Γεια σας αγαπητα μελη ,
δουλευω σε μια επιχειρηση στα Χανια η οποια εχει το κεντρικο της καταστημα αρκετα χιλιομετρα εξω απο τα Χανια και στην περιοχη αυτη φτανει μεν adsl 2mbit αλλα στο σημειο εκεινο δεν συγχρονιζει καθολου το modem και δεν υπαρχει προβλεψη για αναβαθμιση του δικτυου εκει οπως μου ειπαν απο τον οτε.Σκεφτομαι και μαλλον θα υλοποιησω την προταση της hellasat για δορυφορικο internet στα 1024/128 (μπραβο τους να και μια εξελιξη για τη ν επαρχια) : http://broadband.hellas-sat.net/defa...item_id=9&la=1
Το θεμα ειναι το εξης : Η επιχειρηση εχει ενα υποκαταστημα μεσα στα χανια στο οποιο υπαρχει adsl 24 για ιντερνετ και εχουμε και μια μισθωμενη γραμμη της hellascom 128 για συνδεση των δυο σημειων ωστε να γινεται η τιμολογηση πανω στον server του κεντρικου απο το υποκαταστημα.Εκτος απο το μεγαλο κοστος ανα διμηνο (2500+ ευρω)
εχουμε πολλα προβληματα αφου η γραμμη ειτε στο ενα ακρο ειτε στο αλλο πεφτει συνεχεια με αποτελεσμα να μην μπορουμε να δουλεψουμε.
Η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορεσω να συνδεσω τα δυο μαγαζια μεσω vpn βαζοντας την δορυφορικη στο κεντρικο.Απο οτι εχω ακουσει εχει υψηλα latency (ποσο αραγεη δορυφορικη ενω εχω 45 ms lag με την ευθεια.Θα μπορει να γινεται τιμολογηση με to μεγαλυτερο lag της δορυφορικης;Ειναι αξιοπιστη η συνδεση η θα πεφτει καθε λιγο οπως την ευθεια; Αξιζει τελικα η θα εχω περισσοτερα προβληματα;
(σημειωση : 3g δικτυο δεν υπαρχει ουτε καν gprs.)
Ευχαριστω εκ των προτερων
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
24-10-08, 16:57 δορυφορικο internet για επιχειρηση #1
-
22-12-08, 10:30 Απάντηση: δορυφορικο internet για επιχειρηση #2
Εχω δοκιμάσει το πακέτο της Hellassat που αναφέρεις (Ηome 1000) και μπορώ να σου πώ οτι είναι σταθερότατο και πολύ κοντά στις ονομαστικές του ταχύτητες .
Είδα live ποδοσφαιρικό αγώνα μέσω του internet (απαιτεί ταχύτητες download πάνω απο 400 κbps) και μου έκανε μόνο 2-3 στιγμιαία κολλήματα που ίσως να οφείλονταν και στον host
Για επαγγελματική χρήση πάντως κοίτα τα businness πακέτα που έχουν και ελάχιστη εγγυημένη αν δεν κάνω λάθος ...
-
23-12-08, 12:12 Απάντηση: δορυφορικο internet για επιχειρηση #3
Το πακέτο home μπορεί να μπεί σ' επιχείρηση ή υποχρεωτικά πρέπει να γίνει σύνδεση business ;
Γίνε ευσυνείδητος καταναλωτής : Σύγκρινε τιμές - Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου!
Παρόμοια Θέματα
-
δορυφορικο internet για φαρμα
Από myrtosgr στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-08, 17:51 -
Στρατηγική συνεργασία για δορυφορικό internet Eutelsat/Viasat
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-08, 14:49 -
Δορυφορικο internet
Από blackshadow84 στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-07, 15:41 -
Δορυφορικό Internet
Από Johny στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-03, 13:55 -
δορυφορικο internet
Από oikein στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-02, 17:16
Bookmarks