Σελ. 98 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 78889396979899100103108118 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.456-1.470 από 2770
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Κώδικας:
     Έστω ότι φτάνει πόσοτητα πληροφορίας 20KB ταυτόχρονα για κάθε χρήστη στο router
    αυτό πώς σχετίζεται με το τι γίνεται στο 1ο δευτερόλεπτο??
    Κώδικας:
    Δίνει σε κάθε χρήστη από δυο πακέτα δηλαδή 28 πακέτα των 1500bytes και 2 πακέτα των 250bytes. Περισσευουν 1KB. Περιμένουν και συσσωρευονται 10 πακέτα των 250 bytes του 15ου χρήστη.
    πώς ακριβώς βγαίνει αυτό?? με ενδιαφέρει για να καταλάβω τι γίνεται...ευχαριστώ...

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    Router
    US Robotics 9108 Annex B
    Δίκιο έχεις αλλά κανείς μας δεν ξέρει και σίγουρα τις δυνατότητες των μηχανημάτων του ΟΤΕ καθώς και την τεχνογνωσία του προσωπικού του προκειμένου να τις αξιοποιήσει. Μια άλλη λύση ίσως να ήταν η συλλογική προσπάθεια όλων των ISP ώστε να δώσουν QoS στα δικτυά τους αν και δεν νομίζω ότι θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon
    skyman: Καλά όλα αυτά που λές, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί ο ΟΤΕ διακινεί ΑΤΜ πακέτα. Για να μπορεί να κάνει διαφοροποίηση στα πακέτα χρειάζεται συστήματα πολύ ισχυρά που να παίζουν στο 7ο επίπεδο κατα OSI, μιας και οι επικοινωνίες VoIP δεν παίζουν απαραίτητα με συγκεκριμένα μόνο πρωτόκολλα / πόρτες. Επιπλέον θα έπρεπε να κάνει inspect μέσα στα encapsulated IP πακέτα ενώ αυτός βλέπει μόνο ΑΤΜ και υπάρχει και νομικό θέμα κατα πόσο αυτό επιτρέπεται. Ακόμη και εαν επιτρεπόταν, οι μηχανές για να κάνουν αυτό το πράγμα θα ήταν εξαιρετικά ακριβές πράγμα που θα ανέβαζε αντί να κατέβαζε το κόστος των ADSL, και τότε δικαίως θα ήταν η αύξηση.

Ενώ τώρα παίρνει πολύ περισσότερα χρήματα απο αυτά που δικαιούται για τις υπηρεσίες που παρέχει.

nkar: Εαν θέλουμε να θεωρούμαστε ενήλικες θα πρέπει να έχουμε μια υπεύθυνη στάση, ακόμη και εαν δεν μας αρέσουν κάποια πράγματα. Εφόσον δεν κάνεις χρήση p2p τι πρόβλημα έχεις με ένα πλαφόν; Στην αγγλία για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες πχ 4mbps έχουν πλαφόν 30GB. Εγω προτείνω τα 15GB στις συνδέσεις 384. Οι μόνοι που θίγονται είναι αυτοί που ξημεροβραδιάζονται στο παράνομο κατέβασμα. Ολοι οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα.
    %DSL-3-UNKNOWN_STATE:[chars] layer1 state is [dec]

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    22
    Uploads
    2
    Ταχύτητα
    4359/750
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Netfaster iad
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 51.2(dB)
    Υποψιάζομαι πως η χειροτέρευση της 384/128 μου τις τελευταίες μέρες οφείλεται στο πρόβλημα που αναφέρεται εδώ, μόνο που μου είναι αδύνατο να διαβάσω 100 σελίδες γι' αυτό ρωτάω ελπίζοντας να έχει κάποιος διάθεση να μου απαντήσει.
    Τελευταία λοιπόν, πέραν του ότι οι ταχύτητες την ημέρα είναι έως και απελπιστικές, όταν ανοίγω τον τόρεντ κλάιεντ παρουσιάζονται μεγαλύτερα προβλήματα. Σημειωτέον χρησιμοποιώ BitSpirit και το αναφέρω επειδή μόνο με αυτόν μπορούσα να σερφάρω άνετα μιας και χρησιμοποιεί by default λιγότερα connections απο άλλους. Με το που αρχίζει λοιπόν να ανεβοκατεβάζει δεν μπορώ καθόλου να σερφάρω ενώ το irc κάνει Ping timeout. Το περίεργο είναι πως αυτό δε συμβαίνει πάντα, άλλες φορές απλά η ταχύτητα δεν ανεβαίνει πάνω απο 15-20 kb/s (όχι του torrent, γενικά) εκεί που με τον client κλειστό κατεβάζω απο http με 35. Δλδ σαν να μειώνεται το ολικό bandwidth.
    Όλα αυτά με Forthnet στο Ηράκλειο Κρήτης με γραμμή απο OTE. Αν το πρόβλημα είναι ίδιο με αυτό που περιγράφετε, να απευθυνθώ στον ISP ή στον ΟΤΕ; Επίσης με ποιόν τρόπο μπορώ να μάθω με σιγουριά σε ποιό DSLAM είναι εγκατεστημένη η σύνδεσή μου;
    Ευχαριστώ εκ τςν προτέρων.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anodizer : 13-01-06 στις 14:37.

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dave
    Of course the real solution is for OTE to shape bits rather than packets.

Όταν θέλουμε να κατεβάζουμε με 384kbps 4.36GB DVD ISOs....

Το avatar του μέλους pinkisntwell
    pinkisntwell Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anodizer
    Το περίεργο είναι πως αυτό δε συμβαίνει πάντα, άλλες φορές απλά η ταχύτητα δεν ανεβαίνει πάνω απο 15-20 kb/s (όχι του torrent, γενικά) εκεί που με τον client κλειστό κατεβάζω απο http με 35. Δλδ σαν να μειώνεται το ολικό bandwidth.
    Αυτά εξηγούνται στο νήμα, αλλά δικαιολογημένα δεν μπορείς να διαβάσεις 100 σελίδες.

Για να στο πω απλά, ο ΟΤΕ κάνει ετσιθελικά περιορισμό στα πακέτα που έρχονται στη γραμμή σου με αποτέλεσμα απο όσο περισσότερους χρήστες κατεβάζεις να μειώνεται η συνολική ταχύτητα και να γιγαντώνεται το ping.

Απο http κατεβάζεις από μία πηγή και έτσι το πρόβλημα δεν υπάρχει.

Μείωσε τα maximum connections στον client σου σε 30-40 για να δεις κάποια βελτίωση.

Επίσης στείλε κανένα email στον ΟΤΕ με τα παράπονά σου.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    Router
    US Robotics 9108 Annex B
    Δεν νομίζω ότι θα βρείς άκρη στέλνοντας email στον ΟΤΕ ωστόσο δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις.
    %DSL-3-UNKNOWN_STATE:[chars] layer1 state is [dec]

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Εδω θαυμαστε μια 1024 γραμμη με 35 pps
    πΟτε θα κανει ξαστερια ...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    35 pps 1024???????

Το avatar του μέλους dkounal
    dkounal Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dpetka2001
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dkounal
    Έστω ότι φτάνει πόσοτητα πληροφορίας 20KB ταυτόχρονα για κάθε χρήστη στο router
    αυτό πώς σχετίζεται με το τι γίνεται στο 1ο δευτερόλεπτο??
    Δίνει σε κάθε χρήστη από δυο πακέτα δηλαδή 28 πακέτα των 1500bytes και 2 πακέτα των 250bytes. Περισσευουν 1KB. Περιμένουν και συσσωρευονται 10 πακέτα των 250 bytes του 15ου χρήστη.
    πώς ακριβώς βγαίνει αυτό?? με ενδιαφέρει για να καταλάβω τι γίνεται...ευχαριστώ...
    Σε αυτά που έγραψα, περιέγραψα το πρόβλημα στηριζόμενος σε προηγουμενο post του malakudi και με πολύ μεγάλη προσπάθεια απλούστευσης. Σαφως, η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή αλλά προσπάθησα να περιοριστώ στο μηχανισμό που φαίνεται ότι δημιουργεί το πρόβλημα. Μέχρι να βρεθεί κάποιος από τον ΟΤΕ που να είναι αρμόδιος να εκφέρει άποψη και να ξέρει και κάτι από δίκτυα (αυτός ο συνδυασμός είναι πιο σπάνιος και από την καρέτα-καρέτα), δυστυχώς κάνουμε υποθέσεις που φαίνονται αληθοφανεις με βάση τις μετρήσεις που έχουν γίνει και την εμπειρία που υπάρχει σε κάποιους από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση. Στην πραγματικότητα οι χρόνοι σε επίπεδο second είναι καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς όλα γίνονται σε χρόνους μικρότερους του ms. Δυστηχώς δεν ξέρω πως να απλουστεύσω περισσότερο την διαδικασία και να βγαίνει κάποιο νόημα, ιδου πεδίο λαμπρό για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω έξω ATM ιδιοτροπίες, SYN & ACK πακέτα, και αρκετα άλλα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon
    ..... Για να μπορεί να κάνει διαφοροποίηση στα πακέτα χρειάζεται συστήματα πολύ ισχυρά που να παίζουν στο 7ο επίπεδο κατα OSI, μιας και οι επικοινωνίες VoIP δεν παίζουν απαραίτητα με συγκεκριμένα μόνο πρωτόκολλα / πόρτες. Επιπλέον θα έπρεπε να κάνει inspect μέσα στα encapsulated IP πακέτα ενώ αυτός βλέπει μόνο ΑΤΜ και υπάρχει και νομικό θέμα κατα πόσο αυτό επιτρέπεται.......
    Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανοιγει τα πακέτα. Μπορεί να παίρνει τα πακέτα κάθε χρήστη(από κάθε πόρτα του DSLAM) σε επίπεδο ΑΤΜ και να κάνει QoS εκεί. Εάν τα ΑΤΜ τα πήρε, και δεν ήξερε πως να τα αποσβέσει και τα έβαλε στις ADSL χωρίς να είναι οι προδιαγραφές τους για τη δουλειά που τα έβαλε, δεν του φταίνει οι συνδρομητές του.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anodizer
    Υποψιάζομαι πως η χειροτέρευση της 384/128 μου τις τελευταίες μέρες οφείλεται στο πρόβλημα που αναφέρεται εδώ, μόνο που μου είναι αδύνατο να διαβάσω 100 σελίδες γι' αυτό ρωτάω ελπίζοντας να έχει κάποιος διάθεση να μου απαντήσει...
    Μπορείς να διαβάσεις το πρώτο post για αρχή. Εάν δεν σου απαντάει κάτι το πρώτο post, πες τις απορίες σου.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Από το #adslgr.com στο GRnet:

Κώδικας:
    [6:00pm] <bIo_> pira adsl 384 kai exei pio poly lag apo isdn. To cs kanei 10 wres na aboixei. Mipws prepei na kanw kapoies rythmiseis??
    [6:01pm] <+SPiTFiR3> .:\ bIo_ /:. welcome to OTE Fast Internet
    [6:01pm] <bIo_> Ote??
    [6:02pm] <+SPiTFiR3> Organismos Thlepikoinwniwn Ellados?
    [6:02pm] Gemalde (gemalde@athedsl-06783.otenet.gr) has joined. «14 people»
    [6:02pm] ChanServ sets mode: +v Gemalde
    [6:02pm] <+SPiTFiR3> .:\ bIo_ /:. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=25276
    [6:02pm] <bIo_> dld
    [6:02pm] <bIo_> forthnet
    [6:02pm] <+SPiTFiR3> diavase to thread
    [6:02pm] <bIo_> dn kanei?
    [6:02pm] <+SPiTFiR3> nai alla o OTE sou prosferei thn grammh
    [6:03pm] <+SPiTFiR3> diavase to thread gia na katalaveis giati den mporeis na paikseis pleon CS
    [6:05pm] <bIo_> ti prepei na kanw
    [6:05pm] <bIo_> gia na pexw
    [6:05pm] <bIo_> cs?
    [6:05pm] <+SPiTFiR3> tipota
    [6:06pm] <+SPiTFiR3> me ADSL pou grammh sou prosferei o OTE
    [6:06pm] <+SPiTFiR3> kai se xamhlh klasshs taxythta
    [6:06pm] <+SPiTFiR3> 384 kai pleon kai 512
    [6:06pm] <bIo_> ?????
    [6:06pm] <+SPiTFiR3> den mporeis na paikseis cs
    [6:06pm] <bIo_> dn ginetai
    [6:06pm] <bIo_> olos
    [6:06pm] <bIo_> o kosmos
    [6:06pm] <bIo_> grami
    [6:06pm] <bIo_> toy ote
    [6:06pm] <bIo_> exei
    [6:07pm] <+SPiTFiR3> megalo pososto aytou tou kosmou den mporei na paiksei on-line games kai na kanei voip klhseis
    [6:07pm] <+SPiTFiR3> paralogo?
    [6:07pm] <+SPiTFiR3> opos sou eipa... Welcome to OTE Fast Internet world
    [6:07pm] <+SPiTFiR3> ama den me pisteveis
    [6:08pm] <+SPiTFiR3> diavase to thread pou sou edwsa
    [6:08pm] <bIo_> re c
    [6:08pm] <+SPiTFiR3> gia na katalaveis kai esy giati den mporeis
    [6:08pm] <bIo_> apokleietai
    [6:08pm] <bIo_> plirwsa
    [6:08pm] <bIo_> 150
    [6:08pm] <bIo_> euro
    [6:08pm] <bIo_> stin forthnet
    [6:08pm] <bIo_> gia na min
    [6:08pm] <bIo_> mporw
    [6:08pm] <bIo_> na paizw
    [6:08pm] <bIo_> cs??
    [6:08pm] <+SPiTFiR3> nai
    [6:08pm] <+SPiTFiR3> eksofreniko?
    [6:08pm] <+SPiTFiR3> partous thlefono kai vristous
    [6:08pm] <+SPiTFiR3> kane tous kataggelia
    [6:08pm] <+SPiTFiR3> ta pragmata einai etsi opws sta lew
    [6:09pm] <+SPiTFiR3> ta idia travhksa kai egw prin kati mhnes
    [6:09pm] <+SPiTFiR3> anavathmisa grammh se 512
    [6:09pm] <+SPiTFiR3> kai mexri tora ola einai ok
    [6:09pm] <+SPiTFiR3> alla pou tha paei... tha mpoukosoume kai sthn 512
    [6:09pm] <+SPiTFiR3> apo texnikhs pleyras gnorizeis tipota na sou ekshghsw kai giati den mporeis?
    [6:10pm] <bIo_> nop
    [6:10pm] <bIo_> alla pes
    [6:10pm] <bIo_> dld
    [6:10pm] <bIo_> me tin vivodi
    [6:10pm] <bIo_> 8a mporw?
    [6:10pm] PhoiNiX[a] (~phoinix@planet-g.the.forthnet.gr) is now known as PhoiNiX
    [6:10pm] <+SPiTFiR3> kata 99,9%
    [6:11pm] <bIo_> OMG
    [6:11pm] <bIo_> ki ekane 100
    [6:11pm] <bIo_> euro
    [6:11pm] <+SPiTFiR3> opa katse...
    [6:11pm] <+SPiTFiR3> den milaw gia Vivodi provider
    [6:11pm] <+SPiTFiR3> milaw gia grammh vivodi
    [6:11pm] <bIo_> gia to idioktito
    [6:11pm] <bIo_> diktio
    [6:11pm] <+SPiTFiR3> akrivws
    [6:11pm] <bIo_> tis vivodi?
    [6:11pm] <bIo_> nia
    [6:11pm] <bIo_> nai
    [6:11pm] <bIo_> afto lew
    [6:11pm] <+SPiTFiR3> giati ta dslam ths einai adeia
    [6:12pm] <+SPiTFiR3> e nai ama se kalyptei ekanes malakitsa pou den thn epelekses
    [6:12pm] <bIo_> re c
    [6:12pm] <bIo_> aftome ton ote
    [6:12pm] <bIo_> dn 8a diorthw8ei?
    [6:12pm] <+SPiTFiR3> isws
    [6:12pm] <+SPiTFiR3> entelws isws omws...
    [6:12pm] <bIo_> omg......
    [6:12pm] <+SPiTFiR3> tora to pote...
    [6:13pm] <+SPiTFiR3> apo ayrio mexri pOTE
    [6:13pm] <bIo_> re c
    [6:13pm] <bIo_> ola
    [6:13pm] <bIo_> ta net
    [6:13pm] <bIo_> exoun
    [6:13pm] <bIo_> ote
    [6:13pm] <bIo_> einai dynaton
    [6:13pm] <bIo_> na min
    [6:13pm] <bIo_> paizoun cs?
    [6:13pm] <+SPiTFiR3> e den pistevw kana net na exei 384 grammh...
    [6:13pm] <+SPiTFiR3> oute sto xwrio mou den yparxei kati tetoio
    [6:14pm] <+SPiTFiR3> toulaxiston 1024 kai tis perissoteres fores ,an einai kai athina, misthwmenh
    [6:14pm] <bIo_> tespa...
    [6:14pm] <+SPiTFiR3> diavase to thread
    [6:14pm] <bIo_> 8a perimeno
    [6:14pm] <bIo_> ena examino
    [6:14pm] <bIo_> kai vlepoume....
    [6:14pm] <+SPiTFiR3> xara sto kouragio sou
    Φανταστείτε πόσοι άλλοι τέτοιοι υπάρχουν...

Ρε παίδες mods συγγνώμη για την παρατήρηση αλλά ας αλλάξει κάποιος αυτό τον τίτλο... Είναι παααρα πολύ συγκεκριμένος! ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ είναι το θέμα!!
    OK boomer

Περιοχή
    Άνω Πατήσια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    OpenWrt@Telindus 1133
    SNR / Attn
    3.4(dB) / 27(dB)
    QoS του OTE

Stochastic Fairness Queueing (SFQ) is a simple implementation of the fair queueing algorithms family. It is less accurate than others, but it also requires less calculations while being almost perfectly fair. The key word in SFQ is conversation (or flow), which mostly corresponds to a TCP session or a UDP stream. Traffic is divided into a pretty large number of FIFO queues, one for each conversation. Traffic is then sent in a round robin fashion, "giving each session the chance to send data in turn". "This leads to very fair behaviour and disallows any single conversation from drowning out the rest". SFQ is called "Stochastic" because it does not really allocate a queue for each session, it has an algorithm which divides traffic over a limited number of queues using a hashing algorithm. Because of the hash, multiple sessions might end up in the same bucket, which would halve each session is chance of sending a packet, thus halving the effective speed available. To prevent this situation from becoming noticeable, SFQ changes its hashing algorithm quite often so that any two colliding sessions will only do so for a small number of seconds. It is important to note that "SFQ is only useful in case your actual outgoing interface is really full!" If it is not then there will be no queue on your linux machine and hence no effect. Later on we will describe how to combine SFQ with other qdiscs to get a best-of-both worlds situation.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    -καταρχην συγνωμη για τα ορθογραφικα.
    επειδη γραφω συνηθως greeklish παει το χερι μονο του σε λαθος γραμματα.

-ρε σειςπαιδια,συγνωμη αλλα με αυτα που διαβαζω πιστευω οτι ειμαι ηλιθιος και ζω στον κοσμο μου.

-Στον δικο μου κοσμο λοιπον οταν καποιος παραγειλει ενα αυτοκινιτο ,
    δεν ειναι δυνατον να του το φερουνε χωρις λαστιχα με τιν δικαιολογια ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΦΤΑΙΕΙ Η "pirelli" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ....
    εε..στα πααααπααααγια μου κι εμενα..παρε λαστιχα απο την MICHELEN αμα δεν εχει η PIRELLI
    ειτε πουλας αυτο για το οποιο πληρωνεσε ειτε λες ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!
    Οταν πω σε εναν ελαιοχροματιστη να μου βαψει το σπιτι και αυτος δεχτει...
    δεν ειναι δυνατον να ερθει και να μου πει.."δεν εχει μπογιες το μαγαζι.....οποτε δεν μπορω να βαψω...αλλα εσυ πληρωνε με σαν να βαφω"
    δεν εχει μπογιες? δεν σε πληρωνω κυριε βαφεα.....ξαναελα οταν εχει....
    Γιατι τα λεω ολα αυτα?
    Δεν ειναι δυνατον να λενε οι ετεριες "δεν φταιμε εμεις αλλα ο ΟΤΕ"
    ΕΕΕΕΕΕΕ..ΗΜΑΡΤΟΝ ..ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΤΕ!!!!!!!!
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ forthnet/hol/tellas klp klp...
    οτι θα σερνεται?ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!!!!
    αν οταν ληξει η συνδρομη μου,ισχυριστω οτι θελω να κανω ανανεωση αλλα δεν εχω λεφτα....γιατι το αφεντικο μου δεν με πληρωνει...θα μου την ανανεωσουνε λετε την γραμμη?????
    αφου δεν φταιω εγω που δεν εχω λεφτα...το αφεντικο μου φταιει!!!!!!!!!!
    εκει τι θα μου πουνε....?
    μηπως κατι του στυλ"κοψε τον λαιμο σου να βρεις λεφτα αν θες ανανεωση"??
    εεε....ας κοψουνε τον λαιμο τους να μου παρεχουνε αυτα που πληρωνω...!!!!!!
    τα πληρωσα?τα ΑΠΑΙΤΩ λοιπον.
    Δεν φταις εσυ forthnet?φταιει ο ΟΤΕ???δεν ξερω κανεναν οτε..ειμαι κινεζος και πληρωσα εσενα για ΓΡΑΜΜΗ και ΚΩΔΙΚΟ....τι ειναι αυτο το ΟΤΕ που μοθ αραδιαζεις?ανθρωπος ειναι?δεν τον εχω ακουστα...τι ? σε αυτον δινεις τα λεφτα για το παγιο???????
    ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΣΑΙ??????????
    εγω αν και ειμαι απο τιν ΚΙΝΑ ξερω οτι δεν υπαρχει προβλημα αν με βαλεις σε γραμμη VIVODI !!!!!!!!
    οποτε βαλε με σε παρακαλω πολυ σε γραμμη VIVODI.

Ισως τα λεω λιγο μυστιρια και παραξενα αλλα τελειωνοντας θα καταλαβετε τι εννοουσα με τα παραπανο.
    πιστευετε οντως οτι τα λεφτα που δινετε στον 1-Bill π.χ. στην forthnet....απο αυτα δινει καποια στον ΟΤΕ?
    ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
    εγω...εσυ...ο κωστακης...ο μαρια..κλπ κλπ...ειμαστε απλοι πολιτες και σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.
    Ομως η FORTHNET και η καθε FORTHNET μπορει....
    εχει ΣΥΜΒΑΣΗ/ΣΥΜΦΩΝΙΑ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ με τον ΟΤΕ.
    αν ενας απο τους 2 σπασει τους ορους...η συμφωνια χαλαει!
    μιλαμε για επιχειρησεις εκατομυριων.
    η FORTHNET αποκλειετε να πληρωνει τον οτε για τετοιες γραμμες!!!!!!!!!!!!
    το πιασατε το υπονοουμενο?
    ο PROVIDER μεχρι στιγμης επερνε 40ευρω απο το 1-bill και τα 20 τα εδεινε στον ΟΤΕ.
    εε...τωρα τα κραταει ολα!!!!!!δεν του δινει τιποτα!!!!
    "κυριε οτε δεν μου παρεχεις γραμμες ποιοτητας οπως συμφωνησαμε οποτε δεν σε πληρωνω οπως συμφωνησαμε"
    ποιος επειχιριματιας θα αγοραζε χαλασμενο εμπορευμα και θα το πληρωνε ως γερο???ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!! ΜΑ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!
    ειμαι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ
    ας μου κανουνε μυνηση οι PROVIDERS για δυσφημηση!!!!
    ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!

εγω την Δευτερα θα παω απο τα γραφεια τις FORTHNET και θα γινει πολεμος!!!!!
    αν δεν καλεσουνε την αστυνομια δεν το κουναω απο εκει.

επισης ακουω συχνα οτι ο ΟΤΕ εγγυαται 1/3 τις ταχυτητας αρα ειναι καλυμενος!
    ΕΛΕΟΣ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ!!!!
    στο θεμα ταχυτητας ειναι καλυμενος.
    ΜΟΝΟ στο θεμα ταχυτητας ομως.
    αν ενα αυτοκινιτο δεν εχει φρενα,θα σου πουνε ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ 200km/h ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 200 ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!
    ειναι δυνατον????
    ναι..στο θεμα ΤΑΧΥΤΗΤΑ ειναι ενταξει.
    στα αλλα θεματα ομως?

δηλαδη θα ακουσω σε λιγο οτι αν ο οτε βαλει περιορισμο στο ποσες ωρες τιν ημερα θα εισαι ONLINE...και του ...καυ λι ωσει... να σε αφηνει να εισαι ONLINE μονο 1 ωρα καθε μερα....θα ειναι ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ?επειδει αυτην την μια ωρα θα εχεις καλη ταχυτητα?
    αυτο μου λετε?θα σου πει "δεν φταιω εγω,φταιει το τσουναμι που κουναει τις γραμμες και σε πεταει εξω.αλλα αφου οσο εισαι μεσα εχεις καλη γραμμη..τοτε ολα ΟΚ...εγω δεν εγγυηθηκα ποτε οτι δεν θα σε πεταω εξω,εγω μονο ταχυτητα υποσχεθηκα"
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!
    αν αλλη εταιρια εκανε κατι παρομοιο θα την ειχανε οι δημοσιογραφοι τα καναλια και οι εφημεριδες καθε μερα προτοσελιδο.

παντως αν η FORTHNET ειναι οντως τοσο καλη και φιλανθροπικη εταιρια,που δεχεται να πληρωνει τον ΟΤΕ,χωρις ο ΟΤΕ να τις δινει σωστες γραμμες....τοτε θα παω να τις πουλαω οτι σαπια φρουτα πετανε οι μαναβιδες...και να μου τα πληρωνει για φρεσκα...
    ...ρε...λες να γινω πλουσιος?
    εχω και κατι χαλασμενα κινιτα...λετε να μου τα αγορασει και αυτα για καινουργια σε καλη τιμη?

ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ αλλα εχω κουραστει κι εγω να διαβαζω 100 σελιδες και ολοι να λενε
    "δεν μπορεις να κανεις τιποτα,ειναι γνωστο το προβλημα κλπ κλπ"
    εεε...αμα ερθω εγω και βαλω φωτια στα σπιτια σας...μην μου πειτε τιποτα...μην μου κανετε κακο,μην μου κανετε μυνηση....
    απλως πειτε μεταξυ σας
    "ναι..και εμενα μου εβαλε φωτια....ειναι γνωστως μααακας και μας καιει τα σπιτια"

Υ.Γ. Εγω παντως ακονιζω τα μαχαιρια για την Δευτερα(παρουσια) που θα παω FORTHNET.
    Υ.Γ. Εννοειτε πως οταν πας θα δηλωσω ΚΟΥΦΟΣ οποτε θα πρεπει να μου γραφουνε σε χαρτι αυτα που θα μου λενε!!!!!!!!!!!!!
    ειμαι κουφος και εχω adsl.....κακο ειναι?οποτε δεν ακουω τι μου λετε...μπορειτε να μου τα γραψετε?

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    22
    Uploads
    2
    Ταχύτητα
    4359/750
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Netfaster iad
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 51.2(dB)
    Μπορείς να διαβάσεις το πρώτο post για αρχή. Εάν δεν σου απαντάει κάτι το πρώτο post, πες τις απορίες σου.

Έτρεξα το προγραμματάκι που έχεις στο sig σου. Το αποτέλεσμα είναι 23 pps μ.ο. με τον αριθμό να μην ξεπερνάει τα 33. Όμως αυτό τι σημαίνει; Εννοώ πως θα ξέρω το μέγεθος αυτών των πακέτων για να δω αν είναι αποδεκτές οι τιμές;
    Τέλος, το Pingation (ταυτόχρονα με το torrent d/lding όλα αυτά) δείχνει μέσο όρο κάπου στα 500-600 ms, με την τιμή να φτάνει και στα 1400 και να κάνει κάποια ping timeouts. Φυσικά ούτε και όταν είναι idle η σύνδεση έχει τρομερές τιμές το ping, με την χαμηλότερη τα 60ms.
    Εκείνο πάντως που με ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι το πως θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το dslam μου, για αρχή σε ποιό βρίσκομαι ώστε να το ψάξω καλύτερα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200M/20M
    ISP
    Vodafone
    Router
    Fritzbox 7530
    xmapas πολύ σωστός!

anodizer κάνε ένα search! Σε 50 μεριές υπάρχουν εδώ μέσα
    Ήρθε πάλι ο χειμώνας στην καρδιά σου,
    ένα σύννεφο που έφερε βροχή,
    μα όταν βλέπεις καλοκαίρια στα όνειρά σου,
    θα 'ναι οι μέρες που περάσαμε μαζί...
    =======================
    Κίνηση φοιτητών & νέων για την Ευρώπη: www.aegee.org

Περιοχή
    Π.Φάληρο
    Downloads
    19
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL Tellas Shared
    Ταχύτητα
    19996/1023
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    Speedstream 4200
    SNR / Attn
    10(dB) / 12.5(dB)
    xmapas χαχαχα!! Έγραψες... !!! Αν τελικά πας στα γραφεία της Forthnet ή του ΟΤΕ
    μην πυροβολήσεις κανέναν!! Στο κάτω-κάτω της γραφής αθώοι είναι (άσχετοι ήθελα να
    πω...)

Σελ. 98 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 78889396979899100103108118 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •