το μαχαιρι!

Να το πώ αλλιως αν ο ΟΤΕ το έκανε γνώριζοντας (να κάνει σαμποταζ στα voip) τότε σε εμένα με 512 γραμμή δεν θα δουλέυαν

Σελ. 74 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 5464697273747576798494 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας