Παίδες
μετά την εγκατάσταση του 10.5.6 με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: Δεν μπορώ πλέον να συνδέω τον scanner μου (Canon LiDE 50) στο USB του πληκτρολογίου του iMac γιατί μου διαμαρτύρεται ότι δεν έχει αρκετή ισχύ.
Δοκίμασα να αλλάξω το USB port του πληκτρολογίου, χωρίς αποτέλεσμα. Καμία ιδέα;
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
16-12-08, 20:05 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #1MacBook Pro 2.4GHz Quad Core i7, High Res Antiglare, Seagate Momentus XT 750GB hybrid, 8GB DDR3 RAM,
Dell Inspiron mini
-
16-12-08, 20:11 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #2
Ενώ πριν έπαιζε κανονικά;Δεν πρέπει να βγάζουν και πολύ ισχύ γιατί και με μερικά usb sticks έτσι κάνει
-
16-12-08, 20:12 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #3
Εννοείται ότι στο 10.5.5 λειτουργούσε κανονικότατα στο ίδιο port.
MacBook Pro 2.4GHz Quad Core i7, High Res Antiglare, Seagate Momentus XT 750GB hybrid, 8GB DDR3 RAM,
Dell Inspiron mini
-
16-12-08, 21:48 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #4
Ούτως ή άλλως, αυτό που έκανες δεν είναι και τόσο καλό. Τα LIDE εφόσον είναι USB-powered οφείλουν να είναι είτε μόνα τους πάνω στην USB ή πάνω σε USB hub με τροφοδοσία. Βάλε ένα χαμπάκι τροφοδοτούμενο, δεν είναι τόσο τραγικό!
Macintosh. The Computer For The Rest Of Us.
Sex, Drinks & Opera.
Thessaloniki Macintosh Community
Hellenic Army Discharge Countdown Widget
-
16-12-08, 21:56 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #5
-
17-12-08, 11:31 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #6
Μόλις διάβασα πως μετά την εγκατάσταση του 10.5.6 πολλοί χρήστες είχαν πρόβλημα να συνδεθούν στο iPhone τους σε DFU mode για να γίνει jailbrake. Ίσως η λύση που προτείνουν γι' αυτό κάνει και για το δικό σου πρόβλημα.
DFU Issues in OS X 10.5.6
Lots of users have been experiencing problems with the use of DFU mode after applying yesterday’s 10.5.6 system update.
We believe this behavior is due to a kernel bug not a specific countermeasure by Apple. Possible fixes are (try at your own risk!) -
1. Replace the following plugin kexts from within IOUSBFamily.kext with the ones from 10.5.5 and then rebuild kextcache (if you don’t understand this, then you shouldn’t attempt it!)
/System/Library/Extensions/IOUSBFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleUSBHub.kext
/System/Library/Extensions/IOUSBFamily.kext/Contents/PlugIns/IOUSBCompositeDriver.kext
2. Use a USB hub in-between the DFU device and the Mac and insert/reinsert the iPhone’s USB cable.
3. Use a PwnageTool created .ipsw on Windows! Oh the irony!
-
17-12-08, 14:54 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #7
Dr. Ethernet σε ευχαριστώ, την είχα υπόψιν μου τη λύση για το DFU mode μόνο που μου φαίνεται αρκετά παρεμβατική, και μάλλον ανήκω στην κατηγορία που δεν καταλαβαίνω τι είναι η kext cache.
Όπως και να χει, ο Canon LiDE, ως USB powered είναι προορισμένος να μην είναι μόνιμα εγκατεστημένος αλλά mobile, και ως εκ τούτου θα πρέπει να μπορεί να συνδέεται στην port του πληκτρολογίου - η οποία είναι για προσωρινές συνδέσεις, όπως και γινόταν άλλωστε μέχρι και το 10.5.5 (αναφέρομαι στο σχόλιο του macgiorgosgr).
Θεωρώ απαράδεκτη την αλλαγή αυτή. Δεδομένου μάλιστα του μικρού αριθμού USB ports στο πίσω μέρος του iMac η εμπρός θύρα είναι απαραίτητη.
Η λύση του USB hub είναι στην καλύτερη περίπτωση ένα ημίμετρο - τον iMac τον έχω για να γλυτώνω καλώδια και συσκευές, δεν έχω καμία όρεξη να προσθέσω κι άλλη - και μάλιστα με δικό της τροφοδοτικό.MacBook Pro 2.4GHz Quad Core i7, High Res Antiglare, Seagate Momentus XT 750GB hybrid, 8GB DDR3 RAM,
Dell Inspiron mini
-
18-12-08, 02:59 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #8
Η λυση του DrEthernet ειναι απλη, ουσιαστικα βαζεις τους drivers για το usb απο το 10.5.5. Ειναι 3 γραμμες κωδικας στον terminal κ υπαρχει κ προγραμμα που το κανει αυτοματα με απλο drag and drop:
kexthelper .
Κατα τα αλλα και εμενα μου φαινεται εξαιρετικα περιεργο που δουλευε εξαρχης το scanner σε θυρα usb ενος πληκτρολογιου που ειναι για απλες χρησεις οπως ποντικι κ usb sticks.
Δεν μπορουν να προσφερουν το απαραιτητο ρευμα κανονικα αυτες οι θυρες.
-
24-12-08, 20:39 Απάντηση: 10.5.6 δεν του αρκεί το USB power #9
κατεβασε και κανε εγκατασταση το combo update
Παρόμοια Θέματα
-
[Pirelli] Σύνδεση USB εκτυπωτή στη θύρα USB του Pirelli
Από arva στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-08, 21:14 -
AC to USB POWER ADAPTER
Από bill2003 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-07, 13:48 -
Δεν αναγνωριζει usb keybooard usb mouse
Από dd68 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-07, 15:54 -
Το ADSL2+ δεν αρκεί για την HDTV
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-06, 05:57 -
Αρκεί το πράσινο λαμπάκι??
Από giannis_l στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-04, 15:49
Bookmarks