Μετά από επανεκκίνηση, τακτικά, ο 7020 αρνείται πεισματικά για να εμπεδώσει ότι μέσα του υπάρχει ένας σκληρός δίσκος.
'Ετσι, όταν πατάω το REC, μου βγάζει "Record failed due to inaccesable storage".
1. Θα πείτε "σου χάλασε ο σκληρός".
Απάντηση= ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Το κάνει σε 3 διαφορετικούς σκληρούς.
2. Θα μου πείτε "άλλαξε Image".
Η απάντηση είναι ότι μου το κάνει και στο PLI-Jade, στο PLI-Hellenite και στο Nabilo.
3. Θα πείτε "φταίει ο δέκτης σου".
Η απάντηση είναι πως ακριβώς το ίδιο το κάνει και ο δέκτης του κολλητού μου.
Φυσικά κάνω φορμάτ τον σκληρό (από το μενού του δέκτη). ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Τη μια φορά μετά την άλλη. 'Αλλες φορές με αφήνει να κάνω 3-4 φορμάτ συνεχόμενα, άλλες φορές μου γράφει μήνυμα ότι "απέτυχε το φορματ".
Το βέβαιο στην όλη υπόθεση, είναι πως αν κάνω ένα restart στον 7020 μπορεί να επανέλθει και να παίξει κανονικά. 'Ομως μπορεί και να μην επανέλθει.
Φυσικά αυτή η τακτική των πιθανοτήτων με χαλάει αφάνταστα.
Ανακεφαλαιώνω με εικόνες!
Ανοίγω τον δέκτη και πηγαίνω στο μενού => Σκληρός δίσκος.
Στον δέκτη έχω εγκαταστήσει έναν 80άρη με το jumper στη θέση master.
Eίμαι βέβαιος ότι λειτουργεί μια χαρά ο σκληρός!
Δείτε τι μου βγάζει.
Παρόλο που είναι άδειος, μου τον δείχνει ότι έχει μέσα 1 γίγα ελεύθερο.
Κάνω φορμάτ και μετά από πολλές πολλές προσπάθειες...
παίρνω το παρακάτω... (που μάλλον είναι σωστό)...
Κάνω και ένα τσεκ για να βεβαιωθώ ότι θα λειτουργήσει το σύστημα και όλα δείχνουν ΟΚ.
Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει!
Τι δραστική λύση έχετε, εκτός από το να κάνω μια δωρεά στην περισυλλογή σκουπιδιών του Δήμου Πετρούπολης;
Εμφάνιση 1-15 από 23
-
27-11-08, 01:10 Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος radiodj105 : 27-11-08 στις 01:42. Αιτία: πρόσθεσα εικόνες
-
27-11-08, 11:47 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #2
Το απογευμα θα κατεβω στο κουμπαρο μου προς τα μερη σου. Αν θες ξηλωνω το δικο μου απο τον 7020 (εχει κατι ταινιουλες μεσα) και στο φερνω να δοκιμασεις. Μου τον επιστρεφεις το βραδυ η αλλη μερα.
-
27-11-08, 13:27 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #3
Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να περάσεις.
Είμαι απόλυτα βέβαιος, όμως, ότι κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στον σκληρό.
'Αλλοστε και με τον προηγούμενο που είχα βάλει (έναν 20άρη) μου το παρουσίαζε τακτικά αυτό το πρόβλημα.
-
27-11-08, 14:57 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #4
Φίλε μου καλησπέρα , για αρχή θα σου πω ότι λογικά τα δεδομένα θα τα χάσεις , μου είχε συμβεί και εμένα το ίδι πράγαμ και από οτί κατάλαβα μετά ήταν κάποιο μπέρδεμα μεταξύ gemini και nabilo images.
Το σκληρό θα πρέπει να το φορμάρεις πάνω σε PC με partition magic σε FAT32 και με να το φορμάρεις με το image της dream multimedia και λογικά μετά θα το δούν όλα τα άλλα images.
Σε εμένα με αθτο το τρόπο λειτούργησε ξανά ο σκληρός.
-
27-11-08, 15:53 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #5
Το τελευταίο που με απασχολεί, είναι το αν θα χάσω τα δεδομένα.
Οπότε, είμαι ανοιχτός για οποιοδήποτε πείραμα.
Αν έχεις την καλοσύνη, εξήγησέ μου τι εννοείς "με partition magic σε FAT32".
Δεν αρκεί ένα απλό φορμάτ όπως αυτό που κάνουν τα windows;
-
27-11-08, 16:03 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #6
για δοκιμασε αφου φορμαρεις το δισκο μετα να δημιουργησεις ενα directory: movie
και πες τι γινεται....LL
27-11-08, 16:09 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #7
-
27-11-08, 17:10 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #8
΅
Εννοώ με το πρόγραμμα partition magic 8.0 γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να το φορμάρουν τα windows.
........Auto merged post: greenarrow πρόσθεσε 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εάν τον κάνεις το φορματ μέσα από τον 7020 και αλάξεις image σε multiboot σύστημα (δεν ξέρω εάν έχεις multiboot σύστημα -flash wizzard , barry Allen- ή οχι) λογικά θα έχεις το ίδιο πρόβλημα στο νέο imageΤελευταία επεξεργασία από το μέλος greenarrow : 27-11-08 στις 17:10. Αιτία: auto merged post
-
27-11-08, 19:33 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #9
Είναι multi boot.
Οπότε, εγκαθιστώ το magic wizard και κάνω ότι μου είπες.
Ευχαριστώ, σύντομα θα έχεις νέα μου.
Να είσαι καλά.
Μετά από 1,5 ώρα... συμπέρανα ότι τα έχει κορδώσει ο σκληρός μου.
Θυμήθηκα πως ο συγκεκριμένος 80άρης όταν ήταν στο PC μου... χωρίς να κάνω κάτι έκανε κάτι ήχους (κρακ-κρακ) και σταματούσε.
Μετά από όταν έκανε αυτούς τους θόρυβο, κάποιες φορές κολλούσε το σύμπαν... ΑΡΑ;
Ο σκληρός αυτός είναι για πέταμα!
@greenarrow
Προτείνεις τον καινούργιο που μόλις αγόρασα, να τον φορμάρω απο το PC σε FAT32 ή να τον βάλω χύμα στον dreambox και να το κάνω από τον dreambox;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος radiodj105 : 27-11-08 στις 21:31.
-
27-11-08, 22:07 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #10
-
27-11-08, 22:36 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #11
Φίλε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Να είσαι καλά.
-
28-11-08, 17:12 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #12
-
28-11-08, 22:19 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #13
Μπα...τζίφος.
'Εκανα το φορμάτ, αλλά ο dreambox δεν τον βλέπει όπως πρέπει.
Στα windows παίζει, αλλά δεν θέλω να το ριψοκινδυνέψω, βάζοντάς το σε κάποιο PC (γιατί θα με κυνηγάνε τελικά).
-
05-12-08, 21:20 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #14
Επανέρχομαι στο θέμα!
Περιμένοντας μια εβδομάδα για να φέρει το e-shop έναν 160άρη (τόσο σπάνιοι είναι)... τελικά σήμερα αγόρασα έναν 160άρη (ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ εννοείται).
Τον βάζω επάνω στον 7020 και βεβαίως του έκανα φορμάτ!
'Ολα έδειξαν ότι πέτυχαν... και είπα για πλάκα να γράψω από ράδιο.
'Εγραψε για 5 λεπτά... και ξαφνικά κάνει μια επανεκίννηση το image... και μόλις πήρε μπροστά ο 7020 και επέλεξα εγγραφή, άρχισε πάλι τις βλακείες.
Μια ερώτηση.
ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤO Jumper να το έχω στη θέση master ή αλλού (π.χ. Cable Select);
-
05-12-08, 23:40 Απάντηση: Φορμάτ σε σκληρό δίσκο του 7020 #15
Παρόμοια Θέματα
-
Φορμάτ σε δίσκο με bad sector;
Από Fandom στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-08, 23:28 -
2,5' σκληρό δίσκο
Από mix21 στο φόρουμ ΖήτησηΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-08, 11:33 -
SOS με σκληρο μετα απο φορματ
Από Amorfis στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-08, 03:20 -
Σχετικα με σκληρο δισκο
Από haniotis στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-06, 00:43
Bookmarks