Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 32
    Περιοχή
    Αθήνα - Κ. Πατήσια
    Downloads
    33
    Uploads
    2
    Άρθρα
    4
    Ταχύτητα
    20480/1023
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    thomson speedtouch 585 v6
    Λοιπόν προβληματίστηκα αρκετά για δύο πράγματα πριν γράψω αυτή την "εξωπραγματική" ιστορία . Μπορεί σε κάποιους να φανεί λογική , αλλά ας πούμε πως είμαι εγώ ο περίεργος ...Όπως και να έχει εσείς θα κρίνετε .

Ζηλεύοντας λοιπόν τον φίλο Lazy dog , είπα και εγώ ο επόμενος υπολογιστής μου να είναι Mac . Όχι τόσο γιατί είναι άμεση ανάγκη , όσο γιατί βλέποντας τον Macmini , τον ...ψιλοερωτεύτηκα (είπαμε ...΄περί ορέξεως...) . Μπάινω λοιπόν στις σελίδες της εδώ αντιπροσωπείας για να "τσεκάρω" , οπότε βλέπω πως έχω την δυνατότητα της online παραγγελίας . Α , ωραία ας τον παραγγείλω , λέω , μιας και στην βράση κολλάει το σίδερο .

Κάνω την παραγγελία μου , λοιπόν επιλέγοντας και μερικά άλλα καλούδια για το μίνι , οπότε φτάνω στο τελικό στάδιο (τρόπο πληρωμής κλπ ) . Βγαίνει λοιπόν μία μάσκα , όπου μου ζητούσε τον ΑΦΜ μου (λογικό) και ένα κωδικό (επίσης λογικό) .

Ωπα λέω , μάλλον θα πρέπει να κάνω regist... ψάχνω και από εδώ αρχίζουν τα κουφά.

Διαβάζω : Για να πάρετε τον κωδικό θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα από τα 2 καταστήματά μας ...διευθύνσεις δίπλα .

Παρακάτω , όμως υπάρχει και ένα τηλέφωνο , όπου μπορώ να καλέσω για να μάθω πληροφορίες . Παίρνω , αφού με ευχαριστούν (μαγνητοφωνημένα) που τους κάλεσα , απαντάει μία δεσποινίς και αφού μαθαίνει τι χρειάζομαι , μου ζητά ευγενικά να ξανακαλέσω σε 15 λεπτά , γιατί όλες οι γραμμές ήταν απασχολημένες .

Δεν μπόρεσα να ξανακαλέσω την ίδια μέρα , παίρνω την επόμενη .

Μετά από κανα 5 λεπτο αναμονή , με συνδέουν με το "αρμόδιο" τμήμα . Μια άλλη δεσποινίς - κυρία , μου ζητάει τα στοιχεία μου (ωραία λέω εγώ θα μου δώσουν τον κωδικό) και αφού μου δίνει έναν κωδικό επικοινωνίας (τι να τον κάνω) μου λέει :

Για να πάρετε τον κωδικό σας θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας ( )

με το ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ της εφορίας , ή βεβαίωση της εφορίας για το ΑΦΜ σας (!!!!!!!)
    την ταυτότητά σας (!) , όπου αφού επιδείξετε το εκκαθαριστικό (!!!!!!!!!!!!) θα σας δωσουν να συμπληρώσετε μία αίτηση (!!!!) και αυτή θα έλθει σε εμάς από όπου σε λίγες μέρες (!!!!!!!!!) με e-mail θα σας στείλουμε τον κωδικό σας , για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας !

Αφού έμεινα άφωνος για λίγο ...ρώτησα το αυτονόητο . Μα καλά , αφού θα πάω στο κατάστημα , γιατί να μην το παραγγείλω από εκεί ?? Α, αν το παραγγείλετε μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα σας το φέρουν στο σπίτι σας ( με 7 ευρώ μεταφορικά) !

Οπότε , εγώ κατευθείαν θυμήθηκα το γνωστό ανέκδοτο , δεν έχουμε "κορίτσια" ακόμα , αλλά από οργάνωση όμως ???!!!!

Αυτά συμβαίνουν στην χώρα μας το 2005 ! Εγώ βρε παιδιά ξέρω πως αν πας σε μια εταιρεία να παραγγείλεις κάτι (να τους δώσεις λεφτά δηλαδή), σε εξυπηρετούν ...τούτοι εδώ μου θύμισαν , ελληνικό δημόσιο , όταν πρέπει να σου επιστρέψει χρήματα !

Δεν έγραψα την ιστορία αυτή για να για να δυσφημίσω την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία , με την οποία δεν ξέρω αν τελικά θα συνεργαστώ και δεν θα είναι φυσικά αυτός ο λόγος . Απλά μου φάνηκε πολύ τρελλή όλη αυτή η διαδικασία .

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Γιατί δεν πάς απο το Πλαίσιο;

Περιοχή
    Η πιο γλυκιά πατρίδα είναι η καρδιά!
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αθάνατη Ελλάδα!
    Δύσκολον τον εαυτόν γνώναι, εύκολον τω άλλω υποτίθεσθαι
    Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι δύσκολο, αλλά εύκολο να συμβουλεύεις τους άλλους

Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved

Στο Πλαίσιο θα εξυπηρετηθείς πιο γρήγορα.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Το avatar του μέλους ReverseR
    ReverseR Guest
    e-λεκτρονικοί ΒΛΑΚΕΣ

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Να λοιπόν που ώρες-ώρες επιβεβαιώνεται πως δεν φταίει πάντα το κράτος και η κυβέρνηση αλλά η Ελληνική νοοτροπία της δυσπιστίας απέναντι στον πελάτη (δλδ. "Πώς θα διασφαλιστώ εγώ ο επιχειρηματίας από τον οποιονδήποτε πελάτη και δε θα πιαστώ "πελάτης" εγώ; ).

Με την ίδια λογική δεν επιστρέφονται τα χρήματα επ' ουδενί λόγο άπαξ και αγοράσουμε κάτι που θα επιστρέψουμε (100% παράνομο!!), δεν αλλάζονται τα cd εφόσον "ανοιχθούν" (την Ελληνική ταινία ασφαλείας δεν την έχω δει ούτε ΗΒ, ούτε Βέλγιο ούτε ΗΠΑ), κλπ κλπ.

Για ποιές νέες τεχνολογίες προς όφελος της ανταγωνιστικότητας να μιλάμε όταν το μυαλό είναι κολλημένο;
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac
    Να λοιπόν που ώρες-ώρες επιβεβαιώνεται πως δεν φταίει πάντα το κράτος και η κυβέρνηση αλλά η Ελληνική νοοτροπία της δυσπιστίας απέναντι στον πελάτη (δλδ. "Πώς θα διασφαλιστώ εγώ ο επιχειρηματίας από τον οποιονδήποτε πελάτη και δε θα πιαστώ "πελάτης" εγώ; ).

Με την ίδια λογική δεν επιστρέφονται τα χρήματα, δεν αλλάζονται τα cd εφόσον "ανοιχθούν" (την Ελληνική ταινία ασφαλείας δεν την έχω δει ούτε ΗΒ, ούτε Βέλγιο ούτε ΗΠΑ), κλπ κλπ.

Για ποιές νέες τεχνολογίες προς όφελος της ανταγωνιστικότητας να μιλάμε όταν το μυαλό είναι κολλημένο;
    Εγώ γιατι τις είδα;
    τουλαχιστον στην Αγγλιά, φυσικά μαζί με σελοφάν που είχε το Barcode μέσα απο το σελοφαν (αυτό για την κλοπή)

Δεν ξέρω αν έχεις δεί πακέτα πχ windows, πρέπει να τα ανοίξεις για να διαβάζεις της άδεια που η άδεια λέει, ανοίγοντας το αποδέχεστε τους κανόνες

Απο την άλλη η Rainbow έιναι λιγο περίεργη σαν έταιρια, αλλά φυσικά ειναι δικαίωμα τους.

Ακόμα στο εξωτερικό οι πληρώμες με κάρτα είναι Online, εδώ υπάρχουν ακόμα καταστήματα που έχουν το παλιό με τις αποδείξεις (που βάζει την κάρτα και το χαρτί και μετά περνά τον μοχλό απο πάνω)

Και πάλι ηλέκτρονικό, Στην αυστραλιά υπάρχει το eftpos, κάτι σαν το δικό μας Διας εδώ αλλά χωρίς χρεώσεις και γίνεται δεκτό παντού (μέχρι και τσιγάρα πέρνεις)
    *αλλά έβαλε το χέρι της η κυβέρνηση*

ως ειμαί

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Εγώ γιατι τις είδα;
    τουλαχιστον στην Αγγλιά, φυσικά μαζί με σελοφάν που είχε το Barcode μέσα απο το σελοφαν (αυτό για την κλοπή)...
    Sdikr,

Αναφέρομαι σε cd μουσικής. Τουλάχιστον εγώ είτε στο ΗMV ή σε μικρότερα μαγαζιά δεν τις είδα ποτέ... Tο μόνο που έπαιζε ήταν να λείπουν τα cd για ευνόητους λόγους

Αλλά, ποτέ δεν έτυχε να επιστρέψω cd και να μην το δεχτούν δίνοντάς μου την επιλογή είτε αλλαγής με άλλο είτε επιστροφής χρημάτων (μετρητά ή πίστωση κάρτας). Και μάλιστα στο ΗΒ στις 2 φορές που άλλαξα cd και με ρώτησαν (πολύ ευγενικά και σεβόμενοι την ιδιωτικότητά μου) για το λόγο της αλλαγής τους ανέφερα πως πολύ απλά δεν μου άρεσε το άλμπουμ!

Αλλά ας δούμε τους όρους επιστροφής στην Αμαζόνα για να διαπιστώσουμε διαφορές νοοτροπίας...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 15-11-05 στις 12:37.
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    Αθήνα - Κ. Πατήσια
    Downloads
    33
    Uploads
    2
    Άρθρα
    4
    Ταχύτητα
    20480/1023
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    Δεν με απασχόλησε αυτό ...(εννοώ να δω για άλλο κατάστημα και να πάω για το πλαίσιο), η όλη λογική... του παραλογισμού με κούφανε...δηλαδή να πάω από το κατάστημα να κάνω την αίτηση για να μου δώσουν τον κωδικό , ΑΦΟΥ επιδείξω το εκκαθαριστικό (ούτε σε τράπεζα για δάνειο δεν το θέλουν πια) , για να κάνω την παραγγελία on line . Μα αν είμαι στην κάτω Ραχούλα που λέγαμε , ΠΩΣ θα τα κάνω αυτά ?

Πάντως είναι πρόκληση το μίνι , δεν είναι ?

sdikr Guest
    ναι είναι το ....
    ευτήχως δεν έχω λεφτά!

Το avatar του μέλους ReverseR
    ReverseR Guest
    μπα το μίνι δεν μου αρέσει, Ο κύβος μου άρεσε πολύ περισσότερο.

Αλλά ναι ξέχασα το μέσα μετράει!

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Τελικά δεν κατάλαβα, θα το αγόραζες ή θα το υιοθετούσες και ήθελαν να ελέγξουν το background σου;
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Αθήνα - Κ. Πατήσια
    Downloads
    33
    Uploads
    2
    Άρθρα
    4
    Ταχύτητα
    20480/1023
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess
    Τελικά δεν κατάλαβα, θα το αγόραζες ή θα το υιοθετούσες και ήθελαν να ελέγξουν το background σου;
    Πολύ πιθανό να νόμιζαν έτσι ...(Από την άλλη αυτό δείχνει πως τα θεωρούν "μωρά" τους και προσέχουν πού τα δίνουν !!! )

Με μία αναζήτηση σε πλαίσιο , mg manager , και e-shop διαπίστωσα αυτό που φοβόμουν ! Κανένα από αυτά δεν διαθέτει Μακ !) Άρα η αντιπροσωπεία , μάλλον είναι μονόδρομος .

Ελπίζω να μην μου ζητήσουν και πιστοποιητικό γεννήσεως

Περιοχή
    παντού
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    11995/1023
    ISP
    On Telecoms
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    10(dB) / 27(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikoseagle

Ελπίζω να μην μου ζητήσουν και πιστοποιητικό γεννήσεως
    Ούτε πόθεν έσχες

Περιοχή
    στη ζούγλα....
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    US ROBOTICS 9108
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac
    ...Τουλάχιστον εγώ είτε στο WMV ή σε μικρότερα μαγαζιά....
    Μάλλον εννοείς το HMV?

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. powerpack και άλλες ιστορίες τρέλλας!!!
    Από apricot στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-07, 05:40
  2. Hol, Ιστορίες τρόμου και τρελλας.......
    Από lazy στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-07, 08:38
  3. Ιστορίες καθημερινής Tellas
    Από Billy the Kid στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-07, 13:11
  4. ΟΤΕ - ιστοριες Τρελλας.
    Από Gedo στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-05, 22:28
  5. Μηνύματα: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-04, 11:28

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks