Λοιπόν προβληματίστηκα αρκετά για δύο πράγματα πριν γράψω αυτή την "εξωπραγματική" ιστορία . Μπορεί σε κάποιους να φανεί λογική , αλλά ας πούμε πως είμαι εγώ ο περίεργος ...Όπως και να έχει εσείς θα κρίνετε .
Ζηλεύοντας λοιπόν τον φίλο Lazy dog , είπα και εγώ ο επόμενος υπολογιστής μου να είναι Mac . Όχι τόσο γιατί είναι άμεση ανάγκη , όσο γιατί βλέποντας τον Macmini , τον ...ψιλοερωτεύτηκα (είπαμε ...΄περί ορέξεως...) . Μπάινω λοιπόν στις σελίδες της εδώ αντιπροσωπείας για να "τσεκάρω" , οπότε βλέπω πως έχω την δυνατότητα της online παραγγελίας . Α , ωραία ας τον παραγγείλω , λέω , μιας και στην βράση κολλάει το σίδερο .
Κάνω την παραγγελία μου , λοιπόν επιλέγοντας και μερικά άλλα καλούδια για το μίνι , οπότε φτάνω στο τελικό στάδιο (τρόπο πληρωμής κλπ ) . Βγαίνει λοιπόν μία μάσκα , όπου μου ζητούσε τον ΑΦΜ μου (λογικό) και ένα κωδικό (επίσης λογικό) .
Ωπα λέω , μάλλον θα πρέπει να κάνω regist... ψάχνω και από εδώ αρχίζουν τα κουφά.
Διαβάζω : Για να πάρετε τον κωδικό θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα από τα 2 καταστήματά μας ...διευθύνσεις δίπλα .
Παρακάτω , όμως υπάρχει και ένα τηλέφωνο , όπου μπορώ να καλέσω για να μάθω πληροφορίες . Παίρνω , αφού με ευχαριστούν (μαγνητοφωνημένα) που τους κάλεσα , απαντάει μία δεσποινίς και αφού μαθαίνει τι χρειάζομαι , μου ζητά ευγενικά να ξανακαλέσω σε 15 λεπτά , γιατί όλες οι γραμμές ήταν απασχολημένες .
Δεν μπόρεσα να ξανακαλέσω την ίδια μέρα , παίρνω την επόμενη .
Μετά από κανα 5 λεπτο αναμονή , με συνδέουν με το "αρμόδιο" τμήμα . Μια άλλη δεσποινίς - κυρία , μου ζητάει τα στοιχεία μου (ωραία λέω εγώ θα μου δώσουν τον κωδικό) και αφού μου δίνει έναν κωδικό επικοινωνίας (τι να τον κάνω) μου λέει :
Για να πάρετε τον κωδικό σας θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας (![]()
)
με το ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ της εφορίας , ή βεβαίωση της εφορίας για το ΑΦΜ σας (!!!!!!!)
την ταυτότητά σας (!) , όπου αφού επιδείξετε το εκκαθαριστικό (!!!!!!!!!!!!) θα σας δωσουν να συμπληρώσετε μία αίτηση (!!!!) και αυτή θα έλθει σε εμάς από όπου σε λίγες μέρες (!!!!!!!!!) με e-mail θα σας στείλουμε τον κωδικό σας , για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας !
Αφού έμεινα άφωνος για λίγο ...ρώτησα το αυτονόητο . Μα καλά , αφού θα πάω στο κατάστημα , γιατί να μην το παραγγείλω από εκεί ?? Α, αν το παραγγείλετε μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα σας το φέρουν στο σπίτι σας ( με 7 ευρώ μεταφορικά) !
Οπότε , εγώ κατευθείαν θυμήθηκα το γνωστό ανέκδοτο , δεν έχουμε "κορίτσια" ακόμα , αλλά από οργάνωση όμως ???!!!!
Αυτά συμβαίνουν στην χώρα μας το 2005 ! Εγώ βρε παιδιά ξέρω πως αν πας σε μια εταιρεία να παραγγείλεις κάτι (να τους δώσεις λεφτά δηλαδή), σε εξυπηρετούν ...τούτοι εδώ μου θύμισαν , ελληνικό δημόσιο , όταν πρέπει να σου επιστρέψει χρήματα !
Δεν έγραψα την ιστορία αυτή για να για να δυσφημίσω την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία , με την οποία δεν ξέρω αν τελικά θα συνεργαστώ και δεν θα είναι φυσικά αυτός ο λόγος . Απλά μου φάνηκε πολύ τρελλή όλη αυτή η διαδικασία .
Εμφάνιση 1-15 από 32
-
14-11-05, 23:19 Απλές ιστορίες καθημερινής τρέλλας ! #1
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
-
15-11-05, 00:09 #2
Γιατί δεν πάς απο το Πλαίσιο;
-
15-11-05, 00:20 #3
Αθάνατη Ελλάδα!
Δύσκολον τον εαυτόν γνώναι, εύκολον τω άλλω υποτίθεσθαι
Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι δύσκολο, αλλά εύκολο να συμβουλεύεις τους άλλους
Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος
-
15-11-05, 00:22 #4
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Στο Πλαίσιο θα εξυπηρετηθείς πιο γρήγορα.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
15-11-05, 01:44 #5
e-λεκτρονικοί ΒΛΑΚΕΣ
-
15-11-05, 01:59 #6
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Να λοιπόν που ώρες-ώρες επιβεβαιώνεται πως δεν φταίει πάντα το κράτος και η κυβέρνηση αλλά η Ελληνική νοοτροπία της δυσπιστίας απέναντι στον πελάτη (δλδ. "Πώς θα διασφαλιστώ εγώ ο επιχειρηματίας από τον οποιονδήποτε πελάτη και δε θα πιαστώ "πελάτης" εγώ;
).
Με την ίδια λογική δεν επιστρέφονται τα χρήματα επ' ουδενί λόγο άπαξ και αγοράσουμε κάτι που θα επιστρέψουμε (100% παράνομο!!), δεν αλλάζονται τα cd εφόσον "ανοιχθούν" (την Ελληνική ταινία ασφαλείας δεν την έχω δει ούτε ΗΒ, ούτε Βέλγιο ούτε ΗΠΑ), κλπ κλπ.
Για ποιές νέες τεχνολογίες προς όφελος της ανταγωνιστικότητας να μιλάμε όταν το μυαλό είναι κολλημένο;The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
15-11-05, 02:05 #7
Αρχικό μήνυμα από PopManiac
τουλαχιστον στην Αγγλιά, φυσικά μαζί με σελοφάν που είχε το Barcode μέσα απο το σελοφαν (αυτό για την κλοπή)
Δεν ξέρω αν έχεις δεί πακέτα πχ windows, πρέπει να τα ανοίξεις για να διαβάζεις της άδεια που η άδεια λέει, ανοίγοντας το αποδέχεστε τους κανόνες
Απο την άλλη η Rainbow έιναι λιγο περίεργη σαν έταιρια, αλλά φυσικά ειναι δικαίωμα τους.
Ακόμα στο εξωτερικό οι πληρώμες με κάρτα είναι Online, εδώ υπάρχουν ακόμα καταστήματα που έχουν το παλιό με τις αποδείξεις (που βάζει την κάρτα και το χαρτί και μετά περνά τον μοχλό απο πάνω)
Και πάλι ηλέκτρονικό, Στην αυστραλιά υπάρχει το eftpos, κάτι σαν το δικό μας Διας εδώ αλλά χωρίς χρεώσεις και γίνεται δεκτό παντού (μέχρι και τσιγάρα πέρνεις)
*αλλά έβαλε το χέρι της η κυβέρνηση*
ως ειμαί
-
15-11-05, 02:11 #8
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Αναφέρομαι σε cd μουσικής. Τουλάχιστον εγώ είτε στο ΗMV ή σε μικρότερα μαγαζιά δεν τις είδα ποτέ... Tο μόνο που έπαιζε ήταν να λείπουν τα cd για ευνόητους λόγους
Αλλά, ποτέ δεν έτυχε να επιστρέψω cd και να μην το δεχτούν δίνοντάς μου την επιλογή είτε αλλαγής με άλλο είτε επιστροφής χρημάτων (μετρητά ή πίστωση κάρτας). Και μάλιστα στο ΗΒ στις 2 φορές που άλλαξα cd και με ρώτησαν (πολύ ευγενικά και σεβόμενοι την ιδιωτικότητά μου) για το λόγο της αλλαγής τους ανέφερα πως πολύ απλά δεν μου άρεσε το άλμπουμ!
Αλλά ας δούμε τους όρους επιστροφής στην Αμαζόνα για να διαπιστώσουμε διαφορές νοοτροπίας...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 15-11-05 στις 12:37.
The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
15-11-05, 02:58 #9
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
Δεν με απασχόλησε αυτό ...(εννοώ να δω για άλλο κατάστημα και να πάω για το πλαίσιο), η όλη λογική... του παραλογισμού με κούφανε...δηλαδή να πάω από το κατάστημα να κάνω την αίτηση για να μου δώσουν τον κωδικό , ΑΦΟΥ επιδείξω το εκκαθαριστικό (ούτε σε τράπεζα για δάνειο δεν το θέλουν πια) , για να κάνω την παραγγελία on line . Μα αν είμαι στην κάτω Ραχούλα που λέγαμε , ΠΩΣ θα τα κάνω αυτά ?
Πάντως είναι πρόκληση το μίνι , δεν είναι ?
-
15-11-05, 03:02 #10
ναι είναι το ....
ευτήχως δεν έχω λεφτά!
-
15-11-05, 03:08 περι αισθητικής #11
μπα το μίνι δεν μου αρέσει, Ο κύβος μου άρεσε πολύ περισσότερο.
Αλλά ναι ξέχασα το μέσα μετράει!
-
15-11-05, 09:19 #12
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Τελικά δεν κατάλαβα, θα το αγόραζες ή θα το υιοθετούσες και ήθελαν να ελέγξουν το background σου;
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
15-11-05, 11:54 #13
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
Αρχικό μήνυμα από mrsaccess
Πολύ πιθανό να νόμιζαν έτσι ...(Από την άλλη αυτό δείχνει πως τα θεωρούν "μωρά" τους και προσέχουν πού τα δίνουν !!! )
Με μία αναζήτηση σε πλαίσιο , mg manager , και e-shop διαπίστωσα αυτό που φοβόμουν ! Κανένα από αυτά δεν διαθέτει Μακ !) Άρα η αντιπροσωπεία , μάλλον είναι μονόδρομος .
Ελπίζω να μην μου ζητήσουν και πιστοποιητικό γεννήσεως
-
15-11-05, 12:10 #14
Αρχικό μήνυμα από Nikoseagle
-
15-11-05, 12:22 #15
Αρχικό μήνυμα από PopManiac
Παρόμοια Θέματα
-
powerpack και άλλες ιστορίες τρέλλας!!!
Από apricot στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-07, 05:40 -
Hol, Ιστορίες τρόμου και τρελλας.......
Από lazy στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-07, 08:38 -
Ιστορίες καθημερινής Tellas
Από Billy the Kid στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-07, 13:11 -
ΟΤΕ - ιστοριες Τρελλας.
Από Gedo στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-05, 22:28 -
SP2 & UPnP: Μία ιστορία καθημερινής τρέλλας
Από cosmos στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-04, 11:28
Bookmarks