Σελ. 124 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 104114119122123124125126129134144 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.846-1.860 από 2770
    Περιοχή
    UK/GR
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    ISP
    N/A
    Ναι όμως κάποιος πρέπει να την διοργανόση... Και μην πείτε εγώ.... Είμαι ανήλικος...

Ας αρχίσεις κάποιος: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ DIAL UP ISDN ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DSL ΜΟΥ!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Το καλό είναι οτι όλοι θέλετε να γίνει η διαμαρτυρία αλλά κανείς δεν την αναλαμβάνει

Οχι αυτό δεν είναι δουλεία των mod/admin

Οποίος πιστέυει οτι μπορεί να το κάνει ας το κάνει, αλλίως ας περιμένει μέχρι κάποιος να αποφασίσει να το κάνει

Το avatar του μέλους chatasos
    chatasos Guest
    Red face
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dave
    According to http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=14398 the BBRAS of OTE is Juniper ERX-1400. I have also heard from another source that OTE uses the ERX series.

According to http://www.juniper.net/products/eser...andwidth.html:

Software Specifications:
    • Multilink PPP
    • Multilink Frame Relay
    • Equal Cost Multipath supported over BGP and OSPF
    • IP Rate Limiting on up to 32,000 IP Interfaces
    So OTE can't rate limit IP?
    Σύμφωνα με την υλοποίηση ADSL του ΟΤΕ δεν υφίστανται IP interfaces (για τους adsl χρήστες) στους bras του, παρά μόνο στους bras των providers.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    200000/50000 (usually)
    ISP
    Cosmote
    Router
    PC with quectel em-12g
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chatasos
    Σύμφωνα με την υλοποίηση ADSL του ΟΤΕ δεν υφίστανται IP interfaces (για τους adsl χρήστες) στους bras του, παρά μόνο στους bras των providers.
    Εάν μπορεί να διαχειριστεί τα PPP πακέτα, μπορεί να γίνει, βάζει limit με κάποιο τρόπο στα PPP πακέτα, απλά αυτό μεταφράζεται σε διαφορετικά rates σε ip πακέτα.

Και θα προτείνω και πάλι να ανοίξει ένα νέο topic για να συζητάμε μόνο πως θα κάνουμε διαμαρτυρία.

Το avatar του μέλους chatasos
    chatasos Guest
    Red face
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Terrorist
    Εάν μπορεί να διαχειριστεί τα PPP πακέτα, μπορεί να γίνει, βάζει limit με κάποιο τρόπο στα PPP πακέτα, απλά αυτό μεταφράζεται σε διαφορετικά rates σε ip πακέτα.
    Απ'ότι ξέρω το μοναδικό limit που υπάρχει σε ppp πακέτα στους bras του ΟΤΕ είναι αυτό που αφορά αποκλειστικά τα πακέτα ελέγχου του ppp και είναι σταθερό με 10 pps. Αυτό όμως δεν αλλάζει (είναι από τον κατασκευαστή φτιαγμένο και κλειδωμένο) και υπάρχει εκεί για λόγους αποφυγής των DoS επιθέσεων.
    Γενικότερα δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα που αναφέρεις.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Μετά από δέκα μέρες ενεργιών (έγγραφη αναφορά , καμία 20ρια τηλέφωνα για επικοινωνία με περίπου δέκα διαφορετικούς ανθρώπους του ΟΤΕ και διαφορετικά τμήματα του Οργανισμού) , την Παρασκευή ήρθα σε επαφή με μια κυρία (να ναι καλά η γυναίκα) που έλυσε το πρόβλημα μου, τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορώ πλέον να έχω online gaming ταυτόχρονα με το Skype , με το ping στο πρώτο hoop σταθερό στα 25 ms, κάτι ακατόρθωτο πριν. Προς έκπληξη μου είναι αλήθεια μετά τα όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς, η συνεργασία με όλους τους ανθρώπους του ΟΤΕ ήτανε πολύ καλή και υπήρχε ενδιαφέρον για την επίλυση του προβλήματος μου. Το βασικότερο πρόβλημα ήτανε η έλλειψη συντονισμού των διαφόρων τμημάτων του ΟΤΕ αναμεταξύ τους και η γενικότερη δυσκαμψία(όχι ότι είναι έκπληξη αυτό, εδώ και και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουμε δει πολύ χειρότερα).

Από Δευτέρα εφόσον έχει κλείσει θετικά η υπόθεση θα επανέλθω ποιο αναλυτικά.

Το avatar του μέλους pinkisntwell
    pinkisntwell Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kerl
    Μετά από δέκα μέρες ενεργιών (έγγραφη αναφορά , καμία 20ρια τηλέφωνα για επικοινωνία με περίπου δέκα διαφορετικούς ανθρώπους του ΟΤΕ και διαφορετικά τμήματα του Οργανισμού) , την Παρασκευή ήρθα σε επαφή με μια κυρία (να ναι καλά η γυναίκα) που έλυσε το πρόβλημα μου, τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορώ πλέον να έχω online gaming ταυτόχρονα με το Skype , με το ping στο πρώτο hoop σταθερό στα 25 ms, κάτι ακατόρθωτο πριν.
    Τι τους είπες; Γιατί όλους τους άλλους που παίρνουν τηλέφωνο τους το κλείνουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Περιοχή
    192.168.1.1
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    Fritz!box 7590
    μια φορά τα πρωινά είναι κλασικά: average 50-60pps, (min 35, max 100), από τις 9-10 και μετά πέφτει κάτω από 20 (12-15 average)
    Νέα έκδοση DSL : WARP-DSL 9.99999999999 (=10000000TerraByte/sec)

Το avatar του μέλους didisies
    didisies Guest
    Ε οχι και δεν εχει οργανωσει καποιος μια διαμαρτυρια...
    Απλα δεν υπαρχει ενδιαφερον απο οτι βλεπω..Μονο 20 πιθανες συμμετοχες..τσ τσ τσ..μονο λογια ειμαστε!

Περιοχή
    Ήράκλειο Κρήτης
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Router
    ZyXEL HW660-D1
    SNR / Attn
    11(dB) / 22(dB)
    Ρε παιδιά έπασχα και εγώ από το γνωστό packet limiting. Προχθές λοιπόν είπα να ξανακάνω ένα τεστ με το All seeing eye. Προς έκπληξη μου είδα 300 περίπου πακέτα. Ξαναέκανα το τεστ σε διάφορες ώρες της ημέρας με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά τα ίδια προβλήματα συνεχίζουν. Browsing και surfing (eMule ή DC++) δεν πάνε μαζί. Μόλις μια εφαρμογή χρησιμοποιήσει UDP πακέτα κάνω ένα ping στο google και μου βγάζει ένα lag γύρω στα 3-5 δευτερόλεπτα (χωρίς να τρέχει τίποτα) έχω 300-400ms ping). Καλά για online παιχνίδια δεν το συζητώ, ούτε το καημένο το Soldat δεν μπορώ να παίξω.

Ηράκλειο Κρήτης (Θέρισσος) Forthnet 384 με USR 9105 router. Τι άλλο μπορεί να φταίει; (Πριν τελειώσει το καλοκαίρι όλα ρολόι)

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Έχω 512kbps. Κάνω το test από το allseeing eye και συνήθως βγάζει 95-100 pps. Το περίεργο όμως είναι ότι παρόλο που δείχνει ότι μετράει την up/dpwn ταχύτητα, δεν υπάρχει κίνηση μέσω της ethernet κάρτας. Επίσης, όταν εμφανίζει τα max. pps, δεν φαίνεται στο adsl_packet_tester ούτε στο perfmon να υπάρχει αποστολή/λήψη πακέτων. Πως στο καλό τα μετράει το eye; Μυρίζει τα νύχια του;

Περιοχή
    Ήράκλειο Κρήτης
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Router
    ZyXEL HW660-D1
    SNR / Attn
    11(dB) / 22(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από t300
    Έχω 512kbps. Κάνω το test από το allseeing eye και συνήθως βγάζει 95-100 pps. Το περίεργο όμως είναι ότι παρόλο που δείχνει ότι μετράει την up/dpwn ταχύτητα, δεν υπάρχει κίνηση μέσω της ethernet κάρτας. Επίσης, όταν εμφανίζει τα max. pps, δεν φαίνεται στο adsl_packet_tester ούτε στο perfmon να υπάρχει αποστολή/λήψη πακέτων. Πως στο καλό τα μετράει το eye; Μυρίζει τα νύχια του;
    Ναι έχεις δίκιο σε αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ. Στα τεστ δεν βλέπω να γίνεται καμιά υψηλή κίνηση δεδομένων.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από XavierGr
    Ρε παιδιά έπασχα και εγώ από το γνωστό packet limiting. Προχθές λοιπόν είπα να ξανακάνω ένα τεστ με το All seeing eye. Προς έκπληξη μου είδα 300 περίπου πακέτα. Ξαναέκανα το τεστ σε διάφορες ώρες της ημέρας με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά τα ίδια προβλήματα συνεχίζουν. Browsing και surfing (eMule ή DC++) δεν πάνε μαζί. Μόλις μια εφαρμογή χρησιμοποιήσει UDP πακέτα κάνω ένα ping στο google και μου βγάζει ένα lag γύρω στα 3-5 δευτερόλεπτα (χωρίς να τρέχει τίποτα) έχω 300-400ms ping). Καλά για online παιχνίδια δεν το συζητώ, ούτε το καημένο το Soldat δεν μπορώ να παίξω.

Ηράκλειο Κρήτης (Θέρισσος) Forthnet 384 με USR 9105 router. Τι άλλο μπορεί να φταίει; (Πριν τελειώσει το καλοκαίρι όλα ρολόι)
    Το browsing με το ρ2ρ δεν πάει μαζί γιατι συνδέονται πολλοι μαζι στο pc σου. μπορεις να κανεις netstat -a να δεις ποσα ανοικτα connections εχεις. η κατεβασε το current ports που τα δειχνει όλα. Οσο για το Ping στα παιχνίδια φταίει το πρόβλημα της forthnet μάλλον. Εγώ στο WoW έχω 150 ping με τη HOL και 700 με forthnet. Αν ήταν απο τα πακέτα θα το είχα και απο τους δύο το πρόβλημα.
    Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
    Moksu στο γρασίδι
    παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
    Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
    Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης

Περιοχή
    NA
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chatasos
    Βλέπει ή δε βλέπει το BRAS του ΟΤΕ τα πακέτα των L2TP tunnels; Φυσικά και τα βλέπει, αφού πρέπει α. να τα δρομολογήσει και β. να τα στείλει στο κατάλληλο concentrator του provider. Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στο BRAS του ΟΤΕ που κάνει queue και κυκλικό "μοίρασμα" των πακέτων των L2TP tunnels (ένα εγώ, ένα εσύ, ένα ο επόμενος, αδιαφορώντας για το μέγεθος). Μπορεί να κάνει κάτι άλλο το BRAS του ΟΤΕ; Δεν ξέρω και δε με νοιάζει, αν δε κάνει κάτι άλλο να δώσουν bandwidth ή να το πετάξουν και να βάλουν κάτι καλύτερο.

Και κάτι προσωπικό ... Μπορείς να μην απαντάς συνέχεια με χρησμούς, με γενικόλογα σχόλια χωρίς ποτέ να ακουμπάς την ουσία και να προσπαθήσεις κάποια φορά - αφού φαίνεται πως έχεις γνώσεις - να δώσεις σε κάποιους να καταλάβουν;

mp

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Από σήμερα βλέπω ότι το allseeing εμφανίζει 462 bytes Packet header overhead, ενώ μέχρι χθες ήταν περίπου 90. Ταυτόχρονα έχει πέσει και ο αριθμός max. pps. Τι είναι το Packet header overhead;

Σελ. 124 από 185 ΠρώτηΠρώτη ... 104114119122123124125126129134144 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •